Da li strani državljani mogu pohađati kurseve i obuke na Akademiji Oxford?

Da li strani dražavljani mogu pohađati kurseve i obuke u Akademiji Oxford? Veoma često postavljeno pitanje u svim našim centrima, a ima ih više od petnaest u Republici Srbiji, koje ima jedan i jedinstven odgovor –naravno da mogu!!!

Nacionalne zastave

 

Naravno, ovo je samo jednostavno rečeno i odgovoreno samo na konkretno pitanje. Ipak, kako je Akademija Oxford specifična institucija u svakom smislu, jedinstvenost koju nudimo svakom klijentu i polazniku posebna je na ovim prostorima. Jer, svaki polaznik je za nas posebno važan na svoj način, te mu je posvećena sva neophodna pažnja, kako bi kvalitet edukacije bio na najvišem nivou.

Svi strani državljani u našoj školi mogu da se edukuju za oblast koja ih interesuje. Naravno, neophodna su nam i određena dokumenta, odnosno isprave, čime ćemo identifikovati osobu koja se prijavljuje na određeni kurs, a ima ih preko pet stotina u Akademiji Oxford.

Kada su u pitanju jezici, najčešće je reč o savladavanju srpskog jezika za strance. Ova pojava je već ustaljena u našoj školi, te već postoji izvestan broj polaznika koji su naučili srpskim jezikom da se služe, kako bi im boravak u našoj zemlji bio lakši i sigurniji. Ukoliko pak želite da usavršite neki drugi jezik, jer ih u našoj školi kroz razne vrste edukacije ima preko trideset, sve mogućnosti su Vam na raspolaganju.

Kursevi računara, stručnog osposobljavanja i nege i lepote su takođe vid permanentnog obrazovanja koji je moguće savladati i završiti u Aakdemiji Oxford po najsavremenijim standardima i najkonkurentnijim uslovima, na najprofesionalniji način. Stoga su svi omogućeni i stranim državljanima, ali nam je takođe potrebna neophodna dokumentacija. Kopije ličnih dokumenata, pasoša, uverenja o državljanstvu države iz koje dolaze, potvrda o prebivalištu iz supa Republike Srbije, kao i kopije dotadašnjeg završenog stepena obrazovanja.

Svi polaznici imaju mogućnost polaganja završnog ispita, kao i dobijanja sertifikata, akreditovanog od strane nadležne institucije u Republici Srbiji, ali je specifičnost što svaki dokument mogu prevesti na jezik koji im je potreban, sa overom sudskog tumača, kako bi ga u njihovoj državi lakše i sigurnije priznali.

Stoga verujemo da smo Vam bar donekle odgovorili na Vaša pitanja i da ćete nem se u najskorije vreme obratiti ukoliko Vas još nešto ineteresuje. Pitanja nam možete uputiti mail-om, telefonom, ili nas možete posetiti lično na adresi. Naš spremni tim će Vas uvek dočekati sa potrebnim razjašnjenjem nedoumice i objašnjenjem onoga što Vam je neophodno, kako biste nastavili sa edukacijom u poslovnom i profesionalnom smislu. Čekamo Vas!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *