Akademija Oxford – Lider javnih nabavki – tenderi

Akademija Oxford je firma koja se bavi obrazovanjem, stručnim osposobljavanjem, kursevima i prevodilačkim uslugama, kako u domenu pismenih prevoda tako i u domenu usmenih prevoda. Za svega nekoliko godina postojanja uspela je da se nametne kao pouzdan i efikasan partner mnogim domaćim i stranim klijentima, fizičkim i pravnim licima koji u Akademiji Oxford nalaze sve ono što im je neophodno da svoje potrebe realizuju kvalitetno i u najkraćem roku.

Od 2012. godine Akademija Oxford je krenula i u procedure javnih nabavki i sklopila nekoliko ugovora od kojih je najznačajniji ugovor sa FIAT-om iz Kragujevca. Aprila 2013. godine na snagu stupa novi Zakon o javnim nabavkama koji korupciju i nameštanje javnih nabavki svodi na mnogo nižu meru nego što je to bio slučaj ranijih godina, te su stvoreni uslovi da profesionalizam i kvalitet dodju do izražaja.

Nakon svega godinu dana učestvovanja na javnim nabavkama prevodilačkih usluga, Akademija Oxford je sklopila ugovore sa nekim od najvažnijih Ministarstava i javnim preduzećima, kao što su Ministarstvo za regionalni razvoj, Ministarstvo zdravlja, Panonske termoelektrane i toplane, Ministarstvo finansija, Zavod za socijalno osiguranje, Turistička organizacija Srbije, Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu i još desetak drugih. Predanost i posvećenost poslu kao i ozbiljnost i profesionalnost u pristupu pripreme ponuda rezultirali su dobijanjem 70% javnih nabavki u kojima je Akademija Oxford učestvovala kao ponuđač. Najveća vrednost Akademije Oxford krije se u njenim saradnicima koji imaju bogato radno iskustvo. U Akademiji Oxford je angažovano preko 220 prevodilaca i profesora stranih jezika koji sa svojom kompetencijom i stručnošću predstavljaju najvažniji faktor u formuli uspeha.

Akademija Oxford će sa svojim timom i partnerima nastaviti da osvaja tržište Srbije i okolnih zemalja u domenu prevodilačkih usluga i nastojati na povećanju broja zadovoljnih korisnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *