Cisco: Associate Design (CCDA)

Nakon što zainteresovani kandidat bude sa uspehom položio samo jedan ispit, koji je označen kao 200 - 310 DESGN, on će pokazati dovoljan nivo znanja da razume osnove dizajniranja mreže i samim tim će postati vlasnik Cisco CCDA sertifikata. A u pitanju je znanje koje odgovara nivou Associate, vezano za dizajniranje, što je ujedno i odlična odskočna daska za dalje usavršavanje.

Sobzirom na to da su Cisco sertifikati izuzetno visoko kotirani i to po čitavom svetu, ne čudi što i Akademija Oxford, kao zvanično ovlašćeni Cisco centar za testiranje za teritoriju Republike Srbije ima često zahteve za polaganjem upravo ovog, ali i mnogih drugih ispita. Želeći da svim onim osobama koje su zainteresovane da steknu konkretan sertifikat omogući da to učine na što lakši način, ona pruža priliku da pohađaju specijalizovani Cisco kurs i obuku za polaganje ispita broj 200 - 310 DESGN i da upravo na taj način izvrše potrebnu pripremu.

Ono što je važno da naglasimo, jeste da kompanija Cisco navodi tačno određene oblasti koje se na ovom ispitu proveravaju, ali ona isto tako ima pravo i to u zaista svakom ispitnom roku, da uvede neke druge grupe pitanja, stim da one moraju biti vezane za konkretnu materiju. A kako iskusni predavači koji su zaduženi da Cisco obuka i kurs za polaganje 200 - 310 DESGN ispita protekne prema pravilima, imaju to na umu, to će oni za vreme trajanja nastave polaznicima omogućiti bolji uvid i u one oblasti koje su usko vezane za sve koje su trenutno aktuelne za ispitivanje. Na taj način, gotovo sasvim sigurno možemo da kažemo da će svi polaznici vrlo lako i brzo da polože pomenuti ispit, pa čak iako pomenuta kompanija bude izmenila predmet ispitivanja u određenom ispitnom roku.


Što se tiče principa održavanja nastave, moramo da naglasimo da se Cisco kurs i obuka za sticanje CCDA sertifikata organizuje kako u formi grupne nastave, tako i prema onim pravilima koja navodi individualna. Baš zato i očekujemo da svaki pojedinačni polaznik odabere jednu od njih, što bi trebalo da učini prilikom prijavljivanja. Uz to, moramo da naglasimo i da se ne razlikuje samo broj polaznika kod ova dva tipa kursa, pošto kod individualne nastave uvek bude prisutan samo jedan, a kod grupne od četvoro do osmoro polaznika, već i način na koji se nastava organizuje. Trebalo bi da svaki pojedinačni polaznik zna da organizator zvanično određuje termine i dinamiku kod grupne nastave, a o svemu tome se on mora dogovoriti sa profesorom u slučaju da mu odgovara individualna Cisco obuka i i kurs za polaganje ispita broj 200 - 310 DESGN. Bitno je da svako ko je zainteresovan za grupni tip obuke zna da se uvek mora sačekati kreiranje grupe u jednoj od poslovnica, da bi taj tip nastave mogao da počne. Tačnije rečeno, mora se sačekati prijava najmanje 4 polaznika u toj poslovnici, jer je to ujedno i najmanji broj polaznika koji mogu biti prisutni u okviru konkretne grupe.

Obavezno je da svaki prijavljeni polaznik poseduje i viši nivo znanja engleskog jezika, budući da se i Cisco obuka, ali i ispita broj 200 - 310 DESGN organizuju isključivo na tom jeziku.

Svi koji imaju interesovanje da se upravo ovako pripreme za polaganje ispita, imaju pravo da se prijave direktno u jednoj od poslovnica u njeno radno vreme i to bilo kog dana u toku godine. Takođe, otvorena je mogućnost i da se prijave putem broja telefona jedne od poslovnica, odnosno mogu i da na zvaničan mejl Cisco test centra pošalju sve informacije za prijavu, te da u njemu navedu i u kojoj od preko 20 poslovnica žele da pohađaju ovu obuku.TESTOVI


Šta izučava Cisco obuka i kurs za polaganje 200 - 310 DESGN ispita?

Iako je Cisco kurs i obuka za polaganje ispita broj 200 - 310 DESGN usmerena prvenstveno na osnove dizajniranja kada je u pitanju rad sa podacima, bežične mreže i prenos glasa, odnosno bezbednost, činjenica je da oblasti nisu striktno ograničene, kao što nisu ni na samom ispitu. Svakako će se profesori rukovoditi onim oblastima koje su zvanično navedene ovog trenutka kao predmet ispitivanja, a njih je pet.

Polaznici se upoznaju prvo sa metodologijom u oblasti dizajna, a u smislu da uče šta je Cisco design lifecycle - PBM (Plan, Build, Manage). Svakako će tom prilikom da nauče i šta podrazumeva Top - down pristup, a šta Bottom - up i koje su sličnosti i razlike između njih, te koje su prednosti korišćenja Network Characterization alata, poput recimo NetFlow - a, SNMP - a i BAR - a.

Upoznavanje sa principom na koji način se vrši dizajniranje objekata, Cisco kurs i obuka za polaganje 200 - 310 DESGN ispita predviđa u narednom segmentu. Tu prisutnima bivaju predstavljeni pojmovi kao što su modularnost u mreži, zatim mrežna hijerarhija, odnosno skalijabilnost i ostali koji su važni za konkretnu oblast.

Addressing and routing protocols u postojećim mrežama se smatra narednom temom, a svaki polaznik će imati prilike prvo da nauči kako funkcioniše koncept Scalable Addressing - a (Hierarchy, Summarization, Efficiency). Posle toga sledi savladavanje šeme IP adresiranja, odnosno upoznavanje sa pojmovima Subnetting - a, NAT - a u Summarization - a. Naučiće i kako treba identifikovati Routing protocol scalability, te na koji način se vrši dizajniranje kada je u pitanju Routin protocol expansion (IGP protokoli i IGP).

Sa postupkom dizajniranja u okviru preduzeća će, isto tako da dobije mogućnost svako ko bude pohađao Cisco obuku i kurs za CCDA sertifikat da se upozna na najbolji mogući način. Osim dizajniranja Basic Campus - a, polaznici će tu da nauče i na koji način se pristupa dizajniranju mreže u sklopu konkretnog preduzeća. Vrlo važan segment ove oblasti Cisco kursa se odnosi i na sticanje znanja potrebnih za povezivanje sa centrom za podatke, a polaznici se upoznaju i sa načinom funkcionisanja Edge Connectivity. Sve vezano za postupak dizajniranja osnovne mreže filijala, odnosno za uspostavljanje adekvatnog kapaciteta linka će svi prisutni isto tako moći da nauče.

Šta sve treba učiniti da bi se postojeća mreža eventualno proširila se uči u poslednjoj oblasti koju Cisco kurs i obuka za polaganje ispita broj 200 - 310 DESGN podrazumeva. Profesori će sve polaznike prvo da upoznaju sa postupkom proširenja kod arhitekture bežičnih mreža, a posle toga i sa proširenjem za Controller - based bežičnih mreža. Naučiće i kako funkcioniše kontrola integracije bezbednosnih opcija, te na koji način se procenjuje protok na osnovu uticaja primene bezbednosnih kontrola. Biće reči i o načinu procene High - leveel considerations for collaboration applications (Streaming video, Voice, Interactive video). Nakon toga, Cisco obuka i kurs za sticanje CCDA sertifikata se usmerava na segment koji je vezan za koncepte mrežnog programiranja u okviru mrežnog dizajniranja, a na kraju će se polaznici upoznati i sa Data center komponentama.

Kome je namenjen Cisco kurs i obuka za sticanje CCDA sertifikata?

Cisco obuka i kurs za CCDA sertifikat je, na prvom mestu namenjen onim kandidatima koji su zaposleni na radnom mestu inženjera tehničke podrške, mrežnog i dizajnerskog tehničara, odnosno koji obavljaju posao Network design inženjera, ali i svima koji poseduju neophodna profesionalna znanja u oblasti mrežnog dizajna.

Čak i kada zadovoljava navedene profesionalne zahteve, svako ko želi da pohađa Cisco obuku i kurs za polaganje ispita broj 200 - 310 DESGN i da, nakon toga pristupi polaganju tog ispita mora da ima i znanje engleskog jezika na višem nivou.

Kada i gde se održava Cisco obuka i kurs za polaganje ispita broj 200 - 310 DESGN?

Kada bude pristupio prijavljivanju, polaznik je obavezan i da ovlašćenom licu konkretne poslovnice Cisco test centra naglasi za koju vrstu nastave od ponuđenih je zainteresovan.

Kao što smo pomenuli, osim individualne, postoji mogućnost pohađanja i grupne obuke, a svaka od njih navodi i različit način organizovanja, kao i tačno definisan broj polaznika koji mogu da budu prisutni. Naime, kada je u pitanju Cisco individualna obuka i kurs za polaganje 200 - 310 DESGN ispita, prisutan je isključivo jedan polaznik, a on ima i vrlo visok nivo slobode, uzevši u obzir da mu je dozvoljeno da se sa onim profesorom koji je ovlašćen za vođenje obuke u tom slučaju on dogovora oko svih potrebnih detalja. Pod tim se misli kako na dogovor oko tačnog datuma kada će Cisco kurs da počne, tako i na dogovor o terminima u kojima će se predavanja održavati, odnosno o tome kojom dinamikom. Ali, nasuprot tome je grupna nastava, koja pred prijavljene stavlja tačno određene termine i dinamiku, uz uslov da se pričeka formiranje grupe u jednoj poslovnici. U principu, u grupama može biti od četvoro do osmoro polaznika istovremeno, pa se baš zato i zahteva da se prijavi najmanje četiri polaznika u toj poslovnici i nakon toga svi oni dobijaju jasno obaveštenje o svim detaljima koji se odnose na taj tip nastave.

Dodatne napomene :

  • cele godine se može izvršiti prijava direktno u poslovnici Cisco test centra, ali i putem mejla ili broja telefona
  • uplata se vrši direktno u poslovnici u kojoj se i organizuje, bilo grupna bilo individualna Cisco obuka i kurs za polaganje ispita broj 200 - 310 DESGN
  • od svakog prijavljenog se zahteva i znanje engleskog jezika na višem nivou

Spisak gradova - Cisco sertifikati

ISPITNI CENTRI
  • Cambridge English - Ispitni centar
  • ECDL - Ispitni centar
  • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
  • LCCI - Ispitni centar
  • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje