Škole Računara, IT kursevi - Akademija Oxford

Koliko je poznavanje rada na računaru važno saznaćete, ako ne pre onda sigurno kada budete prvi put aplicirali za gotovo svaki posao, jer je poznavanje rada na računaru, uz aktivno korišćenje interneta jedan od osnovnih uslova za obavljanje mnogih zanimanja u savremenom svetu. Iako se računarstvo i informatika uče kao obavezan predmet u skoro svim srednjim školama, činjenica je da mnogi pripadnici srednje generacije nemaju dovoljno znanja da obavljaju poslove koji podrazumevaju, recimo korišćenje programa Word, Excel ili Power Point, da brzo odgovaraju na meilove i slično. Zato je tu Škola računara koju organizuje AKADEMIJA OXFORD.

Zašto baš naše škole računara i IT kursevi?

Naši kursevi su osmišljeni tako da svi polaznici za kratko vreme dobiju sva adekvatna znanja za optimalan rad na računarima, a cene obuka i kurseva vezanih za računarstvo, programiranje, web i grafički dizajn su među najpovoljnijim na tržištu. Naši predavači poseduju sve neophodne diplome i sertifikate za obavljanje obuka, a iza njih su godine iskustva, što ih svrstava u red najboljih.Takođe, važno je naglasiti da svi polaznici naših kurseva i obuka u okviru Škole računara dobijaju sertifikate koji su priznati na međunarodnom nivou, pa je sasvim jasno zbog čega je upravo naša škola jedna od najboljih u ovoj oblasti. Uz to, gotovo svi polaznici naših kurseva imaju tu mogućnost da obuku pohađaju online, što je posebna prednost naših kurseva, imajući u vidu ubrzani tempo života i manjak vremena u savremenom svetu.

TESTOVI


Bez obzira da li želite da steknete samo osnovno znanje rada na računara, koje podrazumeva aktivno korišćenje interneta i rada u programima : MS Word, MS Excel, MS Power Point i MS Outlook, ili želite da steknete znanja iz oblasti programiranja, odnosno nadogradite već postojeće znanje u ovoj oblasti, naše Škole računara sigurno imaju odgovarajući kurs za Vas, a po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Pored osnovne obuke za korišćenje računara, Škola računara AKADEMIJE OXFORD organizuje i kurseve programiranja i to, između ostalih : C, C++, Visual Basic, Java, Java Script, PHP, Delphi. Uz to, u okviru naše Škole računara se organizuju i kursevi u domenu web programiranja, poput recimo : HTML5, WordPress 3.8 i Joomla 3.0.

Kao posebno interesantnu oblast u okviru Škole računara koju organizuje AKADEMIJA OXFORD izdvajamo Autodesk obuke i to : 3D Studiomax 2012 ( 3D dizajn ), AutoCAD 2012 2D, AutoCAD 2012 3D, animacija i vizuelizacija u okviru MAYA obuke, te kurseve vezane za korišćenje Adobe Photoshop - a. Tu su i obuke za izradu web prezentacija - Dreamweaver, te korišćenje Flash - a i to ActionScript3. Ono po čemu su kursevi naše Škole iz domena web dizajna čuveni svakako je obuka poznata kao Adobe paket za web dizajn, koji podrazumeva obučavanje korisnika za aktivno korišćenje programa : Photoshop, Dreamweaver i Flash ActionScript 3, a po najpristupačnijoj ceni na tržištu.I tu nije kraj obukama i kursevima koje organizujemo u sferi web dizajna. U skladu sa potrebama savremenog poslovanja u redovan program obuke smo uvrstili i kurs SEO optimizacije za Google pretraživač, te obuku za pravljenje igrica za operativni sistem Andorid i za IPhone u Flash - u.

Poseban segment obuka u okviru Škole računara, IT kurseva i programiranja je posvećen naprednim kursevima u oblasti grafičkog dizajna, koji su namenjeni svima onima koji žele da unaprede svoja znanja iz ove oblasti. Trenutno su u ponudi napredni kursevi za programe : Adobe Photoshop, Adobe Illustrator i Adobe InDesign, kao i specijalan paket obuke koji podrazumeva napredni kurs za sva tri navedena programa.

Naravno, tu su i kursevi iz oblasti grafičkog dizajna za početnike, u okviru kojih se upoznaju sa osnovnim nivoom korišćenja ovih programa.

U oblasti grafike, naša Škola organizuje kurseve za dizajn i vektorsku grafiku, odnosno obuku za korišćenje programa CorelDraw, te programa QuarkPress, koji je prvenstveno namenjen pripremi za štampu. Svojim polaznicima, nudimo i mogućnost za polaganje ECDL - a i to za 4, odnosno svih 7 modula.


Škole računara, IT kursevi


Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!