Vizija i misija škole stranih jezika Akademije Oxford

Među brojnim obrazovnim institucijama u našoj zemlji koje su usmerene na organizovanje kurseva stranih jezika se po kvalitetu i uspešnosti svojih polaznika izdvojila škola stranih jezika Akademije Oxford. Ova institucija je poznata kao otvorena za sve vidove obuka u nastavi jezika, a u ponudi ima kurseve za preko 40 stranih jezika, tako da svako ko je zainteresovan može da se opredeli da nauči, odnosno usavrši znanja gotovo svakog jezika kojim se u svetu služe ljudi. A uz to, naša škola je akreditovana i za organizovanje specijalizovanih kurseva pripreme, ali i za sprovođenje polaganja ispita kojima se zainteresovanim kandidatima omogućuje da postanu vlasnici brojnih svetski priznatih sertifikata o nivou znanja brojnih stranih jezika.


Vizija škole stranih jezika Akademije Oxford

Sa ciljem da svima koji su zainteresovani da se upoznaju sa određenim jezikom, odnosno onima koji su imali prilike da ga nauče, a imaju želju da svoja znanja usavrše, obezbedimo najkvalitetniju moguću obuku, sprovodimo različite vrste obuka i kurseva stranih jezika. Time ispunjavamo našu osnovnu viziju, jer klijentima omogućujemo da po vrlo povoljnim cenama pohađaju nastavu koja se po kvalitetu izdvaja u odnosu na ostale koje su u ponudi na teritoriji naše zemlje.

Budući da se naša predstavništva nalaze u velikom broju gradova u celoj Srbiji, učinili smo pohađanje izabranog kursa svima dostupnim. Takođe, u našoj ponudi su i online kursevi jezika, a svi zainteresovani biraju da li će nastavu da pohađaju u grupi, u paru ili samostalno, budući da organizujemo ne samo grupnu, nego i poluindividualnu i individualnu nastavu.
Dobro je da istaknemo činjenicu i da škola stranih jezika Akademije Oxford sve svoje obuke maksimalno prilagođava potrebama svojih polaznika, tako da ih mogu pohađati pripadnici bilo koje starosne dobi, a bez obzira na nivo znanja koje su prethodno imali prilike da steknu.

Misija škole stranih jezika Akademije Oxford

Svima koji su zainteresovani da nauče bilo koji od preko 40 jezika koje imamo u ponudi je omogućeno da pohađaju kurs koji žele. Osnovna misija koju škola stranih jezika Akademije Oxford ima jeste da pripadnicima različite starosne dobi i nivoa znanja, bez obzira na pol i rasu, te socijalni status ili poteškoću koju možda ima, omogući da na najbolji mogući način steknu predviđena znanja.

Zainteresovanim polaznicima pružamo mogućnost da po izuzetno povoljnim uslovima pohađaju i klasičnu nastavu jezika, ali i brojne specijalističke kurseve i obuke, ukoliko imaju potrebu za tim. Takođe ćemo se pobrinuti i da ih na najbolji mogući način pripremimo za polaganje specijalizovanih ispita, a čijim uspešnim polaganjem će postati vlasnici brojnih sertifikata o nivou poznavanja određenog stranog jezika koji su priznati na međunarodnom nivou.
Profesori koji su zaposleni u okviru naše institucije se neprekidno usavršavaju, tako da polaznicima prezentuju i brojne nove metode u nastavi jezika, a kako bi im omogućili da što bolje razviju veštine čitanja, slušanja, pisanja i govora, u skladu sa znanjima koja predviđa konkretni nivo.

Vrednosti koje neguje škola stranih jezika Akademije Oxford

Poverenje, inovativnost, otvorena komunikacija, visok kvalitet nastave i profesionalna oprema savremene generacije su samo neke od vrednosti koje već dugi niz godina pažljivo neguje škola stranih jezika Akademije Oxford.
Nastojimo da budemo na raspolaganju svim našim polaznicima, ali i roditeljima, odnosno starateljima najmlađih polaznika naše škole. Uz to, vodimo računa i o kompanijama koje su zainteresovane da svojim zaposlenima omoguće visokokvalitetnu obuku, te posebnu pažnju pridajemo osmišljavanju korporativnih obuka.

Poštujemo standarde

Škola stranih jezika Akademije Oxford je itekako svesna činjenice da je jedini način da održi visok kvalitet nastave, po kome je svakako već prepoznatljiva, da maksimalno poštuje standarde koji su na globalnom nivou prisutni u okviru nastave jezika.

Upravo iz tog razloga se svi kursevi i obuke koje ima u ponudi organizuju isključivo u skladu sa onim pravilima koja navodi Zajednički evropski referentni okvir za jezike, a koji je primenljiv na svetskom nivou. Budući da se nastava sprovodi prema pravilima CEFR – a (The Common European Framework for languages), ona je usklađena sa nastavom koju organizuje bilo koja škola stranih jezika u svetu, a koja prilikom sprovođenja obuka poštuje pravila navedenog jezičkog okvira.

Poštovanje potreba polaznika

U skladu sa misijom koju imamo, maksimalno izlazimo u susret zahtevima naših klijenata, te im možemo ponuditi obuku izabranog jezika koja će u potpunosti da zadovolji njihova očekivanja.

Isto tako, posebnu pažnju obraćamo i na cenu kurseva, budući da jasno sagledavamo trenutnu ekonomsku situaciju u našoj zemlji, te prilagođavamo cenu platežnoj moći naših polaznika, a istovremeno im nudimo da za adekvatnu cenu dobiju najkvalitetniju moguću nastavu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *