Poslovni sekretar/asistent

Gotovo da u savremenom poslovnom svetu ne postoji kompanija koja ne zapošljava radnike na poziciji poslovni sekretar - asistent. U većini kompanija se osoba zaposlena na ovom radnom mestu vrlo visoko kotira, uzevši u obzir da je u pitanju neko ko obavlja gotovo sve administrativne poslove, a posebno ukoliko u određenoj firmi ne postoji eksterno angažovana knjigovodstvena agencija ili, pak u njenom sastavu ne funkcioniše odvojena knjigovodstvena služba.

Moglo bi slobodno da se kaže da poslovni sekretar - asistent obavlja sve one poslove koji su bitni za nesmetano funkcionisanje određene firme. A to podrazumeva kako nabavku materijalaa za rad svih zaposlenih, tako i odlazak u banku i sve ostale institucije poput na primer poreske uprave, Agencije za privredne registre i ostale relevantne državne službe. Takođe, zaduženja ove radne pozicije su usmerena i na organizovanje poslovnih sastanaka, odnosno odlazaka na službena putovanja, te na pisanu i usmenu poslovnu korespondenciju. Iz tog razloga se očekuje da svako ko želi da pohađa specijalizovanu obuku i kurs poslovni sekretar - asistent koju u svojim poslovnicama organizuje Akademija Oxford poseduje na prvom mestu timski duh, te odlične organizacione sposobnosti. Isto tako, zainteresovani polaznik bi trebalo da je elokventan, te da se precizno izražava i u pisanoj i u usmenoj formi, ali i da je spreman na rad pod pritiskom.Šta obuhvata kurs i obuka poslovni sekretar - asistent?

Samim tim što je obuka i kurs poslovni sekretar - asistent namenjena svim onim polaznicima koji žele da se osposobe za obavljanje ovog, vrlo zahtevnog zanimanja, stručni tim Akademije Oxford je posebnu pažnju posvetio osmišljavanju nastavnog plana koji će obuhvatiti sva ona znanja i veštine koje će polazniku omogućiti da što bolje i kvalitetnije obavlja svoj posao.

Upravo iz tog razloga se tokom ovog kursa izučava na prvom mestu engleski jezik i to na nivou A 1, odnosno A 2, jer se upravo taj nivo znanja smatra poželjnim za obavljanje ovih poslova. Takođe, svi polaznici će imati prilike i da savladaju daktilografiju, odnosno slepo kucanje sa deset prstiju, te će se upoznati i sa pravilima poslovne korespondencije, odnosno pravopisnim pravilima, a savladaće i korišćenje onih programa na računaru koji se smatraju osnovnim i koje će imati da prilike da koriste kada se budu zaposlili na radnom mestu poslovni sekretar - asistent.

Predavači koji su zaduženi da obuka i kurs poslovni sekretar - asistent bude sprovedena na izuzetno visokom nivou, po kome je uostalom i Akademija Oxford dobro poznata, će za vreme nastave posebnu pažnju da posvete i upoznavanju svih polaznika sa principom organizovanja poslovnih sastanaka i sa svim onim pravilima koja su u tim situacijama bitna. Isto tako će ih upoznati i sa osnovama poslovanja preduzeća različite veličine, ali i sa svim poslovima koje bi trebalo da obavljaju u praksi. A to, pored ostalog podrazumeva da će savladati i veštinu poslovnog bontona u komunikaciji, odnosno upoznaće se i sa pravilima poslovnog oblačenja. Vrlo važan segment koji podrazumeva kurs i obuka poslovni sekretar - asistent se odnosi i na učenje o pravilnom zavođenju dokumenata, odnosno o pravilnom popunjavanju uplatnica i naloga za banke, te o popunjavanju različitih formulara, a sa kojima se osoba zaposlena na ovom radnom mestu susreće u svom svakodnevnom poslu.

Kada polaznik bude sa uspehom savladao ovaj kurs, on će polagati i završni ispit, a koji zapravo podrazumeva da treba u praksi da pokaže sva znanja koja je tokom nastave stekao. Da bi kandidat mogao da polaže završni ispit, koji se sastoji od usmenog i pisanog dela, potrebno je da je pohađao najmanje 80% nastave u okviru ovog kursa. Nakon što položi ispit, kandidat stiče sertifikat, koji može da bude upisan i u radni dosije, uzevši u obzir da je priznat, stim da je uslov za to da kandidat bude prijavljen na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje. Ova novina je uvedena 01. januara 2016. godine, od kada se sertifikati upisuju u radni dosije u elektronskom formatu. Oni kandidati koji steknu pomenuti sertifikat, a u tom trenutku su zaposleni, mogu da ga predaju svom poslodavcu, a upis tog sertifikata mogu da izvrše tek kada budu bili prijavljeni na evidenciju nezaposlenih lica pri NSZ.

Da bi Akademja Oxford mogla da izradi sertifikat, mora da bude obezbeđena obavezna dokumentacija, a koja osim ugovora, podrazumeva i završni test, odnosno zapisnik.Kako se odvija nastava u okviru kursa poslovni sekretar - asistent?

Obuka i kurs poslovni sekretar - asistent podrazumeva različite vrste nastave i to kako grupnu, tako i nastavu online, odnosno individualnu i poluindividualnu.

Moramo da naglasimo da grupe broje najmanje četvoro polaznika, a da ih u jednoj grupi može biti najviše osmoro, jer je to optimalan broj polaznika za održavanje visokokvalitetne nastave po kojoj smo poznati.

Nastava online se odnosi na pohađanje obuke preko internet platforme, a svaki polaznik koji želi da ovaj kurs pohađa na taj način mora da poseduje računar i stabilnu internet vezu.

Individualna nastava je okarakterisana kao nastava “jedan na jedan”, jer je pohađa isključivo jedan kandidat, dok je poluindividualna nastava namenjena za dvoje kandidata.

Što se tiče termina, kod grupne nastave su oni precizno definisani, a održavaju se prema tačno utvrđenoj dinamici. Kod svih ostalih vrsta nastave se termini, odnosno dinamika po kojoj se obuka i kurs poslovni sekretar - asistent održavaju dogovaraju između polaznika i profesora, a uz adekvatnu asistenciju koordinatora za nastavu u konkretnoj poslovnici organizatora.

Kome su kurs i obuka poslovni sekretar - asistent namenjeni?

Svaka osoba koja želi da stekne adekvatan dokaz da je kvalifikovana za obavljanje posla za koji je u određenoj kompaniji zadužen poslovni sekretar - asistent, a poseduje dokaz da je završila srednju školu u četvorogodišnjem trajanju je poznava da pohađa obuku i kurs poslovni sekretar - asistent, koja se organizuje u svim poslovnicama Akademije Oxford u toku cele kalendarske godine, a u skladu sa predviđenim nastavnim planom.

Svi oni kandidati koji ispunjavaju navedeni uslov mogu da se prijave direktno u jednoj od poslovnica organizatora, a neophodno je da tom prilikom ponesu i validan lični dokument sa fotografijom, to jest ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu. Ukoliko je reč o ličnom dokumentu koji poseduje čip, kandidati moraju priložiti i lični dokument koji je očitan. Podatke za prijavu mogu i ranije da pošalju preko mejla ili da kontaktiraju odabranu poslovnicu putem telefona, kako bi se dogovorili oko svih detalja.

Koliko traje obuka i kurs poslovni sekretar - asistent?

Isključivo od odluke svakog polaznika o vrsti nastave koju želi da pohađa, zavisi i koliko traje kurs i obuka poslovni sekretar - asistent.

Nastavni fond koji podrazumeva individualna, online i poluindividualna nastava se sastoji od ukupno 30 školskih časova (po 45 minuta). U okviru te vrste nastave, polaznik pohađa 20 školskih časova daktilografije, 10 školskih časova poslovnog bontona i poslovne komunikacije. U cenu je uključena i provera znanja, odnosno izlazak na završni ispit za engleski jezik A1 nivo.

Kada je u pitanju grupna obuka i kurs poslovni sekretar - asistent, morate imati na umu da postoje dve mogućnosti (u prostorijama Akademije ili onlajn), s tim da svaka od njih traje ukupno 3 meseca. Obe vrste grupne obuke, uključuju pohađanje daktilografkog kursa, kursa poslovnog bontona i komunikacije, kao i proveru znanja engleskog jezika A1 nivoa.

Koja je cena kursa za poslovnog sekretara - asistenta?

Kako postoji nekoliko vrsta obuka za ovo zanimanje, to se i njihove cene razlikuju.

Pogledajte cene u našem cenovniku.

Gde i kada se održava obuka i kurs poslovni sekretar - asistent?

Polaznici koje zanima kurs i obuka za poslovni sekretar - asistent se mogu prijaviti u toku cele godine i to u svim poslovnicama organizatora, odnosno putem telefona ili mejla, a nastava se takođe održava u toku cele godine i to prema tačno utvrđenom planu.

U principu, individualna i poluindividualna, odnosno nastava online mogu da počnu kada se polaznik ili polaznici dogovore sa profesorom oko svih detalja, a koji uključuju i termine i dinamiku po kojoj bi časovi trebalo da se održavaju.

Sa druge strane, da bi grupna obuka i kurs poslovni sekretar - asistent mogli da se održe u nekoj poslovnici ili online, neophodno je da se prijavi dovoljan broj polaznika koji su zainteresovani za njeno pohađanje, to jest najmanje njih četvoro. Nakon što se bude ispunio taj uslov, svi koji su se prijavili će od ovlašćenog lica organizatora obuke dobiti jasne informacije kako o datumu početka, tako i o terminima.

Dodatne napomene:

  • u navedene cene je uračunat priručnik, kao i polaganje završnog ispita, te izrada sertifikata i diplome
  • u cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave
  • polaznik je dužan da izvrši sva plaćanja u skladu sa pravilima i prema važećem cenovniku organizatora, a sva plaćanja vrši direktno u poslovnici u kojoj se i prijavljuje, to jest pohađa obuku i kurs poslovni sekretar - asistent
  • prijavljivanje se vrši u svim poslovnicama organizatora obuke direktno i to u toku cele kalendarske godine, a postoji mogućnost i prijavljivanja putem telefona ili mejla

Spisak gradova za kurs i obuku za poslovnog sekretara/asistenta


Literatura za poslovne sekretare/asistente

Priručnik - Skripta - Knjiga za poslovnog sekretara asistenta - Akademija Oxford
ISPITNI CENTRI
  • JPOA - Javno priznati organizator aktivnosti
  • ICDL - Ispitni centar
  • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
  • LCCI - Ispitni centar
  • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje