Škola stranih jezika Beograd

Akademija Oxford sa svojom školom stranih jezika posluje u sedamnaest centara. Jedan od zasigurno najvećih jeste centar u Beogradu, koji sa svojim koordinatorima pruža usluge održavanja nastave na preko dve stotine različitih kurseva jezika, prilagođenih zahtevima svakog polaznika. Samim tim, naša škola stranih jezika u Beogradu je posebna, specifična, a rad u njoj je profesionalan, te je zasigurno škola koja radi po najvišim standardima usavršavajući svoj pristup učenju jezika svakodnevno.

Profesori u Akademiji Oxford Beograd su iskusni profesionalci koji svoje znanje prenose na najadekvatniji način, održavajući i unapređujući standard koji smo do sada postigli. Nastava se odvija u učionicama koje su prilagođene individualnoj, poluindividulnoj i grupnoj nastavi u zavisnosti od potreba polaznika na preko trideset jezika. Veoma često, u našoj školi stranih jezika u Beogradu rade profesori koji su izvorni govornici predviđenog jezika. Samim tim istaknuti program je na najvišem nivou, kao i sama mogućnost kvalitetne konverzacije, što nije isključeno ni kada su u pitanju svi ostali profesori sa kojima imamo saradnju.

Korisne informacijeČasovi se u našoj školi, kao što smo već istakli mogu pohađati u vidu individualne nastave. Ovo je najzastupljeniji vid učenja ukoliko želite da savladate jezik onom brzinom koja je neophodna baš Vama. Potrebno je odslušati pedeset školskih časova po nivou, kako biste mogli da izađete na ispit i steknete uslov za dobijanje sertifikata koji je validan kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Časovi se organizuju prema Vašem slobodnom vremenu i u intervalima koji Vama odgovaraju i mogu se organizovati u učionici sa profesorom ili online.

Posebna ponuda je poluindividualna nastava, odnosno nastava gde na časovima pored Vas prisustvuje još jedan polaznik i profesor. Kursevi su u ovom slučaju prilagođeni radu u manjim grupama. Za grupnu nastavu se takođe veoma često odlučuju naši polaznici, jer se koordinatori svih centara trude da termine organizuju prema potrebama većeg broja polaznika, bilo da je reč o redovnim ili ubrzanim kursevima. Kursevi po nivoima traju od dva do šest meseci u zavisnosti od jezika i nivoa i brzine kojom se pohađa. Na kraju kursa obezbeđeno je besplatno polaganje ispita i dobijanje sertifikata za jezik i nivo koji ste pohađali nastavu.

Istakli bismo ovom prilikom i kurseve jezika za decu, koji u našoj školi stranih jezika u Beogradu traju po predviđenoj literaturi za određeni uzrast tokom cele školske godine.

Škola stranih jezika u Beogradu organizuje više desetina kurseva stranih jezika. Stručni kadar od preko 30 profesora uz maksimalnu posvećenost i profesionalni pristup, svakom polazniku garantuju lako savladavanje jezika. Škola stranih jezika Beograd – učite sa najboljima!

U našoj školi stranih jezika profesori i filolozi uspešno vode kurseve za više grupa polaznika za engleski, nemački, francuski, grčki, mađarski, ruski, holandski, švedski, norveški, slovenački, poljski, češki, bugarski, kineski, japanski, arapski jezik, U 2013. godini u Beogradu više od 10.000 polaznika je pohađalo različite kurseve jezika, čime su osposobljeni za različite jezičke veštine i veštine. Akademija Oxford se nalazi u Beogradskoj ulici br. 18/2, 50 metara od kružnog toka Slavija. Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve vrste kurseva i obuka tokom cele godine.

Ljubazni koordinatori Akademije Oxford će Vas uvek srdačno dočekati i dati odgovor na svako vaše pitanje i u najkraćem mogućem roku organizovati kurs za koji ste zainteresovani.

TESTOVICenovnik škole stranih jezika u Beogradu

Kursevi stranih jezika Beograd - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Beogradu

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Beograd >>>

Škola stranih jezika - Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford Beograd - Vračar - Slavija - Savski Venac

Makenzijeva 53, četvrti sprat, 11111 Beograd

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

3000 - 6000 RSDBeograd - Akcija 1+1 online kurs gratis
2021-03-06

Beograd - Akcija 1+1 online kurs gratis

U Akademiji Oxford svaki kurs više vredi.Svima koji pohađaju kurseve stranih jezika, kurseve računara ili neku od obuka koje su u ponudi Akademije Oxford, imaju mogućnost da potpuno besplatno pohađaju i jedan od sledećih online kurseva: Pisanje za web/blog Kreativno pisanje ...

Beograd - Akcija 1+1 online kurs gratis
2021-02-19

Beograd - Akcija 1+1 online kurs gratis

Akademija Oxford nudi svim svojim polaznicima koji od 1. septembra upišu bilo koji kurs ili obuku, još jedan kurs i to online potpuno besplatno. Platite jedan, a dobijate dva kursa. Svima koji pohađaju kurseve stranih jezika, kurseve računara ili neku od obuka koje ...

Beograd - Individalni kurs italijanskog jezika
2021-02-17

Beograd - Individalni kurs italijanskog jezika

Individualni kursevi italijanskog jezika – su za sve one koji zbog previše obaveza nemaju mogućnost da pohađaju nastavu u terminima predviđenim za grupe polaznika. Ovim načinom rada profesror je u potpunosti posvećen samo Vama, kao pojedincu i Vaše mogućnosti pitanja, kao i dobijanja adekv...


Strani jezici u Beogradu

Sve informacije o prestonici Srbije su dostupne na zvaničnoj internet prezentaciji grada Beograda www.beograd.rs

Na teritoriji Beograda rade dva univerziteta koja su u državnoj nadležnosti i veći broj privatnih fakulteta.

Da biste stvorili neku mapu o položajima različitih fakulteta, napravićemo kratak presek najstarijih fakulteta u Beogradu i njihovih položaja prema određenim opštinama kojima pripadaju. U opštini Stari Grad, između ostalih, nalaze se sledeći fakulteti: Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu, Računarski fakultet, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu i Univerzitet Metropolitan. Akademija umetnosti, Fakultet za diplomatiju i bezbednost i Fakultet za inženjerski menadžment se nalaze u opštini Savski Venac. Na Novom Beogradu su Fakulteti savremenih umetnosti i Akademija lepih umetnosti i multimedija. Jedan od poznatijih privatnih Univerziteta, Singidunum, kao i Fakultet za projektni i inovacioni menadžment se nalaze u opštini Voždovac. Opština Palilula je jedna od najbogatijih kada su državni fakulteti u pitanju, pa su tamo prisutni: Rudarsko-geološki fakultet, Pravoslavni bogoslovski fakultet, Pravni fakultet, Mašinski fakultet, Građevinski i Elektrotehnički fakultet. U opštini Čukarica svoje mesto su pronašli Šumarski fakultet i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.

Kao jedan od najznačajnijih prirodnih rezervata u centru Beograda, izdvaja se Tašmajdan sa mnoštvom sadržaja za sve uzraste. U neposrednoj blizini se nalazi Škola stranih jezika i Računara Beograd Akademija Oxford, a i nekolicina fakulteta. Još jedno od prirodnih bogatstava predstavlja naselje Šumice, u okviru kojeg takođe postoje izvrsne škole stranih jezika, ali i bogatstva prirode. Jedna od najmanjih gradskih četvrti u Beogradu jeste Dorćol i prostire se između Beogradske tvrđave, Studentskog trga, Bulevara Despota Stefana Lazarevića i reke Dunav. Ono što ovaj deo grada čini istorijski veoma važnim jeste da se tu nalazi najstarija kuća u gradu, sagrađena 1727. godine – u današnjoj ulici Cara Dušana 10, a postoji i legenda kako se negde iz njenog podruma može ući u lagum koji vodi skroz do Zemuna. Beogradsko more, žargonski naziv za Adu Ciganliju, zbog svoje popularnosti tokom leta uvek je rado spominjano odredište. To je rečno ostrvo na reci Savi u Beogradu, a koje je veštačkim putem pretvoreno u poluostrvo. Ada Ciganlija je pretrpela istorijski veoma značajne promene, jer je od mesta poznatog po zatvoru i izvršenju smrtnih kazni, pre nekoliko decenija, sada pretvoreno u izuzetno popularnu višefunkcionalnu rekreacionu zonu u Beogradu, koju tokom leta zna da poseti i do 300.000 posetilaca dnevno. Nezaobilazni deo Beograda čini svakako Kalemegdan, u narodu poznat kao „srce Beograda“. Tokom istorije je u više navrata predstavljao poslednju liniju odbrane protiv osvajača, a danas ima višestruku namenu i bogatstvo različitih sadržaja: od rekreacije, parkova i zoološkog vrta, pa do istorijskih atrakcija kao što su Vojni muzej, muzej lova i šumarstva i spomenik zahvalnosti Francuskoj.


Grad Beograd

Grad - Beograd

U sklopu srpske prestonice se nalazi 17 opština, a prema podacima čak preko 20% ukupnog stanovništva zemlje živi upravo u Beogradu. Osim što je administrativni i ekonomski centar zemlje, Beograd je i centar obrazovanja, odnosno nauke. U njemu postoje i brojni privatni fakulteti i visokoškolske obrazovne ustanove, ali i dva državna univerziteta (Univerzitet u Beogradu i Univerzitet umetnosti). Studentima su posebno zanimljivi Tehnički fakulteti, Filozofski i Filološki fakultet, na kome osim engleskog, nemačkog i francuskog jezika, mogu da uzučavaju i mnoge druge jezike, poput italijanskog, grčkog, ruskog, japanskog, norveškog, portugalskog, rumunskog, mađarskog i mnogih drugih.


Filološka gimnazija

Filološka gimnazija

Jedina škola u našoj zemlji namenjena isključivo izučavanju stranih jezika je Filološka gimnazija u Beogradu koja se nalazi u Ulici Kameničkoj broj 2, u Beogradu. A sve potrebne informacije su dostupne na zvaničnom sajtu ove škole filoloska.edu.rs/filoloska/ Broj telefona škole je 011 303 12 95, lokal 4, a mejl adresa filoloska_gimnazija@yahoo.com

Učenici imaju priliku da uče ruski, engleski, nemački, franucuski, italijanski, kineski, španski i japanski jezik, ali i latinski i starogrčki.


Privatna gimnazija “Milena Pavlović Barili”

 Privatna gimnazija - Milena Pavlović Barili

Sve informacije o ovoj školi možete potražiti na zvaničnom sajtu www.mpbarilli.com. Posebno je zanimljivo što đaci u okviru privatne gimnazije “Milena Pavlović Barili”, koja je okarakterisana kao gimnazija opšteg tipa, nastavu mogu da prate ne samo na srpskom jeziku, već i na italijanskom i engleskom. Adresa ove obrazovne ustanove je Maršala Birjuzova broj 2 - 4, Beograd.


Gimnazija “Kreativno pero”

Gimnazija - Kreativno pero

U Tolstojevoj ulici broj 58 se nalazi obrazovna institucija “Kreativno pero”, u okviru koje su predškolska ustanova, osnovna škola i gimnazija. Sve informacije možete dobiti na njihovom sajtu www.kreativnopero.com.

Pored toga što postoji mogućnost organizovanja bilingvalne nastave, u ovoj gimnaziji đaci imaju prilike da uče prema specijalnom, Kembridž programu, ali i da izučavaju engleski, francuski i nemački jezik.


Inostrane kompanije

International Cosmetic Colour

International Cosmetic Colour

Kompanija “Eurovetrocap” iz Italije koja se bavi proizvodnjom ambalaže za oblast kozmetike, ali i farmacije, ima svoje predstavništvo u Beogradu, u ulici Majke Jevrosime broj 50/IV, apt. 10. Takođe, kompanija “International Cosmetic Colour” je zastupnik još dve italijanske firme i to “Genius Glass” i “ICC - Italija”, ali i kompanije “SFA - Romani”, čuvenog francuskog proizvođača u oblasti kozmetičke industrije.


ProExpo

Proexpo

Dve prestižne sajamske kuće iz Nemačke, “Deutsche Messe Hannover“ i „Messe Düsseldorf“ imaju svoje zvanično predstavništvo i na teritoriji Srbije. Kompanija “ProExpo” ima za cilj da implementiranjem dostignuća pomenutih nemačkih kuća, čiji je i zvanični predstavnik, pruži podršku svima koji uzimaju učešće u najznačajnijim manifestacijama sajamskog tipa, odnosno izložbi koje se održavaju kako u našoj zemlji, tako i u svetu.

Adresa ove kompanije je Kneza Miloša broj 15, Beograd, a njihov mejl je: info@proexpo.co.rs. Posetite njihov sajt www.proexpo.co.rs


Baumann

Baumann

Zastupništvo tri vrlo važne kompanije iz Nemačke, koje se bave proizbodnjom u oblasti građevinske industrije nalazi se, takođe u Beogradu i to u ulici Baje Pivljanina broj 11. Kompanija “Baumann” d.o.o. zastupa nemačke kompanije “Altrad Baumann GmbH“, odnosno “SBH Tiefbautechnik GmbH” i “MEVA GmbH”.


Alpinastar

Alpinastar

Zastupnik profesionalnih mašina “Stiga”, iz Švedske je kompanija “Alpinastar”, koja se nalazi u Beogradu. U njoj možete naći bogatu ponudu proizvoda mnogih proizvođača baštenske opreme iz celog sveta, a nalazi se na adresi Vidikovački venac broj 104d. Broj telefona na kome možete dobiti sve potrebne podatke je 011 23 222 93 i 23 222 81, a možete ih kontaktirati i putem mejla office@alpinastar.rs. Internet sajt ove firme je www.alpinastar.rs


Minal d.o.o.

Minal d.o.o.

Kompanija “Sewerin GmbH“ iz Nemačke se bavi proizvodnjom specijalnih uređaja koji treba da pronađu propuštanja na vodovodnim i gasnim instalacijama, kako onim spoljašnjim, tako i unutrašnjim. A zvanično zastupništvo ove kompanije za našu zemlju je u Beogradu i to na adresi Kedrova broj 8. Web sajt kompanije “Minal” d.o.o. Je njen zvaničan zastupnik za našu zemlju i njihova web adresa je www.minal.rs


Harco d.o.o.

Harco d.o.o.

Kompanija “Harco”d.o.o. se nalazi u Nemanjinoj ulici broj 4, na II spratu, u Beogradu. Ona je zvanični zastupnik, odnosno uvoznik za čuvenu nemačku kompaniju „Kluber Lubrication Munchen KG“, koja se bavi proizvodnjom posebnih maziva, poput recimo sredstava za zaštitu od korozije, ali i pasti i voskova, sredstava za odvajanje i ostalih.

Sajt ove srpske kompanije je www.harco.rs.


Mediator International Marketing

Mediator International Marketing

Jedan od najčuvenijih španskih, ali i svetskih proizvođača nakita je “Perlas Orquidea”, a kompanija “Mediator International marketing” je i zvaničan predstavnik ove kompanije, kao i austrijske linije nakita sa poznatim “Swarovski” kristalima, “Crystalalp”.


Gorenje

Gorenje

Zvanično predstavništvo slovenačke kompanije “Gorenje”, koja je lider u proizvodnji aparata kućne tehnike se nalazi na adresi Milutina Milankovića broj 7, Beograd. Sve informacije možete obiti ukoliko posetite njihovu web stranicu www.gorenje.rs. Njihova mejl adresa je officebeograd@gorenje.com.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!