Znanje na korak od vas

Kako je ranije bilo sasvim uobičajeno da je dovoljno završiti određenu srednju školu, a potom i izabranu višu školu ili fakultet, te nakon svega toga pronaći zaposlenje, tako to danas nije slučaj. Naime, specijalistički kursevi i obuke su u današnje vreme naročito traženi i sasvim slobodno možemo reći, čak i zahtevani od strane poslodavaca. A to znači da čak i ako neko ima zadovoljavajuće profesionalne kvalifikacije, on mora neprekidno da ulaže u svoje znanje, jer tako poboljšava i kvalitet svog radnog učinka. Upravo zahvaljujući tome utiče pozitivno i na rad celokupne kompanije na čijem čelu se nalazi ili u kojoj je zaposlen.

Nije uopšte začuđujuće, kada se sve prethodno pomenuto uzme u obzir ni što Akademija Oxford ima pune ruke posla.

Naime, ova specijalizovana obrazovna institucija u ponudi ima različite tipove edukacija, namenjene polaznicima bilo kog uzrasta i nivoa obrazovanja.

 

Znanje na korak od vas

 

Čini se da nikada nije bilo jednostavnije naučiti nešto novo i time na prvom mestu poboljšati svoju radnu biografiju.

A upravo zato što Obrazovni centar Akademije Oxford u skoro svakom gradu širom naše zemlje ima poslovnicu, dostupne su brojne obuke i kursevi svima koji su za takav vid dodatne edukacije zainteresovani.

Bez obzira da li ih interesuje sticanje znanja iz nekog stranog jezika ili vezano za računare, mogu biti sasvim uvereni da u okviru ove specijalizovane obrazovne institucije postoji obuka, koja će im u potpunosti odgovarati.

Ističemo da izuzev engleskog, nemačkog i francuskog jezika, u okviru svake poslovnice te obrazovne institucije, kandidati različite životne dobi i nivoa znanja, mogu naučiti i ruski, zatim norveški i grčki jezik, kao i češki, poljski i albanski jezik, ali i mnoge druge koji se širom sveta govore. A kada su u pitanju kurs i obuka stranog jezika, obavezni smo da napomenemo da se pravila koja podrazumeva CEFR (The Common European Framework for languages) naročito poštuje u okviru ove institucije. U suštini to znači da se nastava jezika organizuje na ukupno šest nivoa, a nakon izvršene procene poznavanja određenog jezika od strane stručnjaka će i da bude određeno koji nivo kursa će taj kandidat da pohađa.

Izuzev nastave jezika, Akademija Oxford nudi mogućnost i pohađanja brojnih kurseva, koji su vezani za računare, odnosno za informacione tehnologije. Postoji mogućnost ne samo pohađanja pojedinačnih obuka u tom segmentu, nego i specijalnih paketa kurseva, u okviru kojih će polaznici biti u mogućnosti da savladaju rad u nekoliko programa.

Brojne specijalističke obuke i kursevi u oblasti menadžmenta, zatim administracije i marketinga, ali i mnogih drugih oblasti su dostupne po zahtevu.

Sasvim je dovoljno da svaki zainteresovani kandidat kontaktira zaposlene u najbližoj poslovnici navedene obrazovne institucije. A tom prilikom je važno i da svako od njih izvrši prijavu za pohađanje izabrane edukacije, kao i da nakon toga pristupi upisu, a sve u skladu sa pravilima naveden obrazovne institucije.

Dodatna je prednost i to što će po završetku izabranog seminara kandidat postati i vlasnik sertifikata, koji je od strane relevantnih državnih institucija naše zemlje okarakterisan kao pravno validan, te se smatra i zvanično priznatim dokumentom. Na taj način će imati priliku da obogati najpre svoju radnu biografiju, pa će tako i uticati na povećanje šansi za sticanje kvalitetnijeg i bolje plaćenog posla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *