Po prvi put studiranje online

Nedostatak slobodnog vremena je sasvim logično doveo do toga da se sve više ljudi odlučuje za pohađanje dodatnih edukacija online. Na taj način će svako od njih uštedeti svoje vreme u najvećoj mogućoj meri, a kvalitet nastave će zaista da bude na visokom nivou. Razlog je jednostavan, pošto obrazovne institucije koje organizuju nastavu na taj način svakako maksimalno vode računa o kvalitetu edukacije.

 

Po prvi put studiranje online

 

Zvanično na području naše zemlje postoji mogućnost da brojni kursevi i obuke budu pohađani i online, bez obzira da li je u pitanju nastava jezika, zatim računarski kursevi ili neki drugi, ali se sve češće može čuti da i nastava u okviru srednjih škola može na isti takav način biti organizovana.

Međutim, novost je i to što Akademija Oxford sarađuje sa Visokom školom Union iz Mostara, tako da je po prvi put dostupno i studiranje online.

Kada se neko odluči za studiranje na taj način, ne samo da će uštedeti svoje vreme, nego će i pohađanje izabranog programa biti mnogo jeftinije. Naime, s obzirom na to da kandidat predavanja u tom slučaju treba da pohađa preko specijalne online platforme i da, praktično govoreći nema obavezu da odlazi do izabranog fakulteta, time će sasvim sigurno uštedeti novac.

Visoka škola Union iz Mostara sa kojom Akademija Oxford sarađuje nudi i mogućnost stanovnicima Republike Srbije da pohađaju jedan od brojnih studijskih programa. U pitanju je prvi ciklus obrazovanja, a pomenuta više škola je akreditovana za organizaciju nastave u okviru nekoliko studijskih programa. A to znači da svaki pojedinac ima mogućnost da u okviru pet smerova izabere koji želi da pohađa. Tako će, pored ostalog, imati priliku da se školuje u okviru odabranog studijskog programa koji je vezan za oblast ekonomije i prava, ali i saobraćaja i bezbednosti, te se podrazumeva da će postati vlasnik zvanično priznate diplome.

Osim toga što nastavu imaju mogućnost da pohađaju na srpskom i bošnjačkom, to jest bosanskom jeziku, postoji mogućnost i da onlajn studiranje bude organizovano kako na engleskom jeziku, tako isto i na hrvatskom.

Najvažnije je da svi zainteresovani ispoštuju pravila u vezi sa prijavljivanjem i upisivanjem, te da sva neophodna dokumenta dostave u jednu od poslovnica Akademije Oxford, kako bi upis bio izvršen u skladu sa pravilima. A ukoliko se odluče za opciju online studiranja, njihova je obaveza i da ispoštuju sve što je u vezi sa instalacijom online platforme, preko koje će tom prilikom da pohađaju nastavu.

U slučaju da odluče predavanja da pohađaju na taj način, zainteresovani će na vreme dobiti sve neophodne informacije o načinu funkcionisanja specijalne online platforme, ali i o svim ostalim detaljima koji su bitni za sprovođenje nastave online.

Pored toga što će poštedeti sebe nepotrebnog utroška vremena, kandidati će u najkraćem mogućem roku savladati godinu po godinu studija i biti u prilici da u skladu sa pravilima polažu ispite, koji su predeviđeni konkretnim studijskim programom.

Inače, Akademija Oxford omogućuje svakom kandidatu da jednom u toku meseca potpuno besplatno poseti Višu školu Union u Mostaru, te da tom prilikom položi prethodno prijavljene ispite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *