Srednja ekonomska škola, vanredno školovanje, dokvalifikacija, prekvalifikacija

Srednja ekonomska škola, u okviru svoje delatnosti, obuhvata ekonomske i pravne smerove, koji pripadaju oblasti obrazovanja ekonomija, pravo i administracija.

Rad škole odobren je akreditacijom od strane nadležnog Ministarstva, a nastava se odvija u skladu sa nastavnim planom i programom, propisanim odgovarajućim propisom za svaki obrazovni profil.

U vremenima u kojima živimo, oblast ekonomije veoma je bitna, jer od nje zavisi razvoj i preporod, naše države. Profesionalno obrazovani ekonomisti, dovešće do poboljšanja ekonomske situacije u našoj zemlji.

Takođe, veoma je bitno naglasiti i istaći činjenicu, u kojoj je obrazovni profil bilo kog smera ekonomske struke, u stvari je zanimanje, sa kojim ćete uvek imati posla, jer svakom malom ili velikom preduzeću su, da bi poslovalo po svim zakonima i pravilima, potrebni kvalitetni radnici različitih ekonomskih smerova. Stoga je Vaš posao zagarantovan nakon završavanja škole, kako zapošljavanjem u nekoj indtituciji, tako i samozapošljavanjem, odnosno otvaranjem samostalnih preduzeća.Kvalitetno i dobro obučen radnik ekonomske struke neophodno je da ima razne sposobnosti i veštine, jer je zapravo on prozor u svet u svakom smislu za firmu u kojoj radi. Radnik ove struke potrebno je pre svega da ima osnovno znanje rada na računaru – exel, word, windows i internet, te su ovo takođe predmeti koje ćete savladati tokom školovanja. To su samo neke od oblasti pored menadžmenta, knjigovodstva, računovodstva, vođenja poslovnih knjiga, organizacije i koordinacije u firmama različitog poslovanja. Možemo Vam garantovati da će Vas učiti vrhunski stručnjaci iz svih predmeta, a praktičan deo ćete zasigurno obavljati u firmama i organizacijama koje su svojim poslovanjem dokazale postižući dobre rezultate da znaju profesionalno obavljanje posla kojim se bave. Ekonomisti su radnici od velike važnosti kako za samu firmu, tako i za poslovanje cele države, jer je za svaki dobar napredak potrebna stabilna ekonomija. Samo neki od smerova su: trgovinski tehničar, spoljnotrgovački konsultant, knjigovođa kontista, trgovački menadžer, kontrolor u bankarstvu, poslovni sekretar i mnogi drugi.
U našoj srednjoj ekonomskoj školi podrazumeva se mogućnost završavanja trećeg, četvrtog i petog stepena srednje stručne spreme u vidu vanrednog školovanja, dokvalifikacije i prekvalifikacije, jer su sve institucije sa kojima imamo saradnju akreditovane od strane nadležnog organa u Republici Srbiji. Samim tim, pružena je mogućnost svakom polazniku za upisivanje u radnu knjižicu zvanja za koje se opredeli i koje završi. Takođe, u našoj školi Vam je omogućeno da steknete potrebno znanje i veštine za određene profile radnika, te da na taj način ostvarite svoje poslovne ciljeve. Jer, u svakom slučaju je ispuniti sebe u poslovnom i profesionalnom smislu san svakog čoveka. Stoga ćemo Vam ponuditi sve opcije i sve mogućnosti, kako biste lakše izabrali željeni put do postizanja svog ostvarenja i kako biste se u budućnosti bavili poslom koji Vas ispunjava i koji Vam ne predstavlja teži deo radnog dana.

Zato se u našoj ekonomskoj školi, nastava odvija u skladu, sa modernim trendovima u obrazovanju, koje diktiraju evropski i svetski obrazovni centri. Cilj nam je da znanje naših polaznika bude, unapređeno kroz praktična znanja koja će se sticati u okviru rada kod naših partnera iz odgovarajuće oblasti.

Želimo da naši učenici, po završetku školovanja u našoj ekonomskoj školi, budu potpuno osposobljeni za samostalan rad, ili za nastavak školovanja na nekoj od privatnih ili državnih visokoškolskih ustanova.


Profili u našoj ekonomskoj školi:

Ekonomski tehničar

Ekonomski tehničar | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Ekonomski tehničar - četvrti stepen stručne spreme, predviđen je posabno kao vid edukacije za sve buduće učenike koji iz nekog razloga nisu završili srednju školu, ali i za pne, koji žele da se dokvalifikuju ili prekvalifikuju za predviđeni profil radnika.

Vidi više o ekonomskom tehničaru >>


Finansijski tehničar

Finansijski tehničar | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Finansijski tehničar - četvrti stepen stručne spreme, predviđen je kao siguran vid edukacije pripremljen je po najnovijim standardima, kada je u pitanju srednje četvorogodišnje obrazovanje.

Vidi više o finansijskom tehničaru >>


Trgovinski tehničar

Trgovinski tehničar | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Trgovinski tehničar – četvrti stepen stručne spreme predstavlja zanimanje koje je visoko rangirano, ne samo u novije vreme, već oduvek. Biti trgovac je izuzetno cenjen posao, jer nema svaka osoba smisla za ovakav način profesionalnog rada.

Vidi više o trgovinskom tehničaru >>


Komercijalista

Komercijalista | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Tokom sve četiri godine školovanja, učenici se upoznaju sa brojnim stručnim predmetima, dok se kao poseban predmet u završnoj godini izučava marketing i svi njegovi oblici čija primena će im itekako biti od koristi u ovom poslu.

Vidi više za komercijalista >>>

Trgovac (treći stepen)

Trgovac | Treći stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Ukoliko želite da vodite sopstveni biznis, ili možda želite da radite u velikim marketima kakvi su Vam sigurno danas poznati, a nemate mogućnosti jer Vam je potrebna diploma trgovca, onda smo mi pravi izbor i pravo mesto za Vas.

Vidi više o trgovcu >>


Spisak gradova za srednju ekonomsku školu

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!