Srednja saobraćajna škola, vanredno školovanje, dokvalifikacija, prekvalifikacija

Naša saobraćajna škola se bavi obrazovanjem učenika za razne profile u trogodišnjem i četvorogodišnjem trajanju vanrednog srednjeg obrazovanja i prekvalifikacije, sa mogućnosti dokvalifikacije za peti stepen strednjeg stručnog obrazovanja.

Nastava se odvija u skladu sa nastavnim planom i programom, propisanim odgovarajućim propisom za svaki obrazovni profil saobraćajne struke, a rad škole odobren je akreditacijom od strane nadležnog Ministarstva.

Srednja saobraćajna škola u našoj instituciji orjentisana je ka svim novim, savremenim smerovima, na osnovu kojih polaznici mogu da dobiju sigurnije i lakše posao, jer stalni, profesionalni i siguran razvoj i osavremenjivanje železničkog saobraćaja i transporta moguć je samo uz postojanje adekvatnih stručnih kadrova koji se mogu obučiti u našoj Školi, teoretski i praktično. Edukatori, profesionalno orjentisani ka smeru koji predaju, edukovaće Vas teorijski i praktično, jer su vrhunski u oblastima kojima se bave. Takođe, ustanove i institucije u kojima ćete obaviti praktični deo edukacije priznate su i poznate po kvalitetu svog rada u predviđenoj oblasti. Zato smo sigurni da je ovo pravo mesto za Vas. Jer, pruža mogućnosti da usavršite sve ono, što ste oduvek želeli na pravi, profesionalan način, po najkonkurentnijim uslovima.Svi oni koji se već bave ovim poslom, ili to žele, u našoj će školi biti u prilici da svoje znanje prodube, jer savremen način života, komunikacija i potreba da roba svih vrsta, iz svih delova sveta bude dostupna svima – traži i odgovarajući način znanja u saobraćajnoj struci iz određenih oblasti, ali i kontrole, kako bi bili bezbedni svi – i proizvođači i potrošači, ali i sami radnici, odnosno – firme koje se bave predviđenim delatnostima.

Saobraćajna struka iziskuje radnike spremne na celodnevno radno vreme, ukoliko je potrebno, uz potpunu skoncentrisanost, smirenost i preciznost. Često je u pitanju potreba za radnicima ove struke, te je mogućnost zapošljavanja, u zavisnosti od izabranog smera, zaista u prednosti u odnosu na druge škole.

Zato se u našoj saobraćajnoj školi, nastava odvija u skladu, sa modernim trendovima u obrazovanju, koje diktiraju evropski i svetski obrazovni centri. Cilj nam je da znanje naših polaznika bude, unapređeno kroz praktična znanja koja će se sticati u okviru rada kod naših partnera iz odgovarajuće oblasti.Naša želja je da svaki polaznik koji se opredeli za našu školu, stekne kvalitetno znanje, koje će biti u mogućnosti da produbi, odnosno nastavi, ukoliko želi da se obrazuje u nekoj od visokoobrazovnih institucija. Iz tog razloga smo saobraćajnu školu predvideli za svakog, ko želi da završi srednje vanredno obrazovanje, dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju trećeg, četvrtog ili petog stepena, iz bilo koje oblasti saobraćajne struke i da na taj način stekne viši stepen obrazovanja u odnosu na dotadašnnji.

Profili u našoj saobraćajnoj školi:

Tehničar vuče (mašinovođa)

Tehničar vuče | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Program nastave se zasniva na sticanju znanja i veština vezanih karakteristike vučnog vozila, pruge, signalizaciju na železnici, odgovornost i snalažljivost, upravljanje vučnim vozilom.

Vidi više za tehničara vuče >>

Tehničar drumskog saobraćaja

Tehničar drumskog saobraćaja | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Tehničar drumskog saobraćaja – četvrti stepen stručne spreme U današnje vreme sve većih udesa i sve veće nepravilnosti u saobraćaju, porast interesovanja za zanimanjem zvanim tehničar drumskog saobraćaja, postaje sve veća.

Vidi više za tehničara drumskog saobraćaja >>

Saobraćajno - transportni tehničar

Saobraćajno - transportni tehničar | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Saobraćajno – transportni tehničar – četvrti stepen stručne spreme, vid je edukacije koji je u našoj školi predviđen po najprofesionalnijim standardima, čime je omogućeno obraazovanje svakom polazniku.

Vidi više za saobraćajno - transportnog tehničara >>

Transportni komercijalista

Transportni komercijalista | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Transportni komercijalista– četvrti stepen stručne spreme, predviđen je po najnovijim i najprofesionalnijim standardima uz svu predviđenu tehnologiju, kada je u pitanju istaknuti smer.

Vidi više za transportnog komercijalistu >>

Tehničar tehničko - kolske delatnosti

Tehničar tehničko-kolske delatnosti | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Tehničar tehničko – kolske delatnosti – četvrti stepen stručne spreme predstavlja veoma odgovoran posao. Njegov posao se prepliće sa poslom mašinovođe, tj. tehničarom vuče.

Vidi više o tehničaru tehničko - kolske delatnosti >>

Tehničar za zaštitu od požara

Tehničar za zaštitu od požara | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Tehničar za zaštitu od požara – četvrti stepen stručne spreme, zanimljivo je i veoma traženo zanimanje, te je sammim tim i broj polaznika svake godine sve veći.

Vidi više o tehničaru za zaštitu od požara >>

Tehničar obezbeđenja

Tehničar obezbeđenja | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Tehničar obezbeđenja – četvrti stepen stručne spreme spada u jedan od najodgovornijih i fizički najzahtevnijih poslova, koji se mogu učiti u srednjoj školi.

Vidi više o tehničaru obezbeđenja >>

Vozač motornih vozila (treći stepen)

Vozač motornih vozila | Treći stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Ukoliko želite da se profesionalno bavite vožnjom i da živite od ovog posla, ovo je pravi poziv za Vas. U našoj školi, sa ovim smerom, možete biti sigurni da ćemo od Vas stvoriti pravog profesionalaca u ovom poslu.

Vidi više o vozaču motornih vozila >>

Vozač motornog vozila - specijalista (peti stepen)

Vozač motornog vozila - specijalista, peti stepen, vanredno školovanje

Svaki onaj kandidat koji želi da stekne diplomu za zanimanje vozač motornog vozila - specijalista ima diplomu nekog drugog obrazovnog profila, osim već pomenutih uslova on je u obavezi najpre da pristupi prekvalifikaciji za navedena zanimanja, pa tek onda stiče pravo i da pristupi procesu specijalizacije.

Vidi više o vozaču motornog vozila - specijalistu >>

PTT tehničar

PTT tehničar, četvrti stepen, vanredno školovanje

PTT tehničar ima zadatak da izvrši raspodelu svih preuzetih poštanskih dokumenata, a pored toga on je specijalizovan i za izradu dokumentacije koja prati pošiljke, tako da mora biti upoznat i sa svim carinskim propisima.

Vidi više o PTT tehničaru >>

Tehničar vazdušnog saobraćaja

Tehničar vazdušnog saobraćaja, četvrti stepen, vanredno školovanje

Zanimanje tehničar vazdušnog saobraćaja spada u red zanimanja četvrtog stepena, uzevši u obzir da nastava traje ukupno četiri godine.

Vidi više o tehničaru vazdušnog saobraćaja >>

Instruktor vožnje (peti stepen)

Instruktor vožnje, peti stepen, vanredno školovanje

Da bi neko ko želi da se kvalifikuje za zanimanje instruktor vožnje (V stepen) to i bio u prilici da učini, bitno je da ispuni određene zahteve, a koje predviđa svaka obrazovna institucija koja se bavi tom oblašću.

Vidi više o instruktoru vožnje >>

Spisak gradova za srednju saobraćajnu školu

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!