Srednja turistička škola, vanredno školovanje, dokvalifikacija, prekvalifikacija

Turizam je delatnost koja doživljava rast čak i u ovim kriznim vremenima. U našoj turističkoj školi, školujemo polaznike, koji treba da zadovolje potražnju koja postoji usled rasta ove grane privrede za zaposlenima koji će biti angažovani u njoj. Široka lepeza zanimanja koja se mogu obavljati po završetku ove škole, omogućavaju olakšano zapošljavanje naših polaznika, a da bi ih učini još konkurentnijim na tržištu rada, obezbedili smo im praksu u najznačajnijim turističkim objektima u gradu i obezbedili predavače sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Struka turističkih vodiča je sama po sebi veoma zanimljiva i interesantna, te je i broj upisanih polaznika svake godine sve veći. U našoj školi mogućnost završavanje srednjeg vanrednog obrazovanja, dokvalifikacije ili prekvalifikacije u vidu trećeg, četvrtog ili petog stepena srednje stručne spreme primamljiva je svakom ko želi da se bavi ovom oblasti i bude profesionalac u svom poslu. Jer, ovo je jedan od posebnih načina da u najmanju ruku obiđete svet. Turista može biti svaki čovek, koji želi da putuje, ali imati saznanja o državama koje obilazite velika je stvar. Poznavati njihovu kulturu, istoriju, istorijska mesta, od velikog je značaja za svakog pojedinca. Ovaj posao je prepun zanimljivih i pustolovnih aktivnosti, koji traži polaznika željnog avantura, ali i svakodnevnog učenja o novim gradovima i raznim kulturama.Međutim, pored klasičnog turističkog vodiča, menadžment u turizmu je još jedan smer, koji ima sveobuhvatno značenje, kao i cela oblast turizmologije, koja obuhvata više podoblasti. Kao menadžeri u turizmu imćete mogućnost da organizujete razne vrste edukativnih putovanja, studentskih razmena i slično. Samim tim, Vaša uloga je značajnija, veća i zanimljivija, jer odluke koje donosite imaju značaj u ovoj oblasti. Zato je potrebno da budete profesionalno edukovani, što je zasigurno ukoliko se odlučite za obrazovanje u našoj instituciji. Samim tim, što je u srednjoj turističkoj školi Akademije Oxford sistem rada po najnovijoj tehnologiji i što se zasigurno prate svi savremeni i najprofesionalniji standardi, jer to je osnov i sigurnost svakog polaznika.Verujemo da Vam je sve navedeno od velikog značaja i da ćete na osnovu istaknutog lakše doći do odluke koja je škola i koji smer upravo onaj koji ste oduvek želeli, jer saznanje da se nastava odvija po svetskim i evropskim standardima koji pružaju mogućnost sigurnog, profesionalnig i kvalitetnog procesa edukacije zasigurno su od velikog značaja.

Po završetku školovanja, naši polaznici stiču diplomu koja im pruža mogućnost za nastavak školovanja na nekom od fakulteta ili visokih škola, što takođe doprinosi sigurnoj i validnoj odluci svakog budućeg polaznika. Zato Vas očekujemo da nam se pridružite u profesionalnoj edukaciji srednje turističke škole i svim ponudama koje ona pruža.


Turistički tehničar

Turistički tehničar | Četvrti stepen | Vanredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford

Turistički tehničar – četvrti stepen stručne spreme posebno je zanimljiv profil zanata predviđen za sve turistički orjentisane učenike koji vole da putuju, ali i da uče o istoriji raznih naroda.

Vidi više o turističkom tehničaru >>


Spisak gradova za srednju turističku školu

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!