Letnja škola engleskog jezika

Želeći da našim mlađim, ali i svim drugim zainteresovanim polaznicima omogućimo najkvalitetniju obuku Škola stranih jezika Akademije Oxford u svom redovnom programu nudi i Letnju školu engleskog jezika na najzanimljivijim lokacijama u Engleskoj i Srbiji.

Trenutno su u ponudi Letnja škola engleskog jezika u okviru čuvenog Univerziteta u Notingemu i u Školi Vilsden u britanskoj prestonici. A za one koji još uvek ne žele da napuštaju našu zemlju, a ipak žele da razgovaraju sa Britancima, nudimo mogućnost pohađanja škole na kraljici među srpskim planinanama - Letnju školu engleskog jezika na Kopaoniku.Osnovni cilj pohađanja ovakovog vida nastave jeste da se zainteresovani polaznici susretnu sa izvornim govornicima engleskog jezika, kako bi usavršili veštine konverzacije, a da se uz to i dobro zabave i upoznaju istoriju i kulturu ove zemlje.

Svi predavači Letnje škole engleskog jezika Akademije Oxford su na prvom mestu izvorni govornici jezika, koji su visokokvalifikovani za obavljanje ovog posla, a iza njih su godine iskustva, što ih svrstava u sam vrh po kvalitetu rada. A uz predavače, polaznici naših letnjih škola se za dve nedelje, koliko uglavnom traju, susreću sa mnogim ljudima kojima je engleski jezik maternji, što im u velikoj meri pomaže da svoje konverzacijske veštine na ovom jeziku podignu na zavidan nivo.

Bez obzira za koju školu da se odlučite, princip rada je isti : nakon što se kandidati smeste u predviđeni objekat, imaju obavezu da urade inicijalni test, čija je osnovna svrha da profesorima pruži bolji uvid u stepen njihovog znanja. Upravo na osnovu rezultata ovog testa, odnosno znanja koje polaznici pokažu na njemu, donosi se odluka koji nivo Letnje škole engleskog jezika će pohađati. U svakoj školi postoji ukupno 6 različitih nivoa, koji su u potpunosti usklađeni sa pravilima važećeg Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, to jest CEFR - a (The Common European Framework of Reference for Languages).

To zapravo znači da polaznici mogu pohađati sve nivoe od A1 kao osnovnog do C 2 kao najvišeg mogućeg nivoa znanja stranog jezika. U pojedinim slučajevima se grupe formiraju i na osnovu uzrasta polaznika.

Tokom trajanja Letnje škole engleskog jezika koju organizuje Akademija Oxford sa domaćim i stranim partnerima se velika pažnja posvećuje kvalitetu nastave, ali i upoznavanju polaznika sa istorijom i kulturom britanskog naroda. Sa tim ciljem se organizuju brojni izleti po Notingemu i Londonu, ali i njihovoj okolini, dok Letnja škola engleskog jezika na Kopaoniku ima malo drugačiju formu, pa se organizuju izleti do Pančićevog vrha, manastira u okolini i različite vrste zanimljivih igara. Sve aktivnosti, bez obzira za koju školu da se odlučite se sprovode na engleskom jeziku, tako da polaznici maltene uopšte nemaju dodira sa maternjim jezikom za sve vreme trajanja škole.

Na taj način će se mnogo brže i jednostavnije osloboditi i početi da učestvuju u razgovorima sa izvornim govornicima jezika, te će lako savladati i jezičku barijeru, ukoliko uopšte postoji.Nakon što uspešno završi Letnju školu engleskog jezika u Notingemu, Londonu ili na Kopaoniku, svaki polaznik, uz svo znanje i iskustvo koje neosporno stiče, dobija i Sertifikat o znanju engleskog jezika određenog nivoa.Ako želite da svojoj deci i sebi pružite najbolje, dajte im priliku da uče od najboljih ! Odlučite se za Letnju školu engleskog jezika Akademije Oxford i uverite se i sami da su naše cene najpristupačnije !


NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!