Kurs i obuka - AutoCAD 2D

Kurs i obuka AutoCAD 2D spade u grupu trenutno najtraženijih kurseva u našoj Akademiji Oxford, školi računara, stranih jezika i stručnog osposobljavanja, spadaju između ostalih i kursevi AutoCAD 2D i 3D. Samim tim, s obzirom na kvalitet i sigurnost dobro obučenih predavača, polaznici iz naše škole odlaze zadovoljni stečenim znanjem, pripremljeni za obavljanje neophodnog posla.

Izdat od firme Autodesk, AutoCAD je najčešće korišćen program za projektovanje i tehničko crtanje u inženjerskoj praksi. Osnovna ideja, po kojoj je sam program i nastao, jeste zamena table za crtanje kompjuterskim programom. Prva verzija AutoCAD-a, AutoCAD 1.0 izdata je u decembru 1982. godine. Nakon samo tri godine od izdavanja, AutoCAD 1.0. postaje najkorišćeniji CAD alat. Svaka sledeća verzija ovog programa korisniku je pružala veću brzinu i lakoću pri radu, što predstavlja neizmernu prednost u odnosu na klasičan način rada.

Kurs AutoCAD 2D prilagođen je svim polaznicima, jer ono što AutoCAD može da ponudi korisniku, jeste izuzetno precizno crtanje uz jednostavnu upotrebu komandi pri čemu će i najstrožiji tehnički kriterijumi biti zadovoljeni. Kako rad u samom programu ne bi narušavao koncentraciju korisnika i otežavao efikasan rad, potrebno je obezbediti odgovarajuću konfiguraciju računara. Neophodna računarska oprema potrebna za nesmetan rad u programu AutoCAD mora sadržati sledeće:

 • procesor dovoljne brzine
 • RAM memoriju za brzu obradu podataka
 • hard disk (za čuvanje crteža), dovoljnog kapaciteta
 • grafički podsistem visoke rezolucije i palete boja
 • digitalne periferne uređaje (nije neophodno za sam rad programa)
 • periferne uređaje za štampanje crteža (nije neophodno za sam rad programa)
 • softverske programe za povezivanje prethodno nabrojanih elemenata sistema

Nakon uspešnog instaliranja samog programa, na desktopu se pojavljuje ikonica sa tačnim nazivom instalirane verzije. Samo pokretanje programa isto je kao i za većinu – dvoklik levim tasterom miša na ikonicu. Posle pokretanja programa na ekranu se pojavljuje radni prostor AutoCAD-a. Standardno okruženje koje se otvara je prilagođeno većem broju korisnika, pa često nema potrebe menjati ga. Naravno, parametre samog okruženja moguće je menjati u skladu sa korisnikovim potrebama. Posmatrajući radni prostor programa, možemo odvojiti pet celina (zona), a to su:

 • prostor za crtanje
 • statusna linija
 • komandna linija
 • zona padajućih menija i
 • palete sa alatkama tj, komandama.

Prostor za crtanje zauzima najveći deo radnog okruženja, i u njemu se vrši samo projektovanje. U poređenju sa klasičnim crtanjem na tabli, ovaj prostor predstavlja površinu papira. Njegove dimenzije su beskonačne. Da bi se smanjio zamor pri radu i sam rad bio efikasniji, savet je da prostor za crtanje bude crne boje, a ne bele.Horizontalnu traku koja se nalazi na samom dnu ekrana nazivamo statusnom linijom. Kako samo ime kaže, na njoj pratimo status pojedinih pomoćnih aktivnosti koje olakšavaju rad u AutoCAD-u. Jedna od informacija koju možemo pratiti jesu koordinate, koje se menjaju u zavisnosti od promene položaja miša na ekranu. Na taj način, klikom na bilo koju tačku dobijamo informacije o njenom položaju u prostoru. Kod dvodimenzionalnih crteža dobijamo informacije o X i Y kordinatama, a kod trodimenzionalnog o X, Y i Z koordinatama.

Komandna linija predstavlja prostor za komunikaciju sa programom. Nalazi se na dnu ekrana i predstavlja mesto gde ćete programu zadavati određene komande i pratiti zahteve samog programa za izvršenje istih.

Zone padajućih menija su karakteristične za Windows okruženje i pomoću njih možemo zadavati komande za rad u programu i vršiti promenu određenih parametara. Najčešće se koriste za zadavanje komandi kojima je, za konačno izvršenje, potrebno precizirati veći broj parametara.

Palete sa alatkama- sačinjene su od ikonica koje su grupisane po samoj nameni funkcija. Četiri palete su vidljive na osnovnoj postavci radnog ekrana, a to su: Standard, Properties, Draw i Modify.

TESTOVI


Pre samog početka rada u programu AutoCAD, potrebno je skrenuti pažnju na razmeru crtanja. Kako se sama razmera crteža podešava prilikom štampanja, najbolje je da se sam crtež crta u razmeri 1:1. Rastojanje između dve tačke definiše se “AutoCAD jedinicama”, koje, u poređenju sa stvarnim svetom, mogu biti milimetri, centimetri, metri... Za opis položaja svakog elementa koji je sastavni deo crteža, koristi se i do 14 cifara, što govori o mogućnosti izuzetne preciznosti pri izradi istih.

Svaki crtež sastoji se od više osnovnih elemenata koji se postavljaju na odgovarajuće mesto. U pitanju su linije, lukovi, krugovi, pravougaonici.... Svaki od ovih elemenata ima svoju komandu kojom se programu saopštava šta se crta. Nakon unosa komande u komandnu liniju, program zahteva definisanje određenih parametara (položaj, veličina, rastojanje...) kako bi se komanda izvršila. Zbog toga je neophodno pratiti informacije koje se pojavljuju u komandnoj liniji. Svaka od komandi može biti zadata kucanjem teksta u komandnoj liniji, ili izborom iz menija. Nakon uspešnog unosa komande, na radnoj površini u prostoru za crtanje pojavljuje se novi element. Sledeća komanda može biti za crtanje novog elementa ili za modifikovanje postojećeg.

AutoCAD 2D poznaje više desetina komandi koje bi se mogle svrstati u sledeće grupe:

 • komande za crtanje novih elemenata
 • komande za modifikaciju postojećih elemenata
 • komande za prikaz crteža na ekranu
 • komande za očitavanje vrednosti sa crteža
 • komande za tačno pozicioniranje elemenata na crtežu
 • komande za štampanje

Nakon iscrtavanja svih elemenata crteža, AutoCAD nudi polazniku mogućnost menjanja boje, vrste i debljine linija svakog od elemenata. Ova mogućnost pruža polazniku bolju preglednost samog crteža na ekranu, a ujedno se i pri štampanju za svaku boju veže određena debljina linije.

Još jedna od značajnih pogodnosti kod AutoCAD-a 2D jeste upotreba slojeva – Layer-a. Svaki od slojeva sadrži određene informacije o samom crtežu – kote, instalacije, zidovi, nameštaj.... i svakom sloju se dodeljuje vrsta i debljina linije, kao i boja kojom će biti prikazan na ekranu. Svrha ovih slojeva jeste crtanje svakog skupa elemenata (sloja) crteža u manjim celinama, tako da se svaki sloj po potrebi može prikazati ili ostati sakriven dok nam ponovo ne zatreba.

Nakon nacrtanog crteža, gde je svaki element dodat određenom Layer-u potrebno je izvršiti kotiranje samog crteža. AutoCAD 2D pruža polazniku mogućnost kreiranja sopstvenog stila za kotiranje, pri čemu korisnik definiše font teksta i veličinu, odstojanje kotnih linija od objekta, kotne završetke (crtica pod uglom od 45°, otvorena ili zatvorena strelica, krug...), broj decimala iza zareza....

Na samom kursu AutoCAD-a 2D polaznik će biti upoznat sa osnovnim komandama iz svake grupe:

 • komande za crtaže elemenata Line, Circle, Arc, Rectangle, Polygon, Ellipse...
 • komande za izmenu (modifikaciju): Erase, Move, Copy, Rotate, Mirror, Strech, Trim, Extend, Offset, Break, Scale, Fillet....
 • komanda za šrafiranje delova crteža: Hatch, Hatchedit
 • komanda za očitavanje vrednosti sa crteža: Dist, Area, List, ID....
 • komanda za kotiranje: Dimension Style

i još mnoge druge.

Kurs AutoCAD 2D prilagođen je velikom broju polaznika, bez obzira na oblast delatnosti kojom se bave. Pruža mogućnost lakog prenošenja ideje u dvodimenzionalni i trodimenzionalni prostor, uz izuzetno veliku preciznost. Savladavanje ovog programa ne zahteva prethodno poznavanje rada u određenim programima, sem poznavanja operativnog sistema Windows.

Pored svih iznetih pogodnosti, AutoCAD 2D gotovo da nema ozbiljne konkurencije, te smo zato sigurni da ćete ubrzo biti polaznik naše škole na jednom od mnogobrojnih kurseva!!! Čekamo Vas!!!


Kurs za Autocad 2D - Akademija Oxford
ISPITNI CENTRI
 • JPOA - Javno priznati organizator aktivnosti
 • ICDL - Ispitni centar
 • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
 • LCCI - Ispitni centar
 • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje