Škola računara, IT kursevi Jagodina

Prateći trendove u oblasti obuka i kurseva vezanih za računare, u prilici smo da u okviru redovnog programa Škole računara u Jagodini našim polaznicima ponudimo preko 50 različitih IT kurseva u ovoj oblasti. Bez obzira da li želite da steknete osnovno obrazovanje poznavanja računara, koje je danas neophodno ukoliko želite da se zaposlite gotovo bilo na kom radnom mestu ili, pak želite da nadogradite znanja koja već imate u oblasti programiranja, grafičkog ili web dizajna naša Škola u Jagodini sigurno ima IT kurs baš po Vašoj meri.

Uz najsavremeniju opremu koja je neophodna za održavanje kurseva računara, možemo da se pohvalimo i nastavnim kadrom. Profesori koju su zaduženi za održavanje kurseva poseduju sve potrebne diplome i sertifikate i na najbolji mogući način prenose svoje znanje polaznicima. A uz kvalitet predavača i same obuke vezane za poznavanje rada na računaru, programiranja, web i grafičkog dizajna, kao i kurs ECDL - a, te mogućnost dobijanja takozvanog Malog indeksa ( za polaganje ECDL ispita po 4 modula ) i Velikog indeksa ( za polaganje ECDL ispita po svih 7 modula ), Škola računara u Jagodini se na tržištu izdvaja i po najkonkurentnijim cenama na tržištu. Dođite i uverite se da su kursevi naše škole najpovoljniji na tržištu!


Korisne informacijeI tu nije kraj svim benefitima koje dobijaju naši polaznici. Ukoliko imate manjak vremena, a želite da pohađate neki od IT kurseva iz oblasti poznavanja rada na računaru, programiraranja, web i grafičkog dizajna, ili pak želite da završite ECDL obuku i polažete ECDL ispit, nemate razloga za brigu, jer mi imamo najbolje rešenje za Vas - online obuku putem virtuelne učionice, bez potrebe polaznika da nepotrebno gube vreme i dolaze u prostorije naše Škole u Jagodini.

Uz osnovne kurseve na kojima se polaznici upoznaju sa radom u Microsoft programima : Word, Excel, Power Point ili Outlook, organizujemo i brojne kurseve vezane za programiranje, te grafički i web dizajn. Tu je i obuka za SEO optimizaciju sajtova, kao i kursevi u okviru kojih se polaznici upoznaju sa izradom Android aplikacija, koje su sve više tražene na tržištu. Pored ostalih, u okviru kurseva vezanih za programiranje, web i grafički dizajn polaznici obuke Škole računara u Jagodini se upoznaju sa radom u sledećim programima : Adobe Photoshop, Flash ActionScript3, Dreamweaver, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, QuarkXPress, CorelDraw i drugima, a tu su i kursevi programiranja : HTML5, WordPress 3.8, Joomla i drugi.

TESTOVI
Zato, ukoliko želite da nadogradite već postojeća znanja iz oblasti grafičkog dizajna, programiranja ili web dizajna, ili jednostavno želite da naučite da koristite računare, samo je potrebno da nam se obratite i iznesete svoje zahteve, a zaposleni u našoj Školi u Jagodini će učiniti sve da maksimalno ispoštuju Vaše zahteve, a na obostrano zadovoljstvo.

Na Vama je da već danas donesete odluku da uložite u svoje znanje i obrazovanje učeći od najboljih! Postanite jedan od mnogih uspešnih polaznika naše Škole računara u Jagodini i obezbedite sebi dobro plaćen posao u budućnosti!


Cenovnik kurseva računara za Jagodina

Kursevi računara Jagodina - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Jagodini.

Vidi cenovnik kuseva računara za Jagodina >>>

Poslovni Office Kurs Jagodina

Poslovni Office Kurs Jagodina, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Jagodina >>>

Kurs za Web Dizajn Jagodina

Kurs za Web Dizajn Jagodina, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Jagodina >>>

Kurs za Web Programiranje Jagodina

Kurs za Web Programiranje Jagodina, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Jagodina >>>

Kurs za Grafički Dizajn Jagodina

Kurs za Grafički Dizajn Jagodina, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Jagodina >>>

AutoDesk Kursevi Jagodina

AutoDesk Kursevi Jagodina, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Jagodina >>>

Kurs za SEO Jagodina

Kurs za SEO Jagodina, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Jagodina >>>

Kurs Programiranja Jagodina

Kurs Programiranja Jagodina, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Jagodina >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Jagodina

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Jagodina, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Jagodina >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Jagodina

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Jagodina, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Jagodina >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Jagodina

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Jagodina, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Jagodina >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Jagodina

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Jagodina, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Jagodina >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Jagodina

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Jagodina, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Jagodina >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Jagodina

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Jagodina, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Jagodina >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Jagodina

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Jagodina, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Jagodina >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Jagodina

Microsoft SharePoint 2010 Jagodina, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Jagodina >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Jagodina

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Jagodina, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Jagodina >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Jagodina

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Jagodina, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Jagodina >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Jagodina

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Jagodina, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Jagodina >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Jagodina

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Jagodina, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Jagodina >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Jagodina

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Jagodina, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Jagodina >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Jagodina

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Jagodina, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Jagodina >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Jagodina

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Jagodina, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Jagodina >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Jagodina

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Jagodina, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Jagodina >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Jagodina

Kurs za ASP.NET Web Development Jagodina, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Jagodina >>>

Kurs za Unix Jagodina

Kurs za Unix Jagodina, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Jagodina >>>

Kurs za Administratora Unixa Jagodina

Administrator Unixa Jagodina, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Jagodina >>>

Kurs za Linux - Osnovni Jagodina

Linux Jagodina, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Jagodina >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Jagodina

Administracija Linuxa Jagodina, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Jagodina >>>

Kurs za Solaris-Unix Jagodina

Solaris-Unix Jagodina, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Jagodina >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Jagodina

Administraciju Solarisa Jagodina, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Jagodina >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Jagodina

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Jagodina, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Jagodina >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Jagodina

Kurs i obuka za etičkog hakera Jagodina, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Jagodina >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Jagodina

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Jagodina, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Jagodina >>>

Obuka za IT analitičara Jagodina

Kurs za IT analitičara Jagodina, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Jagodina >>>

Obuka za Booking administratora Jagodina

Obuka za booking administratora Jagodina, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Jagodina >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Jagodina

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Jagodina, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Jagodina >>>

Kurs za Front Desk operatera Jagodina

Kurs za Front Desk operatera Jagodina, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Jagodina >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Jagodina

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Jagodina, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Jagodina >>>

Kurs za SolidWorks Jagodina

Kurs za SolidWorks Jagodina, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Jagodina >>>

Kurs za Autodesk Inventor Jagodina

Kurs za Autodesk Inventor Jagodina, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Jagodina >>>

Microsoft Technology Associate Jagodina

Microsoft Technology Associate Jagodina, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Jagodina >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Jagodina

Microsoft Certified Solutions Associate Jagodina, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Jagodina >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Jagodina

Microsoft Certified Solutions Expert Jagodina, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Jagodina >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Jagodina

Microsoft Certified Solutions Developer Jagodina, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Jagodina >>>

Cisco sertifikati Jagodina

Cisco sertifikati Jagodina, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Jagodina >>>

Oxford Web Studio pruža najbolju praksu u Jagodini!

Najbolja praksa za izradu web sajtova u Jagodini

Oxford Web Studio i Akademija Oxford u saradnji vam omogućavaju najbolju praksu u Jagodini u oblasti web dizajna, programiranja, izrade poslovnog softvera, izrade sajtova, grafičkog dizajna i SEO optimizacije

Vidi više o praksi i obuci škole računara u Jagodini >>>


Jagodina - Kursevi računara - Paket grafički dizajn
2022-01-21

Jagodina - Kursevi računara - Paket grafički dizajn

Jedno od najpopularnijih a ujedno i najkreativnijih IT zanimanja na tržištu rada je upravo grafički dizajn. U bogatoj ponudi kurseva računara, u Akademiji Oxford možete pohađati kurs Paket grafički dizajn koji obuhvata rad u programima Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign....

Jagodina - Microsoft Office poslovni paket - Windows, Word, Excel, Internet
2021-10-19

Jagodina - Microsoft Office poslovni paket - Windows, Word, Excel, Internet

Poznavanje rada na računaru predstavlja ključnu kompetenciju u procesu pronalaska zaposlenja. Akademija Oxford Vam u bogatoj ponudi kurseva nudi i Microsoft Office poslovni paket. Polaznici se na kursu upoznaju sa radom u Windows operativnom sistemu, radom u programi...

AKADEMIJA OXFORD JAGODINA - DNEVNI BORAVAK!
2021-09-22

AKADEMIJA OXFORD JAGODINA - DNEVNI BORAVAK!

U Akademiji Oxford u Jagodini počeo je sa radom dnevni boravak za decu. Program dnevnog boravka se realizuje u trajanju od najviše 3 sata dnevno. Moći ćete da dovedete dete u bilo kom terminu u okviru radnog vremena dnevnog boravka, i to bez zakazivanja! Radno vreme boravka je rad...

Škola stranih jezika - Jagodina, Akademija Oxford

Akademija Oxford Jagodina

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD


Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!