Škola računara, IT kursevi Vranje

Škola računara Vranje vrši upis polaznika za preko 50 kurseva računara, odnosno IT kurseva, bilo da se odlučite za neki od početnih ili pak, za neki napredni nivo, mi sigurno imamo kurs koji želite. Svi naši profesori ulažu veliki trud kako bi polaznicima na najbolji mogući način preneli gradivo. Već danas se odlučite za Školu računara u Vranju!

Pored niza uskostručnih, specijalizovanih IT kurseva iz oblasti web i grafičkog dizajna, programiranja, upravljanja serverima i različitim operativnim sistemima, Škola računara Vranje zainteresovanim polaznicima nudi i početnu obuku rada na računaru, kao i IT kurs optimizacije sadržaja za internet pretraživače, te pripreme za štampu i izrade igrica i aplikacija za iPhone i Android uređaje i još mnogo toga.

Početni kurs rada na računaru podrazumeva pojedinačne kurseve MC Windows, MC Outlook, MC Word i MC Excel, te poseban takozvani Poslovni paket, u okviru koga se polaznici obučavaju za rad sa operativnim sistemom Microsoft Windows, odnosno upoznaju sa programom Microsoft Outlook kako bi naučili da primaju i šalju elektronske poruke, te programom Microsoft Word za rad sa tekstualnim dokumenta i programom Microsoft Excel, u okviru koga će naučiti da rade sa tabelarnim dokumentima i za 48 školskih časova grupne, odnosno 30 časova individualne nastave praktično savladaju sve 4 oblasti koje su osnov korišćenja računara. Cena paketa IT kurseva spada među najpristupačnije cene u Vranju za ovakav tip kursa, uzevši u obzir da se u okviru samo jednog kursa nauče 4 najvažnije oblasti za korišćenje računara.


Korisne informacijeNastava u Školi računara Vranje se najčešće odvija po principima grupne nastave, stim što se izuzetno vodi računa o njenom kvalitetu, pa se najčešće radi u manjim grupama, koje u zavisnosti od tipa kursa broje od najmanje 3 do najviše 12 polaznika. Termini održavanja časova u ovom slučaju su fiksno određeni i ne mogu se menjati prema potrebama polaznika. Ukoliko Vam, pak termini časova grupne nastave ne odgovaraju, Škola računara Vranje organizuje i individualnu, ali i online nastavu u okviru koje polaznici imaju slobodu da u skladu sa svojim i profesorovim obavezama dogovaraju termine održavanja časova. Razlila između online i individualne nastave je jedino u tome što se klasična individualna nastava održava u prostorijama naše škole, dok polaznik online nastave može prisustvovati nastavi sa svog računara, ma gde da se nalazi, a uslov za pohađanje ovakvog tipa nastave jeste da ima računar, koji je povezan na internet stabilnom konekcijom. U oba slučaju nastavi prisustvuje samo jedan polaznik i jedan profesor koji vrši obuku.

TESTOVI


Uz osnovni kurs za rad na računaru, Škola računara Vranje nudi brojne kurseve programiranja poput : Java, JavaScript, C, C++, Visual Basic, Delphi i PHP. Tu su još i kursevi web programiranja - HTML5, Joomla 3.0 i WordPress 3.8, kao i AutoDESK obuke za 2 D i 3 D dizajn, ali i kursevi animacije i vizuelizacije - Maya, administracije servera i oeprativnih sistema Unix, Linux i Solaris.

U okviru kurseva za web dizajn, kao i kod osnovne obuke postoji mogućnost pohađanja pojedinačnih kurseva za rad sa programima : Dreamweaver, Adobe Photoshop i Flash ActionScript3, odnosno specijalnog paketa koji je osmišljen tako da polaznik za 60 školskih časova grupne, odnosno 40 časova individualne nastave savlada rad u sva tri programa, po izuzetno pristupačnoj ceni. Drugi paket kurseva za web dizajn podrazumeva isti broj časova kao i prvi, a kandidat se upoznaje sa radom u programima : Adobe Dreamweaver, Flash i Fireworks. Naravno, i u ovom slučaju postoji mogućnost pohađanja pojedinačnih kurseva, stim što svaki kurs ponaosob traje 30 školskih časova ako je u pitanju grupna nastava, odnosno 21 školski čas kada se pohađa individualna nastava.

Škola računara Vranje ogranizuje i osnovne i napredne kurseve grafičkog dizajna, odnosno obuku za rad u programima Adobe Photoshop, Adobe Illustrator i Adobe InDesign, te kao i kod web dizajna postoji mogućnost pohađanja pojedinačnog kursa ili specijalno osmišljenog paketa kurseva.Kao jedan od online ovlašćenih test centara za polaganje ispita za ECDL (European Computer Driving Licence), Akademija Oxford poziva sve zainteresovane polaznike da se obrate timu Škole računara Vranje, kako bi dobili sve neophodne informacije o terminima i načinu polaganja ovih ispita. Takođe, ukoliko imate potrebu za sticanjem Evrospke kompjuterske vozačke dozvole, kako se skraćenica ECDL slobodno prevodi, a ipak ne posedujete dovoljno znanja, naša škola će Vam ponuditi najbolji kurs pripreme po najpristupačnijim cenama.

Šta god da želite da naučite vezano za rad na računarima, budite sigurni da ćete pronaći u redovnom programu obuka Škole računara u Vranju!


Cenovnik kurseva računara za Vranje

Kursevi računara Vranje - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Vranju.

Vidi cenovnik kuseva računara za Vranje >>>

Poslovni Office Kurs Vranje

Poslovni Office Kurs Vranje, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Vranje >>>

Kurs za Web Dizajn Vranje

Kurs za Web Dizajn Vranje, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Vranje >>>

Kurs za Web Programiranje Vranje

Kurs za Web Programiranje Vranje, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Vranje >>>

Kurs za Grafički Dizajn Vranje

Kurs za Grafički Dizajn Vranje, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Vranje >>>

AutoDesk Kursevi Vranje

AutoDesk Kursevi Vranje, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Vranje >>>

Kurs za SEO Vranje

Kurs za SEO Vranje, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Vranje >>>

Kurs Programiranja Vranje

Kurs Programiranja Vranje, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Vranje >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Vranje

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Vranje, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Vranje >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Vranje

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Vranje, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Vranje >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Vranje

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Vranje, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Vranje >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Vranje

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Vranje, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Vranje >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Vranje

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Vranje, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Vranje >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Vranje

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Vranje, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Vranje >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Vranje

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Vranje, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Vranje >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Vranje

Microsoft SharePoint 2010 Vranje, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Vranje >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Vranje

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Vranje, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Vranje >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Vranje

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Vranje, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Vranje >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Vranje

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Vranje, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Vranje >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Vranje

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Vranje, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Vranje >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Vranje

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Vranje, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Vranje >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Vranje

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Vranje, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Vranje >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Vranje

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Vranje, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Vranje >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Vranje

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Vranje, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Vranje >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Vranje

Kurs za ASP.NET Web Development Vranje, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Vranje >>>

Kurs za Unix Vranje

Kurs za Unix Vranje, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Vranje >>>

Kurs za Administratora Unixa Vranje

Administrator Unixa Vranje, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Vranje >>>

Kurs za Linux - Osnovni Vranje

Linux Vranje, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Vranje >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Vranje

Administracija Linuxa Vranje, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Vranje >>>

Kurs za Solaris-Unix Vranje

Solaris-Unix Vranje, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Vranje >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Vranje

Administraciju Solarisa Vranje, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Vranje >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Vranje

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Vranje, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Vranje >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Vranje

Kurs i obuka za etičkog hakera Vranje, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Vranje >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Vranje

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Vranje, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Vranje >>>

Obuka za IT analitičara Vranje

Kurs za IT analitičara Vranje, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Vranje >>>

Obuka za Booking administratora Vranje

Obuka za booking administratora Vranje, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Vranje >>>

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Vranje

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Vranje, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kurs za upravljanje AdWords kampanjom Vranje >>>

Kurs za Front Desk operatera Vranje

Kurs za Front Desk operatera Vranje, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Vranje >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Vranje

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Vranje, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Vranje >>>

Kurs za SolidWorks Vranje

Kurs za SolidWorks Vranje, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Vranje >>>

Kurs za Autodesk Inventor Vranje

Kurs za Autodesk Inventor Vranje, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Vranje >>>

Microsoft Technology Associate Vranje

Microsoft Technology Associate Vranje, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Vranje >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Vranje

Microsoft Certified Solutions Associate Vranje, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Vranje >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Vranje

Microsoft Certified Solutions Expert Vranje, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Vranje >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Vranje

Microsoft Certified Solutions Developer Vranje, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Vranje >>>

Cisco sertifikati Vranje

Cisco sertifikati Vranje, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Vranje >>>


Škola stranih jezika - Vranje, Akademija Oxford

Akademija Oxford Vranje

Pionirska 10, Trg Staniše Stošića

Radnim danima: 08:00 - 18:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD

Vranje - kursevi računara
2018-08-31

Vranje - kursevi računara

Informatika i programiranje prepoznati su kao najznačajnije veštine budućnosti. Časovi su organizovani u blok nastavu tokom koje se teorijska znanja odmah i praktično primenjuju, a do završetka kursa, svi naši učenici uspešno dovršavaju svoje „projektne zadatke“ ka kojima je rad tokom ...

Vranje - kursevi računara
2018-08-31

Vranje - kursevi računara

Informatika i programiranje prepoznati su kao najznačajnije veštine budućnosti. Časovi su organizovani u blok nastavu tokom koje se teorijska znanja odmah i praktično primenjuju, a do završetka kursa, svi naši učenici uspešno dovršavaju svoje „projektne zadatke“ ka kojima je rad tokom ...

Vranje- škola računara
2017-08-23

Vranje- škola računara

Škola računara Vranje vrši upis polaznika za preko 50 kurseva računara, bilo da se odlučite za neki od početnih ili pak, za neki napredni nivo, mi sigurno imamo kurs koji želite. Svi naši profesori ulažu veliki trud kako bi polaznicima na najbolji mogući način preneli gradivo. Već danas ...

Sa dolaskom mnogih stranih kompanija u grad Vranje, on čini se počinje da vraća staru slavu, kada je bio privredni centar čitavog Pčinjskog okruga.

Danas su u Vranju prisutne mnoge strane kompanije, a u njegovoj okolini su i benzinske stanice austrijske “OMV” kompanije, zatim grčke “Eko”, te ruske kompanije “Lukoil”, dok se u gradu nalaze i trgovine iz lanaca slovenačke kompanije “Tuš”. Svakako treba pomenuti i englesku kompaniju “British American Tobacco” koja je preuzela Duvansku Industriju Vranje.


Sanch Vranje

Sanch Vranje

Kompanija “Sanch Vranje”, koja se nalazi na adresi Radnička bb (22. decembra bb), 17 500 Vranje je licencirana za proizvodnju i dsitribuciju obuće brojnih italijanskih brendova. Brojevi telefona ove firme su 017 41 21 72, 017 40 40 27 i 017 40 40 28. Ova uspešna kompanija iz Vranja proizvodi i distribuira brendove iz Italije koji nose naziv “Zen”, te imaju modele pod nazivom Age, Lady i Air. Osim na tržište naše zemlje, plasiraju ih i na hrvatsko i slovenačko, ali i rusko, bugarsko, te bosansko, makedonsko i crnogorsko tržište.


British American Tobacco Vranje

Brtish American Tobacco Vranje

Čuvena engleska kompanija koja je lider u proizvodnji i veleprodaji duvana je 2003. godine kupila DIV (Duvanska Industrija Vranje). Fabrika ove kompanije iz Engleske u našoj zemlji se nalazi u ulici Stefana Prvovenčanog broj 209, 17 501 Vranje, a njihov broj telefona je 017 401 226. Danas je u njoj zaposleno preko 300 stanovnika Vranja i okoline, a sve informacije o poslovanju ove uspešne engleske kompanije ćete pronaći na zvaničnom sajtu www.bat.com.


Hemijska Industrija Vranje (HIV)

Hemijska Industrija Vranje (HIV)

Ova firma se bavi izradom kalupa, a primarno se trude da ispune sve zahteve kupaca u tom pogledu. Takođe, kupcima nude mogućnost i da odrede boju po želji, a zahvaljujući saradnji koju imaju sa italijanskom kompanijom „Kenda Farben SpA“. Stručnjaci iz ove italijanske firme vrše nadzor prilikom mešanja boja, kako bi zahtevi klijenata bili u potpunosti zadovoljeni. Nalazi se u ulici Omladinskih brigada broj 11, u Vranju, a broj telefona za kontakt je 017 40 10 07. Sajt ove firme je www.hiv.co.rs a ako vas zanima poslovanje firme iz Italije sa kojom ostvaruju saradnju, možete da posetite sajt www.kendafarben.com.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!