Škola računara, IT kursevi Kruševac

Ukoliko želite da učinite nešto dobro za sebe, pravi je trenutak da uložite u svoje znanje i obrazovanje, jer će vam se višestruko vratiti u budućnosti ! Dobro je poznato da je poznavanje rada na računaru jedna od veština koja se zahteva za rad na gotovo svakoj radnoj poziciji u današnje vreme, a dobijanjem sertifikata dajete jasan znak budućem Poslodavcu da ste spremni i dalje da usvajate nova znanja. Zato je pravi trenutak da započnete obuku u našoj Školi računara u Kruševcu.

Za sada, Škola organizuje obuku na preko 50 kurseva vezanih za poznavanje rada na računaru, počev od osnovnih nivoa obuke do naprednih. Da ne zaboravimo da napomenemo da svi polaznici po uspešno završenoj obuci dobijaju validne sertifikate, koje mogu da prilože uz svoju Radnu biografiju ( CV ), čime će umnogome povećati šanse za zaposlenje.

Pored osnovnih nivoa obuke koji su namenjeni poslovnoj primeni Microsoft programa Word i Excel na prvom mestu, ali i Programa Powerpoint i Outlook, Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Kruševcu organizuje i AutoCAD obuke, kako osnovne, tako i napredne stepene, kao i obuku za rad sa Bazama podataka. A to je tek početak...


Korisne informacijeObuke vezane za web i grafički dizajn su specijalno koncipirane da omoguće svim polaznicima da brzo i lako usvoje sva neophodna znanja u radu sa programima Adobe i Corel, odnosno njihovim varijantama, a poseban akcenat tokom trajanja obuke u oblasti grafičkog i web dizajna je stavljen na praktičan deo.

Svojim polaznicima dajemo i mogućnost obuke na daljinu, putem virtuelnih učionica. Na taj način polaznici nemaju dodatne troškove oko dolaska u prostorije naše Škole u Kruševcu, te znatno štede svoj novac, kao i vreme, a naši predavači im posvećuju svu pažnju, kao da sede zajedno u učionicama. Cene za ovakav vid obuke, kao i uopšteno cene za IT kurseve koje organizujemo su među najpovoljnijim u celom gradu! Slobodno nas kontaktirajte već sada i uverite se u pristupačnost cena naših IT kurseva !Pored navedenih, Škola računara u Kruševcu organizuje i osnovnu, alii naprednu obuku za programere, kao i obuku polaznika koji žele da nauče osnove SEO ( Search Engine Optimisation ), jer je SEO ključan postupak za dobro rangiranje internet sajtova i jedno od izuzetno traženih zanimanja u današnje vreme. Takođe, u skladu sa savremenim trendom poslovanja, te pojačanom potrebom za osobama koje znaju da izrađuju aplikacije za mobilne telefone, svojim polaznicima nudimo i IT kurs u okviru koga se osposobljavaju za izradu aplikacija na Android operativnom sistemu, kao i na iPhone uređajima. Po završetku ovog kursa, te dobijanjem validnog sertifikata se umnogome povećava kako šansa za zaposlenjem polaznika, tako i njihova šansa za većom zaradom.

Poseban segment obuka u okviru naše Škole je vezan za ECDL kurseve. Takođe, polaznicima Škole u Kruševcu dajemo mogućnost da polažu ECDL ispite i to po principu 4 modula ECDL - a, kada dobijaju takozvani Mali indeks, kao i po principu svih 7 modula ECDL - a, kada postaju ponosni nosioci Velikog indeksa i time sebi u velikoj meri povećavaju šansu za dobrim zaposlenjem.

Ako i vi želite da postanete deo uspešnih i zadovoljnih polaznika, naša Škola računara u Kruševcu Vas čeka!Cenovnik kurseva računara za Kruševac

Kursevi računara Kruševac - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Kruševcu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Kruševac >>>

Poslovni Office Kurs Kruševac

Poslovni Office Kurs Kruševac, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Kruševac >>>

Kurs za Web Dizajn Kruševac

Kurs za Web Dizajn Kruševac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Kruševac >>>

Kurs za Web Programiranje Kruševac

Kurs za Web Programiranje Kruševac, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Kruševac >>>

Kurs za Grafički Dizajn Kruševac

Kurs za Grafički Dizajn Kruševac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Kruševac >>>

AutoDesk Kursevi Kruševac

AutoDesk Kursevi Kruševac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Kruševac >>>

Kurs za SEO Kruševac

Kurs za SEO Kruševac, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Kruševac >>>

Kurs Programiranja Kruševac

Kurs Programiranja Kruševac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Kruševac >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Kruševac

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Kruševac, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Kruševac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Kruševac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Kruševac, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Kruševac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Kruševac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Kruševac, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Kruševac >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kruševac

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kruševac, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kruševac >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kruševac

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kruševac, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kruševac >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Kruševac

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Kruševac, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Kruševac >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Kruševac

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Kruševac, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Kruševac >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Kruševac

Microsoft SharePoint 2010 Kruševac, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Kruševac >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Kruševac

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Kruševac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Kruševac >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Kruševac

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Kruševac, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Kruševac >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Kruševac

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Kruševac, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Kruševac >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Kruševac

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Kruševac, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Kruševac >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Kruševac

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Kruševac, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Kruševac >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kruševac

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kruševac, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kruševac >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Kruševac

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Kruševac, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Kruševac >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kruševac

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kruševac, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kruševac >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Kruševac

Kurs za ASP.NET Web Development Kruševac, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Kruševac >>>

Kurs za Unix Kruševac

Kurs za Unix Kruševac, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Kruševac >>>

Kurs za Administratora Unixa Kruševac

Administrator Unixa Kruševac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Kruševac >>>

Kurs za Linux - Osnovni Kruševac

Linux Kruševac, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Kruševac >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Kruševac

Administracija Linuxa Kruševac, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Kruševac >>>

Kurs za Solaris-Unix Kruševac

Solaris-Unix Kruševac, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Kruševac >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Kruševac

Administraciju Solarisa Kruševac, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Kruševac >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Kruševac

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Kruševac, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Kruševac >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Kruševac

Kurs i obuka za etičkog hakera Kruševac, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Kruševac >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Kruševac

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Kruševac, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Kruševac >>>

Obuka za IT analitičara Kruševac

Kurs za IT analitičara Kruševac, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Kruševac >>>

Obuka za Booking administratora Kruševac

Obuka za booking administratora Kruševac, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Kruševac >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Kruševac

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Kruševac, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Kruševac >>>

Kurs za Front Desk operatera Kruševac

Kurs za Front Desk operatera Kruševac, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Kruševac >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kruševac

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kruševac, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kruševac >>>

Kurs za SolidWorks Kruševac

Kurs za SolidWorks Kruševac, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Kruševac >>>

Kurs za Autodesk Inventor Kruševac

Kurs za Autodesk Inventor Kruševac, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Kruševac >>>

Microsoft Technology Associate Kruševac

Microsoft Technology Associate Kruševac, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Kruševac >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Kruševac

Microsoft Certified Solutions Associate Kruševac, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Kruševac >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Kruševac

Microsoft Certified Solutions Expert Kruševac, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Kruševac >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Kruševac

Microsoft Certified Solutions Developer Kruševac, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Kruševac >>>

Cisco sertifikati Kruševac

Cisco sertifikati Kruševac, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Kruševac >>>

Kruševac - Power BI
2024-05-14

Kruševac - Power BI

Želite li da postanete majstor poslovne analitike? Pridružite nam se na kursu "Power BI Essentials"! Upoznajte se sa Microsoft Power BI alatom - moćnim rešenjem za analizu i vizualizaciju podataka koji će transformisati način na koji donosite poslovne odluke. Naš ku...

Kruševac - Kurs i obuka za digitalni marketing
2024-04-09

Kruševac - Kurs i obuka za digitalni marketing

Kurs i obuka za digitalni marketing Pridružite nam se i otkrijte tajne uspeha u digitalnom dobu. Ne propustite priliku da unapredite svoju karijeru i ostanete korak ispred konkurencije! Upišite se odmah i zajedno oblikujmo budućnost marketinga. Za više informacija ...

Kruševac - Kurs i obuka za Adobe Photoshop
2024-03-21

Kruševac - Kurs i obuka za Adobe Photoshop

Obuka za Photoshop: Postanite Kreativni Vizuelni Majstor! Imamo zadovoljstvo da najavimo našu uzbudljivu obuku za Adobe Photoshop, koja će vam pomoći da razvijete veštine dizajniranja i uređivanja slika na profesionalnom nivou. Bez obzira da li ste početnik ili želite da unapredite sv...

Grad Kruševac

Kako je grad Kruševac centar čitavog Rasinskog okruga, to se u njemu nalaze i predstavništva mnogih stranih kompanija u ovom delu Srbije, ali i veliki broj domaćih firmi. Sve vesti iz oblasti privrede, ali i mnogih drugih segmenata života u ovom gradu ćete pronaći na lokalnom sajtu www.037info.net.


Eko Aqua System d.o.o.

Eko Aqua System d.o.o.

U saradnji sa firmom “Aquasystem” iz Slovačke, čije je sedište u gradu Bratislava, osnovana je kruševačka kompanija “Ekoa Aqua System” d.o.o. a sa ciljem da se unapredi proizvodnja različitih sredstava koja utiču na poboljšanje kvaliteta vode. Za sada, ova kompanija koja se nalazi u ulici Pana Đukića broj 4, u Kruševcu ima 4 osnovna i mnoštvo pratećih proizvoda. Internet prezentacija ove kompanije je www.ekoaquasystem.com a možete ih kontaktirati ili putem telefona 037 442 614 i 063 25 99 88 ili preko mejla kontakt@ekoaquasystem.com


Magistrala Kruševac

Magistrala Kruševac

Kruševačka kompanija čije poslovanje je usmereno na promet rezervnih delova za građevinske mašine se nalazi u ulici Pana Đukića broj 35, odnosno u nekadašnjoj Gazimestanskoj ulici. Osim što prodaje rezervne delova za mašine korejskih marki “Samsung”, “Hyuandai” i “Daewoo - Doosan”, ova firma prodaje i proizvode japanske firme “Hitachi”, odnosno nemačke “Liebherr”, kao i kompanije “Volvo” iz Švedske. Kontakt telefoni ove firme su 037 425 038, 062 263 852 i 063 647 483, a mejl je info@magistrala-doo.com Sve dodatne informacije o poslovanju ove kruševačke firme možete potražiti na web sajtu www.magistrala-doo.com


Trgovina Matejić d.o.o.

Trgovina Matejić Kruševac

Zvanični uvoznik i distributer za mnoge svetski poznate kompanije koje se bave proizvodnjom električne opreme, odnosno rasvetnih tela je kruševačka kompanija “Trgovina Matejić” d.o.o. Pored mnogih brendova, ova kompanija se bavi i distribucijom proizvoda holandske kompanije “Philips lightening” i nemačke firme “Varta”. Adresa ove firme je Birčaninova broj 1, Kruševac, a web sajt je www.matejic.rs Broj telefona njihovog kol centra je 037 310 15 70, a možete ih kontaktirati i preko mejla info@matejic.rs


Veris Kruševac

Veris-Kruševac

Zvaničan zastupnik nemačke kompanije “Nesse”, koja se bavi proizvodnjom aditiva za mesnu industriju, te holandske kompanije “Henkovac” čiji asortiman su mašine za pakovanje u našoj zemlji je kompanija “Veris” iz Kruševca. Njena adresa je Mirka Cvetkovića broj 24, a broj telefona je 037 54 17 18. Sve podatke u vezi sa poslovanjem ove kruševačke kompanije ćete naći na web sajtu www.veris.rs


Škola stranih jezika - Kruševac, Akademija Oxford

Akademija Oxford Kruševac

Obilićeva 33, lokal 1

Radnim danima: 08:00 - 17:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD


Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!