Škola računara, IT kursevi Zrenjanin

Škola računara u Zrenjaninu ima najsavremeniju opremu za obuku kurseva računara kojih ima preko 50. Naši stručni profesori predaju u svim oblastima računara, počevsi od osnovnog koriscenja pa do programiranja, grafičkog dizajna, ECDL-a itd. Steknite znanje kod najboljih. Škola računara Zrenjanin – posetite nas, budite deo našeg tima!

Ukoliko želite da Vam znanja prenesu najbolji predavači, onda je naša Škola računara u Zrenjaninu definitivno pravi izbor za Vas ! A uz najbolje predavače ide i najsavremenija oprema za obuku, čime takođe možemo da se pohvalimo.

Svi predavači iza sebe imaju godine iskustva u ovom poslu, a njihova najveća preporuka su hiljade zadovoljnih polaznika Škole. Iako poseduju sve neophodne diplome i sertifikate, naši predavači neprekidno nadograđuju i usavršavaju svoje znanje, koje potom prenose na polaznike naših kurseva, čime ispunjavaju osnovni imperativ našeg rada - kvalitet ! Uz to, cene kurseva su sasvim sigurno najpovoljnije u gradu, pa je jasno zbog čega se upravo naša Škola smatra najboljom u ovom mirnom vojvođanskom gradu. Ako i vi želite da postanete deo uspešnog tima, pridružite se polaznicima kurseva Škole računara u Zrenjaninu ! Upravo sada je pravi trenutak da učinite nešto dobro za sebe i uložite u svoje dalje obrazovanje!


Korisne informacijeU okviru svog redovnog programa omogućavamo polaznicima pohađanje preko 50 različitih kurseva koji se odnose na osnovno poznavanje rada na računaru, AutoCAD obuku, obuku za rad sa Bazama podataka, kao i naprednu obuku u oblastima vezanim za programiranje, odnosno grafički i web dizajn. Posebno su zanimljivi objedinjeni kursevi, odnosno specijalni paketi obuka u oblasti web i grafičkog dizajna, u okviru kojih se po najpovoljnijim cenama polaznici upoznaju sa radom u više različitih programa koji su vezani za grafički, odnosno web dizajn.

TESTOVI


Da idemo u korak sa savremenim poslovnim trendovima, dokaz su i kursevi o pravilima SEO ( Search Engine Optimisation ), a u okviru kojih se polaznici upoznaju sa pravilima optimizacije internet sajtova, zahvaljujući čijoj implementaciji se određeni internet sajt pojavljuje na prvoj strani internet pretraživača, čime se povećava njegova vidljivost na web - u. Tu je i kurs za izradu aplikacija za Android operativne sisteme, odnosno aplikacija za iPhone uređaje. A i za ove kurseve, kao i za sve ostale u okviru naše Škole u Zrenjaninu važi pravilo da po završenoj obuci polaznici dobijaju validne sertifikate, čime na prvom mestu obogaćuju svoju Radnu biografiju ( CV ), dajući jasan znak budećem Poslodavcu ili Poslodavcu kod koga su trenutno zaposleni, da teže novim saznanjima i da ulažu u svoje znanje. Na taj način, polaznici naših kurseva definitivno stiču znatnu prednost u odnosu na druge kandidate koji su aplicirali za isto radno mesto, odnosno na kolege sa kojima sarađuju, jer ih budući ili sadašnji Poslodavac prepoznaje kao poželjne za saradnju, uzevši u obzir da su pokazali da vode računa o svom obrazovanju, te da ga neprekidno nadograđuju.

Uz sve navedeno, valjalo bi izdvojiti i ECDL obuku, odnosno polaganje ispita. Po završenoj ECDL obuci, polaznici mogu polagati ECDL ispite za Mali, odnosno Veliki indeks. To podrazumeva da se polažu ispiti prema 4 ECDL modula ( Mali indeks ), odnosno prema 7 ECDL modula ( Veliki indeks ).

Da tu nije kraj benefitima koje dobijaju polaznici kurseva naše Škole računara u Zrenjaninu dokaz je i obuka na daljinu, koja je jedan od mogućih načina obuke. Obuka u ovom slučaju se vrši putem virtuelnih učionica, a polaznici dobijaju potpuno ista znanja kao i oni koji su fizički prisutni na kursevima u prostorijama naše škole. Na taj način polaznici štede i vreme i novac!


Poslovni Office Kurs Zrenjanin

Poslovni Office Kurs Zrenjanin, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Zrenjanin >>>

Kurs za Web Dizajn Zrenjanin

Kurs za Web Dizajn Zrenjanin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Zrenjanin >>>

Kurs za Web Programiranje Zrenjanin

Kurs za Web Programiranje Zrenjanin, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Zrenjanin >>>

Kurs za Grafički Dizajn Zrenjanin

Kurs za Grafički Dizajn Zrenjanin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Zrenjanin >>>

AutoDesk Kursevi Zrenjanin

AutoDesk Kursevi Zrenjanin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Zrenjanin >>>

Kurs za SEO Zrenjanin

Kurs za SEO Zrenjanin, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Zrenjanin >>>

Kurs Programiranja Zrenjanin

Kurs Programiranja Zrenjanin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Zrenjanin >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Zrenjanin

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Zrenjanin, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Zrenjanin >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Zrenjanin

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Zrenjanin, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Zrenjanin >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zrenjanin >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Zrenjanin

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Zrenjanin, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Zrenjanin >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Zrenjanin

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Zrenjanin, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Zrenjanin >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Zrenjanin

Microsoft SharePoint 2010 Zrenjanin, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Zrenjanin >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Zrenjanin

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Zrenjanin, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Zrenjanin >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Zrenjanin

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Zrenjanin, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Zrenjanin >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Zrenjanin

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Zrenjanin, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Zrenjanin >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Zrenjanin

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Zrenjanin, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Zrenjanin >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Zrenjanin

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Zrenjanin, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Zrenjanin >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Zrenjanin

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Zrenjanin, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Zrenjanin >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Zrenjanin

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Zrenjanin, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Zrenjanin >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Zrenjanin

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Zrenjanin, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Zrenjanin >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Zrenjanin

Kurs za ASP.NET Web Development Zrenjanin, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Zrenjanin >>>

Kurs za Unix Zrenjanin

Kurs za Unix Zrenjanin, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Zrenjanin >>>

Kurs za Administratora Unixa Zrenjanin

Administrator Unixa Zrenjanin, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Zrenjanin >>>

Kurs za Linux - Osnovni Zrenjanin

Linux Zrenjanin, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Zrenjanin >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Zrenjanin

Administracija Linuxa Zrenjanin, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Zrenjanin >>>

Kurs za Solaris-Unix Zrenjanin

Solaris-Unix Zrenjanin, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Zrenjanin >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Zrenjanin

Administraciju Solarisa Zrenjanin, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Zrenjanin >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Zrenjanin

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Zrenjanin, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Zrenjanin >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Zrenjanin

Kurs i obuka za etičkog hakera Zrenjanin, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Zrenjanin >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Zrenjanin

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Zrenjanin, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Zrenjanin >>>

Obuka za IT analitičara Zrenjanin

Kurs za IT analitičara Zrenjanin, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Zrenjanin >>>

Obuka za Booking administratora Zrenjanin

Obuka za booking administratora Zrenjanin, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Zrenjanin >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Zrenjanin

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Zrenjanin, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Zrenjanin >>>

Kurs za Front Desk operatera Zrenjanin

Kurs za Front Desk operatera Zrenjanin, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Zrenjanin >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Zrenjanin

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Zrenjanin, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Zrenjanin >>>

Kurs za SolidWorks Zrenjanin

Kurs za SolidWorks Zrenjanin, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Zrenjanin >>>

Kurs za Autodesk Inventor Zrenjanin

Kurs za Autodesk Inventor Zrenjanin, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Zrenjanin >>>

Microsoft Technology Associate Zrenjanin

Microsoft Technology Associate Zrenjanin, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Zrenjanin >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Zrenjanin

Microsoft Certified Solutions Associate Zrenjanin, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Zrenjanin >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Zrenjanin

Microsoft Certified Solutions Expert Zrenjanin, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Zrenjanin >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Zrenjanin

Microsoft Certified Solutions Developer Zrenjanin, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Zrenjanin >>>

Cisco sertifikati Zrenjanin

Cisco sertifikati Zrenjanin, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Zrenjanin >>>

Zrenjanin - škola računara
2016-11-19

Zrenjanin - kurs računara

Naučite nešto novo ili unapredite postojeće znanje, obezbedite sebi veće šanse dalji napredak... Završite jedan od brojnih kurseva računara... MS Word, MS Excel, Windows, poslovni paket, AutoCad, Access, ECDL i mnoge druge... Posetite nas i unapredite svoje znanje! Očeku...


Škola stranih jezika - Zrenjanin, Akademija Oxford

Akademija Oxford Zrenjanin

Kralja Petra I, 3

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD


Grad koji teritorijalno pripada Srednjebanatskom okrugu, Zrenjanin je po veličini odmah iza prestonice Vojvodine, Novog Sada i Subotice, pa je i sasvim očekivano da je u njemu prisutan veliki broj firmi, ali i fabrika, koje se bave proizvodnjom u različitim oblastima. Uz plasiranje svojih proizvoda na teritoriju Srbije, oni su se proširili i na tržište zemalja u regionu, te izvoze na bosansko, hrvatsko, slovenačko, ali i makedonsko tržište. A brojne su i kompanije koje izvoze na nemačkog, bugarsko, grčko, ali i italijansko, špansko, nemačko i tržišta mnogih drugih zemalja.


DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.

DAD Dräxlmaier Automotive d.o.o.

Nemačka kompanija koja je evropski lider u proizvodnji elektronskih i električnih instalacija i sistema, te se bavi opremanjem enterijera luksuznih automobila ima svoje predstavništvo i u našoj zemlji i to na aerodromu Bagljaš, u Zrenjaninu, u skladišnoj hali broj 1. Tu se proizvode sistemi električnih instalacija za mnoge svetski poznate proizvođače automobila. Web sajt ove kompanije iz Nemačke za našu zemlju je draexlmaier.com. Sve informacije možete dobiti i putem telefona 023 51 90 10. Ova kompanija ima i svoje predstavništvo za špansko, rumunsko, mađarsko, ali i austrijsko, englesko, te italijansko, poljsko i makedonsko tržište.


MPS d.o.o. Zrenjanin

MPS d.o.o. Zrenjanin

Na adresi Bagljaš Aerodrom 13 187/3 se nalazi fabrika nemačke kompanije „Mehler protective system“ i to od 2008. godine. Bavi se proizvodnjom u oblasti balističke opreme, a osim na teritoriju naše zemlje, ova kompanija iz Nemačke plasira svoje proizvode i na tržišta svih okolnih zemalja, ali i mnogih evropskih.


Fulgar East d.o.o.

Fulgar East d.o.o.

Jedna od čuvenih kompanija koja se bavi proizvodnjom mikrofibera, čija je centrala na teritoriji Italije, ima svoju fabriku i u Srbiji i to na adresi Železnička bb, 23 000 Zrenjanin. Osim u našoj zemlji i Italiji, kompanija “Fulgar” ima svoje predstavništvo i u Turskoj, ali i Šri Lanki. Korporativni web sajt ove italijanske kompanije je www.fulgar.com a možete da ih kontaktirate i preko mejla info.fulgar@fulgareast.rs


Geze d.o.o.

Geze d.o.o.

Centrala kompanije “Geze” d.o.o. se nalazi u Nemačkoj, a njeno predstavništvo, te fabrika u našoj zemlji se nalazi u Zrenjaninu. Na zvaničnom sajtu ove kompanije iz Nemačke www.geze.com koja se bavi proizvodnjom i plasiranjem sistema za vrata i prozore, ali i sistema za ventilaciju, te sistema za obezbeđenje ćete pronaći sve informacije o njihovom poslovanju. Broj telefona putem koga ih možete kontaktirati je 023 519 600, a mejl je office-serbia@geze.com

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!