Škola računara, IT kursevi Niš

Škola računara u Nišu organizuje preko 50 kurseva računara i to od samog upravljanja računarom do naprednih kurseva programiranja. Polaznici naše škole računara u Nišu izlaze bogatiji znanjem koje naši stručni predavači na najbolji i najlakši način prenose kroz rad i praktične primere realizuju na najsavremenijoj opremi. Dođite u školu računara u Nišu i uverite se zašto smo najbolji!

Kao administrativni centar samog okruga, a može se slobodno reći čitavog južnog dela Srbije grad Niš je i još jedan centar u kome smo otvorili vrata Škole računara, za sve one koji žele da ulože svoj trud i savladaju znanja iz oblasti poznavanja računara ili, pak da nadograde već postojeća znanja u ovoj oblasti. Jer je dobro poznato da ulaganje u sebe i svoje obrazovanje, vremenom sigurno donosi odgovarajuće rezultate.

Želeći da izađe u susret zahtevima svih polaznika, Škola računara u Nišu u okviru redovne obuke nudi preko 50 različitih kurseva iz oblasti poznavanja rada na računara, bilo osnovnih bilo profesionalnih, odnosno naprednih.

Osnovni IT kursevi su namenjeni svima onima koji žele da nauče da koriste Microsoft - ove programe : Word, Excel i Powerpoint, kao i onima koji žele da se upoznaju sa radom u programu Outlook, te nauče kako se komunicira putem elektronske pošte. Savladavanjem osnovnih znanja rada na računaru svi polaznici umnogome povećavaju i svoje šanse za pronalaženje odgovarajućeg radnog mesta, jer se ova veština nalazi na spisku redovnih zahteva mnogih konkursa za različite profile posla. Uz to, svi polaznici po završenoj obuci u okviru naše Škole u Nišu dobijaju validne sertifikate, što će im omogućiti da dopune svoj CV poznavanjem i ove veštine.


Korisne informacijeProfesori koji čine tim naše Škole u ovom gradu su visokokvalifikovani stručnjaci u oblasti računarstva i informatike, koji uz validne diplome i sertifikate poseduju neophodno radno iskustvo u prenošenju znanja na polaznike IT kurseva.

Takođe, svi naši polaznici mogu da odluče da li će da pohađaju grupnu ili individualnu obukua. Napominjemo da nam je na prvom mestu kvalitet obuke, pa se i grupe formiraju u skladu sa optimalnim fincionisanjem nastave, a sa osnovnim ciljem da svi polaznici grupne obuke adekvatno savladaju znanja koja su planirana u okviru određenog kursa.

Uz osnovnu obuku koja se odnosi na sticanje znanja o radu na računaru, naša Škola u ovom gradu posebnu pažnju posvećuje onim polaznicima koji već poseduju određena znanja, a koja žele da nadograde, i to prvenstveno u oblasti programiranja i Autocad obuka, kao i web i grafičkog dizajna. Zato su tu kursevi u okviru kojih se upoznaju sa naprednim korišćenjem programa : Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fireworks, CorelDraw, kao i mnogih drugih programa vezanih za pomenute oblasti. Takođe, organizujemo i obuku u segmentu pripreme za štampu, kao i kurs SEO optimizacije, te izrade aplikacija za iPhone uređaje i Android aplikacije.

TESTOVI
I tu nije kraj ponudi kurseva u okviru Škole računara u Nišu ! Ovo su samo neki od preko 50 kurseva koji se organizuju u našoj školi, zato nam se pridružite što pre i postanite deo tima uspešnih Nišlija koji su zahvaljujući pohađanju naših kurseva vrlo brzo i po najpristupačnijim cenama, stekli sva neophodna znanja i zaposlili se na pozicijama koje su želeli.

Sada je pravi trenutak za akciju! Pravi trenutak da učinite nešto dobro za sebe već danas! Upišite neki od kurseva naše Škole računara u Nišu, po najpristupačnijim cenama na tržištu. Naš tim očekuje upravo Vas!


Cenovnik kurseva računara za Niš

Kursevi računara Niš - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Niš.

Vidi cenovnik kuseva računara za Niš >>>

Poslovni Office Kurs Niš

Poslovni Office Kurs Niš, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Niš >>>

Kurs za Web Dizajn Niš

Kurs za Web Dizajn Niš, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Niš >>>

Kurs za Web Programiranje Niš

Kurs za Web Programiranje Niš, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Niš >>>

Kurs za Grafički Dizajn Niš

Kurs za Grafički Dizajn Niš, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Niš >>>

AutoDesk Kursevi Niš

AutoDesk Kursevi Niš, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Niš >>>

Kurs za SEO Niš

Kurs za SEO Niš, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Niš >>>

Kurs Programiranja Niš

Kurs Programiranja Niš, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Niš >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Niš

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Niš, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Niš >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Niš

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Niš, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Niš >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Niš

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Niš, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Niš >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Niš

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Niš, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Niš >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Niš

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Niš, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Niš >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Niš

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Niš, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Niš >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Niš

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Niš, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Niš >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Niš

Microsoft SharePoint 2010 Niš, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Niš >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Niš

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Niš, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Niš >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Niš

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Niš, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Niš >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Niš

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Niš, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Niš >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Niš

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Niš, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Niš >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Niš

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Niš, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Niš >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Niš

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Niš, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Niš >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Niš

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Niš, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Niš >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Niš

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Niš, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Niš >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Niš

Kurs za ASP.NET Web Development Niš, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Niš >>>

Kurs za Unix Niš

Kurs za Unix Niš, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Niš >>>

Kurs za Administratora Unixa Niš

Administrator Unixa Niš, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Niš >>>

Kurs za Linux - Osnovni Niš

Linux Niš, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Niš >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Niš

Administracija Linuxa Niš, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Niš >>>

Kurs za Solaris-Unix Niš

Solaris-Unix Niš, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Niš >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Niš

Administraciju Solarisa Niš, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Niš >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Niš

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Niš, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Niš >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Niš

Kurs i obuka za etičkog hakera Niš, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Niš >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Niš

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Niš, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Niš >>>

Obuka za IT analitičara Niš

Kurs za IT analitičara Niš, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Niš >>>

Obuka za Booking administratora Niš

Obuka za booking administratora Niš, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Niš >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Niš

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Niš, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Niš >>>

Kurs za Front Desk operatera Niš

Kurs za Front Desk operatera Niš, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Niš >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Niš

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Niš, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Niš >>>

Kurs za SolidWorks Niš

Kurs za SolidWorks Niš, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Niš >>>

Kurs za Autodesk Inventor Niš

Kurs za Autodesk Inventor Niš, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Niš >>>

Microsoft Technology Associate Niš

Microsoft Technology Associate Niš, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Niš >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Niš

Microsoft Certified Solutions Associate Niš, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Niš >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Niš

Microsoft Certified Solutions Expert Niš, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Niš >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Niš

Microsoft Certified Solutions Developer Niš, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Niš >>>

Cisco sertifikati Niš

Cisco sertifikati Niš, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Niš >>>

Oxford Web Studio pruža najbolju praksu u Niš!

Najbolja praksa za izradu web sajtova u Nišu

Oxford Web Studio i Akademija Oxford u saradnji vam omogućavaju najbolju praksu u Nišu u oblasti web dizajna, programiranja, izrade poslovnog softvera, izrade sajtova, grafičkog dizajna i SEO optimizacije

Vidi više o praksi i obuci škole računara u Nišu >>>Škola stranih jezika - Niš, Akademija Oxford

Akademija Oxford Niš

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD
Akademija Oxford Niš - Međunarodni dan obrazovanja
2023-01-24

Akademija Oxford Niš - Međunarodni dan obrazovanja

Pri svakom Vašem koraku u procesu obrazovanja možete se uvek osloniti na nas. Želimo Vam srećan Međunarodni dan obrazovanja! Vaša Akademija Oxford....

Akademija Oxford Niš - Obuka za grafički dizajn
2022-10-27

Akademija Oxford Niš - Obuka za grafički dizajn

Grafički dizajner je zanimanje budućnosti, a ujedno i jedno od trenutno najtraženijih na tržištu rada u svetu. Naš kurs grafičkog dizajna pruža vam potrebne veštine za razumevanje ključnih oblasti dizajna. Sa detaljnim upoznavanjem osnovnih principa naučićete da profesionalno di...

Akademija Oxford Niš -Kurs grafičkog dizajna
2022-09-19

Akademija Oxford Niš -Kurs grafičkog dizajna

Jedno od traženijih zanimanja kod nas svakako jeste grafički dizajner. Mi vam nudimo vrhunsku obuku, uz pomoć koje možete da uplovite u svet dizajna i naučite da radite posao budućnosti. Obezbedite sebi sigurnu budućnost, pozovite nas već sutra, čekamo vas! Obrenoviće...

Smešten na strateški važnom mestu, grad Niš je poznat kao mesto koje povezuje našu zemlju sa obližnjom Grčkom, a dalje i Turskom. Uz bogato razvijenu privredu, u Nišu postoje izuzetni turistički kapaciteti, a najpre zahvaljujući blizini Niške banje, te Stare i Suve planine. Na teritoriji ovog grada su prisutni mnogi privredni subjekti, kako domaći, tako i oni čiji kapital je iz zemalja Evrope, ali i sveta. Sem nemačkih i austrijskih, na teritoriji grada Niša postoje i američke firme, kao i predstavništva ruskih firmi, a poznato je da mnoge kompanije koje posluju na teritoriji ovog grada, svoje proizvode izvoze kako na tržište zemalja regiona, odnosno hrvatsko, slovenačko, makedonsko i bosansko, te bugarsko i rumunsko tržište, tako i na nemačko i austrijsko, ali i francusko, italijansko i tržišta mnogih drugih zemalja u svetu.


LMB SOFT d.o.o. Niš
(Schwaig) u Nemačkoj

LMB SOFT d.o.o. Niš

Deo nemačke LMB grupe čija centrala se nalazi u gradu Švajgu (Schwaig) je i kompanija “LMB Soft” d.o.o., Niš. U pitanju je kompanija koja se prvenstveno bavi istraživanjem i razvijanjem novih proizvoda, ali i softvera i tehnologija u oblasti medicine, a poznata je po tome što klijentima nudi kompletna softverska i hardverska rešenja za različite sisteme, a sa ciljem da se čitav proces pojednostavi. Osim na teritoriji Nemačke, gde je i centrala ove kompanije, postoje predstavništva i za Mađarsku i Tursku. Brojevi telefona na koji ih možete kontaktirati su 018 577 630 i 018 577 640, a zvaničan internet sajtov nemačke kompanije za našu zemlju je www.lmbsoft.rs a mejl na koji ih možete kontaktirati je info@lmbsoft.rs.


Yugorosgaz A.D. Beograd

Yugorosgaz A.D. Beograd

Centrala ruske kompanije za našu zemlju smeštena je u Beogradu, u Zmaj Jovinoj ulici broj 8 - 10, a predstavništvo postoji i u Aleksincu, ali i u Nišu i Aleksandrovcu. Kompanija “Jugorosgaz” se bavi izgradnjom gasovodnih sistema, odnosno transportom i prometom prirodnog gasa, a u Nišu se nalazi na adresi Zetska broj 6. Broj telefona za kontakt je 018 428 594, odnosno mobilni telefon 069 18 18 018. Imate mogućnost da im se obratite i putem mejla nais@yugorosgaz.rs a možete da posetite i zvaničan sajt ove ruske kompanije na web adresi www.yugorosgaz.rs.


Niš-ekspres A.D.

Niš-ekspres A.D.

Čuvena niška kompanija po koji je ovaj grad nadaleko poznat, svakako je “Niš Ekspres” A.D. koja funkcioniše od pedesetih godina prošloga veka, a bavi se međugradskim i međunarodnim prevozom putnika. Osim na teritoriji Srbije obavlja svoju delatnost i na teritoriji Nemačke i Austrije, odnosno Hrvatske, Slovenije i Bugarske, zatim Crne Gore i Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije. Možete da ih kontaktirate putem telefona 018 255 177 ili 018 255 666 odnosno preko mejla rezervacije_karata@nis-expres.rs a i da posetite zvaničan web sajt www.nis-expres.rs.


AD Fabrika pumpi Jastrebac, Niš

AD Fabrika pumpi Jastrebac, Niš

Niška firma koja se bavi proizvodnjom pumpi kako centrifugalnih, tako i klipnih, odnosno vinarske opreme, ali i armature i elektromotora AD Fabrika pumpi “Jastrebac” se nalazi na adresi Bulevar 12. februara broj 82, 18 000 Niš. Brojevi telefona ove fabrike su 018 580 653 i 018 580 734. Ona u Nišu funkcioniše od 1918. godine, a smatrana je najboljom fabrikom u doba Stare Jugoslavije. Nedavno je bila otkupljena od strane ruske firme, ali je nakon par godina raskinut taj ugovor, tako da kompanija posluje kao domaća. Svoje proizvode izvozi kako na rusko, bugarsko, slovenačko i englesko, odnosno makedonsko tržište, kao i na tržište Albanije, Alžira, Iraka, Tunisa i drugih država.


Eurolift d.o.o. Niš

Eurolift d.o.o. Niš

Osim što je niška kompanija “Eurolift” d.o.o. ugradila liftove u mnoge poznate objekte na području naše zemlje, ali i na teritoriji Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije, odnosno Crne Gore, oni su izvršili i vrlo značajne poslove za italijansko tržište, kao i na teritoriji Kazahstana. Inače, ova niška kompanija je ekskluzivni distributeri finske kompanije “Kone”, a nalazi se u ulici Obrenovićeva bb. Tržni centar “Kalča”, lamela A, u potkrovlju. Brojevi telefona ove uspešne niške kompanije su 018 591 230, 018 593 543 i 018 593 544. Zvaničan website ove kompanije je www.euroliftgroup.com a njihov mejl je info@euroliftgroup.com.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!