Škola računara, IT kursevi Požarevac

Škola računara u Požarevcu ima preko 1000 polaznika na preko 50 kurseva računara koje organizuje. Uz stručnu pomoć profesora stičete znanje na koje ćete i sami biti ponosni. Mnogobrojni zadovoljni polaznici daju nam svoju podršku i najbolju reklamu. Pridružite se i Vi školi računara iz Požarevca!

Redovan program IT kurseva koji se organizuju u okviru naše škole u ovom gradu podrazumeva osnovne i napredne IT kurseve u oblastima : korišćenja interneta, web i grafičkog dizajna, programiranja, upravljanja i administracije servera i operativnih sistema, ali i mnogih drugih oblasti koje se odnose na korišćenje računara i računarskih programa. Tu su i IT kursevi za izradu igrica, aplikacija za iPhone i Android uređaje, te obuka za SEO (Search Engine Optimisation) i još mnogo toga.

Uzevši u obzir da je Škola računara Požarevac jedna od najboljih, ako ne i najbolja u ovom gradu, gotovo je sigurno da ćete upravo kod nas pronaći kurs koji Vam u potpunosti odgovara.


Korisne informacijeGrupna nastava podrazumeva rad u manjim grupama, koje u većini slučajeva broje od najmanje 3 do najviše 12 polaznika, kojima je na raspolaganju najsavremenija oprema za učenje. Individualna nastava se, za razliku od grupne organizuje za pojedinca, za čiju obuku je zadužen samo jedan profesor, sa kojim se polaznik dogovora oko termina održavanja nastave.

TESTOVI


Tim naše škole čine profesori koji poseduju sve neophodne diplome i sertifikate a uz to se i neprekidno usavršavaju, a iza njih su godine iskustva u ovom poslu, zahvaljujući kojima vrlo brzo i lako prenose znanja polaznicima IT kurseva.

Škola računara Požarevac uz redovne kurseve, između ostalog organizuje i Kurs za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture, osnovni i napredni, te specijalističke Kurseve za instalaciju i podešavanje programa Windows 7 za klijente, odnosno Kurs za podršku i rešavanje problema za isti program, ali u ovom slučaju za preduzeća, kao i Kurs za upravljanje i održavanje programa Windows 8.

Posebno izdvajamo obuku za rad sa bazama podataka, odnosno Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka, kao i Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka.

U skladu sa savremenim trendovima u dodatnom obrazovanju, koje svakako u potpunosti prati i Škola računara Požarevac, svim zainteresovanim kandidatima nudimo i kurs za SEO (Search Engine Optimisation), u okviru koga se za vrlo kratko vreme upoznaju sa pravilima korišćenja ključnih reči, odnosno pravilima optimizacije internet sadržaja, sa ciljem što boljeg pozicioniranja određenog sadržaja na pretraživačima, čime se u velikoj meri utiče i na poboljšanje kvaliteta jednog ineternet sajta, odnosno poslovanja određene kompanije u celini. Treba pomenuti i kurs za izradu igrica i mobilnih aplikacija kako za uređaje koji funkcionišu na Android platformi, tako i za iPhone uređaje, te kurseve pripeme za štampu.

Škola računara Požarevac, pored svega navedenog u svom redovnom programu ima i osnovne i napredne kurseve za rad sa operativnim sistemima : Unix, Linux i Solaris, ali i kurseve za web developmente.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, napominjemo da je Akademija Oxford jedan od zvanično ovlašćenih online centara u našoj zemlji gde svi zainteresovani kandidati mogu polagati međunarodno priznate ispite za sticanje ECDL - a. Reč je o jedinstvenom dokumentu koji je podjednako validan u kompanijama širom sveta koje vode računa o nivou pismenosti svojih zaposlenih u računarskom smislu. ECDL ( European Computer Driving Licence ) se stiče nakon položenih 4, odnosno 7 modula, to jest oblasti vezanih za korišćenje računara, a polaznici postaju vlasnici Malog, odnosno Velikog ECDL indeksa.


Cenovnik kurseva računara za Požarevac

Kursevi računara Požarevac - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Požarevcu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Požarevac >>>

Poslovni Office Kurs Požarevac

Poslovni Office Kurs Požarevac, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Požarevac >>>

Kurs za Web Dizajn Požarevac

Kurs za Web Dizajn Požarevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Požarevac >>>

Kurs za Web Programiranje Požarevac

Kurs za Web Programiranje Požarevac, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Požarevac >>>

Kurs za Grafički Dizajn Požarevac

Kurs za Grafički Dizajn Požarevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Požarevac >>>

AutoDesk Kursevi Požarevac

AutoDesk Kursevi Požarevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Požarevac >>>

Kurs za SEO Požarevac

Kurs za SEO Požarevac, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Požarevac >>>

Kurs Programiranja Požarevac

Kurs Programiranja Požarevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Požarevac >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Požarevac

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Požarevac, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Požarevac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Požarevac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Požarevac, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Požarevac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Požarevac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Požarevac, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Požarevac >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Požarevac

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Požarevac, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Požarevac >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Požarevac

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Požarevac, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Požarevac >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Požarevac

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Požarevac, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Požarevac >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Požarevac

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Požarevac, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Požarevac >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Požarevac

Microsoft SharePoint 2010 Požarevac, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Požarevac >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Požarevac

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Požarevac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Požarevac >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Požarevac

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Požarevac, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Požarevac >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Požarevac

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Požarevac, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Požarevac >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Požarevac

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Požarevac, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Požarevac >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Požarevac

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Požarevac, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Požarevac >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Požarevac

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Požarevac, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Požarevac >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Požarevac

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Požarevac, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Požarevac >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Požarevac

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Požarevac, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Požarevac >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Požarevac

Kurs za ASP.NET Web Development Požarevac, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Požarevac >>>

Kurs za Unix Požarevac

Kurs za Unix Požarevac, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Požarevac >>>

Kurs za Administratora Unixa Požarevac

Administrator Unixa Požarevac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Požarevac >>>

Kurs za Linux - Osnovni Požarevac

Linux Požarevac, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Požarevac >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Požarevac

Administracija Linuxa Požarevac, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Požarevac >>>

Kurs za Solaris-Unix Požarevac

Solaris-Unix Požarevac, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Požarevac >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Požarevac

Administraciju Solarisa Požarevac, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Požarevac >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Požarevac

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Požarevac, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Požarevac >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Požarevac

Kurs i obuka za etičkog hakera Požarevac, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Požarevac >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Požarevac

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Požarevac, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Požarevac >>>

Obuka za IT analitičara Požarevac

Kurs za IT analitičara Požarevac, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Požarevac >>>

Obuka za Booking administratora Požarevac

Obuka za booking administratora Požarevac, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Požarevac >>>

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Požarevac

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Požarevac, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kurs za upravljanje AdWords kampanjom Požarevac >>>

Kurs za Front Desk operatera Požarevac

Kurs za Front Desk operatera Požarevac, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Požarevac >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Požarevac

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Požarevac, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Požarevac >>>

Kurs za SolidWorks Požarevac

Kurs za SolidWorks Požarevac, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Požarevac >>>

Kurs za Autodesk Inventor Požarevac

Kurs za Autodesk Inventor Požarevac, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Požarevac >>>

Microsoft Technology Associate Požarevac

Microsoft Technology Associate Požarevac, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Požarevac >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Požarevac

Microsoft Certified Solutions Associate Požarevac, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Požarevac >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Požarevac

Microsoft Certified Solutions Expert Požarevac, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Požarevac >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Požarevac

Microsoft Certified Solutions Developer Požarevac, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Požarevac >>>

Cisco sertifikati Požarevac

Cisco sertifikati Požarevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Požarevac >>>

Požarevac - kurs RAČUNARA-POSLOVNI PAKET (windows,word,excel,internet)
2016-03-01

Požarevac - kurs RAČUNARA-POSLOVNI PAKET (windows,word,excel,internet)

Akademija Oxford Požarevac organizuje upis polaznika na KURS RAČUNARA-POSLOVNI PAKET (windows,word,excel,internet)! Svi zainteresovani mogu se javiti na broj telefona 012/532-179, 069/30-60-584, ili nas možete posetiti u ul.Dunavskoj br.5 u Požarevcu. Očekujemo vas!...


Škola stranih jezika - Požarevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford Požarevac

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD

Grad Požarevac

Središte Braničevskog okruga, grad Požarevac je vrlo bitan ekonomski centar zemlje, a od prestonice Srbije je udaljen tek oko 80 kilometara. Osim čuvene fabrike “Bambi”, po kojoj je ovaj grad i postao poznat u celoj zemlji, u Požarevcu su prisutni i brojni vrlo uspešni privredni subjekti, ali uglavnom su u pitanju lokalni preduzetnici.


LA d.o.o. Požarevac

LA d.o.o.

Zvanični zastupnik italijanske firme “Bovelacci” za našu zemlju je kompanija “LA” d.o.o. koja se nalazi u Požarevcu, na adresi Bože Dimitrijevića broj 36. Firma se bavi prodajom i distribucijom materijala namenjenih završnoj obradi u oblasti građevinarstva. Mejl adresa ove kompanije je doola@ptt.rs a možete da ih kontaktirate i putem telefona 012 21 25 65 i 012 53 04 58.


Bambi

Bambi

Kao lider ne samo u Srbiji, već i u regionu, kompanija „Bambi“ je dobro poznata u našoj zemlji, ali i je prisutna i na hrvatskom, slovenačkom, bosanskom, te makedonskom, ali i tržištu Grčke i mnogih drugih zemalja. Kompanija „Bambi“ ima proizvodnju u ulici Đure Đakovića bb, u Požarevcu, a njihov sajt je www.bambi.rs na kome i možete dobiti sve informacije o njihovom poslovanju. Brojevi telefona ove fabrike su 012 539 800 i 012 22 53 22, a mejl je office@bambi.rs

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!