Škola računara, IT kursevi Beograd

Škola računara u Beogradu organizuje preko 50 kurseva iz oblasti poznavanja računara, programiranja, web i grafičkog dizajna. Pridružite se još danas nekom od naših kurseva kako biste unapredili i nadogradili svoje znanje.

Profesori škole računara AKADEMIJE OXFORD u Beogradu spremni su za edukaciju zainteresovanih na najbolji mogući način. Postanite naš član još danas! Škola računara Beograd!

Pored osnovne obuke, koja podrazumeva rad u osnovnim Microsoft programima : Word, Exscel, Power Point i Outlook, u prilici smo da Vam ponudimo i veliki izbor IT kurseva u oblasti programiranja, web i grafičkog dizajna. Poseban segment programa naše Škole se odnosi na specijalizovane kurseve čiji je osnovni cilj nadogradnja već postojećih znanja u oblasti web ili grafičkog dizajna, kao i programiranja.


Korisne informacijeU savremenom svetu, pohađanje obuke vezane za rad na računarima se smatra imperativom za sve osobe koje drže do svog poslovnog ugleda i koje imaju želju da uče i nadograđuju svoje znanje. Ne brinite, nikad nije kasno da steknete nova znanja, samo ako to želite. Čak i ukoliko nikada do sada niste imali prilike da radite na računarima, predavači u okviru naše Škole će Vam posvetiti svu neophodnu pažnju i na vrlo vešt način Vas uputiti u savladavanje rada na računaru. Važno je samo da ste Vi raspoloženi za učenje i sticanje novih znanja.

Razlog zbog koga smo se izdvojili na tržištu ne samo Beograda, već i Srbije najpre je kvalitet kurseva, koji je neosporan, a naše reference su brojni polaznici naših kurseva koji su vrlo brzo po završetku obuke otkrili nove horizonte i pronašli odgovarajući posao, što ranije nisu uspevali upravo zato što nisu posedovali dovoljna znanja iz oblasti rada na računarima.

Uz to, ono što izdvaja Školu računara Beograd svakako su najpristupačnije cene na tržištu. Naravno tu nije kraj benefitima koje dobijaju polaznici naši kurseva... Ne zaboravite da svim svojim polaznicima nudimo i mogućnost online obuke, odnosno obuke na daljinu čime umnogome štedimo vreme naših polaznika, a najvažnije : po završenom IT kursu u okviru naše Škole svi polaznici dobijaju validne sertifikate, što će umnogome povećati šanse za pronalaženje posla iz snova.

TESTOVI
Zato, ukoliko želite da savladate osnove rada na računaru ili, pak nadogradite postojeća znanja iz oblasti programiranja, web ili grafičkog dizajna, na pravom ste mestu, jer Škola računara Beograd sigurno ima IT kurs baš po Vašoj meri.

Posebni bismo izdvojili specijalizovane obuke za SEO optimizaciju internet sajtova, što je danas jedno od izuzetno traženih zanimanja, kao i obuku za izradu prototipa sajta ( Adobe Fireworks ), ali i za izradu web prezentacija ( Dreamweaver ). Ako tome dodate i obuku za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash - u sasvim je jasno zbog čega smo lideri u oblasti obuka i kurseva vezanih za računare. I ne zaboravite, jedna od retkih škola računara koja nudi kurs ECDL - a, odnosno polaganje po svih 7 ili 4 modula je upravo naša Škola.

Zato, ako želite da napravite pravi izbor i odaberete kurs po Vašoj meri, već danas donesite odluku


Beogradske opštine u kojima imamo poslovna sedištaCenovnik kurseva računara za Beograd

Kursevi računara Beograd - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Beogradu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Beograd >>>

Poslovni Office Kurs Beograd

Poslovni Office Kurs Beograd, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Beograd >>>

Kurs za Web Dizajn Beograd

Kurs za Web Dizajn Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Beograd >>>

Kurs za Web Programiranje Beograd

Kurs za Web Programiranje Beograd, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Beograd >>>

Kurs za Grafički Dizajn Beograd

Kurs za Grafički Dizajn Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Beograd >>>

AutoDesk Kursevi Beograd

AutoDesk Kursevi Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Beograd >>>

Kurs za SEO Beograd

Kurs za SEO Beograd, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Beograd >>>

Kurs Programiranja Beograd

Kurs Programiranja Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Beograd >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Beograd

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Beograd, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Beograd >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Beograd

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Beograd, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Beograd >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Beograd

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Beograd, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Beograd >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Beograd

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Beograd, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Beograd >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Beograd

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Beograd, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Beograd >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Beograd

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Beograd, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Beograd >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Beograd

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Beograd, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Beograd >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Beograd

Microsoft SharePoint 2010 Beograd, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Beograd >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Beograd

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Beograd, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Beograd >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Beograd

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Beograd, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Beograd >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Beograd

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Beograd, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Beograd >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Beograd

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Beograd, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Beograd >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Beograd

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Beograd, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Beograd >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Beograd

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Beograd, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Beograd >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Beograd

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Beograd, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Beograd >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Beograd

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Beograd, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Beograd >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Beograd

Kurs za ASP.NET Web Development Beograd, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Beograd >>>

Kurs za Unix Beograd

Kurs za Unix Beograd, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Beograd >>>

Kurs za Administratora Unixa Beograd

Administrator Unixa Beograd, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Beograd >>>

Kurs za Linux - Osnovni Beograd

Linux Beograd, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Beograd >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Beograd

Administracija Linuxa Beograd, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Beograd >>>

Kurs za Solaris-Unix Beograd

Solaris-Unix Beograd, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Beograd >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Beograd

Administraciju Solarisa Beograd, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Beograd >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Beograd

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Beograd, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Beograd >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Beograd

Kurs i obuka za etičkog hakera Beograd, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Beograd >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Beograd

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Beograd, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Beograd >>>

Obuka za IT analitičara Beograd

Kurs za IT analitičara Beograd, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Beograd >>>

Obuka za Booking administratora Beograd

Obuka za booking administratora Beograd, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Beograd >>>

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Beograd

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Beograd, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kurs za upravljanje AdWords kampanjom Beograd >>>

Kurs za Front Desk operatera Beograd

Kurs za Front Desk operatera Beograd, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Beograd >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Beograd

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Beograd, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Beograd >>>

Kurs za SolidWorks Beograd

Kurs za SolidWorks Beograd, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Beograd >>>

Kurs za Autodesk Inventor Beograd

Kurs za Autodesk Inventor Beograd, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Beograd >>>

Microsoft Technology Associate Beograd

Microsoft Technology Associate Beograd, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Beograd >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Beograd

Microsoft Certified Solutions Associate Beograd, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Beograd >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Beograd

Microsoft Certified Solutions Expert Beograd, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Beograd >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Beograd

Microsoft Certified Solutions Developer Beograd, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Beograd >>>

Cisco sertifikati Beograd

Cisco sertifikati Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Beograd >>>

Oxford Web Studio pruža najbolju praksu u Beogradu!

Najbolja praksa za izradu web sajtova u Beogradu

Oxford Web Studio i Akademija Oxford u saradnji vam omogućavaju najbolju praksu u Beogradu u oblasti web dizajna, programiranja, izrade poslovnog softvera, izrade sajtova, grafičkog dizajna i SEO optimizacije

Vidi više o praksi i obuci škole računara u Beogradu >>>


Škola stranih jezika - Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford Beograd - Vračar - Slavija - Savski Venac

Makenzijeva 53, četvrti sprat, 11111 Beograd

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSDBeograd - škola računara
2021-03-19

Beograd - škola računara

Današnja svakodnevnica podrazumeva aktivno korišćenje interneta i rada u programima : MS Word, MS Excel, MS Power Point i MS Outlook.. Akademija Oxford nudi kurseve po odličnim cenama,a naši sjajni profesori će Vam pomoći da najlakše uđete u svet kompjutera! Prijavite se ! ...

Beograd - Akcija 1+1 online kurs gratis
2021-03-06

Beograd - Akcija 1+1 online kurs gratis

U Akademiji Oxford svaki kurs više vredi.Svima koji pohađaju kurseve stranih jezika, kurseve računara ili neku od obuka koje su u ponudi Akademije Oxford, imaju mogućnost da potpuno besplatno pohađaju i jedan od sledećih online kurseva: Pisanje za web/blog Kreativno pisanje ...

Beograd - Kurs za HTML početni i napredni
2021-03-03

Beograd - Kurs za HTML početni i napredni

Naučite osnove HTML programiranja u Akademiji Oxford Jedan od programskih jezika koji važi za vrlo lako savladiv je HTML. Osim što će osnovna znanja vezana za primenu HTML - a tom prilikom da stekne, polaznik će da nauči takođe kako se obrađuju uz njegovu pomoć i tekstualni, a...

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!