Škola računara, IT kursevi Ćuprija

Iako postoji naša Škola računara i u Jagodini, koja je sedište okruga u čijem sastavu se nalazi i Ćuprija, javila se potreba za otvaranjem još jedne škole u Pomoravskom okrugu. U ovom trenutku, IT kurseve Škole računara u Ćupriji pohađa preko 500 polaznika, a taj broj se iz dana u dan povećava, kao i ponuda naših IT kurseva u okviru ove škole. Trenutno, svi polaznici imaju mogućnost da pohađaju preko 50 različitih IT kurseva vezanih za upoznavanje osnovnog rada na računarima, ali i profesionalne edukacije, u vidu naprednih kurseva vezanih za oblast programiranja, odnosno web ili grafičkog dizajna.

Profesorski kadar koji čini tim Škole u ovom gradu iza sebe ima godine iskustva u praksi, kao i sve neophodne diplome i sertifikate kojima garantuju svoje poznavanje materije.

Uz visok kvalitet same obuke, svim polaznicima nudimo i mogućnost obuke na daljinu, putem takozvanih virtuelnih učionica, koje u velikoj meri štede vreme, ali i novac. Pored toga, možemo se pohvaliti i izuzetno povoljnim cenama kurseva, koje spadaju u najpovoljnije, a ujedno i najkvalitetnije kurseve u gradu. Ukoliko sumnjate, pozovite nas i uverite se da su cene naših kurseva zaista najpristupačnije u Ćupriji.


Korisne informacijeKako smo u prilici da polaznicima ponudimo preko 50 različitih kurseva u ovoj oblasti, gotovo je nemoguće sve ih nabrojati, zato ćemo pomenuti samo neke. U skladu sa potrebama tržišta, naša Škola u ovom gradu nudi mogućnost pohađanja kursa za SEO optimizaciju, na kome svi polaznici stiču znanja o pravilima SEO ( Search Engine Optimisation ) i upoznaju se sa važnošću pravilne implementacije SEO pravila u rad, kako bi se određeni sajt što bolje kotirao u pretrazi na različitim pretraživačima, a prvenstveno na pretraživaču Google, koji je među najzastupljenijima u svetu. Tu je i obuka u okviru koje se polaznici upoznaju sa izradom aplikacija za Android operativne sisteme, na prvom mestu, ali i za izradu aplikacija za iPhone. Savladavanjem navedenih kurseva se u velikoj meri povećava Vaša šansa za zaposlenje, jer su zanimanja vezana za SEO optimizaciju i izradu aplikacija sve traženija i sve bolje plaćena na tržištu. Zato je pravi trenutak da uložite u svoje znanje i pridružite se timu najuspešnije Škole računara u Ćupriji.

Pored toga, u okviru naše Škole se organizuje i obuka za osnovno poznavanje rada na računaru, jer je dobro poznato da je upravo poznavanje rada na računaru jedan od osnovnih uslova za dobijanje brojnih poslova na tržištu. Osnovna obuka podrazumeva upoznavanje polaznika sa radom u Microsoft programima : Word, Excel, Powerpoint i programu Outlook, koji je namenjen komunikaciji putem elektronske pošte.

TESTOVI
Po završenim kursevima u okviru naše Škole svi polaznici dobijaju validne sertifikate, koje mogu i poželjno je da prilože uz svoje Radne biografije ( CV ), a što će budućim poslodavcima biti jasan znak da Vi ulažete u svoje znanje, čime će se i Vaše šanse za zaposlenje u određenoj kompaniji znatno povećati u odnosu na ostale kandidate koji ne poseduju pomenute sertifikate.

Naravno, mi vodimo računa i o onim polaznicima koji već imaju određena znanja. Za njih su namenjeni napredni kursevi iz oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna, kao i Autocad obuka, te obuka za rad sa Bazama podataka. A posebna atrakcija u ovoj oblasti su specijalni paketi za naprednu obuku, u okviru kojih se polaznici upoznaju sa radom u više programa koji su vezani za oblast grafičkog ili web dizajna, a u toku samo jednog kursa.

Takođe, organizujemo i ECDL obuku, kao i polaganje za takozvani Mali indeks, što podrazumeva polaganje ispita prema 4 modula ECDL - a, odnosno polaganje za Veliki indeks, što podrazumeva polaganje prema svih 7 modula ECDL - a.

Za sve kurseve koji se organizuju u okviru Škole računara u Ćupriji postoji mogućnost pohađanja grupne ili individualne obuke po najpristupačnijim cenama.


Cenovnik kurseva računara za Ćuprija

Kursevi računara Ćuprija - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Ćupriji.

Vidi cenovnik kuseva računara za Ćuprija >>>

Poslovni Office Kurs Ćuprija

Poslovni Office Kurs Ćuprija, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Ćuprija >>>

Kurs za Web Dizajn Ćuprija

Kurs za Web Dizajn Ćuprija, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Ćuprija >>>

Kurs za Web Programiranje Ćuprija

Kurs za Web Programiranje Ćuprija, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Ćuprija >>>

Kurs za Grafički Dizajn Ćuprija

Kurs za Grafički Dizajn Ćuprija, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Ćuprija >>>

AutoDesk Kursevi Ćuprija

AutoDesk Kursevi Ćuprija, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Ćuprija >>>

Kurs za SEO Ćuprija

Kurs za SEO Ćuprija, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Ćuprija >>>

Kurs Programiranja Ćuprija

Kurs Programiranja Ćuprija, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Ćuprija >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Ćuprija

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Ćuprija, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Ćuprija >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Ćuprija

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Ćuprija, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Ćuprija >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Ćuprija

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Ćuprija, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Ćuprija >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Ćuprija

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Ćuprija, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Ćuprija >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Ćuprija

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Ćuprija, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Ćuprija >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Ćuprija

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Ćuprija, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Ćuprija >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Ćuprija

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Ćuprija, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Ćuprija >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Ćuprija

Microsoft SharePoint 2010 Ćuprija, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Ćuprija >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Ćuprija

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Ćuprija, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Ćuprija >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Ćuprija

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Ćuprija, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Ćuprija >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Ćuprija

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Ćuprija, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Ćuprija >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Ćuprija

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Ćuprija, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Ćuprija >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Ćuprija

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Ćuprija, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Ćuprija >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Ćuprija

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Ćuprija, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Ćuprija >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Ćuprija

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Ćuprija, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Ćuprija >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Ćuprija

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Ćuprija, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Ćuprija >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Ćuprija

Kurs za ASP.NET Web Development Ćuprija, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Ćuprija >>>

Kurs za Unix Ćuprija

Kurs za Unix Ćuprija, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Ćuprija >>>

Kurs za Administratora Unixa Ćuprija

Administrator Unixa Ćuprija, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Ćuprija >>>

Kurs za Linux - Osnovni Ćuprija

Linux Ćuprija, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Ćuprija >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Ćuprija

Administracija Linuxa Ćuprija, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Ćuprija >>>

Kurs za Solaris-Unix Ćuprija

Solaris-Unix Ćuprija, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Ćuprija >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Ćuprija

Administraciju Solarisa Ćuprija, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Ćuprija >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Ćuprija

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Ćuprija, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Ćuprija >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Ćuprija

Kurs i obuka za etičkog hakera Ćuprija, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Ćuprija >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Ćuprija

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Ćuprija, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Ćuprija >>>

Obuka za IT analitičara Ćuprija

Kurs za IT analitičara Ćuprija, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Ćuprija >>>

Obuka za Booking administratora Ćuprija

Obuka za booking administratora Ćuprija, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Ćuprija >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Ćuprija

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Ćuprija, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Ćuprija >>>

Kurs za Front Desk operatera Ćuprija

Kurs za Front Desk operatera Ćuprija, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Ćuprija >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Ćuprija

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Ćuprija, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Ćuprija >>>

Kurs za SolidWorks Ćuprija

Kurs za SolidWorks Ćuprija, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Ćuprija >>>

Kurs za Autodesk Inventor Ćuprija

Kurs za Autodesk Inventor Ćuprija, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Ćuprija >>>

Microsoft Technology Associate Ćuprija

Microsoft Technology Associate Ćuprija, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Ćuprija >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Ćuprija

Microsoft Certified Solutions Associate Ćuprija, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Ćuprija >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Ćuprija

Microsoft Certified Solutions Expert Ćuprija, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Ćuprija >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Ćuprija

Microsoft Certified Solutions Developer Ćuprija, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Ćuprija >>>

Cisco sertifikati Ćuprija

Cisco sertifikati Ćuprija, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Ćuprija >>>

Ćuprija- u toku je upis - MS OFFICE KURS
2024-03-15

Ćuprija- u toku je upis - MS OFFICE KURS

UPIS JE U TOKU! Ovaj kurs vode vrhunski IT stručnjaci, koji će nastojati da svakome koga zanima poslovna obuka i kurs i obuka omogući i da se upozna sa osnovama rada u pomenutim programima, a kako bi mogao da stekne dovoljno znanja da računar koristi potpuno samostalno. Za sve info...

Ćuprija - UPIS U TOKU - Kursevi računara
2023-12-11

Ćuprija - UPIS U TOKU - Kursevi računara

Lako do posla! Izaberite neki od naših mnogobrojnih kurseva računara , steknite kvalitetno znanje i obezbedite sebi validan sertifikat uz pomoć naših predavača. Na pravom ste mestu, čekamo Vas! 069 10 70 584 cuprija@akademijaoxford.com Karađorđeva 18 ...

Ćuprija - UPIS U TOKU - kursevi računara
2023-11-10

Ćuprija - UPIS U TOKU - kursevi računara

Najtraženiji IT kursevi su vam dostupni u Akademiji Oxford Ćuprija i uvek na raspologanju. Za sve ostale informacije nas možete kontaktirati ili doći lično. 069/10-70-584 cuprija@akademijaoxford Karađorđeva 18, preko puta SUP-a #akademijaoxfordcuprija #progr...


Škola stranih jezika - Ćuprija, Akademija Oxford

Akademija Oxford Ćuprija

Karađorđeva 18

Radnim danima: 08:00 - 16:00

2000 - 40000 RSD


Smeštena na nešto manje od 150 kilometara od Beograda, odnosno na oko 90 kilometara od Niša, Ćuprija teritorijalno pripada Pomoravskom okrugu. Spada u red manjih gradova, uzevši u obzir da nešto manje od 20 hiljada ljudi živi na njenoj teritoriji.


MIP procesna oprema d.o.o.

MIP procesna oprema d.o.o.

Firma koja se bavi proizvodnjom opreme za naftnu, ali i prehrambenu i hemijsku industriju, odnosno energetska postrojenja „MIP procesna oprema“ d.o.o. se nalazi u Ćupriji i to na adresi Industrijska bb. Takođe se bavi i proizvodnjom opreme za skladištenje tečnih, gasovitih i praškastih materijala, a svoje proizvode izvozi na nemačko, bosansko, makedonsko, te holandsko, hrvatsko i tržišta mnogih drugih zemalja širom sveta. Informacije o njihovom poslovanju ćete dobiti na neki od sledećih brojeva telefona: 035 84 73 053, 035 84 73 054, 035 84 73 055, 035 84 73 058, 035 84 73 051, 035 84 73 059, kao i na brojeve 035 84 76 155 i 035 84 74 798.


Metal - Cinkara d.o.o.

Metal - Cinkara d.o.o.

Kao deo slovenačke “Maksim” grupe, a u saradnji sa firmom iz Slovenije “Pocinkovalnice” d.o.o. Celje, firma “Metal - Cinkara” d.o.o. se bavi toplim cinkovanjem različitih konstrukcija i lider je, kako na domaćem, tako i na tržištu Evrope. Nalazi se u Ćupriji, u ulici Kneza Miloša bb, a njihov web sajt je www.metalcinkara.co.rs Sve informacije o poslovanju ove kompanije ćete dobiti putem telefona 035 84 71 947.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!