Škola računara, IT kursevi Pančevo

Škola računara u Pančevu ima preko 500 polaznika, a redovni nastavni program podrazumeva oko 50 kurseva računara, odnosno IT kurseva. Polaznici se obučavaju na najsavremenijoj opremi i stiču zavidan nivo znanja u okviru oblasti za koju su se opredelili. Naši profesori usavršili su grupna i individualna predavanja, kao i online nastavu. Odlučite se za Školu računara u Pančevu i budite sigurni da ste doneli pravu odluku!

Ako već znate da koristite računar, dovoljno da obavljate osnovne zadatke, onda je pravi trenutak da unapredite svoja znanja i odlučite se za jedan od mnogih specijalističkih IT kurseva koje organizuje Škola računara Pančevo. Možete, na primer da se odlučite za Kurs Maya u okviru koga ćete za 45 školskih časova grupne, odnosno 30 časova individualne nastave savladati osnove animacije i vizuelizacije, a možete odabrati i jedan od mnogih kurseva u oblasti web dizajna, te naučiti da radite u programima : Adobe Photoshop, Adobe Flash, Adobe Dreamweaver, Adobe Fireworks i drugima, koji traju po 60, odnosno 40 školskih časova kada je individualna nastava u pitanju.

To je, naravno samo jedna od ideja šta još možete da naučite, a Škola računara u Pančevu ima još zanimljivih kurseva, čije savladavanje Vam može otvoriti vrata za uspešnu karijeru u mnogim sferama poslovanja, odnosno gde god je potrebno poznavanje određenog programa ili segmenta rada na računaru koji ste savladali u našoj školi.


Korisne informacijeJedan od takvih kurseva, čije savladavanje Vam omogućava da brzo i lako nađete zaposlenje ili da unapredite poslovanje sopstvene firme svakako je i Kurs SEO (Search Engine Optimisation), u okviru koga polaznici uče osnove optimizacije tekstualng sadržaja za što bolje rangiranje na pretraživačima, što u doglednom vremenskom periodu donosi znatno veću posetu sajtu, te nove potencijalne klijente i kupce. Tu je i kurs za izradu igrica i aplikacija za iPhone i uređaje koji koriste Android operativni sistem.

Kao posebno atraktivne IT kurseve koje organizuje Škola računara Pančevo izdvajamo specijalno osmišljene pakete za web i grafički dizajn, u okviru kojih polaznici za 60 časova grupne, odnosno 40 školskih časova individualne nastave savladaju osnove rada u čak tri različita programa. Cena ovih kurseva je sigurno najpovoljnija u celom gradu, kada se uzme u obzir obim gradiva koje se savladava i znanje koje svi polaznici neosporno stiču nakon uspešnog završetka ovih kurseva.

Uz sve navedeno, naravno postoji i osnovna obuka rada na računarima, odnosno rad u programima : MS Word, MS Excel, te MS Outlook i MS Windows.Škola računara Pančevo sve kurseve organizuje kao grupne, individualne ili po principima učenja na daljinu, a u zavisnosti od potreba zainteresovanih polaznika.

Najčešći vid nastave u poslednje vreme svakako je učenje na daljinu, odnosno online nastava, što je direktna posledica ubrzanog načina života u savremnom svetu. Pohađanjem online nastave polaznik u velikoj meri štedi svoje vreme, jer nema potrebe da dolazi do prostorija naše škole kako bi pohađao nastavu, a od njega se samo zahteva da poseduje računar, koji ima stabilnu vezu sa internetom. Grupna nastava se mahom održava u manjim grupama, a one najmanje mogu imati 3, a najviše 12 polaznika, što zavisi od vrste kursa. Individualna nastava se organizuje po principu pojedinačnih časova kojima prisustvuju jedan polaznik i jedan profesor, a kao i kod online nastave, tako i ovde važi da se oni dogovaraju o terminima održavanja časova, dok se kod grupne nastave termini časova ne mogu menjati u skladu sa zahtevima i potrebama polaznika, već su fiksno određeni.

Kao jedan od ovlašćenih online test centara, Akademija Oxford zainteresovanim polaznicima pruža mogućnost da polažu zvanične ispite za proveru nivoa znanja rada na računarima, kako bi stekli jedan od ECDL indeksa (European Computer Driving Licence). Ukoliko poseduju znanja u 4 osnovne oblasti poznavanja rada na računaru, imaju pravo da polažu ispite za 4 modula, a po uspešnom savladavanju stiču takozvani Mali ECDL indeks. Ukoliko, pak polože 7 oblasti, to jest ECDL modula stiču Veliki indeks. Svakako je najbolje da se obratite timu Škole računara Pančevo ukoliko želite da polažete ispite za sticanje ECDL - a, kako bi Vas uputili u princip polaganja i, eventualno Vam predložili pohađanje određene pripremne nastave, a u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama.

Naš tim u Pančevu Vam je na raspolaganju svakog radnog dana u periodu od 08 do 17 i subotom od 09 do 14 časova! Ne oklevajte da nam se obratite. Mi smo tu zbog Vas!


Cenovnik kurseva računara za Pančevo

Kursevi računara Pančevo - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Pančevu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Pančevo >>>

Poslovni Office Kurs Pančevo

Poslovni Office Kurs Pančevo, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Pančevo >>>

Kurs za Web Dizajn Pančevo

Kurs za Web Dizajn Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Pančevo >>>

Kurs za Web Programiranje Pančevo

Kurs za Web Programiranje Pančevo, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Pančevo >>>

Kurs za Grafički Dizajn Pančevo

Kurs za Grafički Dizajn Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Pančevo >>>

AutoDesk Kursevi Pančevo

AutoDesk Kursevi Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Pančevo >>>

Kurs za SEO Pančevo

Kurs za SEO Pančevo, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Pančevo >>>

Kurs Programiranja Pančevo

Kurs Programiranja Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Pančevo >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Pančevo

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Pančevo, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Pančevo >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Pančevo

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Pančevo, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Pančevo >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Pančevo

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Pančevo, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Pančevo >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Pančevo

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Pančevo, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Pančevo >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Pančevo

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Pančevo, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Pančevo >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Pančevo

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Pančevo, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Pančevo >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Pančevo

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Pančevo, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Pančevo >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Pančevo

Microsoft SharePoint 2010 Pančevo, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Pančevo >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Pančevo

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Pančevo, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Pančevo >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Pančevo

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Pančevo, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Pančevo >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Pančevo

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Pančevo, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Pančevo >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Pančevo

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Pančevo, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Pančevo >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Pančevo

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Pančevo, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Pančevo >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Pančevo

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Pančevo, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Pančevo >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Pančevo

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Pančevo, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Pančevo >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Pančevo

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Pančevo, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Pančevo >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Pančevo

Kurs za ASP.NET Web Development Pančevo, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Pančevo >>>

Kurs za Unix Pančevo

Kurs za Unix Pančevo, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Pančevo >>>

Kurs za Administratora Unixa Pančevo

Administrator Unixa Pančevo, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Pančevo >>>

Kurs za Linux - Osnovni Pančevo

Linux Pančevo, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Pančevo >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Pančevo

Administracija Linuxa Pančevo, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Pančevo >>>

Kurs za Solaris-Unix Pančevo

Solaris-Unix Pančevo, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Pančevo >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Pančevo

Administraciju Solarisa Pančevo, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Pančevo >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Pančevo

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Pančevo, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Pančevo >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Pančevo

Kurs i obuka za etičkog hakera Pančevo, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Pančevo >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Pančevo

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Pančevo, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Pančevo >>>

Obuka za IT analitičara Pančevo

Kurs za IT analitičara Pančevo, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Pančevo >>>

Obuka za Booking administratora Pančevo

Obuka za booking administratora Pančevo, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Pančevo >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Pančevo

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Pančevo, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Pančevo >>>

Kurs za Front Desk operatera Pančevo

Kurs za Front Desk operatera Pančevo, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Pančevo >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Pančevo

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Pančevo, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Pančevo >>>

Kurs za SolidWorks Pančevo

Kurs za SolidWorks Pančevo, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Pančevo >>>

Kurs za Autodesk Inventor Pančevo

Kurs za Autodesk Inventor Pančevo, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Pančevo >>>

Microsoft Technology Associate Pančevo

Microsoft Technology Associate Pančevo, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Pančevo >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Pančevo

Microsoft Certified Solutions Associate Pančevo, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Pančevo >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Pančevo

Microsoft Certified Solutions Expert Pančevo, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Pančevo >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Pančevo

Microsoft Certified Solutions Developer Pančevo, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Pančevo >>>

Cisco sertifikati Pančevo

Cisco sertifikati Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Pančevo >>>


Škola stranih jezika - Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford Pančevo

Vojvode Petra Bojovića 12

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSDPančevo - Obuka AutoCad 2D
2023-11-10

Pančevo - Obuka AutoCad 2D

AUTOCAD 2D - OBUKA Savladajte AutoCad 2d u našoj školi. Obećavamo znanje, odlične profesore i dobro druženje. Za sve informacije pozovite: 069 30 80 629 i 013 333 066 Pančevo, Vojvode Petra Bojovića 12, bivša Lenjinova...

Pančevo - MS office - kursevi računara
2023-09-01

Pančevo - MS office - kursevi računara

WORD, EXCEL, WINDOWS, INTERNET, POWER POINT Savladajte osnove rada na računaru i napredujte na poslu. Ukoliko Vam treba ECDL serttifikat, mi smo tu da Vam obezbedimo polaganje. Pozovite nas: 069 30 80 629 i 013 333 066 Pančevo, Vojvode Petra Bojovića 12, bivša Lenjin...

Pančevo - Kursevi računara MS office
2023-06-23

Pančevo - Kursevi računara MS office

WORD EXCEL INTERNET POWERPOINT Ovog leta savladajte rad u MS office-u u našoj školi. Obećavamo odlične profesore sa višegodišnjim iskustvom, rad u prijatnom ambijentu i dobrom društvu. Pančevo, Vojvode Petra Bojovića 12, bivša Lenjinova 069 ...

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!