Škola računara, IT kursevi Užice

Škola računara u Užicu nudi veliki izbor kurseva računara, takođe poznatih kao IT kursevi. Ukoliko imate potrebu za usavršavanjem i znanjem, možete se javiti nama. Specijalizovani profesori naše Škole računara u Užicu spremni su da Vam vrlo brzo i jednostavno prenesu sva potrebna znanja. Zato se pridružite hiljadama zadovoljnih kandidata koji su uspešno savladali odabrani IT kurs. Pridružite se timu uspešnih polaznika Škole računara Užice!

Želite da naučite da koristite računar, a shvatate da to nije tako lako ukoliko odlučite da sami učite? A možda i imate već određena znanja u oblasti programiranja, izrade aplikacija, web i grafičkog dizajna, ali želite da postanete još uspešniji web dizajner ili jedan od najboljih grafičkih dizajnera, odnosno programera? Sve to i još mnogo toga možete da postignete ukoliko upišete željeni kurs u našoj školi.

Ukoliko, pak želite da savladate rad u više programa u oblasti web ili grafičkog dizajna, recimo, a da ne pohađate dva, tri ili više kurseva jedan po jedan, Škola računara Užice ima idealno rešenje za Vas. U redovnom programu nastave organizujemo i specijalne pakete, odnosno IT kurseve koji omogućavaju zaunteresovanim polaznicima da za 60 školskih časova koliko traje grupna nastava, odnosno za 40 školskih časova individualne nastave savladaju po tri različita programa u okviru samo jednog kursa, a po vrlo povoljnoj ceni za takav vid obuke.

Škola računara Užice, naravno organizuje i osnovne IT kurseve za rad na računarima, te polaznike upoznaje sa Microsoft - ovim programima Word i Excel, odnosno sa korišćejem operativnog sistema Windows, kao i sa radom u programu za slanje, odnosno primanje elektronske pošte, Outlook - om.


Korisne informacijeProfesori koji čine tim Škole računara Užice, naravno poseduju sve neophodne diplome i sertifikate, a uz to i neprekidno nadograđuju svoja znanja kao predavači, kako bi svim polaznicima škole u ovom gradu omogućili da što brže i lakše savladaju, usvoje i primene znanja koja su predviđena određenim kursom. Oprema na kojoj se vrši obuka je svetske klase, tako da se slobodno može reći da je izuzetnog kvaliteta i u potpunosti prilagođena svetskim standardima u oblasti organizovanja ovakvih tipova kurseva.

TESTOVISvim zainteresovanim polaznicima, Škola računara Užice nudi 3 mogućnosti održavanja kurseva i to u vidu grupne, individualne i online nastave. Prvi vid nastave podrazumeva rad u manjim grupama polaznika, a u zavisnosti od tipa kursa njih može biti najmanje 3, a najviše 12, čime se postiže zavidan nivo kvalietta, jer praktično predavač posvećuje podjednaku pažnju svakom polazniku, bez obzira što se nastava odvija u grupama. Kako su u grupnoj nastavi termini održavanja predavanja fiksno određeni, što znači da nije moguće prilagođavati ih slobodnom vremenu polaznika, oni kojima ti termini ne odgovaraju se vrlo često odlučuju za individualnu ili online nastavu. Praktično gledano, razlika između individualne i online nastave je samo u mestu održavanja predavanja, jer individualna nastava podrazumeva da kandidat dolazi u prostorije Škole računara u Užicu, dok kod online nastave to nije slučaj, već je polaznik može pohađati odakle želi, uz obavezan uslov da ima sopstveni računar i stabilnu vezu sa internetom. Naravno, u oba ova slučaja se polaznik dogovara sa profesorom o terminima za održavanje časova, a jedan predavač je zadužen za obuku samo jednog kandidata.

Kako je Akademija Oxford jedan od zvaničnih i ovlašćenih online test centara za sticanje ECDL - a (European Computer Driving Licence), pozivamo sve zainteresovane kandidate da se obrate našem timu u Užicu kako bi dobili sve smernice za polaganje ispita. Bukvalno prevedeno Evropska kompjuterska vozačka dozvola je, zapravo dokument koji se priznaje širom sveta, a njime osoba pokazuje koji nivo znanja rada na računaru poseduje, odnosno da li zna da radi u 4 modula, odnosno oblasti ili svih 7. Ukoliko položi uspešno 4 oblasti provere, kandidat stiče takozvani Mali ECDL indeks, a ukoliko položi 7 stiče Veliki indeks. Nakon sticanja ovih sertifikata, praktično gde god da aplicirate za posao, dovoljno je da pokažete Mali, odnosno Veliki indeks kako bi Vaš budući poslodavac stekao jasnu sliku o tome koji nivo znanja rada na računaru posedujete, a u skladu sa time i koju radnu poziciju može da Vam ponudi u kompaniji, odnosno da proceni da li nivo Vašeg znanja rada na računaru zadovoljava zahteve radnog mesta za koje je raspisan konkurs. Time se u velikoj meri štedi vreme i jednog i drugog, a kandidat ima tu prednost što poslodavcu jasno stavlja do znanja da ulaže u svoju edukaciju, jer poseduje ovaj sertifikat, koji je u svetskim kompanijama vrlo cenjen, pa se neretko događa i da same kompanije plaćaju svojim zaposlenima ispite za sticanje određenog ECDL indeksa.

Zato uložite u svoje obrazovanje i znanje već danas ! Odaberite kurs Škole računara Užice koji Vam odgovara!


Cenovnik kurseva računara za Užice

Kursevi računara Užice - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Užicu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Užice >>>

Poslovni Office Kurs Užice

Poslovni Office Kurs Užice, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Užice >>>

Kurs za Web Dizajn Užice

Kurs za Web Dizajn Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Užice >>>

Kurs za Web Programiranje Užice

Kurs za Web Programiranje Užice, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Užice >>>

Kurs za Grafički Dizajn Užice

Kurs za Grafički Dizajn Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Užice >>>

AutoDesk Kursevi Užice

AutoDesk Kursevi Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Užice >>>

Kurs za SEO Užice

Kurs za SEO Užice, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Užice >>>

Kurs Programiranja Užice

Kurs Programiranja Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Užice >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Užice

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Užice, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Užice >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Užice

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Užice, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Užice >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Užice

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Užice, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Užice >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Užice

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Užice, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Užice >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Užice

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Užice, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Užice >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Užice

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Užice, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Užice >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Užice

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Užice, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Užice >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Užice

Microsoft SharePoint 2010 Užice, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Užice >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Užice

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Užice, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Užice >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Užice

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Užice, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Užice >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Užice

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Užice, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Užice >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Užice

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Užice, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Užice >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Užice

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Užice, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Užice >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Užice

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Užice, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Užice >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Užice

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Užice, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Užice >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Užice

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Užice, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Užice >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Užice

Kurs za ASP.NET Web Development Užice, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Užice >>>

Kurs za Unix Užice

Kurs za Unix Užice, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Užice >>>

Kurs za Administratora Unixa Užice

Administrator Unixa Užice, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Užice >>>

Kurs za Linux - Osnovni Užice

Linux Užice, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Užice >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Užice

Administracija Linuxa Užice, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Užice >>>

Kurs za Solaris-Unix Užice

Solaris-Unix Užice, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Užice >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Užice

Administraciju Solarisa Užice, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Užice >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Užice

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Užice, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Užice >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Užice

Kurs i obuka za etičkog hakera Užice, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Užice >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Užice

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Užice, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Užice >>>

Obuka za IT analitičara Užice

Kurs za IT analitičara Užice, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Užice >>>

Obuka za Booking administratora Užice

Obuka za booking administratora Užice, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Užice >>>

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Užice

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Užice, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kurs za upravljanje AdWords kampanjom Užice >>>

Kurs za Front Desk operatera Užice

Kurs za Front Desk operatera Užice, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Užice >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Užice

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Užice, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Užice >>>

Kurs za SolidWorks Užice

Kurs za SolidWorks Užice, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Užice >>>

Kurs za Autodesk Inventor Užice

Kurs za Autodesk Inventor Užice, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Užice >>>

Microsoft Technology Associate Užice

Microsoft Technology Associate Užice, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Užice >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Užice

Microsoft Certified Solutions Associate Užice, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Užice >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Užice

Microsoft Certified Solutions Expert Užice, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Užice >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Užice

Microsoft Certified Solutions Developer Užice, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Užice >>>

Cisco sertifikati Užice

Cisco sertifikati Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Užice >>>

3D Max - Užice
2020-06-04

3D Max - Užice

Ukoliko kandidat koji poseduje, makar osnovna znanja rada u Windows okruženju želi da nauči i da stvara trodimenzionalne grafike, odnosno slike, kao i animaciju, onda je idealno da pohađa obuku i kurs za 3D Studio Max, tako da nakon što bude savladao i rad u pomenutom programu, može i potpuno ...

Kursevi računara - Užice
2020-05-29

Kursevi računara - Užice

Škola računara u Užicu nudi veliki izbor kurseva računara, takođe poznatih kao IT kursevi. Ukoliko imate potrebu za usavršavanjem i znanjem, možete se javiti nama. Specijalizovani profesori naše Škole računara u Užicu spremni su da Vam vrlo brzo i jednostavno prenesu sva potrebna znanja. ...

Škola računara - Užice
2020-05-29

Škola računara - Užice

Škola računara u Užicu nudi veliki izbor kurseva računara, takođe poznatih kao IT kursevi. Ukoliko imate potrebu za usavršavanjem i znanjem, možete se javiti nama. Specijalizovani profesori naše Škole računara u Užicu spremni su da Vam vrlo brzo i jednostavno prenesu sva potrebna znanja. ...


Škola stranih jezika - Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford Užice

Druge Proleterske 15

Radnim danima: 08:00 - 19:00

2000 - 40000 RSD

U zapadnom delu Srbije, u kome je i smešten, grad Užice se smatra važnim privrednim centrom, a ujedno i je i među razvijenijim gradovima u celoj zemlji.

Ukupno je 780 preduzeća na njegovoj teritoriji, a od toga je najviše malih i to 737, dok je srednjih preduzeća 37 i 6 velikih. Na teritoriji Užica postoji i preko 3000 samostalnih preduzetničkih radnji.


Valjaonica bakra Sevojno A.D.

Valjaonica bakra Sevojno A.D.

Na sajtu http://vbs.co.rs ćete pronaći sve informacije o poslovanju nadaleko čuvene fabrike. Valjaonica bakra Sevojno A.D. se bavi proizvodnjom, ali i prodajom bakra i proizvoda od bakra, a ima predstavništva i na teritoriji Rusije i Nemačke, kao i na Kipru, te u Sjedinjenim Američkim Državama. Fabrika se nalazi na adresi Prvomajska bb, 31205 Sevojno, Srbija. Brojevi telefona su 031 50 43 40 i 031 59 43 60.


Prvi Partizan A.D.

Prvi Partizan A.D.

Užička kompanija “Prvi Partizan” A.D. proizvodi municiju, a svoje prozvode izvozi na nemačko, italijansko, englesko, ali i špansko i francusko tržište. Takođe, okrenuta je i izvozu u Holandiju, Švajcarsku i Belgiju, te Australiju, Kanadu i Novi Zeland, ali i na norveško, grčko, bosansko, te crnogorsko, hrvtsko, slovenačko, ali i rusko, makedonsko, odnosno tržišta Bugarske, Ukrajine i Belorusije. Fabrika se nalazi u ulici Miloša Obrenovića broj 2, u Užicu, a možete ih kontaktirati putem telefona 031 563 442 i 031 563 472, odnosno mejla office@prvipartizan.com. Sajt ove uspešne užičke firme je www.prvipartizan.com.


Jedinstvo

Jedinstvo

Preduzeće “Jedinstvo” iz Užica je usmereno na projektovanje i izvođenje instalacija, kako hidro, tako i termo i gasnih instalacija. Posluje i na inostranim tržištima, ali prvenstveno na ruskom, slovenačkom i crnogorskom tržištu. Kompanija “Jedinstvo inženjering Moska” je predstavništvo ove domaće kompanije za teritoriju Rusije. U našoj zemlji se nalazi u ulici Prvomajska bb, 31205 Sevojno, a predstavništvo u Beogradu je na adresi Omladinsko šetalište broj 12a. Za dodatne informacije o njihovom poslovanju možete da ih kontaktirate putem telefona 031 53 29 11 ili preko mejla office@mppjedinstvo.co.rs a sajt je www.mppjedinstvo.co.rs


Auto Ventil, Užice

Auto Ventil, Užice

Internet prezentacija ove firme iz Užica koja se bavi proizvodnjom ventila je www.autoventil.co.rs. Nalaze se u ulici Miloša Obrenovića broj 2, u Užicu. Njihov mejl je autoventil@verat.net a imate mogućnost i da ih kontaktirate na jedan od brojeva telefona: 031 563 401, 031 563 404 ili 031 563 451. Ventili koje ova kompanija proizvodi se ne plasiraju samo na tržište naše zemlje, već i na tržišta preko 50 zemalja Evrope i sveta (Nemačka, Austrija, Francuska, Italija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i mnoge druge).

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!