Škola računara, IT kursevi Kraljevo

Škola računara Kraljevo – ako želite da budete u korak sa svetom i da Vam nijedan posao ne bude nedostižan, posetite našu školu računara u Kraljevu i na najkvalitetniji i najprofesionalniji način savladajte neki od 50 kurseva računara. Budite zadovoljni i uspešni jer to i jeste cilj našeg poslovanja!

Aplicilari ste za posao, a ne zadovoljavate uslov o nivou poznavanja računara? Od Vas se zahteva da posedujete Mali ili Veliki indeks ECDL - a (European Computer Driving Licence)? Poznajete programiranje, grafički, web dizajn, pripremu za štampu, ali ne dovoljno da biste mogli da obavljate posao koji želite? Želite da savladate optimizaciju sajta za pretraživače kako biste poboljšali šanse za zaposlenje ili unapredili svoje poslovanje? Želite da naučite da izrađujete igrice i aplikacije? Zanima Vas postao instaliranja, konfiguracije i administracije Windows servera? Ako je odgovor potvrdan barem na jedno od ovih pitanja, onda ste na pravom mestu jer Škola računara Kraljevo u svom redovnom programu ima sve ove obuke, ali i još mnogo drugih kurseva.

Za početnike, tu su osnovni IT kursevi koji podrazumevaju rad u Microsoft programima : Word, Excel, Outlook i Windows, ali i kurs za izradu internet prezentacija (PowerPoint) i rad sa bazama podataka (Access). Tu su još i osnovni i napredni IT kursevi u oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna, ali i specijalni paketi koji podrazumevaju savladavanje rada u više programa u okviru samo jednog kursa, a po vrlo pristupačnim cenama.


Korisne informacijeŠkola računara Kraljevo organizuje tri tipa nastave : grupnu, individualnu i online. Grupna nastava se održava u fiksnim terminima (koji nisu podložni promenama), a grupe uglavnom broje od 3 do 12 polaznika, dok se individualna nastava održava onda kada to i polazniku i profesoru odgovara, uzevši u obzir da se održava po principu "jedan na jedan", te da je jedan predavač zadužen za obuku samo jednog polaznika, čime se kvalitet obuke podiže na još viši nivo. Online obuka je zapravo učenje na daljinu, takođe prema principima individualne nastave, stim što polaznik ne dolazi do prostorija škole na predvanja, već ih obavlja odakle želi, a jedini uslov za pohađanje online kurseva računara jeste da polaznika poseduje kvalitetnu internet konekciju i, naravno računar.

TESTOVI


U okviru obuke za grafički dizajn postoje osnovni i napredni kursevi, kao i u oblasti web dizajna i programiranja. Osnovni kursevi su namenjeni svima onima koji žele da steknu znanja iz određene oblasti, dok su napredne obuke rezervisane za one polaznike koji već poseduju znanja određene oblasti, te žele da ih unaprede kako bi postali još bolji u svom poslu.

Posebno izdvajamo kurseve za izradu igrica i aplikacija za iPhone uređaje i one koji rade na Android operativnim sistemima, te kurs pripreme za štampu i osnova SEO (Search Engine Optimisation). Među specijalističkim kursevima, posebno treba pomenuti kurseve za administraciju Windows servera 2008 i 2012, te osnovnu i naprednu obuku za instaliranje i konfiguraciju servera Windows 2012, kao i specijalistički osnovni i napredni kurs za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture. Tu su još i IT kursevi za podešavanje i instalaciju Window 7 za klijente, kurs za podršku i rešavanje problema sa Windows 7, kao i kurs za upravljanje i održavanje Windows 8, te specijalistički kurs za razvoj aplikacija Microsoft SharePoint 2010 i još niz specijalističkih kurseva tog tipa.Za one koji žele da se upoznaju sa radom u Unix, Linux i Solaris operativnim sistemima, Škola računara Kraljevo organizuje i osnovne i napredne kurseve koji svim polaznicima omogućavaju da nauče da koriste ove operativne sisteme.Posebno smo ponosni što je Akademija Oxford jedan od ovlašćenih ECDL online test centara u svetu, tako da svim zainteresovanim kandidatima pružamo mogućnost da polažu ispite kako bi stekli Mali, odnosno Veliki indeks ECDL - a (European Computer Driving Licence).

Pridružite nam se već danas i poboljšajte znanja koja ste već stekli ili naučite nešto potpuno novo ! Škola računara Kraljevo Vas očekuje!


Cenovnik kurseva računara za Kraljevo

Kursevi računara Kraljevo - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Kraljevu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Kraljevo >>>

Poslovni Office Kurs Kraljevo

Poslovni Office Kurs Kraljevo, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Kraljevo >>>

Kurs za Web Dizajn Kraljevo

Kurs za Web Dizajn Kraljevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Kraljevo >>>

Kurs za Web Programiranje Kraljevo

Kurs za Web Programiranje Kraljevo, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Kraljevo >>>

Kurs za Grafički Dizajn Kraljevo

Kurs za Grafički Dizajn Kraljevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Kraljevo >>>

AutoDesk Kursevi Kraljevo

AutoDesk Kursevi Kraljevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Kraljevo >>>

Kurs za SEO Kraljevo

Kurs za SEO Kraljevo, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Kraljevo >>>

Kurs Programiranja Kraljevo

Kurs Programiranja Kraljevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Kraljevo >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Kraljevo

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Kraljevo, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Kraljevo >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Kraljevo

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Kraljevo, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Kraljevo >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Kraljevo

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Kraljevo, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Kraljevo >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kraljevo

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kraljevo, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kraljevo >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kraljevo

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kraljevo, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kraljevo >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Kraljevo

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Kraljevo, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Kraljevo >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Kraljevo

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Kraljevo, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Kraljevo >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Kraljevo

Microsoft SharePoint 2010 Kraljevo, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Kraljevo >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Kraljevo

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Kraljevo, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Kraljevo >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Kraljevo

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Kraljevo, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Kraljevo >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Kraljevo

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Kraljevo, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Kraljevo >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Kraljevo

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Kraljevo, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Kraljevo >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Kraljevo

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Kraljevo, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Kraljevo >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kraljevo

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kraljevo, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kraljevo >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Kraljevo

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Kraljevo, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Kraljevo >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kraljevo

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kraljevo, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kraljevo >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Kraljevo

Kurs za ASP.NET Web Development Kraljevo, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Kraljevo >>>

Kurs za Unix Kraljevo

Kurs za Unix Kraljevo, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Kraljevo >>>

Kurs za Administratora Unixa Kraljevo

Administrator Unixa Kraljevo, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Kraljevo >>>

Kurs za Linux - Osnovni Kraljevo

Linux Kraljevo, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Kraljevo >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Kraljevo

Administracija Linuxa Kraljevo, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Kraljevo >>>

Kurs za Solaris-Unix Kraljevo

Solaris-Unix Kraljevo, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Kraljevo >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Kraljevo

Administraciju Solarisa Kraljevo, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Kraljevo >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Kraljevo

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Kraljevo, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Kraljevo >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Kraljevo

Kurs i obuka za etičkog hakera Kraljevo, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Kraljevo >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Kraljevo

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Kraljevo, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Kraljevo >>>

Obuka za IT analitičara Kraljevo

Kurs za IT analitičara Kraljevo, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Kraljevo >>>

Obuka za Booking administratora Kraljevo

Obuka za booking administratora Kraljevo, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Kraljevo >>>

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Kraljevo

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Kraljevo, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kurs za upravljanje AdWords kampanjom Kraljevo >>>

Kurs za Front Desk operatera Kraljevo

Kurs za Front Desk operatera Kraljevo, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Kraljevo >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kraljevo

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kraljevo, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kraljevo >>>

Kurs za SolidWorks Kraljevo

Kurs za SolidWorks Kraljevo, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Kraljevo >>>

Kurs za Autodesk Inventor Kraljevo

Kurs za Autodesk Inventor Kraljevo, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Kraljevo >>>

Microsoft Technology Associate Kraljevo

Microsoft Technology Associate Kraljevo, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Kraljevo >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Kraljevo

Microsoft Certified Solutions Associate Kraljevo, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Kraljevo >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Kraljevo

Microsoft Certified Solutions Expert Kraljevo, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Kraljevo >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Kraljevo

Microsoft Certified Solutions Developer Kraljevo, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Kraljevo >>>

Cisco sertifikati Kraljevo

Cisco sertifikati Kraljevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Kraljevo >>>

Kraljevo - MS Office paket
2023-09-01

Kraljevo - MS Office paket

Dragi naši, u toku nam je upis za kurseve računara, za MS Office paket sa kojim ćete moći uspešno da konkurišete za sve željene poslove. Posetite nas u ulici Cara Lazara 28 ili nas pozovite na brojeve 0693040584 i 036201889. Možete nam pisati i putem e-mail adrese kraljevo@akademijaoxford.co...

Kraljevo - MS Office paket (Word, Excel, Internet i Windows)
2023-03-30

Kraljevo - MS Office paket (Word, Excel, Internet i Windows)

Dragi naši, u toku je upis za kurs računara, MS Office paket. Postanite deo jednog poslovnog tima i lakše savladajte sve polovne obaveze. Sve informacije možete dobiti na brojeve 0693040584 i 036201889, putem mejl adrese kraljevo@akademijaoxford.com ili nas posetite na adresi Cara Lazara 28. Č...

Excel
2020-10-03

Jedan od najčešće korišćenih softvera iz Microsoft Office paketa koji podrazumeva korišćenje tabela i tabelarnih kalkulacija je MS Excel. Kod nas obuka traje 10 školskih časova, a cena kursa iznosi 7.500,00 dinara. Za više informacija dođite do nas u Hajduk Veljkovoj ulici 2...


Škola stranih jezika - Kraljevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford Kraljevo

Radnim danima: 08:00 - 17:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD


Grad Kraljevo

U centralnom delu Srbije, u Raškom okrugu se nalazi nekadašnji Karanovac, a danas grad Kraljevo, koji se nalazi na raskrsnici bitnih magistralnih puteva.

Na njegovoj teritoriji je naročito razvijena privreda i to primarno saobraćajna, trgovinska i prerađivačka industrija.


AeroEastEurope d.o.o.

AeroEastEurope d.o.o.

Na adresi Aerodromska bb, 36 000 Kraljevo se nalazi fabrika italijanskog proizvođača letilica i delova za vazduhoplovne letilice. Kancelarija ove firme iz Italije u našoj zemlji se nalazi u ulici Dimitrija Tucovića broj 2, u Kraljevu, a možete da ih kontaktirate putem telefona 036 31 73 70 ili preko mejla office@aeroeast.net Web sajt ove firme je www.aeroeast.net.


Sato d.o.o.

Sato d.o.o.

Kompanija iz Kraljeva koja se bavi proizvodnjom mašinskih delova, metalnih konstrukcija, te delova od prohroma, ali i zavarivanjem, osim na naše, plasira svoje proizvode i na nemačko tržište. Web sajt ove firme je www.sato.rs a broj telefona je 036 82 12 290. Mejl adresa je kontakt@sato.rs a adresa na kojoj se nalazi glasi Progorelica broj 72, 36 340 Kraljevo.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!