Škola računara, IT kursevi Paraćin

Škola računara u Paraćinu uspešno je obučila na stotine polaznika. Naš tim kvalifikovanih predavača uvodi početnike u same osnove korišćenja računara, dok sa zahtevnijim polaznicima radi na IT kursevima programiranja, Web dizajna, grafičkog dizajna i ostalih mnogobrojnih IT kurseva u našoj ponudi. Zadovoljni polaznici govore o nama. Možete se uveriti i sami. škola računara Paraćin!

Najbolje reference Škole računara u Paraćinu su na stotine zadovoljnih polaznika, koji su po završetku neke od naših obuka konačno uspeli da pronađu odgovarajuće zaposlenje ili zadrže postojeće, a prvenstveno zahvaljujući tome što su Poslodavcima jasno stavili do znanja da žele da uče i ulažu i dalje u svoje znanje. Na taj način su polaznici Škole računara u Paraćinu dobili bitnu prednost nad ostalim kandidatima, te u velikoj meri upravo zahvaljujući posedovanju sertifikata koje dobijaju polaznici Škole računara u Paraćinu obezbedili sebi bolju budućnost. Sada je pravi trenutak da se i Vi priključite timu najuspešnijih i odaberete jedan od preko 50 kurseva koji se trenutno sprovode u okviru redovnog programa naše Škole u ovom gradu.

Ukoliko želite da završite određenu obuku, a nemate mogućnost da redovno prisustvujete časovima, ne brinite, jer mi imamo rešenje i za to! Obuka na daljinu, putem takozvanih virtuelnih učionica je moguća za gotovo sve kurseve u okviru naše škole, a time kandidati znatno štede sebi vreme, ali i novac.


Korisne informacijeNaš tim čine stručnjaci, čije su najbolje reference njihovo višegodišnje iskustvo u prenošenju znanja na polaznike, bez obzira da li se radi o početnim ili naprednim nivoima obuke. Akcenat kurseva koje organizujemo je prvenstveno na kvalitetu, tako da svim polaznicima omogućujemo visokokvalitetne obuke po cenama koje važe za najpovoljnije u celom Paraćinu. Ukoliko nam ne verujete, dođite i uverite se da su naši kursevi računara najpovoljniji u gradu !

Uz osnovnu obuku za rad na računarima, koja je imperativ u savremenom svetu, te uvrštena u redovan zahtev za sticanje zaposlenja na mnogim pozicijama, Škola računara u Paraćinu organizuje i kurseve za one polaznike koji se već bave poslovima programiranja, web ili grafičkog dizajna, a jednostavno žele da nadograde znanja koja već poseduju.

TESTOVI
Tu su i ECDL kursevi i polaganje ispita prema njima. U prilici smo da svojim polaznicima ponudimo polaganje za Mali indeks, odnosno polaganje prema 4 modula ECDL - a, ali i polaganje za Veliki indeks, to jest polaganje prema svih 7 modula koji čine ECDL. Kao i za sve ostale završene kurseve u našoj Školi, svi polaznici i za ECDL kurs dobijaju validne sertifikate koje mogu slobodno da prilože uz svoje Radne biografije ( CV ).

Posebno bismo izdvojili kurseve koji su zanimljivi sa stanovišta najtraženijih zanimanja u današnje vreme. Reč je o kursu koji obrađuje tematiku SEO optimizacije, u okviru koga se polaznici upoznaju sa osnovnim pravilima SEO ( Search Engine Optimisation ) i važnosti njegove implementacije, kako bi se određeni internet sajt što bolje rangirao u brojnim pretraživačima, a prvenstveno u jednom od najtraženijih pretraživača, Google - u. Pored ovog, tu je još jedan kurs po čijem završetku možete raditi jedan od najplaćenijih poslova današnjice. Reč je o IT kursu za izradu Android aplikacija, a tokom obuke svi polaznici uče i kako da izrade aplikaciju za iPhone uređaje, čime se segment rada povećava, a samim tim i šansa za većom zaradom.

U okviru obuke za programiranje, odnosno web i grafički dizajn, posebno izdvajamo specijalne pakete IT kurseva, u okviru kojih se polaznici upoznaju sa radom u više programa u određenim oblastima, a po najpristupačnijim cenama. Ne treba zaboraviti ni obuku za rad sa bazama podataka, kao i specijalne AutoCAD obuke.

Zato, ne oklevajte! Već danas uradite nešto dobro za sebe i priključite se timu najuspešnijih!


Cenovnik kurseva računara za Paraćin

Kursevi računara Paraćin - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Paraćinu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Paraćin >>>

Poslovni Office Kurs Paraćin

Poslovni Office Kurs Paraćin, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Paraćin >>>

Kurs za Web Dizajn Paraćin

Kurs za Web Dizajn Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Paraćin >>>

Kurs za Web Programiranje Paraćin

Kurs za Web Programiranje Paraćin, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Paraćin >>>

Kurs za Grafički Dizajn Paraćin

Kurs za Grafički Dizajn Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Paraćin >>>

AutoDesk Kursevi Paraćin

AutoDesk Kursevi Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Paraćin >>>

Kurs za SEO Paraćin

Kurs za SEO Paraćin, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Paraćin >>>

Kurs Programiranja Paraćin

Kurs Programiranja Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Paraćin >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Paraćin

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Paraćin, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Paraćin >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Paraćin

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Paraćin, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Paraćin >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Paraćin

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Paraćin, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Paraćin >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Paraćin

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Paraćin, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Paraćin >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Paraćin

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Paraćin, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Paraćin >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Paraćin

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Paraćin, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Paraćin >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Paraćin

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Paraćin, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Paraćin >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Paraćin

Microsoft SharePoint 2010 Paraćin, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Paraćin >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Paraćin

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Paraćin, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Paraćin >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Paraćin

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Paraćin, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Paraćin >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Paraćin

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Paraćin, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Paraćin >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Paraćin

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Paraćin, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Paraćin >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Paraćin

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Paraćin, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Paraćin >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Paraćin

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Paraćin, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Paraćin >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Paraćin

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Paraćin, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Paraćin >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Paraćin

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Paraćin, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Paraćin >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Paraćin

Kurs za ASP.NET Web Development Paraćin, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Paraćin >>>

Kurs za Unix Paraćin

Kurs za Unix Paraćin, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Paraćin >>>

Kurs za Administratora Unixa Paraćin

Administrator Unixa Paraćin, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Paraćin >>>

Kurs za Linux - Osnovni Paraćin

Linux Paraćin, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Paraćin >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Paraćin

Administracija Linuxa Paraćin, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Paraćin >>>

Kurs za Solaris-Unix Paraćin

Solaris-Unix Paraćin, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Paraćin >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Paraćin

Administraciju Solarisa Paraćin, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Paraćin >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Paraćin

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Paraćin, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Paraćin >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Paraćin

Kurs i obuka za etičkog hakera Paraćin, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Paraćin >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Paraćin

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Paraćin, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Paraćin >>>

Obuka za IT analitičara Paraćin

Kurs za IT analitičara Paraćin, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Paraćin >>>

Obuka za Booking administratora Paraćin

Obuka za booking administratora Paraćin, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Paraćin >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Paraćin

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Paraćin, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Paraćin >>>

Kurs za Front Desk operatera Paraćin

Kurs za Front Desk operatera Paraćin, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Paraćin >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Paraćin

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Paraćin, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Paraćin >>>

Kurs za SolidWorks Paraćin

Kurs za SolidWorks Paraćin, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Paraćin >>>

Kurs za Autodesk Inventor Paraćin

Kurs za Autodesk Inventor Paraćin, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Paraćin >>>

Microsoft Technology Associate Paraćin

Microsoft Technology Associate Paraćin, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Paraćin >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Paraćin

Microsoft Certified Solutions Associate Paraćin, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Paraćin >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Paraćin

Microsoft Certified Solutions Expert Paraćin, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Paraćin >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Paraćin

Microsoft Certified Solutions Developer Paraćin, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Paraćin >>>

Cisco sertifikati Paraćin

Cisco sertifikati Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Paraćin >>>

Paraćin - ECDL online test centar
2024-07-05

Paraćin - ECDL online test centar

Akademija Oxford je jedan od ovlašćenih ECDL online test centara, od strane JISA (Jedinstveni Informatički Savez Srbije), koji je ujedno i nacionalni nosilac licence, kao i ECDL Foundation Dublin i potpuno je kvalifikovana za sprovođenje online ECDL internet obuke i testiranja na teritoriji Srbi...

Paraćin - kursevi računara
2024-06-07

Paraćin - kursevi računara

Ono što je danas obavezno pri apliciranju za posao je osnovno poznavanje rada na računaru. U Akademiji Oxford možete pohađati Microsoft poslovni MS Office kurs. Vaše je da se prijavite a mi ćemo obaviti ostale pripreme za početak kursa. 069/10-50-584 035/571...

Paraćin - kursevi računara - MS Office kurs
2024-05-24

Paraćin - kursevi računara - MS Office kurs

Ono što je danas obavezno pri apliciranju za posao je osnovno poznavanje rada na računaru. U Akademiji Oxford možete pohađati Microsoft poslovni MS Office kurs. Vaše je da se prijavite a mi ćemo obaviti ostale pripreme za početak kursa. 069/10-50-584 035/571...


Škola stranih jezika - Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford Paraćin

Kralja Petra I, TC Kocka

Radnim danima: 08:00 - 21:00

2000 - 40000 RSD


Paraćin je od Beograda udaljen tek nešto više od 150 kilometara a nalazi se nadomak čuvenog Koridora 10 koji spaja našu zemlju sa Evropom. Privreda u ovom gradu je na prilično visokom nivou, te su prisutna brojna domaća i strana preduzeća koja se bave kako uvozom, tako i izvozom svojih proizvoda na slovenačko, austrijsko, hrvatsko, ali i bosansko, te nemačko, makedonsko i mađarsko, odnosno bugarsko i tržišta mnogih drugih zemalja širom Evrope, ali i sveta.


Röfix d.o.o.

Röfix d.o.o.

Austrijska kompanija koja se bavi proizvodnjom građevinskog materijala se nalazi na adresi Popovac bb, 35254 Paraćin gde ima svoju proizvodnju. A ova firma iz Austrije koja plasira svoje proizvode na albansko, bosansko i austrijsko, ali i nemačko, švajcarsko, slovenačko, odnosno francusko i hrvatsko, te na tržište Crne Gore. Broj telefona za kontakt je 035 541 044, a wb sajt ove austrijske firme je www.roefix.rs dok im se možete obratiti i preko mejla office.popovac@roefix.com.


Matox A.D.

Matox A.D.

Fabrika za proizvodnju građevinskog materijala u Paraćinu „Matox“ A-D. je poznata po tome što je bila angažovana na izradi čitavog enterijera i fasade konaka u okviru manastira Manasije, ali i manastira Ravanice. Takođe, ova paraćinska firma je radila i fasadu i enterijer švedske ambasade u Beogradu, a izvršila je i radove na području Grčke i Makedonije. Adresa ove fabrike je Glavički put bb, 35 250 Paraćin. Imate mogućnost da ih kontaktirate putem telefona 035 570 512, a internet prezentacija ove kompanije je www.colorex.rs.


CHR d.o.o.

CHR d.o.o.

Nekadašnju kompaniju „Holcim“, koja je bila u švajcarskom vlasništvu je preuzela irska kompanija „CHR“, koja je ujedno i najveća svetska kompanija u oblasti industrije građevinskih materijala na teritoriji Severne Amerike i po veličini na trećem mestu u celom svetu. Poznata je kao lider na teritoriji Evrope, a njihovi proizvodi prisutni su na tržištu Azije, odnosno Južne Amerike. Kompanija ima svoju proizvodnju i u našoj zemlji i to na adresi Popovac bb, 35 254 Paraćin. Svoje proizvode plasira na tržište mnogih zemalja sveta, a austrijsko, francusko, rusko i nemačko, te rumunsko, belgijsko, američko i englesko, samo su neka od tržišta gde ćete pronaći njihove proizvode. Možete ih kontaktirati putem mejla general-info@rs.crh.com ili posetiti njihov sajt www.crhserbia.com.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!