Škola računara, IT kursevi Subotica

Škola računara u Subotici u svojoj ponudi ima preko 50 kurseva računara, odnosno IT kurseva. Sve ono što Vam je možda prepreka do ostvarenja cilja, a vezano je za rad na računarima možete pronaći kod nas. Svojim polaznicima omogućili smo najprihvatljivije cene, profesionalne predavače, kao i nastavu prilagođenu svakom pojedincu. Škola računara Subotica je najbolji izbor za vas! Proverite i sami!

Na samom severu naše zemlje, otvorena je još jedna Škola računara koja je za vrlo kratko vreme postala jedna od najboljih škola u čitavom gradu. Škola računara u Subotici za sada omogućava svojim polaznicima pohađanje preko 50 osnovnih i naprednih IT kurseva iz oblasti poznavanja računara, programiranja, web i grafičkog dizajna.

Svi predavači iza sebe imaju godine iskustva u ovom poslu, kao i sve neophodne diplome i sertifikate. A najbolja referenca koju svaki profesor i predavač može da ima svakako su zadovoljni polaznici IT kurseva, što je slučaj i kod naših predavača. Oni podjednako posvećuju pažnju polaznicima, bez obzira da li pohađaju osnovni ili napredni nivo obuke.

Kako je osnovni cilj naše Škole usmeren najpre na kvalitet, sasvim je jasno zbog čega se naš tim prvenstveno trudi da ispoštuje zahteve polaznika, pa smo iz tog razloga uveli i mogućnost učenja na daljinu. Ovaj fantastični način učenja, koji je doneo razvoj savremene tehnologije, se obavlja putem takozvanih virtuelnih učionica i umnogome štedi vreme, ali i novac kandidatima.


Korisne informacijeNastava se organizuje u vidu grupne ili individualne, a cene obuke su više nego pristupačne. Svakako najbolji način da se i sami uverite u sve ovo, jeste da već danas upišete jedan od preko 50 kurseva naše Škole u ovom gradu i postanete jedan od mnogih zadovoljnih polaznika naše škole.

Ali tu nije kraj svim benefitima koje dobijaju naši polaznici! Uz visok stepen kvaliteta obuke i najpovoljnije cene, svi polaznici po završenoj, bilo osnovnoj bilo naprednoj obuci dobijaju validne sertifikate koji su vrlo važni za obogaćivanje Radne biografije, odnosno CV - a. Jer na taj način svaki kandidat jasno stavlja do znanja budućem ili poslodavcu kod koga je trenutno zaposlen da i dalje ulaže u svoje znanje i obrazovanje, te da teži usavršavanju, čime se definitivno izdvaja u odnosu na druge kandidate, odnosno kolege. Zato je jedna od najboljih mogućih stvari koje danas možete učiniti za sebe upravo pohađanje nekog od mnogih kurseva koje organizuje naša Škola u ovom gradu na severu zemlje!

TESTOVIUz osnovnu obuku koja podrazumeva poslovnu primenu Microsoft - ovih programa : Word, Excel i Powerpoint, kao i korišćenje programa Outlook, u okviru koje se polaznici obučavaju za rad sa elektronskom poštom, organizujemo i kurseve za rad sa Bazama podataka, ali i osnovnu i naprednu AutoCAD obuku. Posebno izdvajamo kurseve koje diktira savremeno poslovanje, a koji se odnose na obuku o pravilima SEO ( Search Engine Optimisation ), te obuku u okviru koje se polaznici obučavaju za izradu Android aplikacija, kao i aplikacija za iPhone uređaje.

Ne treba zaboraviti ni naprednu obuku u oblasti programiranja, te web i grafičkog dizajna, u okviru koje se polaznici kurseva upoznaju sa radom u brojnim Adobe programima, kao i programu CorelDraw, ali i ostalim programima vezanim za web i grafički dizajn.

Poseban segment obuka u okviru Škole računara u Subotici je posvećen ECDL kursevima. Polaznici ovih kurseva imaju mogućnost da polažu ispite za takozvani Mali indeks, odnosno da polažu ispit prema 4 modula ECDL - a, kao i mogućnost da polažu za Veliki indeks, to jest da polažu ispit prema svih 7 modula ECDL - a i steknu validne sertifikate, koji će im umnogome olakšati kasnije apliciranje za mnoge poslove.


Cenovnik kurseva računara za Subotica

Kursevi računara Subotica - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Subotici.

Vidi cenovnik kuseva računara za Subotica >>>

Poslovni Office Kurs Subotica

Poslovni Office Kurs Subotica, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Subotica >>>

Kurs za Web Dizajn Subotica

Kurs za Web Dizajn Subotica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Subotica >>>

Kurs za Web Programiranje Subotica

Kurs za Web Programiranje Subotica, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Subotica >>>

Kurs za Grafički Dizajn Subotica

Kurs za Grafički Dizajn Subotica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Subotica >>>

AutoDesk Kursevi Subotica

AutoDesk Kursevi Subotica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Subotica >>>

Kurs za SEO Subotica

Kurs za SEO Subotica, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Subotica >>>

Kurs Programiranja Subotica

Kurs Programiranja Subotica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Subotica >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Subotica

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Subotica, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Subotica >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Subotica

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Subotica, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Subotica >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Subotica

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Subotica, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Subotica >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Subotica

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Subotica, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Subotica >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Subotica

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Subotica, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Subotica >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Subotica

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Subotica, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Subotica >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Subotica

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Subotica, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Subotica >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Subotica

Microsoft SharePoint 2010 Subotica, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Subotica >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Subotica

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Subotica, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Subotica >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Subotica

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Subotica, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Subotica >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Subotica

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Subotica, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Subotica >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Subotica

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Subotica, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Subotica >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Subotica

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Subotica, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Subotica >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Subotica

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Subotica, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Subotica >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Subotica

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Subotica, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Subotica >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Subotica

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Subotica, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Subotica >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Subotica

Kurs za ASP.NET Web Development Subotica, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Subotica >>>

Kurs za Unix Subotica

Kurs za Unix Subotica, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Subotica >>>

Kurs za Administratora Unixa Subotica

Administrator Unixa Subotica, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Subotica >>>

Kurs za Linux - Osnovni Subotica

Linux Subotica, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Subotica >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Subotica

Administracija Linuxa Subotica, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Subotica >>>

Kurs za Solaris-Unix Subotica

Solaris-Unix Subotica, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Subotica >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Subotica

Administraciju Solarisa Subotica, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Subotica >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Subotica

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Subotica, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Subotica >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Subotica

Kurs i obuka za etičkog hakera Subotica, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Subotica >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Subotica

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Subotica, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Subotica >>>

Obuka za IT analitičara Subotica

Kurs za IT analitičara Subotica, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Subotica >>>

Obuka za Booking administratora Subotica

Obuka za booking administratora Subotica, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Subotica >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Subotica

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Subotica, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Subotica >>>

Kurs za Front Desk operatera Subotica

Kurs za Front Desk operatera Subotica, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Subotica >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Subotica

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Subotica, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Subotica >>>

Kurs za SolidWorks Subotica

Kurs za SolidWorks Subotica, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Subotica >>>

Kurs za Autodesk Inventor Subotica

Kurs za Autodesk Inventor Subotica, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Subotica >>>

Microsoft Technology Associate Subotica

Microsoft Technology Associate Subotica, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Subotica >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Subotica

Microsoft Certified Solutions Associate Subotica, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Subotica >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Subotica

Microsoft Certified Solutions Expert Subotica, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Subotica >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Subotica

Microsoft Certified Solutions Developer Subotica, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Subotica >>>

Cisco sertifikati Subotica

Cisco sertifikati Subotica, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Subotica >>>


Škola stranih jezika - Subotica, Akademija Oxford

Akademija Oxford Subotica

Korzo 1/4 I sprat

Radnim danima: 08:00 - 18:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSDSubotica - knjigovodstveni kurs - prijava i upis u toku
2016-02-05

Subotica - knjigovodstveni kurs - prijava i upis u toku

Knjigovodstveni kurs - upis i prijava u toku, trajanje kursa 115 školska časa, plaćanje u više rata, broj mesta ograničen. Prijavite se na vreme i osigurajte svoje mesto, usavršite svoje znanje i naučite sve od otvaranja firme do izrade završnih računa. Akademija Oxford Subotica, ul....

Subotica-Dodela sertifikata završenog kursa Seo Optimizacija Sajta
2015-06-17

Dodela sertifikata završenog kursa Seo Optimizacija Sajta

Dodela Sertifikata završenog kursa računara kurs SEO OPTIMIZACIJA SAJTA. Subotica, 17.06.2015. Obaveštavamo sve zainteresovane za kureve računara, Poslovni paket , ECDL , Napredni EXCEL, SEO OPTIMIZACIJA SAJTA, DREAMWEAVER,-IZRADA WEB PREZENTACIJA, GRAFIČKI DIZAJN i slično, da su...

Subotica-Kursevi stručnih osposobljavanja
2015-05-28

Subotica-Kursevi stručnih osposobljavanja

Akademija Oxford, organizuje kurseve stručnih osposobljavanja, prekvalifikacija, dokvalifikacija, razne radionice i sve što Vas interesuje u vidu sticanja novih znanja i kvalifikacija. Akademija Oxford u saradnji sa Gerontološkim centrima u Subotici,Somboru i Apatinu, organizuje...

Najseverniji grad naše zemlje, Subotica je ujedno i grad koji je najbliži granici Srbije sa obližnjom Mađarskom. Možda upravo iz tog razloga na teritoriji Subotice postoje brojni privredni subjekti koji uvoze ili izvoze svoje proizvode na mađarsko tržište.


Dunkermotoren d.o.o. Subotica

Dunkermotoren d.o.o. Subotica

Proizvodnja elektromotra, generatora i transformatora je osnovna delatnost nemačke kompanije “Dunkermotoren” d.o.o. koja se u našoj zemlji nalazi na adresi Batinska broj 94, Slobodna zona Subotica, hala 3. Ova kompanija, čije sedište je u Nemačkoj, na teritoriji naše zemlje zapošljava oko 80 radnika, a ako želite da dobijete više informacija o njihovom poslovanju na globalnom nivou, možete da posetite zvaničan web sajt www.dunkermotoren.de Broj telefona putem koga možete da ih kontaktirate je 024 63 01 52.


ATB Sever d.o.o.

ATB Sever d.o.o.

Web sajt jedne od možda najstarijim fabrika ne samo na teritoriji naše zemlje je www.sever.rs U njoj se vrši proizvodnja specijalnih, takozvanih rotacionih elеktričnih mašina. Od 2005. godine se nalazi u austrijskom vlasništvu, odnosno deo je globalnog sistema koji nosi naziv ATB Austrija. U vlasništvu ove kompanije je i fabrika koja proizvodi mašinsku opremu za oblast energetike i rudarstva, a nalazi se u Boru. Adresa austrijske fabrike “ATB Sever” d.o.o. je Magnetna polja broj 6, a broj telefona za kontakt je 024 66 51 24. Sem u Boru, ova kompanija iz Austrije ima fabrike i na teritoriji Češke i Slovenije, odnosno Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije, te Bosne i Hercegovine.


Siemens

Siemens

Čuvena nemačka kompanija, na teritoriji grada Subotice ima svoju fabriku, koja nosi naziv „Loher Elektro Subotica“ i nalazi se u Batinskoj ulici broj 94. Broj telefona centrale je 024 629 550, a mejl je ld.rs@siemens.com Prema dostupnim podacima, upravo ova nemačka kompanija koja posluje u našoj zemlji važi za jednog od najvećeg izvoznika. Sve dodatne podatke o njihovom poslovanju na globalnom nivou možete videti na sajtu www.siemens.com a možete da posetite i sajt za našu zemlju www.siemens.rs


Masterplast Yu d.o.o. Subotica

Masterplast Yu d.o.o. Subotica

Deo “Masterplast Group International” koja se bavi proizvodnjom i distribucijom termoizolacionih materijala se nalazi u ulici Ferenca Bodrogvaria 172, u Subotici. Na sajtu www.masterplast.rs možete potražiti sve podatke o njenom poslovanju, a možete da ih kontaktirate ili preko telefona 024 625 825 ili putem mejla office@masterplast.rs Mahom svoje proizvode plasira na teritoriju naše zemlje, a izvozi i na mađarsko, slovenačko, rumunsko i hrvatsko tržište. Svoje fabrike, osim u našoj zemlji, ova firma ima i u Rumuniji (Masterplast Romania s.r.l.), Mađarskoj (Masterfoam d.o.o., Masterprofil d.o.o.), kao i na teritoriji Ukrajine (Masterplast Ukraina TOB). Globalni sajt ove mađarske kompanije je www.masterplast.hu.


Tatravagonka Bratstvo d.o.o.

Tatravagonka Bratstvo d.o.o.

Firma koja pripada “Optifin Invest” grupi se bavi izradom kompletnih rešenja u segmentu železničke tehnologije, a ostvaruje saradnju sa brojnim firmama iz Slovačke i Nemačke, ali se bavi i proizvodnjom delova za zavarivanje, kao i obradom i sečenjem metalnih površina. Web sajt ove firme je www.bratstvo.co.rs a nalaze se na adresi Bikovački put broj 2, 24000 Subotica. Broj telefona ove uspešne subotičke kompanije je 024 55 55 89, a mejl je info@tvbratstvo.rs

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!