Škola računara, IT kursevi Mladenovac

Škola računara Mladenovac se nalazi u samom centru grada, a otvorena je radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09 do 14 časova. Tu smo za sva Vaša pitanja i sve eventualne nedoumice koje imate u vezi IT kurseva.

Ako želite da naučite da koristite računar, te da savladate rad u Windows operativnom sistemu, nudimo Vam specijalizovani Poslovni paket u okviru koga ćete upoznati programe Microsoft Word i Excel, te naučiti da radite sa tekstualnim i tabelarnim dokumentima. Zatim ćete se upoznati sa osnovama korišćenja operativnog sistema Windows, kao i sa korišćenjem programa za slanje i primanje elektronske pošte - Outlook. Ukoliko, pak želite da savladate svaki od ponuđenih programa posebno, Škola računara Mladenovac Vam nudi pojedinačne IT kurseve po pristupačnim cenama. Takođe, možete naučiti i da izrađujete internet prezentacije, vrlo brzo i lako. Za ukupno 12 školskih časova grupne i 9 časova individualne nastave ćete naučiti da radite u programu za izradu prezentacija, Powerpoint.

Kursevi u našoj školi se odvijaju u grupama ili individualno, a zainteresovanim polaznicima pružamo mogućunost da po izuzetno pristupačnoj ceni pohađaju nastavu online, tako da ne moraju da gube vreme i dolaze do prostorija naše škole, već mogu pratiti predavanja sa svog računara, uz uslov da je stabilnom vezom povezan na internet.

Svi profesori Škole računara Mladenovac iza sebe imaju godine iskustva u poslovima prenošenja znanja, a uz to i neprekidno nadograđuju svoje umeće, te pohađaju različite seminare i treninge, kako bi na što jednostavniji i lakši način omogućili polaznicima naših kurseva da usvoje predviđeno gradivo.


Korisne informacijePotreba za sticanjem međunarodno priznatog sertifikata o nivou poznavanja rada na računarima, u savremenom poslovnom svetu je sve veća. Pa, ako i Vi imate potrebu za sticanjem Malog, odnosno Velikog ECDL indeksa (European Computer Driving Licence), možete polagati ispite upravo u Akademiji Oxford, koja je jedan od ovlašćenih online test centara u našoj zemlji. Naravno, za sve one koji imaju potrebu da steknu ovaj međunarodno priznat sertifikat, a nemaju i znanja koja su dovoljna za to, Škola računara Mladenovac organizuje i pripremnu nastavu. Za sve dodatne informacije ne oklevajte da se obratite koordinatoru naše škole u ovom gradu.

TESTOVINe treba zaboraviti ni IT kurseve programiranja i web programiranja, koji polaznicima daju neverovatnu mogućnost da za samo 36 školskih časova koliko traje grupna nastava, odnosno 24 školska časa ako je u pitanju individualna nastava savladaju ili unaprede znanja koja već imaju na kursevima programiranja : C, C++, PHP, Java, Java Script, Delphi, Visual Basic, odnosno web programiranja : WordPress 3.8, Joomla 3.0 i HTML5.

Tu su Autodesk obuke za 2 D i 3 D dizajn, te Kurs Maya u okviru koga polaznici za 45, odnosno 30 školskih časova vrlo uspešno ovladavaju tehnikama animacije i vizuelizacije.Kursevi web i grafičkog dizajna su tako koncipirani da zainteresovani polaznici mogu pohađati svaki kurs pojedinačno ili, pak specijalizovani paket kurseva, u okviru koga mogu savladati rad u tri različita programa.

Pa, tako Škola računara Mladenovac u svom programu ima Kurs Adobe paket za web dizajn I i II, a oni omogućavaju polaznicima da se upoznaju sa radom u programima Flash, Dreamweaver i Fireworks, odnosno sa programima Photoshop, Dreamweaver i ActionScript3, za samo 60 školskih časova grupne nastave, odnosno 45 časova ukoliko se odluče za individualnu nastavu. Ako, recimo žele svaki od ovih programa da savladaju u okviru posebnih kurseva nastava traje 30 školskih časova (grupna) i 21 (individualna). Bez obzira da li se odlučite za pojedinačne kurseve ili za određeni paket kurseva imajte na umu da je kvalitet nastave u oba slučaja na izuzetno visokom nivou, jer je to osnov poslovanja Škole računara Mladenovac, a cene su možda i najpristupačnije u Vašem gradu, kada se uzme u obzir vrsta kurseva.

Pored već pomenutih obuka, naša škola organizuje i kurseve grafike i programiranja, kao i Kurs za SEO (Search Engine Optimisation), koji polaznicima otkriva sve tajne pravilne optimizacije sadržaja za pretraživače, te Kurs za izradu igrica za uređaje na Android platformi i iPhone uređaje u programu Flash.

Dakle, šta god da želite da naučite, a vezano je za rad na računarima, naći ćete u programu Škole računara Mladenovac ! Uz to, ako već posedujete znanja određene oblasti, a želite da naučite više ili, jednostavno želite da polažete ispit za sticanje međunarodno priznatog ECDL sertifikata o poznavanju rada na računarima, obratite se našem timu i budite sigurno da će u potpunosti ispuniti Vaše zahteve, te Vam ponuditi najkonkurentnije cene !


Poslovni Office Kurs Mladenovac

Poslovni Office Kurs Mladenovac, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Mladenovac >>>

Kurs za Web Dizajn Mladenovac

Kurs za Web Dizajn Mladenovac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Mladenovac >>>

Kurs za Web Programiranje Mladenovac

Kurs za Web Programiranje Mladenovac, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Mladenovac >>>

Kurs za Grafički Dizajn Mladenovac

Kurs za Grafički Dizajn Mladenovac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Mladenovac >>>

AutoDesk Kursevi Mladenovac

AutoDesk Kursevi Mladenovac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Mladenovac >>>

Kurs za SEO Mladenovac

Kurs za SEO Mladenovac, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Mladenovac >>>

Kurs Programiranja Mladenovac

Kurs Programiranja Mladenovac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Mladenovac >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Mladenovac

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Mladenovac, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Mladenovac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Mladenovac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Mladenovac, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Mladenovac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Mladenovac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Mladenovac, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Mladenovac >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Mladenovac

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Mladenovac, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Mladenovac >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Mladenovac

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Mladenovac, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Mladenovac >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Mladenovac

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Mladenovac, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Mladenovac >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Mladenovac

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Mladenovac, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Mladenovac >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Mladenovac

Microsoft SharePoint 2010 Mladenovac, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Mladenovac >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Mladenovac

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Mladenovac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Mladenovac >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Mladenovac

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Mladenovac, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Mladenovac >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Mladenovac

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Mladenovac, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Mladenovac >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Mladenovac

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Mladenovac, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Mladenovac >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Mladenovac

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Mladenovac, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Mladenovac >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Mladenovac

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Mladenovac, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Mladenovac >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Mladenovac

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Mladenovac, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Mladenovac >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Mladenovac

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Mladenovac, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Mladenovac >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Mladenovac

Kurs za ASP.NET Web Development Mladenovac, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Mladenovac >>>

Kurs za Unix Mladenovac

Kurs za Unix Mladenovac, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Mladenovac >>>

Kurs za Administratora Unixa Mladenovac

Administrator Unixa Mladenovac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Mladenovac >>>

Kurs za Linux - Osnovni Mladenovac

Linux Mladenovac, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Mladenovac >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Mladenovac

Administracija Linuxa Mladenovac, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Mladenovac >>>

Kurs za Solaris-Unix Mladenovac

Solaris-Unix Mladenovac, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Mladenovac >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Mladenovac

Administraciju Solarisa Mladenovac, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Mladenovac >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Mladenovac

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Mladenovac, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Mladenovac >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Mladenovac

Kurs i obuka za etičkog hakera Mladenovac, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Mladenovac >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Mladenovac

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Mladenovac, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Mladenovac >>>

Obuka za IT analitičara Mladenovac

Kurs za IT analitičara Mladenovac, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Mladenovac >>>

Obuka za Booking administratora Mladenovac

Obuka za booking administratora Mladenovac, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Mladenovac >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Mladenovac

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Mladenovac, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Mladenovac >>>

Kurs za Front Desk operatera Mladenovac

Kurs za Front Desk operatera Mladenovac, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Mladenovac >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Mladenovac

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Mladenovac, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Mladenovac >>>

Kurs za SolidWorks Mladenovac

Kurs za SolidWorks Mladenovac, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Mladenovac >>>

Kurs za Autodesk Inventor Mladenovac

Kurs za Autodesk Inventor Mladenovac, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Mladenovac >>>

Microsoft Technology Associate Mladenovac

Microsoft Technology Associate Mladenovac, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Mladenovac >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Mladenovac

Microsoft Certified Solutions Associate Mladenovac, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Mladenovac >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Mladenovac

Microsoft Certified Solutions Expert Mladenovac, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Mladenovac >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Mladenovac

Microsoft Certified Solutions Developer Mladenovac, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Mladenovac >>>

Cisco sertifikati Mladenovac

Cisco sertifikati Mladenovac, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Mladenovac >>>

Jagodina - Kursevi računara - Paket grafički dizajn
2022-01-21

Jagodina - Kursevi računara - Paket grafički dizajn

Jedno od najpopularnijih a ujedno i najkreativnijih IT zanimanja na tržištu rada je upravo grafički dizajn. U bogatoj ponudi kurseva računara, u Akademiji Oxford možete pohađati kurs Paket grafički dizajn koji obuhvata rad u programima Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign....

Jagodina - Microsoft Office poslovni paket - Windows, Word, Excel, Internet
2021-10-19

Jagodina - Microsoft Office poslovni paket - Windows, Word, Excel, Internet

Poznavanje rada na računaru predstavlja ključnu kompetenciju u procesu pronalaska zaposlenja. Akademija Oxford Vam u bogatoj ponudi kurseva nudi i Microsoft Office poslovni paket. Polaznici se na kursu upoznaju sa radom u Windows operativnom sistemu, radom u programi...

AKADEMIJA OXFORD JAGODINA - DNEVNI BORAVAK!
2021-09-22

AKADEMIJA OXFORD JAGODINA - DNEVNI BORAVAK!

U Akademiji Oxford u Jagodini počeo je sa radom dnevni boravak za decu. Program dnevnog boravka se realizuje u trajanju od najviše 3 sata dnevno. Moći ćete da dovedete dete u bilo kom terminu u okviru radnog vremena dnevnog boravka, i to bez zakazivanja! Radno vreme boravka je rad...


Škola stranih jezika - Mladenovac, Akademija Oxford

Akademija Oxford Mladenovac

Janka Katića 15

Radnim danima: 09:00 - 17:00

Subotom: 09:00 - 14:00


Kako Mladenovac pripada teritoriji grada Beograda, to ne čudi što privreda na teritoriji ove beogradske opštine i nije na naročito visokom nivou. Ipak, u Mladenovcu postoje brojni privredni subjekti koji se bave proizvodnjom u različitim oblastima, te svoje proizvode plasiraju na tržište cele zemlje, ali i hrvatsko, slovenačko, te nemačko, italijansko, odnosno grčko, austrijsko i tržišta mnogih drugih zemalja.


PIN d.o.o.

PIN d.o.o.

Na adresi Kosmajska broj 139, 11 400 Mladenovac se nalazi firma “PIN” d.o.o. koja je generalni zastupnik i servis viljuškara za našu zemlju, ali i Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju i Crnu Goru. Pored viljuškara, bavi se i uvozom i prodajom ostalih vozila, te polovnih kamiona, odnosno različitih polovnih mašina i alata namenjenih za obradu gvožđa, plastike, drveta i drugih materijala. Web sajt ove kompanije je www.pin.rs a brojevi telefona su 011 82 30 872 i 011 82 31 672. Osim putem telefona, sa ovom firmom možete ostvariti i kontakt putem mejla pin@pin.rs.


Fabrika betona SIMI

Fabrika betona SIMI

Vrlo uspešna mladenovačka, ali i srpska kompanija koja svoje proizvode izvozi na rusko, bugarsko i poljsko, ali i tržište Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. Uz to, oni izvoze i na mađarsko, italijansko, albansko i makedonsko, te tržište Libije, Alžira, Belorusije i Tunisa. Adresa ove fabrike je 172 Nova, broj 2, a broj telefona je 011 8201 931. Mejl fabrike betona “Simi” je office@simi.rs a njihov web sajt je www.simi.rs.


OGANJ kovano gvožđe

OGANJ kovano gvožđe

U ulici Lazara i Srećka Vuksanovića broj 7, u selu Markovac, na teritoriji opštine Mladenovac se nalazi firma koja se bavi proizvodnjom okova od gvožđa “Oganj”. Zvaničan web sajt je www.oganj-dizajn.co.rs a možete da ih kontaktirate i preko mejla office@oganj-dizajn.co.rs. Ova firma svoje proizvode izvozi na austrijsko, rusko, francusko, te italijansko, špansko, nemačko i švedsko tržište, ali i na mađarsko, hrvatsko i bosansko, te belgijsko i tržište Švajcarske, pa čak i na teritoriju Afrike.


Sever elektro d.o.o.

Sever elektro d.o.o.

Zvanično predstavništvo eletričnih, odnosno dizel viljuškara kineske kompanije „Shangli“ je kompanija „Sever elektro“ d.o.o. iz Mladenovca. Osim prodajom viljuškara, bave se prodajom rezervnih delova za njih, kao i servisiranjem. Nalaze se u ulici Kralja Petra broj 1, u Mladenovcu. A više informacija o njihovom poslovanju ćete pronaći na sajtu www.znamo.net. Brojevi telefoni ove firme su 011 82 32 252 i 011 82 30 981.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!