Škola računara, IT kursevi Čačak

Škola računara u Čačku vrši obuku za preko 50 kurseva računara. Stručni tim naše škole računara čine najbolji profesori sa kojima možete steći znanje na jednostavan i lak način. Hiljade zadovoljnih polaznika mogu Vam to i potvrditi. Posetite školu računara u Čačku, upišite neki od naših IT kurseva, budite deo tima uspešnih!

Nastava u okviru naše škole u ovom gradu se održava u vidu grupne i individualne nastave. Grupna nastava podrazumeva fiksne termine časova i rad u manjim grupama, tako da profesor može da posveti vreme svakom polazniku pojedinačno. Ukoliko ne uspete da se uklopite u termine održavanja grupne nastave, možete se odlučiti za individualne časove. Individualna nastava je namenjena svima onima koji ne mogu da pohađaju utvrđene termine za grupnu nastavu ili, pak smatraju da ne mogu na pravi način da usvoje znanja ukoliko je još neko pored njih u učionici. Tokom individualne nastave časovi se održavaju u terminima koji i odgovaraju polazniku i profesoru, a fond časova u ovom slučaju je često manji nego kada se kursevi pohađaju u grupama. U našoj školi imate mogućnost da pohađate IT kurseve i putem takozvanih virtuelnih učionica, odnosno online. Od polaznika se u ovom slučaju zahteva jedino da ima računar i pouzdanu internet konekciju, kako bi mogao nesmetano da prati nastavu.

Škola računara Čačak se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.

Pored kurseva za rad sa Microsoft programima : Word, Excel, Windows i Outlook, naša škola vrši i obuku za rad u programima PowerPoint i Access, ali i obuku za upoznavanje sa osnovama optimizacije internet sadržaja za pretraživače - SEO (Search Engine Optimisation).


Korisne informacijePosebno izdvajamo kurseve za rad sa operativnim sistemima, osnovne i napredne. Na prvom mestu kurs za rad sa Unix operativnim sistemom, koji podrazumeva upoznavanje sa svim postojećim verzijama ovog operativnog sistema, te kurs za administratora ovog Unix - a. Tu je i IT kurs u okviru koga se zainteresovani polaznici upoznaju sa radom u trenutno najpopularnijem operativnom sistemu, odnosno Linux - u, kao i kurs za Linux administratora, a organizujemo i osnovni, odnosno napredni IT kurs za Solaris operativni sistem.

TESTOVI


U oblasti programiranja, Škola računara Čačak organizuje IT kurseve Java i JavaScript, te C i C++ kurseve, kao i Visual Basic, PHP i Delphi. Oblast web programiranja podrazumeva HTML5, Joomla 3.0 i WordPress 3.8 kurseve. Vrlo smo ponosni i na naše Autodesk obuke, ali i obuku za kandidate koji žele da se bave web dizajnom ili se ovom oblašću već bave, te žele samo da nadograde svoja znanja u okviru naprednih web dizajn kurseva. Tu su, između ostalih obuke za : Adobe Photoshop, Dreamweaver, ActionScript3, te Adobe Fireworks i Flash. Rad u ovim programima se može učiti u okviru posebnih kurseva, a Škola računara Čačak zainteresovanim polaznicima nudi i mogućnost pohađanja posebnih paketa kurseva, koji se sastoje od po tri pojedinačna i to po specijalnim cenama. Prvi paket je Kurs Adobe paket za web dizajn I, a podrazumeva rad u programima : Dreamweaver, Flash i Fireworks, dok se u okviru Kursa Adobe paket za web dizajn II polaznici upoznaju sa radom u programima Dreamweaver, Photoshop i ActionScript3.

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator i Adobe InDesign se uče u oblasti grafičkog dizajna, a svaki ovaj kurs ima fond od po 30 školskih časova, kada je u pitanju grupna nastava, odnosno 21 školski čas ako se održava individualna nastava. Takođe, Škola računara Čačak organizuje i Kurs Adobe paket za grafički dizajn u okviru koga se za 60 školskih časova, odnosno 40 kada je u pitanju individualna nastava, savladava rad u sva tri pomenuta programa po izuzetno pristupačnoj ceni.

Akademija Oxford je jedan od zvaničnih ovlašćenih online test centara za sticanje Evropske kompjuterske vozačke dozvole, odnosno ECDL - a (European Computer Driving Licence). Ukoliko ste zaineteresovani za polaganje određenih ECDL modula, kako biste stekli Mali, odnosno Veliki ECDL indeks trebalo bi da kontaktirate Školu računara Akademije Oxford u Čačku, kako bi Vas naše osoblje upoznalo sva svim detaljima neophodnim za polaganje ovih ispita.


Cenovnik kurseva računara za Čačak

Kursevi računara Čačak - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Čačku.

Vidi cenovnik kuseva računara za Čačak >>>

Poslovni Office Kurs Čačak

Poslovni Office Kurs Čačak, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Čačak >>>

Kurs za Web Dizajn Čačak

Kurs za Web Dizajn Čačak, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Čačak >>>

Kurs za Web Programiranje Čačak

Kurs za Web Programiranje Čačak, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Čačak >>>

Kurs za Grafički Dizajn Čačak

Kurs za Grafički Dizajn Čačak, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Čačak >>>

AutoDesk Kursevi Čačak

AutoDesk Kursevi Čačak, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Čačak >>>

Kurs za SEO Čačak

Kurs za SEO Čačak, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Čačak >>>

Kurs Programiranja Čačak

Kurs Programiranja Čačak, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Čačak >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Čačak

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Čačak, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Čačak >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Čačak

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Čačak, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Čačak >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Čačak

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Čačak, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Čačak >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čačak

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čačak, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čačak >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čačak

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čačak, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čačak >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Čačak

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Čačak, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Čačak >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Čačak

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Čačak, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Čačak >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Čačak

Microsoft SharePoint 2010 Čačak, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Čačak >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Čačak

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Čačak, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Čačak >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Čačak

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Čačak, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Čačak >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Čačak

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Čačak, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Čačak >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Čačak

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Čačak, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Čačak >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Čačak

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Čačak, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Čačak >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Čačak

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Čačak, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Čačak >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Čačak

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Čačak, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Čačak >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Čačak

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Čačak, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Čačak >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Čačak

Kurs za ASP.NET Web Development Čačak, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Čačak >>>

Kurs za Unix Čačak

Kurs za Unix Čačak, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Čačak >>>

Kurs za Administratora Unixa Čačak

Administrator Unixa Čačak, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Čačak >>>

Kurs za Linux - Osnovni Čačak

Linux Čačak, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Čačak >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Čačak

Administracija Linuxa Čačak, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Čačak >>>

Kurs za Solaris-Unix Čačak

Solaris-Unix Čačak, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Čačak >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Čačak

Administraciju Solarisa Čačak, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Čačak >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Čačak

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Čačak, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Čačak >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Čačak

Kurs i obuka za etičkog hakera Čačak, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Čačak >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Čačak

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Čačak, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Čačak >>>

Obuka za IT analitičara Čačak

Kurs za IT analitičara Čačak, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Čačak >>>

Obuka za Booking administratora Čačak

Obuka za booking administratora Čačak, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Čačak >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Čačak

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Čačak, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Čačak >>>

Kurs za Front Desk operatera Čačak

Kurs za Front Desk operatera Čačak, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Čačak >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Čačak

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Čačak, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Čačak >>>

Kurs za SolidWorks Čačak

Kurs za SolidWorks Čačak, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Čačak >>>

Kurs za Autodesk Inventor Čačak

Kurs za Autodesk Inventor Čačak, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Čačak >>>

Microsoft Technology Associate Čačak

Microsoft Technology Associate Čačak, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Čačak >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Čačak

Microsoft Certified Solutions Associate Čačak, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Čačak >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Čačak

Microsoft Certified Solutions Expert Čačak, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Čačak >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Čačak

Microsoft Certified Solutions Developer Čačak, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Čačak >>>

Cisco sertifikati Čačak

Cisco sertifikati Čačak, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Čačak >>>

SEO - OPTIMIZACIJA SAJTA ZA GOOGLE
2015-12-04

SEO - OPTIMIZACIJA SAJTA ZA GOOGLE

Akademija Oxford Čačak, u saradnji sa najboljim predavačima, organizuje kurs SEO - OPTIMIZACIJA SAJTA ZA GOOGLE. Iza nas je veliki broj uspešno realizovanih obuka. Upis je u toku! Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti lično u prostorijama Akademije Oxford Čačak ili na sledeće...

Škola računara - Čačak

Kada se uzme u obzir da je Čačak privredno dobro razvijen grad, sasvim je za očekivati da se u njemu nalazi veliki broj privrednih subjekata, kako domaćih, tako i stranih. Ukoliko vas zanimaju informacije o privredi na području grada Čačka, posetite sledeći link


Auto Čačak d.o.o.

Auto Čačak

Predstavništvo češke kompanije “Škoda holding” a.s. nalazi se na adresi Konjevići bb, Čačak, a u pitanju je kompanija “Auto Čačak” d.o.o. Informacije o poslovanju ove kompanije vas očekuju na zvaničnom sajtu www.skoda-auto.rs Kontakt sa njima možete ostvariti ili direktno u Čačku ili na broj telefona 032 303 500, te putem mejla office@autocacak.co.rs


Ecomex d.o.o.

Ecomex d.o.o.

Zvaničan uvoznik za mnoge proizvode svetski poznatih kompanija u oblasti zavarivanja je i čačanska kompanija “Ecomex” d.o.o. Upravo ova kompanija, koja se nalazi u Bulevaru oslobodilaca broj 86, u Čačku je i zvaničan serviser opreme za zavarivanje i rezanje poljske kompanije “Esab”. Web sajt ove firme je www.ecomex.co.rs a njihovi brojevi telefona su 032 5 350 350 i 032 5 350 250. Možete da ih kontaktirate i elektronskim putem, to jest na mejl office@ecomex.co.rs


Filos d.o.o.

Filos d.o.o.

Na zvaničnom internet sajtu www.filos.rs možete naći sve podatke o poslovanju ove kompanije iz Čačka koja se bavi uvozom, ali i reparacijom i prodajom korišćenih mašina i proizvodnih linija namenjenih za obradu drveta, a njena adresa je Čačak - Prijevor. Brojevi telefona su 032 88 30 20 i 032 88 35 80, a mejl je info@filos.rs Osim što uvozi proizvode nemačkih kompanija “Flexadlux” i “Excitech”, čačanska kompanija “Filos” d.o.o. uvozi i proizvode japanske kompanije “Amitec”, te poljskih firmi “ CMT Orange Tools” i “Bolmar”, ali i mnogih drugih svetski poznatih kompanija u ovoj oblasti.


Trougao o.d.

Trougao o.d.

Preduzeće koje se bavi uvozom i trgovinom proizvoda u oblasti vodovoda, grejanja i kanalizacije, a koja je i zvaničan uvoznik mnogih svetskih brendova u ovoj oblasti se nalazi u Čačku. U zavisnosti od toga da li ste zainteresovani za oblast veleprodaje ili maloprodaje, možete ih posetiti u Bulevaru oslobođenja broj 80 ili u ulici Čačanski partizanski odred bb. Informacije o kontakt podacima i poslovanju ovog preduzeća ćete naći na sajtu www.trougao.rs Ova fima, pored ostalog je i zvaničan zastupnik za proizvode poljskih firmi “Caleffi” i “Cewal”, te nemačke kompanije “Henkel” i italijanske “Minotti”.


Škola stranih jezika - Čačak, Akademija Oxford

Akademija Oxford Čačak

Pivarska 10, 4. sprat, br.2

cacak@akademijaoxford.com

Radnim danima: 08:00 - 19:00

2000 - 40000 RSD


Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!