Škola računara, IT kursevi Novi Beograd

Škola računara na Novom Beogradu organizuje preko 50 kurseva računara, odnosno IT kurseva. Pridružite se nekim od IT kurseva kako biste unapredili i nadogradili svoje znanje. Profesori škole računara na Novom Beogradu spremni su za edukaciju zainteresovanih na najbolji mogući način. Postanite naš član još danas!

Program Škole računara Akademije Oxford na Novom Beogradu je usklađen sa zahtevima potencijalnih kandidata, te sa ponosom možemo reći da imamo program koji zadovoljava sve važeće svetske standarde u obukama među školama ovog tipa, a možemo i da se pohvalimo IT kursevima koje ne organizuje gotovo nijedna druga škola u našoj zemlji.

Uz upoznavanje sa osnovama rad na računaru i korišćenja interneta, naša škola nudi i niz kurseva namenjenih onima koji žele da dostignu napredni nivo korišćenja računara ili, pak da nadograde znanja koja su već stekli u oblasti programiranja, web ili grafičkog dizajna, te optimizacije za pretraživače (SEO) i mnogih drugih oblasti. Tu su i kursevi za instaliranje, konfiguraciju i administraciju Windows servera, odnosno obuka za naprednu konfiguraciju pomenutih servera, te osnovni i napredni kursevi za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture, ali i kursevi za izradu aplikacija i mnogi drugi.

Svi predavači Škole računara Novi Beograd su dokazano dobri u svom poslu, a poseduju i sve neophodne diplome i sertifikate kako bi mogli da sprovode obuku na svetskom nivou. Prednost pohađanja kurseva u okviru naše škole se najpre ogleda u tome što, zahvaljujući radu u malim grupama, svaki polaznik dobija podjednaku pažnju predavača, čime im se omogućava da brzo i lako savladaju gradivo koje je predviđeno u okviru određenog kursa. Naravno, ukoliko i pored toga smatrate da to nije dovoljno da biste i Vi savladali gradivo, uvek možete da se odlučite za pohađanje individualne nastave u okviru određenog kursa. A ako niste u mogućnosti da pohađate ni grupnu ni individualnu nastavu, Škola računara Novi Beograd organizuje i poseban vid obuke - učenje na daljinu putem specijalne online platforme. To zapravo znači da možete pohađati bilo koji od kurseva bez potrebe da dolazite u prostorije naše škole, a jedini uslov za to jeste da posedujete računar i pouzdanu internet konekciju.Škola računara Novi Beograd svim polaznicima koji imaju potrebu da nauče da koriste računare nudi obuku : MS Word. MS Excel, MS Windows i MS Outlook, i to kao pojedinačne kurseve u okviru kojih će naučiti da rade sa tekstualnim, odnosno tabelarnim dokumentima, te da se služe internetom, odnosno da koriste program za slanje i primanje elektronske pošte. Takođe, postoji mogućnost pohađanja takozvanog Poslovnog paketa, odnosno specijalno osmišljenog kursa koji omogućava zainteresovanim polaznicima da u okviru samo jednog kursa savladaju znanja sva 4 pomenuta programa, a po ceni koja važi za najkonkurentniju na tržištu. U, da tako kažemo osnovni vid obuke spadaju i kursevi izrade internet prezentacije, odnosno upoznavanje sa programom Powerpoint, te kurs Access, to jest rad sa bazama podataka.

Osnovni kurs za Unix i Linux, kao i za za administraciju Unix - a i Linux - a, su samo neki od kurseva koje organizuje Škola računara Novi Beograda. Tu su još i osnovni i kurs za administraciju Solaris - a, kao i kursevi programiranja, web i grafičkog dizajna, poput : C, C++, Java, Java Script, PHP, Visual Basic, Delphi, Photoshop, Dreamweaver, Flash i mnogi drugi.

TESTOVI
Ono po čemu se izdvajaju naši kursevi, osim po kvalitetu i ceni naravno, jesu i specijalni paketi, koji podrazumevaju savladavanje više programa u okviru samo jednog kursa, a po izraziti povoljnoj ceni za takav tip kursa. Tako, recimo, Škola računara Novi Beograd organizuje kurs Adobe paket za web dizajn u dve varijante i to jedan u okviru koga se radi sa programima Photoshop, Dreamweaver i ActionScript3 i drugi kurs koji podrazumeva savladavanje programa : Flash, Fireworks i Dreamweaver. Tu su i osnovni i napredni kurs, to jest paket kurseva za grafički dizajn - Photoshop, Illustrator i InDesign.

Kao kurs koji privlači sve više pažnje u našoj školi izdvajamo obuku za Search Engine Optimisation, odnosno SEO, te kurs za izradu Android i iPhone aplikacija. Pored svega navedenog, Škola računara Novi Beograd svim zainteresovanim kandidatima nudi i mogućnost polaganja ispita za sticanje Malog ili Velikog ECDL indeksa (European Computer Driving Licence), čije posedovanje je jedan od vrlo važnih uslova ukoliko želite da nastavite svoju poslovnu karijeru u inostranstvu ili, pak želite da aplicirate za posao u nekoj firmi koja posluje prema svetskim standardima.

Sasvim je jasno da Škola računara Novi Beograd ima kurs za svakoga! Dođite i uverite se!


Poslovni Office Kurs Novi Beograd

Poslovni Office Kurs Novi Beograd, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Novi Beograd >>>

Kurs za Web Dizajn Novi Beograd

Kurs za Web Dizajn Novi Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Novi Beograd >>>

Kurs za Web Programiranje Novi Beograd

Kurs za Web Programiranje Novi Beograd, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Novi Beograd >>>

Kurs za Grafički Dizajn Novi Beograd

Kurs za Grafički Dizajn Novi Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Novi Beograd >>>

AutoDesk Kursevi Novi Beograd

AutoDesk Kursevi Novi Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Novi Beograd >>>

Kurs za SEO Novi Beograd

Kurs za SEO Novi Beograd, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Novi Beograd >>>

Kurs Programiranja Novi Beograd

Kurs Programiranja Novi Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Novi Beograd >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Novi Beograd

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Novi Beograd, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Novi Beograd >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Novi Beograd

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Novi Beograd, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Novi Beograd >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Novi Beograd >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Novi Beograd

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Novi Beograd, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Novi Beograd >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Novi Beograd

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Novi Beograd, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Novi Beograd >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Novi Beograd

Microsoft SharePoint 2010 Novi Beograd, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Novi Beograd >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Novi Beograd

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Novi Beograd, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Novi Beograd >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Novi Beograd

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Novi Beograd, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Novi Beograd >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Novi Beograd

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Novi Beograd, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Novi Beograd >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Novi Beograd

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Novi Beograd, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Novi Beograd >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Novi Beograd

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Novi Beograd, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Novi Beograd >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Novi Beograd

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Novi Beograd, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Novi Beograd >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Novi Beograd

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Novi Beograd, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Novi Beograd >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Novi Beograd

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Novi Beograd, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Novi Beograd >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Novi Beograd

Kurs za ASP.NET Web Development Novi Beograd, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Novi Beograd >>>

Kurs za Unix Novi Beograd

Kurs za Unix Novi Beograd, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Novi Beograd >>>

Kurs za Administratora Unixa Novi Beograd

Administrator Unixa Novi Beograd, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Novi Beograd >>>

Kurs za Linux - Osnovni Novi Beograd

Linux Novi Beograd, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Novi Beograd >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Novi Beograd

Administracija Linuxa Novi Beograd, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Novi Beograd >>>

Kurs za Solaris-Unix Novi Beograd

Solaris-Unix Novi Beograd, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Novi Beograd >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Novi Beograd

Administraciju Solarisa Novi Beograd, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Novi Beograd >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Novi Beograd

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Novi Beograd, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Novi Beograd >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Novi Beograd

Kurs i obuka za etičkog hakera Novi Beograd, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Novi Beograd >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Novi Beograd

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Novi Beograd, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Novi Beograd >>>

Obuka za IT analitičara Novi Beograd

Kurs za IT analitičara Novi Beograd, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Novi Beograd >>>

Obuka za Booking administratora Novi Beograd

Obuka za booking administratora Novi Beograd, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Novi Beograd >>>

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Novi Beograd

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Novi Beograd, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kurs za upravljanje AdWords kampanjom Novi Beograd >>>

Kurs za Front Desk operatera Novi Beograd

Kurs za Front Desk operatera Novi Beograd, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Novi Beograd >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Novi Beograd

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Novi Beograd, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Novi Beograd >>>

Kurs za SolidWorks Novi Beograd

Kurs za SolidWorks Novi Beograd, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Novi Beograd >>>

Kurs za Autodesk Inventor Novi Beograd

Kurs za Autodesk Inventor Novi Beograd, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Novi Beograd >>>

Microsoft Technology Associate Novi Beograd

Microsoft Technology Associate Novi Beograd, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Novi Beograd >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Novi Beograd

Microsoft Certified Solutions Associate Novi Beograd, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Novi Beograd >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Novi Beograd

Microsoft Certified Solutions Expert Novi Beograd, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Novi Beograd >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Novi Beograd

Microsoft Certified Solutions Developer Novi Beograd, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Novi Beograd >>>

Cisco sertifikati Novi Beograd

Cisco sertifikati Novi Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Novi Beograd >>>


Novi Beograd - Škola računara
2018-07-30

Novi Beograd - Škola računara

Akademija Oxford Novi Beograd Vam nudi mogućnost sticanja svih veština kada je rad na računaru u pitanju. Kursevi su namenjeni, kako početnicima koji nemaju nikakvog predznanja, tako i onima koji svoju budućnost vide u današnjem najperspektivnijem zanimanju - programiranju. ...

Novi Beograd - Škola računara Novi Beograd
2018-05-28

Novi Beograd - Škola računara Novi Beograd

Akademija Oxford Novi Beograd nudi sve vrste osnovnih kurseva računara kao što su excel, word, kao i kurseve programiranja Html, Css, jQuery, Java, Java Script i razne druge... Pozovite nas i prijavite se za kurs određen vašim potrebama... Fixni telefon: 011/ 407 54 21 Mo...

Novi Beograd - Osnovni kurs excel-a
2018-02-26

Novi Beograd - Osnovni kurs excel-a

Akademija Oxford Novi Beograd obaveštava sve zainteresovane polaznike da je u toku upis za grupnu nastavu kada je u pitanju osnovni kurs excel-a. Kurs obuhvata 15 školskih časova, a cena je 3.000,00 dinara po polazniku. Termini su uvek u popodnevnim satima, nakon 16h. Prijavite se i naučite sve ...


Škola stranih jezika - Novi Beograd, Akademija Oxford

Akademija Oxford Novi Beograd

Uroša Martinovića 25, sprat 2 stan 18. 11070 Novi Beograd
Radnim danima: 08 - 17 h
Subotom: 09 - 14 h
2000 - 40000 RSD

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!