Škola računara, IT kursevi Zemun

Škola računara u Zemunu u svojoj ponudi ima preko 50 kurseva računara, počevši od osnovnih, pa sve do naprednih IT kurseva. Naši profesori se trude da na najlakši način prenesu znanje polaznicima i omougće im lako savladavanje programskog jezika ili nekog drugog IT kursa. Posetite školu računara u Zemunu i uverite se zašto brojimo na hiljade zadovoljnih polaznika!

Sa preko 50 kurseva koji spadaju u njen redovan program, Škola računara u Zemunu se definitivno izdvojila po kvalitetu, ali i kvantitetu među mnogim školama računara u ovom delu Beograda. Naša referenca su na hiljade zadovoljnih polaznika kurseva, što jasno pokazuje da su obuke koje organizujemo na prvom mestu kvalitetne. A ako tome dodamo i podatak da su cene kurseva gotovo najpovoljnije, sasvim je jasno zbog čega nam se iz dana u dan priključuje sve veći broj novih polaznika. Ako želite da se uverite da je istina sve što tvrdimo, kontaktirajte nas i postanite jedan od hiljade ljudi koji su odlučili da prošire svoje vidike i steknu nova znanja u oblasti poznavanja računara, odnosno programiranja, web ili grafičkog dizajna.

IT kursevi se mogu pohađati online, a obuka u ovom slučaju se odvija na daljinu, putem virtuelnih učionica, čime polaznici umnogome štede svoje vreme, a dobijaju potpuno isti kvalitet obuke, kao i da dolaze u prostorije Škole. Sada je već sasvim jasno da Škola računara u Zemunu najpre poštuje zahteve klijenata i trudi se da im maksimalno izađe u susret.


Korisne informacijeSvi predavači koji čine tim naše Škole u Zemunu su dokazano dobri u svom poslu, a iza njih se nalaze godine iskustva. Zahvaljujući profesionalnosti našeg stručnog kadra, svi polaznici kurseva vrlo brzo i lako savladavaju sva znanja koja su predviđena za određene kurseve. Naravno, naši predavači poseduju sve neophodne diplome i sertifikate, a i oni redovno nadograđuju i usavršavaju svoja znanja, čime ispunjavaju naš osnovni cilj - kvalitet obuke !

TESTOVIUz osnovnu obuku, koja podrazumeva upoznavanje sa poslovnom primenom programa : Microsoft Word, Microsoft Excel, Powerpoint i Outlook, tu su i obuke u okviru kojih se polaznici upoznaju sa radom u Bazama podataka, kao i AutoCAD obuke. Pored toga, organizujemo i naprednu obuku u oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna. Poseban segment obuka je posvećen pripremi za štampu, te upoznavanje sa odgovarajućim programima, kao i kurs za SEO ( Search Engine Optimisation ) i obuka za izradu aplikacija za Android operativne sisteme i iPhone uređaje.

Poseban segment obuka u okviru programiranja, grafičkog i web dizajna su takozvani specijalni paketi kurseva. Ovi kursevi su osmišljeni tako da polaznike u okviru samo jednog kursa upoznaju sa radom u nekoliko različitih programa koji se prvenstveno tiču web i grafičkog dizajna, a po najpristupačnijim cenama za obuku ovakve vrste.

Kao vrlo važan segment u okviru obuka koje organizuje naš Škola u ovom delu Beograda spada i ECDL obuka. Uz pohađanje ECDL obuke, polaznicima omogućavamo i polaganje ispita i to prema 4 modula ECDL - a ( nakon položenog ispita polaznici stiču takozvani Mali indeks ) i prema svih 7 modula ECDL - a ( nakon položenog ispita polaznici stiču takozvani Veliki indeks ).

Uradite i Vi nešto dobro za sebe već danas ! Postanite deo tima uspešnih i zadovoljnih polaznika Škole računara u Zemunu!


Cenovnik kurseva računara za Zemun

Kursevi računara Zemun - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Zemunu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Zemun >>>

Poslovni Office Kurs Zemun

Poslovni Office Kurs Zemun, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Zemun >>>

Kurs za Web Dizajn Zemun

Kurs za Web Dizajn Zemun, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Zemun >>>

Kurs za Web Programiranje Zemun

Kurs za Web Programiranje Zemun, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Zemun >>>

Kurs za Grafički Dizajn Zemun

Kurs za Grafički Dizajn Zemun, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Zemun >>>

AutoDesk Kursevi Zemun

AutoDesk Kursevi Zemun, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Zemun >>>

Kurs za SEO Zemun

Kurs za SEO Zemun, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Zemun >>>

Kurs Programiranja Zemun

Kurs Programiranja Zemun, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Zemun >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Zemun

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Zemun, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Zemun >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Zemun

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Zemun, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Zemun >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Zemun

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Zemun, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Zemun >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zemun

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zemun, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zemun >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zemun

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zemun, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Zemun >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Zemun

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Zemun, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Zemun >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Zemun

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Zemun, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Zemun >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Zemun

Microsoft SharePoint 2010 Zemun, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Zemun >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Zemun

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Zemun, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Zemun >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Zemun

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Zemun, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Zemun >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Zemun

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Zemun, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Zemun >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Zemun

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Zemun, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Zemun >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Zemun

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Zemun, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Zemun >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Zemun

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Zemun, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Zemun >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Zemun

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Zemun, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Zemun >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Zemun

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Zemun, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Zemun >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Zemun

Kurs za ASP.NET Web Development Zemun, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Zemun >>>

Kurs za Unix Zemun

Kurs za Unix Zemun, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Zemun >>>

Kurs za Administratora Unixa Zemun

Administrator Unixa Zemun, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Zemun >>>

Kurs za Linux - Osnovni Zemun

Linux Zemun, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Zemun >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Zemun

Administracija Linuxa Zemun, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Zemun >>>

Kurs za Solaris-Unix Zemun

Solaris-Unix Zemun, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Zemun >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Zemun

Administraciju Solarisa Zemun, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Zemun >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Zemun

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Zemun, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Zemun >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Zemun

Kurs i obuka za etičkog hakera Zemun, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Zemun >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Zemun

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Zemun, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Zemun >>>

Obuka za IT analitičara Zemun

Kurs za IT analitičara Zemun, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Zemun >>>

Obuka za Booking administratora Zemun

Obuka za booking administratora Zemun, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Zemun >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Zemun

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Zemun, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Zemun >>>

Kurs za Front Desk operatera Zemun

Kurs za Front Desk operatera Zemun, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Zemun >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Zemun

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Zemun, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Zemun >>>

Kurs za SolidWorks Zemun

Kurs za SolidWorks Zemun, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Zemun >>>

Kurs za Autodesk Inventor Zemun

Kurs za Autodesk Inventor Zemun, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Zemun >>>

Microsoft Technology Associate Zemun

Microsoft Technology Associate Zemun, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Zemun >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Zemun

Microsoft Certified Solutions Associate Zemun, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Zemun >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Zemun

Microsoft Certified Solutions Expert Zemun, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Zemun >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Zemun

Microsoft Certified Solutions Developer Zemun, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Zemun >>>

Cisco sertifikati Zemun

Cisco sertifikati Zemun, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Zemun >>>

Škola stranih jezika - Zemun, Akademija Oxford

Akademija Oxford Zemun

Radnička 1, prizemlje, stan 2

Radnim danima: 08:00 - 17:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSDKorisni linkovi

Zemun

Zemun - Škola stranih jezika i prevodilački centar
2021-04-29

Zemun -  Škola stranih jezika i prevodilački centar

Poštovani polaznici i klijenti Obaveštavamo Vas da Akademija Oxford Zemun neće raditi tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika, od 30 aprila do 5 maja 2021 godine. Prvi radni dan je 05.05.2021....

Zemun - Akcija 1+1 kurs gratis
2021-03-30

Zemun - Akcija 1+1 kurs gratis

Uz upisan bilo koji kurs ili obuku, mi te nagrađujemo još jednim, besplatnim ONLINE kursom: Pisanje za web/blog Kreativno pisanje Poslovna komunikacija Veštine prezentovanja Upravljanje vremenom Kreativno pisanje za decu Mape uma Brz...

Zemun - Zvanični test centar za ECDL
2021-02-22

Zemun - Zvanični test centar za ECDL

ECDL (European Computer Driving Licence), odnosno u bukvalnom prevodu evropska kompjuterska vozačka dozvola je zapravo svojevrstan prikaz poznavanja rada na računaru, za koji polaznici ECDL kurseva dobijaju validne sertifikate od ovlašćenog test centra, čime Poslodavcu bilo u kojoj zemlji Evrop...


Opština Zemun

Još jedna od beogradskih opština, koja se nalazi u neposrednoj blizini Novog Beograda, Zemun je, čini se celina za sebe. Pored različitih državnih i privatnih obrazovnih institucija, na teritoriji opštine Zemun se nalaze i brojne turističke agencije, restorani, ali i predstavništva stranih kompanija, kao i mnoge prodavnice različitih vrsta. Više informacija o uslugama, ali i dešavanjima u opštini Zemun možete pronaći na web adresi zemun.rs


Armont SP d.o.o.

Armont SP d.o.o.

Kompanija “Armont SP” d.o.o. je zvaničan zastupnik čuvenih nemačkih brendova, kao što su “Sika”, “Raico”, “Lamilux”, “Hörmann” i “Schüco”. Pored toga, predstavništvo nemačke kompanije “ASP Fassaden GmbH” se bavi i inženjeringom i montažom u izgradnji montažnih objekata, a nalazi se u Zemunu. Adresa ove firme je Batajnički drum broj 283, a web sajt je www.armont.biz. Sve potrebne informacije ćete dobiti putem mejla office@armont.biz ili telefona 011 37 50 141 i 011 37 50 142.


Faststart

faststart

Zvaničan zastupnik grčkih “Fiba” filtera, odnosno “Grantex” kočionih pločica, te turskih “Yigit” akumulatora za našu zemlju jeste kompanija “Faststart”. Nalazi se u ulici Oskara Daviča broj 42, u Zemunu. Sajt ovog zastupništva je www.faststart.rs, a mejl je office@faststart.rs. Broj telefona putem kojeg ih takođe možete kontaktirati je 011 404 79 304.


Belt company

Belt company

U ulici Novogradskoj broj 47, u Zemunu, od 1993. godine postoji firma “Belt Company”. Osim što su uvoznici različitih vrsta remenja nemačke kompanije “Contitech”, oni su uvoznici i za proizvode nemačke firme “Mulco”, odnosno proizvoda francuske kompanije “Mafdel”. Takođe, uvoze i zupčaste letve, elastične spojnice, odnosno remenice i konusne čaure italijanske kompanije “Sati”. Web sajt firme “Belt Company” je www.belt.co.rs, a sve potrebne podatke možete dobiti i putem telefona: 011 316 72 99, 011 307 72 75, 011 316 69 49 i 011 316 69 50, odnosno na mejl office@belt.co.rs.


Elnos BL - Beograd

Elnos BL - Beograd

U ulici Majora Zorana Radosavljevića broj 372 u Zemunu, odnosno Batajnici koja mu pripada, nalazi se i predstavništvo nemačke kompanije za Srbiju. Sajt ove firme je www.elnosgroup.com, a brojevi telefona su 011 748 87 69 i 011 787 00 93. Ova nemačka kompanija se bavi proizvodnjom i distribucijom električne energije.


Color Media Communication

Color Media Communication

Predstavništvo grčke kompanije “Color Media Communication”, koja se primarno bavi organizacijom i planiranjem različitih skupova, konferencija, odnosno okruglih stolova i seminara se nalazi u Zemunu, na adresi Temerinska 102. Osim toga, ova kompanija od nedavno izdaje i specijalizovani časopis na engleskom jeziku “Diplomacy&Commerce”, u kome prati vesti vezane za poslovne krugove na teritoriji naše zemlje. Zvaničan sajt ove firme je www.diplomacyandcommerce.rs, a broj telefona za sve informacije je 011 40 44 960.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!