Škola računara, IT kursevi Kragujevac

Škola računara u Kragujevcu vrši obuku za preko 50 kurseva računara. Naši profesori rade besprekorno svoj posao, što nam je i potvrda sve većeg broja polaznika. Predavanja se baziraju na mentorski rad i tako dobijaju podjednako paznju i kvalitet u nastavi. Proverite naš rad i profesionalni odnos sa zadovoljnim polaznicima, dođite i upišite se u našu školu računara u Kragujevcu. Očekujemo vas!

Želeći da ispunimo zahteve sve većeg broja polaznika, otvorili smo vrata svoje Škole računara u Kragujevcu za sve one koji žele da nauče da rade u osnovnim programima, poput Microsoft Office - a ( Word, Excel, Powerpoint ) i Outlook Express - a. Pored osnovne obuke, svojim polaznicima nudimo mogućnost profesionalnog usavršavanja, ali i upoznavanja sa osnovama grafičkog i web dizajna, kao i programiranja, te naprednim radom u ovim oblastima.

Po završenim kursevima naše Škole u Kragujevcu svi polaznici dobijaju priznate sertifikate, koje mogu da prilože prilikom konkurisanja za različite vrste poslova, što im u velikoj meri daje i veću mogućnost za pronalaženje odgovarajućeg zaposlenja.

Možemo slobodno da se pohvalimo ne samo visokim kvalitetom IT kurseva, već i najvišim stepenom profesionalnosti naših predavača, koji su dokazano dobri u svom poslu, kao i najpovoljnijim cenama u celom Kragujevcu. Iza predavača naše Škole su godine iskustva i profesionalnog usavršavanja, što im omogućava da lako dopru do svakog polaznika ponaosob, dajući im mogućnost da brzo i lako steknu bilo osnovna znanja o radu na računarima, bilo da usavrše i nadograde znanja koja već poseduju u oblasti programiranja, grafičkog ili web dizajna.


Korisne informacijePored svega navedenog, u prilici smo da polaznicima ponudimo i mogućnost obuke na daljinu, koja je sve češći vid učenja u savremenom svetu, koji generalno pati od manjka slobodnog vremena. Obuke putem virtuelne učionice u velikoj meri štede Vaše vreme, ali i nova, tako da je sasvim jasno zbog čega baš naša Škola računara u Kragujevcu važi za najbolju u ovom delu Srbije. Još ako tome dodate i najkonkurentnije cene na tržištu za sve IT kurseve, sasvim je jasno zbog čega treba već danas da se priključite timu naše Škole i stanete rame uz rame sa najuspešnijima.

Pored osnovne obuke za rad na računarima, koja podrazumeva upoznavanje polaznika sa radom u programima : Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Powerpoint, tu je i kurs Access za rad sa bazama podataka.

U oblasti programiranja, posebno izdvajamo obuke i kurseve PHP programiranja, Java i Java Script, a treba pomenuti i specijalne pakete u okviru kurseva vezanih za web i grafički dizajn, kao i upoznavanje sa radom u svakom programu pojedinačno. To se prvenstveno odnosi na upoznavanje sa radom u programima : Adobe Photoshop, Dreamweaver, Flash ActionScript 3, kao i programima : Adobe Fireworks, Adobe InDesign i Adobe Illustrator.

TESTOVI
Poseban segment su i Autodesk obuke i to : 3 dizajn ( 3 D Studiomax 2012 ), Autocad 2012 2 D i 3 D, kao i specijalna obuka za animaciju i vizuelizaciju - kursevi poznati kao MAYA.

Kursevi u oblasti napredne obuke u sferi grafičkog dizajna koji se organizuju u okviru redovne obuke Škole imaju za cilj da upoznaju polaznike sa naprednim korišćenjem programa : Adobe Photoshop, Adobe Illustrator i Adobe InDesign, a tu je i specijalan paket kurseva koji podrazumeva upoznavanje polaznika sa naprednim korišćenjem pomenutih programa u okviru samo jednog IT kursa, a po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

U oblasti grafičkog dizajna - osnovnog ili naprednog svi polaznici se upoznaju sa pripremom za štampu, odnosno sa radom u programu QuarkXPress i sa programom Corel Draw, koji se koristi za dizajn vektorske grafike.

ECDL kurs, te polaganje ispita prema 4, odnosno svih 7 modula ECDL - a se takođe organizuje u okviru redovnog programa Škole u Kragujevcu.

Ukoliko želite da uložite u svoju budućnost, već danas se priključite timu uspešnih polaznika naše Škole u Kragujevcu i dajte sebi mogućnost da naučite nešto novo, čime u velikoj meri dobijate prednost nad drugim kandidatima koji konkurišu za određeni posao.


Cenovnik kurseva računara za Kragujevac

Kursevi računara Kragujevac - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole računara u Kragujevcu.

Vidi cenovnik kuseva računara za Kragujevac >>>

Poslovni Office Kurs Kragujevac

Poslovni Office Kurs Kragujevac, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Kragujevac >>>

Kurs za Web Dizajn Kragujevac

Kurs za Web Dizajn Kragujevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Kragujevac >>>

Kurs za Web Programiranje Kragujevac

Kurs za Web Programiranje Kragujevac, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Kragujevac >>>

Kurs za Grafički Dizajn Kragujevac

Kurs za Grafički Dizajn Kragujevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Kragujevac >>>

AutoDesk Kursevi Kragujevac

AutoDesk Kursevi Kragujevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Kragujevac >>>

Kurs za SEO Kragujevac

Kurs za SEO Kragujevac, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Kragujevac >>>

Kurs Programiranja Kragujevac

Kurs Programiranja Kragujevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Kragujevac >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Kragujevac

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Kragujevac, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Kragujevac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Kragujevac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Kragujevac, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Kragujevac >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Kragujevac

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Kragujevac, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Kragujevac >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kragujevac

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kragujevac, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kragujevac >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kragujevac

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kragujevac, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Kragujevac >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Kragujevac

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Kragujevac, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Kragujevac >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Kragujevac

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Kragujevac, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Kragujevac >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Kragujevac

Microsoft SharePoint 2010 Kragujevac, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Kragujevac >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Kragujevac

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Kragujevac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Kragujevac >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Kragujevac

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Kragujevac, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Kragujevac >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Kragujevac

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Kragujevac, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Kragujevac >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Kragujevac

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Kragujevac, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Kragujevac >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Kragujevac

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Kragujevac, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Kragujevac >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kragujevac

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kragujevac, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Kragujevac >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Kragujevac

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Kragujevac, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Kragujevac >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kragujevac

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kragujevac, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Kragujevac >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Kragujevac

Kurs za ASP.NET Web Development Kragujevac, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Kragujevac >>>

Kurs za Unix Kragujevac

Kurs za Unix Kragujevac, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Kragujevac >>>

Kurs za Administratora Unixa Kragujevac

Administrator Unixa Kragujevac, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Kragujevac >>>

Kurs za Linux - Osnovni Kragujevac

Linux Kragujevac, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Kragujevac >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Kragujevac

Administracija Linuxa Kragujevac, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Kragujevac >>>

Kurs za Solaris-Unix Kragujevac

Solaris-Unix Kragujevac, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Kragujevac >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Kragujevac

Administraciju Solarisa Kragujevac, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Kragujevac >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Kragujevac

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Kragujevac, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Kragujevac >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Kragujevac

Kurs i obuka za etičkog hakera Kragujevac, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Kragujevac >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Kragujevac

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Kragujevac, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Kragujevac >>>

Obuka za IT analitičara Kragujevac

Kurs za IT analitičara Kragujevac, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Kragujevac >>>

Obuka za Booking administratora Kragujevac

Obuka za booking administratora Kragujevac, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Kragujevac >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Kragujevac

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Kragujevac, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Kragujevac >>>

Kurs za Front Desk operatera Kragujevac

Kurs za Front Desk operatera Kragujevac, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Kragujevac >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kragujevac

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kragujevac, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Kragujevac >>>

Kurs za SolidWorks Kragujevac

Kurs za SolidWorks Kragujevac, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Kragujevac >>>

Kurs za Autodesk Inventor Kragujevac

Kurs za Autodesk Inventor Kragujevac, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Kragujevac >>>

Microsoft Technology Associate Kragujevac

Microsoft Technology Associate Kragujevac, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Kragujevac >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Kragujevac

Microsoft Certified Solutions Associate Kragujevac, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Kragujevac >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Kragujevac

Microsoft Certified Solutions Expert Kragujevac, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Kragujevac >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Kragujevac

Microsoft Certified Solutions Developer Kragujevac, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Kragujevac >>>

Cisco sertifikati Kragujevac

Cisco sertifikati Kragujevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Kragujevac >>>

Oxford Web Studio pruža najbolju praksu u Kragujevcu!

Najbolja praksa za izradu web sajtova u Kragujevacu

Oxford Web Studio i Akademija Oxford u saradnji vam omogućavaju najbolju praksu u Kragujevcu u oblasti web dizajna, programiranja, izrade poslovnog softvera, izrade sajtova, grafičkog dizajna i SEO optimizacije

Vidi više o praksi i obuci škole računara u Kragujevcu >>>


Škola stranih jezika - Kragujevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford Kragujevac

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2000 - 40000 RSD


Grad Kragujevac

Posle prestonice Srbije, Kragujevac definitivno spada u relativno dobro razvijene gradove u našoj zemlji. Najpre zbog postojanja, nekada dobro poznate fabrike automobila “Zastava” iz Kragujevca, a danas čuvene italijanske kompanije “Fiat”, tek u ovaj grad ulažu mnoge svetski poznate firme iz različitih sektora. Ukoliko vas zanima poslovanje u ovom šumadijskom gradu u oblasti informacionih tehnologija ili vezano za bilo koji drugi sektor, posetite zvaničan web sajt grada na sledećem linku.


Gruppo Proma

Gruppo Proma

Kompanija “PMC Automotive Serbia” se nalazi u sastavu italijanske “Gruppo Proma” i čini njeno predstavništvo za područje Srbije. Nalazi se u ulici Miloja Pavlovića 9/II, lokal 1 u Kragujevcu. Ova kompanija se bavi proizvodnjom komponenti za oblast automobilske industrije, a njihov zvaničan internet sajt je www.gruppoproma.it.


Hödlmayr Zastava d.o.o.

Hödlmayr Zastava d.o.o.

Nemačka kompanija “Hödlmayr International AG” ima svoje predstavništvo i na teritoriji Srbije, koje se nalazi u Kragujevcu. Inače, ova kompanija se bavi logistikom, te pokriva čitav proces snabdevanja, a poseduje svoje centre širom Evrope. Zvaničan sajt kompanije je www.hoedlmayr.com Informacije o poslovanju u našoj zemlji možete dobiti direktno na njihovoj adresi Trg Topolivaca broj 4, Kragujevac, te na broj telefona 034 32 32 39 ili, putem mejla serbia@hoedlmayr.com.


FCA Srbija d.o.o. Kragujevac

FCA Srbija d.o.o. Kragujevac

Nekada nadaleko čuvena kompanija “Zastava” iz Kragujevca je sada u vlasništvu, isto tako čuvene kompanije iz Italije. Zvaninačan web sajt proizvođača automobila marke “Fiat” u Srbiji je www.fiatsrbija.rs. Zvanično je kompanija “FCA Srbija d.o.o. Kragujevac” osnovana 2008. godine i to u kooperaciji između Vlade Republike Srbije i kompanije “FIAT Group Automobiles” (FGA), iz Italije.


RAPP Zastava

RAPP Zastava

Sedište kompanije “Rapp Marine Group” se nalazi na severu Norveške, a njihvo predstavništvo za našu zemlju je u Kragujevcu. Kompanija se bavi proizvodnjom i distribucijom mašina i opreme za područje naftne industrije i prisutna je na tržištu celog sveta. Adresa predstavništva za Srbiju je Trg Topolivaca broj 4, Kragujevac, a broj telefona 034 33 19 86. Ukoliko imate potrebu, možete im se obratiti i elektronskim putem, odnosno na mejl rappzastava@sbb.rs. Zvaničan sajt kompanije je rappmarine.com.


Centar za reciklažu d.o.o.

Centar za reciklažu d.o.o.

Udeo u poslovanju Centra za reciklažu d.o.o. koji se nalazi ne samo u Kragujevcu, već i u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Požegi, imaju nemačka kompanija “Scholz AG”, iz grada Esingena i firma C.I.O.S. iz Hrvatske, čije je sedište u Zagrebu. Firma se bavi reciklažom otpada od čelika i ostalih metala, a prisutna je na svetskom tržištu, te ima svoje poslovnice na svim kontinentima. Informacije o njenom poslovanju u našoj zemlji ćete dobiti putem telefona 034 300 416. Adresa njihove poslovnice u Kragujevcu je Šafarikova ulica broj 5.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!