Kurs i obuka za Windows OS

Kada kažemo da neka osoba ima osnovno poznavanje rada na računaru, to pored ostalih programa iz Microsoft Office paketa, podrazumeva i da poseduje znanja vezana za rad sa operativnim sistemom Windows i to prvenstveno onim koji je označen brojem 7. A za svakoga ko želi da konkuriše na oglase za mnoga radna mesta u savremenom svetu, upravo se osnovna računarska pismenost vrlo često iznosi kao jedan od zahteva, tako da osobe koje nisu upoznate sa radom u ovom operativnom sistemu, odnosno Microsoft Office paketu bi svakako trebalo da se odluče da steknu ta znanja.

Dokazano je najbolje da to učine u okviru proverenih obrazovnih instiucija. Ukoliko se odluče za obuku i kurs za Windows 7, oni mogu da je pohađaju u onoj poslovnici Akademije Oxford koja se nalazi u njihovom gradu, to jest u onoj koja im je najbliža. A budući da u celoj zemlji naše poslovnice postoje i to na preko 20 lokacija, te da ih na teritoriji Beograda, recimo ima na nekoliko opština, a prisutne su i u Ćupriji, Kraljevu, Jagodini, Nišu i Subotici, odnosno u Novom Sadu i drugim mestima, potpuno smo sigurni da će svaki kandidat koga zanima kurs i obuka za Windows 7 pronaći upravo onu poslovnicu koja mu je najbliža.

Nastava se u ovom slučaju odvija kao individualna ili grupna, a kandidati će prilikom prijavljivanja da navedu koji tip obuke žele da pohađaju. Individualna nastava ili takozvana jedan na jedan obuka, podrazumeva prisustvo samo jednog kandidata i profesora tokom predavanja. O dinamici njenog održavanja, odnosno o terminima se kandidat i profesor direktno dogovaraju, stim da je trajanje ove vrste obuke precizno definisano nastavnim planom i programom. A što se tiče rada u grupama, reč je o 3 do 8 polaznika u svakoj grupi, čime se utiče na izuzetan kvalitet nastave. Trajanje grupne nastave je takođe jasno definisano, ali u ovom slučaju su precizno određeni i dinamika i termini, tako da se od svakog kandidata kome odgovara ova vrsta obuke i očekuje da sve navedeno u potpunosti ispoštuje.Pored svih neophodnih kvalifikacija koje poseduju predavači Akademije Oxford, moramo da naglasimo i to da su oni i nosioci priznatih sertifikata u oblasti podučavanja, što ih svrstava u red izuzetno kvalifikovanih.

Naglašavamo i to da je prijavljivanje dozvoljeno u toku cele kalendarske godine, te da kandidati prijavu za kurs i obuku za Windows 7 mogu da izvrše na onaj način koji im najviše odgovara. A to, osim ličnog prijavljivanja u odabranoj poslovnici, odnosno kontaktiranja putem telefona, podrazumeva i prijavu elektronskim putem, što znači da bi oni trebalo na mejl koji je naveden na zvaničnom sajtu da pošalju sve podatke koji su relevantni za prijavu.
Šta obuhvata kurs i obuka za Windows 7?

Nastavni plan i program koji predviđa obuka i kurs za Windows 7 podrazumeva najpre da će se svi polaznici upoznati sa osnovnim karakteristikama ovog operativnog sistema i opcijama koje bi trebalo da nauče samostalno da koriste.

Nakon što se upoznaju sa načinom organizovanja, odnosno sa različitim funkcijama koje nudi Windows 7, predavači će ih uputiti i u pravilan način korišćenja tastature, odnosno miša. Potom će da savladaju sva znanja koja su im neophodna da bi rukovali radnom površinom računara i to sa visokim stepenom efikasnosti, a posle toga sledi i savladavanje znanja koja se odnose na efikasan rad u grafičkom korisničkom okruženju.

Svi polaznici kursa i obuke za Windows 7 će savladati i osnovne koncepte organizovanja datoteka u ovom operativnom sistemu, a po završetku predavanja će biti u mogućnosti da potpuno samostalno i vrlo efikasno izvrše organizaciju fajlova, odnosno foldera kako bi olakšati rad. Iskusni profesori će ih uputiti i u način korišćenja specijalnog softvera koji se primenjuje za pakovanje i za raspakivanje većih fajlova, a zatim će da nauče i sve što se odnosi na primenu antivirus softvera, čija je namena zaštita konkretnog operativnog sistema od različitih vrsta virusa. Uz sve pomenuto, polaznici će da nauče i kako treba koristiti alate namenjene za uređivanje teksta, na prvom mestu, a zatim i za štampanje u tom operativnom sistemu.

Rad sa fajlovima je tema koja je vrlo zastupljena u okviru nastavnog programa koji podrazumeva obuka i kurs za Windows 7, te će svi polaznici da nauče i da koriste opcije Save, odnosno Save as, a zatim i Cut i Copy, kao i opciju Rename. Upoznaće se i sa korišćenjem opcije Send to, ali i sa primenom opcije Delete, a zatim će da savladaju i primenu operacije koje je vezana za korišćenje opcije Search. Pored ostalog će predavači da ih upoznaju i sa korišćenjem Recycle bin - a, tako da će oni biti apsolutno sposobni da primenjuju sve opcije vezane za brisanje fajlova, koje se koriste u ovom operativnom sistemu.

TESTOVI


Kako se odvija nastava u okviru kursa za Windows 7?

Kurs i obuka za Windows 7, koju na preko 20 lokacija u celoj zemlji organizuje Akademija oxford se odvija u skladu sa principima grupne, ali i individualne nastave.

Svaki kandidat koji se bude odlučio da pohađa nastavu u grupi je u obavezi da prihvati tačno određene termine njenog održavanja, odnosno njihovu dinamiku i trajanje. Napominjemo da su grupe uvek manje, te da može da bude najviše prisutno osmoro polaznika u jednoj grupi, a da bi se ona oformila treba da bude minimalno troje polaznika.

Kod individualne nastave, polaznici imaju mogućnost da se u okviru svake poslovnice sa koordinatorom za nastavu, kao i profesorom dogovore oko svega što je vezano za tu vrstu obuke, a što podrazumeva na prvom mestu preciziranje detalja oko termina, odnosno dinamike održavanja nastave, dok je trajanje ove vrste nastave precizno određeno nastavnim planom i programom.

Kome je kurs i obuka za Windows 7 namenjena?

Da bi kandidat koji je zainteresovan da savlada rad u ovom operativnom sistemu mogao da pohađa obuku i kurs za Windows 7, očekuje se da poseduje makar osnovno poznavanje rada na računaru.

A ovu obuku bi trebalo da pohađa svako ko želi da savlada jedan od najčešće korišćenih operativnih sistema, te da može potpuno samostalno da koristi sve opcije koje Windows 7 donosi.

Koliko traje obuka i kurs za Windows 7?

Kada kandidat iznese svoju odluku vezano za to koju vrstu obuke želi da pohađa, saznaće i koliko ona traje. Oni kandidati kojima najviše odgovara individualna nastava će proći kroz nastavni plan i program od ukupno 10 školskih časova, to jest imaće 450 minuta obuke. Nastava je u ovom slučaju raspoređena onako kako kandidatu, odnosno predavaču odgovara, to jest termini se prilagođavaju njihovom dogovoru, kao i dinamika njihovog održavanja.

Kod grupne nastave važe fiksno određeni termini, a ona podrazumeva 15 školskih časova i to dinamikom od pet dana po tri školska časa, a što je zapravo 135 minuta nastave svakoga dana.

Koja je cena kursa za Windows 7?

Cena kursa i obuke za Windows 7 zavisi samo od toga za koji tip nastave se zainteresovani kandidat odluči. Pogledajte cene u našem cenovniku.

Gde i kada se održava obuka i kurs za Windows 7?

Svaki kandidat koji želi da kurs i obuku za Windows 7 pohađa u grupi, nakon izvršene prijave će morati da sačeka da se u toj poslovnici Akademije Oxford prijavi još najmanje dvoje kandidata, kako bi mogla da se oformiti grupa, uzevši u obzir da one broje od troje do osmoro polaznika. A kada bude bio i zvanično ispunjen taj uslov, to jest kada se treći kandidat bude prijavio u jednoj od poslovnica, ostali zainteresovani će u skladu sa pravilima biti obavešteni o datumu kada grupna obuka i kurs za Windows 7 počinje, kao i o terminima za koje se očekuje da ih svi polaznici maksimalno poštuju.

Kod individualne nastave, stvar je nešto drugačija, jer ova vrsta obuke može da počne da se održava vrlo brzo pošto se zainteresovani kandidati sa koordinatorom za nastavu u toj poslovnici, odnosno sa profesorom dogovore o terminima i njenoj dinamici.

Dodatne napomene:

  • kandidati koje zanima obuka i kurs za Windows 7 mogu da pošalju mejl za prijavu, u kome će navesti sve zahtevane informacije, a šalju ga na onu adresu koja se nalazi na sajtu Akademije Oxford; mogu i lično da se prijave u određenoj poslovnici, ali i da izvrše kontakt putem telefona
  • u poslovnici u kojoj se prijavljuju, to jest u kojoj će da pohađaju nastavu, kandidati će da izvrše sve vrste plaćanja i to prema cenovniku koji je u tom trenutku važeći
  • kompanije koje imaju potrebu da svojim zaposlenima omoguće pohađanje ove obuke, mogu da očekuju da će naše stručno osoblje da izvrši prilagođavanje nastavnog plana, a prema zahtevima polaznika, kada je to potrebno

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.


Spisak gradova za kurs i obuku Windows OS

ISPITNI CENTRI
  • JPOA - Javno priznati organizator aktivnosti
  • ICDL - Ispitni centar
  • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
  • LCCI - Ispitni centar
  • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje