Kurs i obuka Autodesk Maya

Za svakoga ko želi da se upozna sa programom namenjenim za animaciju, odnosno vizuelizaciju, a pritom poseduje makar osnovno znanje rada u Windows okruženju, te je upoznat i sa osnovama korišćenja programa Adobe Photoshop, Akademija Oxford organizuje obuku i kurs za Maya. Naglašavamo da se ova vrsta obuke organizuje najpre u nekoliko poslovnica ove institucije u Beogradu, ali i u Novom Sadu, Kraljevu, Nišu i Čačku, odnosno u Jagodini, Kragujevcu, Mladenovcu i Ćuprija, ali i u svim ostalim gradovima u kojima su smeštene poslovnice pomenute institucije.

Kandidatima je na raspolaganju kako grupna obuka i kurs za Maya, tako i individualna nastava. A kada budu izvršavali prijavljivanje za pohađanje navedene obuke, oni će jasno da naglase i koji tip nastave su zainteresovani da pohađaju.

Kod grupne nastave je važno da naglasimo da kandidate očekuje najpre rad u manjim grupama ( od troje do 8 kandidata), kao i tačno određeno trajanje, ali i dinamika i termini, koji u većini slučajeva ne mogu da se izmene. Za individualnu nastavu je specifično na prvom mestu to što je tokom predavanja prisutan samo jedan kandidat, a ovde je samo precizno definisano trajanje kursa, dok se oko svih ostalih detalja polaznici direktno sa profesorom dogovaraju. A to na prvom mestu podrazumeva dogovor oko termina kada će biti održana predavanja, a zatim i dogovor vezan za dinamiku njihovog održavanja.Ne samo da su profesori koji su zaduženi za sprovođenje ove obuke kvalifikovani u skladu sa visokim zahtevima naše institucije, već oni spadaju u red onih stručnjaka koji su prvenstveno usmereni na rad sa Maya programom i u tome imaju dugogodišnje iskustvo, tako da će polaznicima ovog kursa na najbolji način prezentovati sve što je potrebno, kako bi ih na taj način osposobili da samostalno rade u ovom programu.

Svi oni kandidati koji su zainteresovani da pohađaju obuku i kurs za Maya, mogu da se tokom cele kalendarske godine prijave lično u svim poslovnicama Akademije Oxford. Takođe im je na raspolaganju i mogućnost da odabranu poslovnicu kontaktiraju telefonski, ali i da na zvaničan mejl ove institucije, a koji je naveden na sajtu, pošalju sve podatke potrebne za adekvatnu prijavu.

Šta obuhvata kurs i obuka za Maya?

Na samom početku ove obuke, kandidati se upoznaju sa osnovnim karakteristikama Maya programa, ali i sa pojmom 3D modelovanja. Obuka i kurs za Maya podrazumeva i upoznavanje polaznika sa glavnim radnim zadacima, a koje podrazumeva primena 3D modelovanja.

Posle toga se upoznaju i sa Maya interfejsom, te će im profesori omogućiti da saznaju kako se vrše neke od osnovnih funkcija koje podrazumevaju na primer rotiranje ili zumiranje objekata, odnosno na koji način treba izvršiti podešavanje ovog programa, a u skladu sa zahtevima koji su bitni za ispunjenje konkretnog radnog zadatka, te će naučiti i koje su osnovne funkcije, odnosno kada i na koji način ih treba primenjivati.

Budući da je kurs i obuka za Maya zamišljena kao spoj teorijskog sa praktičnim delom, to će svaki polaznik da dobije radni zadatak, koji će na osnovu stečenih znanja morati da izvrši. Inače, u većini slučajeva se od njih očekuje da izrade animacije za konkretne predmete, koji su po pravilu uvek jednostavniji.

Sem toga će da se upoznaju i sa različitim tehnikama, tako da će naučiti i da rade animaciju za neke kompleksnije objekte, odnosno prostorije. Zatim slede saznanja vezana za izradu teksture za konkretne objekte, odnosno odabir boja. A predavači će ih poznati i sa svim koracima koje je potrebno preduzeti da bi određeni projekat bio do kraja izrađen, a što podrazumeva da će se oni osposobiti za potpuno samostalan rad u ovom programu.

Naravno, tokom trajanja ovog kursa će se upoznati i sa korišćenjem svetla, kao i sa opcijom renderovanja, odnosno sa različitim tipovima modelovanja. Takođe se podrazumeva da će polaznici naučiti i da koriste većinu dostupnih alata, a upoznaće se i sa načinom mapiranja objekata.

Zahvaljujući stečenim znanjem, svako ko sa uspehom bude završio kurs i obuku za Maya u okviru Akademije Oxford će biti spreman da svoja znanja pokaže u praksi i to sasvim samostalno, tako da se očekuje da kandidati mogu vrlo brzo da odgovore na osnovne zahteve klijenata, a da će vremenom biti u mogućnosti i da izvrše kompleksnije zahteve.

TESTOVI


Kako se odvija nastava u okviru kursa za Maya?

Kako se obuka i kurs za Maya odvija u skladu sa pravilima grupne, ali i individualne nastave, to način njenog odvijanja u potpunosti zavisi od toga za koji tip kursa će se kandidat odlučiti.

Oni polaznici koji odaberu nastavu poznatu kao “jedan na jedan”, to jest individualnu, mogu da biraju termine održavanja časova, odnosno da dinamiku održavanja nastave dogovore direktno sa profesorom. Svako ko bude odlučio da pohađa baš ovu vrstu nastave, treba da bude informisan da jedino što je precizno definisano i nije podložno promenama jeste trajanje individualne obuke.

A kada je reč o grupnoj nastavi, od kandidata se očekuje da prihvati tačno određene termine, kao i da se prilagodi njihovoj dinamici i trajanju, uzevši u obzir da se ovo ne menja. Samo onda kada baš svi članovi jedne grupe budu zahtevali zvanično od koordinatora za nastavu u određeno poslovnici da se izmeni navedeni termin, može možda da dođe do promene, ali samo pod uslovom da to neće imati nikakav uticaja na ostale obuke i kurseve koji se organizuju u toj poslovnici.

Kome je kurs i obuka za Maya namenjena?

Svaka osoba koja poseduje osnovno znanje rada na računaru, te je upoznata sa radom u okviru operativnog sistema Windows, odnosno poseduje osnovna znanja vezana za rad u programu Adobe Photoshop, a uz to želi da savlada jednu od najčešće korišćenih tehnika za animaciju i vizuelizaciju, je pozvana da pohađa obuku i kurs za Maya.

Uz to, ova obuka je namenjena i svakome ko želi da stekne nova znanja u ovoj oblasti i time značajno unapredi svoj CV.

Koliko traje obuka i kurs za Maya?

Bez obzira za koju vrstu nastave da se polaznik odluči, kurs i obuka za Maya u obe varijante (grupna i individualna), ima tačno utvrđeno trajanje. Ono što se razlikuje je dinamika, odnosno termini koji se kod grupne nastave ne menjaju, dok se kod individualne u velikoj meri prilagođavaju zahtevima polaznika.

Ukupno 45 školskih časova traje grupna nastava, a dinamikom od tri puta nedeljno i to po 3 školska časa, što je ukupno po 135 minuta svakoga od tih dana.

Nastavni fond kod individualne obuke se razlikuje i podrazumeva ukupno 30 školskih časova, a oni se mogu odvijati onda kada to odgovara i profesoru i polazniku.

Koja je cena kursa za Maya?

Svi oni polaznici koje zanima obuka i kurs za Maya, a koja se odvija prema pravilima grupne nastave, moraju znati da se njena cena razlikuje od individualne. Pogledajte cene u našem cenovniku.

Gde i kada se održava kurs i obuka za Maya?

Kada je reč o mestu, odnosno o vremenu održavanja nastave, polaznici zainteresovani za pohađanje ove vrste obuke prvo moraju da odluče da li ih zanima rad u grupi ili individualni kurs.

U slučaju da se odluče za prvu varijantu, odnosno grupnu nastavu, moramo ih informisati da se ova vrsta obuke organizuje u svakoj poslovnici Akademije Oxford u kojoj najmanje troje kandidata izvrši prijavu na opisan način. A nakon što se bude ispunio ovaj uslov, svako ko je već ispunio svoju obavezu i prijavio se, će biti informisan kada obuka i kurs za Maya tačno počinje, odnosno dobiće sve potrebne informacije i o terminima.

Kod individualne nastave je stvar potpuno drugačija, zato što se ona može organizovati praktično odmah pošto zainteresovani kandidat i predavač, to jest koordinator za nastavu u konkretnoj poslovnici Akademije Oxford dogovore sve neophodne detalje, to jest usaglase se kada će biti održavana nastava i koja će biti njena dinamika, budući da je trajanje određeno važećim nastavnim planom.

Dodatne napomene:

  • u toku cele kalendarske godine je zainteresovanim kandidatima dozvoljeno da izvrše prijavljivanje za obuku i kurs za Maya i to kako lično u jednoj od poslovnica, tako i telefonski, odnosno elektronski i to jednostavnim slanjem mejla na zvaničnu adresu Akademije Oxford, a u njemu je potrebno navesti i sve podatke bitne za prijavu
  • u poslovnici u kojoj će da pohađa nastavu, kandidat je u obavezi da izvrši sva plaćanja i to prema cenovniku koji je validan u tom trenutku
  • u skladu sa zahtevima kompanija koje su zainteresovane da njihovi zaposleni pohađaju kurs i obuku za Maya, Akademija Oxford je spremna, kada je to potrebno da u određenoj meri prilagodi nastavni plan

Kurs i Obuka za AutoDesk Maya na teritoriji Srbije


Kurs za Maya - Akademija Oxford
ISPITNI CENTRI
  • JPOA - Javno priznati organizator aktivnosti
  • ICDL - Ispitni centar
  • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
  • LCCI - Ispitni centar
  • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje