Škola računara - Kurs za SEO

Ukoliko ste u potrazi za idealnim alatom koji će konkretan website da učini vidljivim za web pretraživače, a samim tim i da mu omogućite da se nađe među prvim rezultatima pretrage, onda je pravi trenutak da savladate sva znanja vezana za optimizaciju sajta za Google.

Specijalizovana obuka kurs za SEO (Search Engine Optimisation) - optimizacija sajta za Google koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom zemlje je namenjena upravo onim ljudima koji su upoznati sa osnovama korišćenja interneta, ali poseduju i određena znanja vezana za izradu sajta, a koja žele maksimalno da unaprede.

Nastava se odvija ili u grupi ili individualno, a svaki polaznik ima pravo da odabere koji tip nastave želi da pohađa. Što se tiče individualne nastave, ona je idealna za ove kandidate koji ne mogu da se uklope u tačno određene termine grupne nastave, a uz to im odgovara rad “jedan na jedan”, budući da ova vrsta obuke podrazumeva prisustvo samo jednog kandidata. Takođe, on se o terminima održavanja obuke, kao i o tome po kojoj dinamici bi trebalo da se oni održavaju, dogovara sa profesorom koji je zadužen da mu drži predavanja. Rad u grupama je drugačiji i podrazumeva na prvom mestu prisustvo određenog broja polaznika. A da bi jedna grupa mogla da bude formirana, moraju biti minimalno troje prijavljenih, dok je najveći broj polaznika jedne grupe 8. Kod ovog tipa nastave ne samo da je trajanje tačno određeno nastavnim planom, već i termini, kao i dinamika kojom će se nastava održavati. Upravo iz tog razloga polaznici koje zanima ova vrsta obuke moraju da se prilagode svim navedenim zahtevima.

Obuku i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google vode vrhunski IT stručnjaci, a sajtovi za koje su oni radili optimizaciju se i dan danas nalaze među prvim rezultatima pretrage, čime su u potpunosti dokazali svoja znanja.

Polaznici koji žele da pohađaju ovaj kurs mogu da se cele godine i to u radno vreme konkretne poslovnice, prijave lično. Ako im više odgovara, prijavu mogu da izvrše i putem telefona ili mejla (adresa na koju treba da pošalju elektronsku poruku se nalazi na zvaničnoj web prezentaciji Akademije Oxford). U mejlu je potrebno navesti osnovne podatke o kandidatu i naziv obuke, odnosno vrste nastave koju želi da pohađa, te posebni zahtevi ako postoje.Šta podrazumeva kurs i obuka za SEO - optimizacija sajta za Google?

Predavači će sve polaznike na početku ove obuke na prvom mestu da upoznaju sa svrhom pretraživača i načinom na koji on funkcionišu, a kako bi mogli vremenom da shvate zbog čega je implementacija SEO pravila (Search Engine Optimisation) toliko važno.

Zatim će da ih nauče kako se konkretnim web stranicama i na osnovu čega dodeljuju bodovi, a posle toga sledi segment vezan za određivanje pojma ključnih reči u konkretnom sajtu, gde ih predavači uče kako treba odabrati odgovarajuću ključnu reč, to jest na koji način je najpre treba naći.

Kurs i obuka za SEO - optimizacija sajta za Google podrazumeva i da će polaznici da nauče kako se vrši planiranje sadržaja jednog sajta, odnosno gde u tekstu treba staviti konkretnu ključnu reč, a zatim i koliko puta je potrebno da se ona ponovi da bi pretraživač zaista i prepoznao taj sadržaj kao originalan i kvalitetan. Ne zaboravite da je ova obuka i teorijska i praktična, tako da će svi polaznici da nauče i na konkretnom primeru na koji način treba odlučiti koje stranice treba optimizovati određenim ključnim rečima, kako ne bi došlo do greške.Posle toga, oni uče šta su tagovi i kako funkcionišu HTML i SEO tagovi, a očekuje se da polaznici na osnovu svih teorijskih znanja koja će im preneti predavači moći da odluče o tome koja je, recimo stranica najvažnija i kako je treba linkovati, te na koji način treba izvršiti njenu optimizaciju.

Iako je Search Engine Optimisation trenutno jedna od boljih tehnika za uspešnost konkretnog sajta na internetu, postoje i neke druge koje su takođe primenjive u praksi i koje su se pokazale prilično uspešnim, tako da će predavači i ova znanja da podele sa polaznicima tokom obuke.

Svaki polaznik koji bude pohađao kurs i obuku za SEO - optimizacija sajta za Google, po njenom završetku bi trebalo da može na svom ili nekom drugom sajtu da uradi optimizaciju, tako da bi taj sajt trebalo da bude u ne tako dugom roku od strane internet pretraživača Google označen kao jedan od uspešnih i samim tim će se naći među prvim rezultatima pretrage, a što će se odraziti na bogaćenje iskustva svakog polaznika ponaosob, jer što više sajtova bude uradio i na njima primenio znanja koja je stekao tokom obuke, to će on raditi sve bolje, brže i kvalitetnije njihovu optimizaciju za Google.

TESTOVI


Kako se odvija nastava u okviru kursa za SEO - optimizacija sajta za Google?

Obuka i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google može da bude organizovana prema pravilima ili grupne ili individualne nastave. A polaznici se, pojedinačno prilikom prijavljivanja izjašnjavaju o tome koja vrsta obuke ih najviše zanima, kako bi mogli da saznaju i sve dodatne detalje.

Naime, kod nastave u grupi su termini, trajanje i dinamika njenog održavanja nepromenljivi, to jest jasno definisani u svakoj od poslovnica Akademije Oxford. Iz tog razloga se od kandidata koji žele da ovu obuku pohađaju u ovoj formi očekuje da se prilagode u potpunosti tome. Moramo da naglasimo i da ova nastava podrazumeva rad u manjim grupama polaznika (minimalno 3, a maksimalno 8).

Kada je u pitanju individualna obuka i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google, jedino što polaznici treba da prihvate jeste tačno utvrđeno trajanje ove vrste nastave, a za sve ostalo će se pobrinuti predavači koji se sa polaznicima direktno dogovaraju kako o dinamici održavanja predavanja, tako i o terminima.

Kome je kurs i obuka za SEO - optimizacija sajta za Google namenjena?

Očekuje se da svaki kandidat koji želi da pohađa obuku i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google ima makar osnovna znanja vezana za izradu sajtova, te da poznaje rad u Windows okruženju.

Tako da, slobodno možemo da kažemo da je ovaj kurs namenjen onome ko želi da poboljša svoj rad, ali i svoju radnu biografiju i počne mnogo bolje da zarađuje, uzevši u obzir da je poznato da SEO stručnjaci imaju zadovoljavajuća primanja.

Koliko traje obuka za SEO - optimizacija sajta za Google?

Nastavni plan i program za obe vrste obuke, odnosno i za individualnu i za grupnu nastavu, podrazumeva jasno definisano trajanje.

U zavisnosti od izbora svakog kandidata zavisi i da li će biti tačno određeno i kada se nastava održava, to jest u kojim terminima, ali i kojom dinamikom, a što važi za grupnu nastavu. Inače, obuka i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google koji se održava prema pravilima rada u grupama podrazumeva ukupno 15 školskih časova.

Isto toliko traje i individualna nastava, a bitna razlika jeste što kod grupne nastave postoji tačno utvrđena dinamika i podrazumeva da se časovi održavaju tri puta nedeljno i to po tri školska časa, a to zapravo znači da kandidat treba da ta tri dana u nedelji prati predavanja u trajanju od po 135 minuta.

Koja je cena kursa za SEO - optimizacija sajta za Google?

Ukoliko vas zanima cena ove obuke, morate da znate da se ona razlikuje u zavisnosti od toga da li je u pitanju individualna ili grupna obuka i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google.

Pogledajte cene u našem cenovniku.

Gde i kada se održava obuka i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google?

Kada se kandidat zainteresovan za individualnu nastavu prijavi u konkretnoj poslovnici, on neće dobiti informacije kada nastava počinje, budući da bi trebalo da se direktno sa profesorom koji je zadužen za sprovođenje njegove obuke dogovori i o tome, ali i o terminima koji odgovaraju i jednom i drugom, a trebalo bi i da usaglase kojom dinamikom će se održavati predavanja.

Stvar je malo drugačija kod grupne obuke, uzevši u obzir da se ona može organizovati isključivo u poslovnici Akademije Oxford u kojoj se ispuni osnovni uslov, a koji podrazumeva prijavljivanje minimalno tri kandidata, kako bi na taj način bila oformljena grupa. A pošto bude bio ispunjen taj uslov svi koji su imali prilike da se prijave će, od strane zaposlenih u toj poslovnici da budu obavešteni o detaljima, a što na prvom mestu podrazumeva informisanje prijavljenij o tome kada počinje obuka i kurs za SEO - optimizacija sajta za Google, a zatim i o terminima, to jest o dinamici održavanja predavanja.

Dodatne napomene:

  • u radno vreme konkretne poslovnice, a inače tokom cele godine, kandidati mogu da izvrše prijavu lično, a pruža im se isto tako i mogućnost da odabranu poslovnicu kontaktiraju telefonskim putem i tako se prijave, kao i da na onu mejl adresu koja se nalazi na sajtu Akademije Oxford pošalju sve podatke za prijavu
  • kandidat je dužan da plaćanja vezana za pohađanje ove obuke izvrši u onoj poslovnici u kojoj će i da prati nastavu, a u skladu sa trenutno važećim cenovnikom
  • bilo koja kompanija da želi svojim zaposlenima da omogući pohađanje ovog kursa, a neophodno je određeno prilagođavanje nastavnog plana, može da očekuje da će zaposleni u konkretnoj poslovnici, koliko god je to moguće da izađu u susret timi zahtevima

Seo optimizacija za Google pretragu

Spisak gradova za školu računara - kurs za SEO

Česta pitanja za kurseve računara
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!