Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka. Uvode se tabele unutar baze i naredbe koje se izdaju za oblikovanje podataka. Polaznici rade na proceduralnom programiranju, upravljanju integritetom podataka i integraciji XML tehnologije u SQL Server. Polaznici se temeljno obučavaju da rade na pitanju bezbednosti korisnika i privilegija. Lekcije obuhvataju oporavak podataka, praćenje aktivnosti SQL Servera, korišćenje SQL Server agenta, replikaciju i distribuciju podataka, transakcije i zaključavanje.

Sadržajem kursa je predviđeno da polaznici savladaju TRANSACT-SQL jezik, koji služi za definisanje, korišćenje i kontrolu podataka, kao i za pravljenje korisničke aplikacije.Na početku kursa, polaznici rade na instalaciji i konfiguraciji SQL Servera, radi se na podešavanju i upravljanju SQL Servera 2008.

Nastavlja se sa upravljanjem datoteka i podataka. Lekcije obuhvataju planiranje i stvaranje baze podataka, koristeći opcije za kontrolu ponašanja database.

U narednom koraku, predstavlja se Disaster Recovery. Polaznici uče kako se obavljaju različite vrste backup-a i restore operacije, uključujući backup i restore vraćanje podataka.

TESTOVI


Kao što je već navedeno, bitan momenat kursa predstavlja pitanje bezbednosti. Polaznici rade na zaštiiiti SQL Servera. Njima se predstavlja bezbednosni model SQL Servera i kako se koriste SQL Server bezbednosne funkcije za kontrolu pristupa bazama podataka i njihovom sadržaju.

Naredni modul bavi se prenosom podataka na i sa SQL Servera, koristeći UI. Polaznicima se predstavljaju alatke komandne linije, kao i proces pretvaranja podataka sa SQL Server Integration Services.

Polaznici se, zatim, obučavaju da samostalno obavljaju administrativne poslove, da automatizuju rutinske administrativne poslove koristeći operatore i upozorenja.Naredne lekcije obuhvataju gradivo iz implementacije replikacija i održavanja visoke dostupnosti.

Trajanje kursa: 40 časova

Cena: 39.300 RSD


Spisak gradova za kurs za održavanje microsoft SQL server baze podataka

Česta pitanja za kurseve računara
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!