Kurs i obuka za MS ACCESS

Poznavanje rada sa bazama podataka spada u domen IT stručnjaka, ali u zavisnosti od posla koji neko treba da obavlja može da bude uvršten i u redovne zahteve. Takođe, smtra se znatnom prednošću i ako je neko već imao priliku da nauči da rade u programu Excel, jer je na taj način zapravo stekao odličan temelj za korišćenje programa Access, koji je namenjen izradi i radu sa bazama podataka.

Kurs i obuka za Access koja se organizuje u poslovnicama Akademije Oxford u celoj Srbiji je namenjena svakome ko čak i ne poseduje nikakvo predznanje iz ove oblasti, stim da se od svih kandidata koji se prijave za pohađanje očekuje da su upoznati sa osnovama rada na računarima.

Prilikom prijavljivanja, koje mogu da izvrše cele godine u svakoj poslovnici lično, odnosno da se prijave putem telefona ili mejla koji šalju na adresu navedenu na zvaničnom sajtu ove institucije, kandidati će i da navedu da li žele da ovu vrstu obuke pohađaju individualno ili im više odgovara rad u grupama. Kod individualne nastave je trajanje, odnosno nastavni fond tačno određen, ali se polaznik sa svojim profesorom i uz prisustvo koordinatora za nastavu u konkretnoj poslovnici dogovara kada će časovi biti održavani, odnosno kojom dinamikom. Kod grupne nastave stvar je potpuno drugačija, jer ne samo da je trajanje tačno definisano, već i termini, ali i dinamika održavanja predavanja, što znači da kandidat koji se odluči za ovu vrstu nastave jednostavno treba da se prilagodi svemu navedenom i naravno da ispoštujete termine.Svaki profesor Akademije Oxford koji je zadužen za sprovođenje nastavnog plana i programa koji predviđa obuka i kurs za Access spada u red vrhunskih IT stručnjaka, tako da će polaznici dobiti sva neophodna znanja da bi radili sa bazama podataka koja će im biti prezentovana na najbolji mogući način.

Šta podrazumeva obuka i kurs za Access?

Zvaničan nastavni plan ove obuke koja omogućuje svim kandidatima da po njenom uspešnom završetku budu potpuno sposobni da samostalno kreiraju bazu podataka, to jest da rade u programu Access, podrazumeva najpre upoznavanje svih polaznika obuke sa načinom rada u ovom programu, odnosno sa njegovim osnovnim karakteristikama.

Kurs i obuka za Access dalje podrazumeva upoznavanje polaznika sa svim karakteristikama baza podataka, kao i sa njihovim elementima, te načinom funkcionisanja i organizacije. Polaznici će zatim, budući da je ova vrsta obuke je zamišljena kao idealna kombinacija praktičnog i teorijskog dela, naučiti i na koji način se kreira jednostavnija baza podataka, te kako se na različite načine može pregledati njena sadržina. A potom će im predavači prezentovati način izrade tabele, kao i definisanje, odnosno modifikovanje polja u konkretnoj tabeli, tako da će polaznici naučiti ne samo da unesu i isprave podatke u konkretnoj tabeli, već i da ih obrišu. Posle toga će da savladaju sva znanja neophodna za sortiranje, odnosno filtriranje i to kako podataka u tabeli, tako i određenih obrazaca, a nakon toga će ih predavači uputiti u način pravljenja, izmene i opozova upita sa ciljem dobijanja zahtevanih podataka iz konkretne baze.Podrazumeva se i da će svaki polaznik biti upoznat sa pojmom obrasca, te će izmešu ostalog da nauči i kako da napravi obrazac za unos, ali i izmenu, odnosno kako se vrši brisanje konkretnih zapisa i podataka u njima. A pored svega toga će zavladati i znanja koja su im neophodna za izradu izveštaja, kao i njihovu pripremu za dalju distribuciju.

Očekuje se da svaki kandidat nakon što završi obuku i kurs za Access može sasvim samostalno da radi u ovom programu, tako da će na taj način biti u prilici da sve neophodne podatke unosi ne samo relativno brzo, već i tačno, ali i da podatke koji su vezani za različite oblasti samostalno unosi u jedinstven sistem baze podataka, pa tako na primer poveže segmente prodaje, potrošnje i nabavke u konkretnom preduzeću. Takođe će kandidati moći da menjaju podatke u okviru određene baze podataka, pa čak i da ih izbrišu kada je to potrebno. A biće i u prilici da u skladu sa potrebama radne pozicije na kojoj su zaposleni kreiraju različite tipove izveštaja i da ih šalju i to kako u elektronskom, tako isto i u štampanom obliku.

TESTOVI


Kako funkcioniše nastava u toku kursa za Access?

Kada kandidat bude vršio prijavu za pohađanje ove vrste obuke, on će i da navede za koji tip nastave je zainteresovan, uzevši u obzir da se obuka i kurs za Access odvija kako prema principima grupne, tako i u skladu sa pravilima za individualnu nastavu.

A oni kandidati koji se budu odlučili za prvu varijantu, to jest grupnu nastavu, moraju da znaju da su termini u ovom slučaju jasno definisani, ali i dinamika održavanja predavanja, odnosno trajanje ove vrste nastave. Upravo iz tog razloga je neophodno da polaznici usklade svoje slobodno vreme sa navedenim terminima, budući da do promene termina u okviru grupne nastave obično ne dolazi, iako postoje izuzeci kada je moguće i da se oni promene, ali to ipak ne spada u redovnu praksu. Zapravo se radi o tome da u onim situacijama kada svi polaznici u okviru jedne grupe, a koja može da broji od najmanje troje do najviše osmoro polaznika, iznesu zvanično zahtev za promenom termina, te ukoliko koordinator za nastavu u toj poslovnici proceni da izvršena promena neće uticati na ostale kurseve koji se u njoj održavaju, eventualno može da dođe do promene termina.

Individualna nastava se u mnogo čemu razlikuje od grupne, a na prvom mestu podrazumeva prisustvo samo jednog polaznika, tako da je profesor praktično upućen samo na njega. Uz to, ovde je precizno određeno samo trajanje nastave, dok dinamika održavanja časova, kao i termini zapravo predstavljaju stvar dogovora između profesora i kandidata.

Kome je kurs i obuka za Access namenjena?

Iako rad sa bazama podataka nije baš među redovnim zahtevima za recimo radna mesta u oblasti administracije, postoje i one radne pozicije gde se zahteva poznavanje rada u programu Access. Iz tog razloga se obuka i kurs za Access preporučuje svakome ko želi da na prvom mestu poboljša svoju radnu biografiju, odnosno da prilikom konkurisanja na sledeće radno mesto svakako bude u prednosti u odnosu na druge kandidate.

Od prijavljenih kandidata se, u principu ne zahteva nikakvo predznanje u radu sa ovim programom, ali se smatra prednošću ukoliko je kandidat savladao rad u programu Excel, jer je to odlična osnova za nastavak učenja, odnosno za savladavanje ovog programa, ali je uobičajeni zahtev koji se stavlja pred sve polaznike usmeren na osnovnu računarsku pismenost.

Koliko traje obuka i kurs za Access?

Kako kandidati biraju da li žele da pohađaju nastavu u grupi ili individualnu, to se i trajanje obuke i kursa za Access razlikuje upravo od njegovog odabira.

Svaki polaznik koji je zainteresovani za rad u grupama, treba da pohađa ukupno 36 časova ove obuke. Ne samo da su u ovom slučaju termini tačno određeni, već je ovde precizno definisana i njihova dinamika, a koja podrazumeva tri puta nedeljno po 3 školska časa, a što je zapravo tri puta nedeljno po 135 minuta nastave.

Dinamika i termini kod individualne nastave su isključivo bazirani na dogovoru između profesora i kandidata, dok trajanje ovog tipa kursa podrazumeva ukupno 24 školska časa.

Koja je cena kursa za Access?

Prilikom prijavljivanja svaki kandidat pojedinačno iznosi odluku da li želi da pohađa nastavu u grupi ili mu iz bilo kog razloga više odgovara individualna nastava. Pogledajte cene u našem cenovniku.

Kada i gde se održavaju časovi?

Iako se i grupna i individualna nastava organizuju u svim poslovnicama Akademije Oxford u kojima postoji interesovanje kandidata, činjenica je da se kurs i obuka za Access koja se sprovodi u skladu sa pravilima za individualnu nastavu može organizovati u najkraćem roku, a pošto kandidat i profesor dogovore sve detalje.

Ali, sve to nije vezano za grupnu nastavu, uzevši u obzir da je za njeno organizovanje na prvom mestu potrebno da se u jednoj od poslovnica prijavi najmanje 3 polaznika koji žele da je pohađaju, budući da grupe broje od troje do osmoro kandidata. A onog trenutka kada se bude ispunio ovaj uslov, to jest kada se najmanje troje kandidata prijavi za njeno pohađanje, ostali prijavljeni se obaveštavaju o neophodnim detaljima, a što podrazumeva prvenstveno informisanje o datumu početka kursa, a zatim i o terminima.

Dodatne napomene:

  • svako ko je zainteresovan za pohađanje ove obuke može da se u toku cele godine direktno prijavi u jednoj od poslovnica Akademije Oxford, ali i da prijavu izvršiti putem telefona ili da na mejl, koji je naveden na zvaničnom sajtu ove obrazovne institucije, pošalje sve podatke koji su neophodni za prijavljivanje
  • plaćanje se vrši u onoj poslovnici u kojoj kandidat treba da pohađa obuku i kurs za Access, a prema cenama iz trenutno važećeg cenovnika
  • ukoliko neka kompanija želi da njeni zaposleni pohađaju ovu vrstu obuke, može da očekuje određenu dozu prilagođavanja nastavnog plana i programa, a prema potrebama polaznika

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.


Spisak gradova za kurs i obuku za MS ACCESS

ISPITNI CENTRI
  • JPOA - Javno priznati organizator aktivnosti
  • ICDL - Ispitni centar
  • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
  • LCCI - Ispitni centar
  • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje