Kurs i obuka za MS EXCEL

Jedan od najčešće korišćenih softvera iz Microsoft Office paketa koji podrazumeva korišćenje tabela i tabelarnih kalkulacija svakako je MS Excel. A budući da se poznavanje rada u ovom programu iznosi, vrlo često kao jedan od osnovnih zahteva za veliki broj radnih pozicija to je i obuka i kurs za Excel koju sprovodi Akademija Oxford namenjena svakome ko želi da savladavanjem rada u ovom programu, na prvom mestu unapredi svoju radnu biografiju.

Ova obuka se odvija u svim poslovnicama koje se osim u Beogradu i to ne samo u centru grada, već i na nekoliko drugih lokacija, nalaze još i u Jagodini, Nišu, Subotici i Novom Sadu, odnosno u Čačku, Kraljevu, Ćupriji, Kragujevcu i Mladenovcu, ali i u drugim gradovima širom naše zemlje.

Kandidati koji se odluče za pohađanje ovog kursa, takođe imaju i mogućnost da odaberu da li će nastavu da pohađaju individualno, gde imaju značajnu slobodu u donošenju odluka o terminima i o dinamici održavanja časova, dok je trajanje precizno određeno ili će, pak da pohađaju nastavu u grupi. Moramo da naglasimo da grupe mogu da broje najviše osmoro članova, a za formiranje jedne grupe je neophodno najmanje troje prijavljenih, budući da se tako očuvava visok kvalitet nastave, po kome nas svi znaju. Svi oni polaznici koji se odluče za ovu vrstu nastave će da se prilagode tačno određenim terminima, budući da oni uglavnom nisu podložni nikakvim promenama.Predavači koji su zaduženi da svoja znanja prenesu svim polaznicima ove obuke, ne samo da su visokokvalifikovani, već imaju iskustva u radu upravo sa ovim programom.

Obuka i kurs za Excel se održava u toku cele godine i to u onim poslovnicama u kojima se formiraju grupe, a ukoliko kandidati odluče da pohađaju ovu vrstu nastave. Inače, prijavljivanje je moguće izvršiti na nekoliko načina i to tokom svih 12 meseci uz mogućnost prijavljivanja preko mejla, gde treba navesti osnovne podatke, a mejl treba poslati na onu adresu koja je navedena na zvaničnom sajtu Akademije Oxford. Isto tako, kandidati imaju mogućnosti i da se lično prijave za pohađanje ovog kursa, odnosno da odabranu poslovnicu kontaktiraju putem telefona i navedu da ih zanima obuka i kurs za Excel, te da se sa zaposlenima dogovore oko svih detalja.Šta obuhvata kurs i obuka za Excel?

Na samom početku, obuka i kurs za Excel podrazumevaju upoznavanje svih polaznika sa načinom funkcionisanja ovog programa. A kandidati zatim uče kako se radi sa tabelama i to u smislu da uče prvo kako se otvara nova tabela, a zatim i kako može da se izmeni postojeća, kao i na koji način treba sačuvati određenu tabelu i to kako u programu Excel, tako i u mnogim drugim formatima koji su dostupni.

Potom će ih predavači upoznati sa različitim opcijama koje je moguće koristiti u ovom programu, a kako bi uz njihovu primenu maksimalno povećali svoju uspešnost. Posle toga kandidati uče na koji način treba unositi podatke u pojedinačne ćelije u okviru konkretne tabele i kako treba da se koristi dobra praksa za formiranje određenih listi. Podrazumeva se da će naučiti i kako se vrši odabir, sortiranje i kopiranje konkretnih podataka, odnosno na koji način ih treba premestiti ili obrisati. Zatim će se upoznati i sa uređivanjem pojedinačnih redova, odnosno kolona u okviru jednog radnog lista i tu će da savladaju sve ono što je potrebno za kopiranje, premeštanje i brisanje podataka, odnosno naučiće kako treba da se preimenuje konkretni radni list.

Kako program Microsoft Excel dozvoljava unos i matematičkih i logičkih formula sa ciljem poboljšanja rada u okviru konkretne tabele, to nastavni plan i program koji predviđa obuka i kurs za Excel podrazumeva i upoznavanje polaznika sa načinom unosa tih formula, gde će naučiti i kako treba koristiti dobru praksu za unošenje formula. Takođe će se upoznati i sa standardnim greškama koje se javljaju prilikom toga i na koji način treba da ih prepozna, odnosno otkloni.

Formatiranje teksta, ali i brojeva u okviru konkretnog tabelarnog dokumenta je takođe segment koji će savladati svi polaznici ove obuke, a pored toga će naučiti i kako treba da izaberu, a zatim i da formiraju i oblikuju različite grafikone, kako bi konkretne informacije bile što bolje i kvalitetnije prikazane u tom dokumentu.

Pored svega što smo pomenuli, polaznici ove obuke će da nauče i na koji način treba prilagoditi podešavanja stranice jednog tabelarnog dokumenta i na koji način se sadržina dokumenta proverava, odnosno kako je treba ispraviti pre nego što se započne sa procesom štampanja, što je takođe oblast koju će savladati svi polaznici obuke, gde će se upoznati ne samo sa klasičnim načinom štampanja, već i sa prilagođavanjem pozicije stranice za štampanje i sličnim detaljima, koji su neophodni da bi on jednog dana potpuno samostalno mogao da se koristi ovim programom.

TESTOVI


Kako se odvija nastava u okviru obuke za Excel?

Kandidati koje zanima obuka i kurs za Excel, prilikom prijave bi trebalo da navedu i da li su zainteresovani da nastavu pohađaju u grupi ili individualno. Ukoliko se odluče za grupnu nastavu, moraju da imaju na umu da su termini u ovom slučaju jasno definisani, kao i dinamika, odnosno trajanje ove vrste obuke i da se broj kandidata u jednoj grupi kreće od najmanje troje, pa do osmoro, koliko ih je najviše u konkretnoj grupi. Budući da su termini fiksno određeni, očekuje se da kandidati u potpunosti prihvate to, mada ima i onih situacija koje se, doduše retko događaju, te ne spadaju u redovnu praksu, a koje podrazumevaju da svi polaznici koji čine jednu grupu iznesu zahtev koordinatoru za nastavu u toj poslovnici da se termini promene. U skladu sa dogovorom, ta promena može da bude izvršena jedino onda kada to odgovara svim polaznicima obuke i predavaču, a u okviru određene poslovnice Akademije Oxford postoje realni uslovi da se ona izvrši, što podrazumeva da neće doći do ometanja ostalih kurseva koji se u njoj odvijaju.

Onaj kandidat koji bude odlučio da pohađa individualni kurs i obuku za Excel, će se prilikom prijavljivanja sa predavačem dogovoriti io terminima i o dinamici održavanja nastave, jer je trajanje ove vrste obuke jasno definisano i nije podložno izmenama.

Kome je obuka i kurs za Excel namenjen?

Bez obzira kojoj starosnoj dobi da pripadaju kandidati koji su zainteresovani da pohađaju obuku i kurs za Excel, neophodno je da imaju osnovnu računarsku pismenost, a od njih se ne zahteva prethodno poznavanje rada u ovom programu.

U principu, kurs i obuka za Excel je namenjena svakome ko želi da se upozna sa radom u programu za tabelarne kalkulacije, a od čega će sasvim sigurno imati koristi i to već prilikom konkurisanja za naredno radno mesto.

Koliko traje kurs i obuka za Excel?

U skladu sa odlukom svakog pojedinačnog kandidata da li želi da pohađa individualnu ili nastavu u grupi, zavisiće i koliko traje obuka i kurs za Excel.

Kod grupne nastave, ne samo da je trajanje tačno određeno, već i termini i dinamika, a ona podrazumeva pet dana po tri školska časa, odnosno pet dana po 135 minuta nastave, što je ukupno 15 časova.

Sa druge strane, kod individualne nastave je takođe tačno određeno trajanje, ali se o terminima i njihovoj dinamici svaki kandidat pojedinačno dogovora direktno sa predavačem. Prema zvaničnom nastavnom planu i programu, individualna nastava podrazumeva ukupno 10 školskih časova, a što je zapravo deset puta po 45 minuta, raspoređeno onako kako odgovara i kandidatu i profesoru, a sve u skladu sa dogovorom koji oni imaju sa koordinatorom za nastavu te poslovnice.

Koliko košta kurs za Excel?

Kada kandidat bude završio prijavljivanje na bilo koji od navedenih načina, on će moći i da sazna koliko košta kurs i obuka za Excel, uzevši u obzir da se njena cena razlikuje u zavisnosti od toga da li želi da pohađa grupnu ili individualnu nastavu. Pogledajte cene u našem cenovniku.

Gde i kada se održava obuka za Excel?

Mesto i vreme održavanja nastave su u direktnoj vezi sa odlukom svakog pojedinačnog kandidata o vrsti kursa koji želi da pohađa.

Radi se, zapravo o tome da se kurs i obuka za Excel koju kandidat pohađa po principu individualne nastave održava u onoj poslovnici u kojoj se on prijavio. A vreme kada bi trebalo da se ona održi, zavisi isključivo od toga šta se kandidat dogovorio sa predavačem.

Kod grupne nastave je stvar nešto drugačija, jer mora da se sačeka da se u konkretnoj poslovnici Akademije Oxford oformi grupa, a što podrazumeva da se prijavi najmanje 3 polaznika koji žele da pohađaju ovu vrstu nastave. U propisanom roku po ispunjenju ovog uslova će svi kandidati koji su se prethodno prijavili da budu obavešteni o tačnom datumu kada počinje nastava, ali i o terminima koji se u ovom slučaju ne mogu menjati.

Dodatne napomene:

  • kandidati koji žele da pohađaju obuku i kurs za Excel mogu da se direktno prijave u svakoj od preko 20 poslovnica Akademije Oxford, a mogu to da učine i putem telefona ili mejla (adresa na koju treba poslati sve podatke se nalazi na zvaničnoj web prezentaciji)
  • plaćanje se vrši u poslovnici u kojoj se i vrši prijava, odnosno odvija nastava
  • u slučaju da određena kompanija želi da obuka i kurs za Excel bude organizovan za određeni broj zaposlenih, plan nastave se u određenoj meri može prilagoditi zahtevima polaznika

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.


Spisak Gradova za Kurs i Obuka za MS EXCEL

ISPITNI CENTRI
  • JPOA - Javno priznati organizator aktivnosti
  • ICDL - Ispitni centar
  • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
  • LCCI - Ispitni centar
  • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje