Škola stranih jezika Kragujevac

Škola stranih jezika u Krgujevcu posebno je predviđena škola za sve polaznike, bez obzira na godine i status, jer je mogućnost prilagođavanja svakom polazniku u svakom momentu dostupna, za bilo koji kurs, predviđen planom i programom ove institucije. Samim tim, možemo se pohvaliti iskustvom i profesionalnim načinom rada, koji za svakog ima rešenje. Bilo da je reč o utvrđivanju već stečenog znanja, učenju novog, ili pripremama za međunarodne ispite, naši koordinatori su tu da sa Vama uvek pronađu najadekvatnije rešenje.

Akademija Oxford je institucija koja pruža edukaciju na više od dve stotine različitih kurseva za više od trideset jezika svih šest osnovnih nivoa, A1, A2, B1, B2, C1 i C2, kao i poslovne i konverzacijske kurseve. Samim tim, mogućnosti usavršavanja su velike i omogućene su svakom pojedincu.

Kao što smo već istakli, imate mogućnost praćenja nastave na različite načine, odnosno sigurni smo da postoji i onaj koji baš Vama odgovara, spram Vaše želje i slobodnog vremena kojim raspolažete. Samim tim, nastavu za bilo koji jezik možete slušati individualno online, ili u učionici sa profesorom, najmanje dva puta nedeljno, a ukoliko je Vama potrebno, imate mogućnost i svakodnevnog učenja.


Korisne informacijeTakođe, veoma popularan deo čini varijanta poluindividualne nastave, gde sa bratom, sestrom, drugom, drugaricom, ili nekim bliskim možete da slušate nastavu koja je prilagođena radu u manjim grupama. Nakon svakog odslušanog nivoa, izlazite na ispit, čime stičete uslov za dobijanje validnog i akreditovanog dokumenta – sertifikata.

Kao i uvek, istaći ćemo mogućnost organizovanja nastave u grupama, bilo da je reč o ubrzanim, poslovnim ili redovnim kursevima jezika. Shodno Vašim potrebama, organizujemo sve varijante, koje su neophodne, kako bi svakom polazniku izašli u susret.

U našoj školi stranih jezika organizujemo i pripreme za sva međunarodna polaganja, bilo da je reč o ispitima za Goethe, Cambridge, Toefl ili neki drugi međunarodno priznat sertifikat. Kao ovlašćena institucija, u svakom od naših centara imate mogućnost polaganja APTIS testa.

Škola stranih jezika iz Kragujevca stoji na raspolaganju svojim klijentima koji na najlakši način mogu savladati preko 40 kurseva stranih jezika. Naši diplomirani filolozi su spremni da obuče preko 5000 polaznika godišnje. Škola stranih jezika u Kragujevcu je najbolji izbor, jer sa malo ulaganja postižete ogromne uspehe!

U Akademiji Oxford u Kragujevcu 22 profesora i filologa uspešno vode kurseve za preko 30 grupa polaznika za engleski, nemački, francuski, grčki, španski, mađarski, ruski, holandski, švedski, norveški, slovenački, češki, bugarski, kineski, japanski, arapski jezik i mnoge druge.

Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve vrste kurseva jezika tokom cele godine. Akademija Oxford u Kragujevcu se nalazi u ul. Dr Zorana Đinđića 24. Radno vreme Akademije Oxford je od 08h do 17h radnim danima i od 09h do 14h subotom.

Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve vrste kurseva jezika tokom cele godine. Akademija Oxford u Kragujevcu se nalazi u ul. Dr Zorana Đinđića 24. Radno vreme Akademije Oxford je od 08h do 17h radnim danima i od 09h do 14h subotom.

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Kragujevcu

Kursevi stranih jezika Kragujevac - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Kragujevcu

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Kragujevac >>>


Kurs jezika Mesečna cena
Kurs albanskog jezika Kragujevac - cena Albanski jezik 50 €
Kurs makedonskog jezika Kragujevac - cena Makedonski jezik 50 €
Kurs arapskog jezika Kragujevac - cena Arapski jezik 50 €
Kurs nemačkog jezika Kragujevac - cena Nemački jezik 2500 RSD
Kurs norveškog jezika Kragujevac - cena Norveški jezik 6000 RSD
Kurs bugarskog jezika Kragujevac - cena Bugarski jezik 50 €
Kurs poljskog jezika Kragujevac - cena Poljski jezik 50 €
Kurs češkog jezika Kragujevac - cena Češki jezik 50 €
Kurs portugalskog jezika Kragujevac - cena Portugalski jezik 50 €
Kurs danskog jezika Kragujevac - cena Danski jezik 50 €
Kurs rumunskog jezika Kragujevac - cena Rumunski jezik 50 €
Kurs francuskog jezika Kragujevac - cena Francuski jezik 3000 RSD
Kurs ruskog jezika Kragujevac - cena Ruski jezik 3000 RSD
Kurs grčkog jezika Kragujevac - cena Grčki jezik 3000 RSD
Kurs slovačkog jezika Kragujevac - cena Slovački jezik 50 €
Kurs hebrejskog jezika Kragujevac - cena Hebrejski jezik 50 €
Kurs slovenačkog jezika Kragujevac - cena Slovenački jezik 50 €
Kurs hrvatskog jezika Kragujevac - cena Hrvatski jezik 50 €
Kurs engleskog jezika Kragujevac - cena Engleski jezik 2500 RSD
Kurs holandskog jezika Kragujevac - cena Holandski jezik 50 €
Kurs japanskog jezika Kragujevac - cena Japanski jezik 50 €
Kurs italijanskog jezika Kragujevac - cena Italijanski jezik 3000 RSD
Kurs španskog jezika Kragujevac - cena Španski jezik 3000 RSD
Kurs kineskog jezika Kragujevac - cena Kineski jezik 50 €
Kurs švedskog jezika Kragujevac - cena Švedski jezik 50 €
Latinski jezik 50 €
Kurs turskog jezika Kragujevac - cena Turski jezik 50 €
Kurs mađarski jezika Kragujevac - cena Mađarski jezik 50 €
Kurs ukrajinskog jezika Kragujevac - cena Ukrajinski jezik 50 €


Škola stranih jezika - Kragujevac, Akademija Oxford

Akademija Oxford Kragujevac

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2500 - 6000 RSDVirtuelni obilazak naše škole


Korisni linkovi

Kragujevac

Kragujevac - Škola stranih jezika - online nastava
2020-03-25

Kragujevac - Škola stranih jezika

Kako bi pratili svetski trend i usavršili svoju ponudu, omogućili smo Vam i ONLINE vid nastave ukoliko je neophodno da što pre savladate bilo koji strani jezik, a niste u mogućnosti da pohađati nastavu u učionici ili Vam termini zbog prirode posla ne odgovaraju! Online nastavu m...

Kragujevac - kurs engleskog jezika A2 nivo
2018-10-22

Kragujevac - kurs engleskog jezika A2 nivo

Obaveštavamo Vas da od 01.novembra sa nastavom kreće grupa za engleski jezik A2 nivo. Trajanje kursa: 5 meseci Termini nastave: sreda/četvrtak od 17:30h Cena: 12.500 rsd (plaćanje se vrši u 5 mesečnih rata) Unapredite vaše znanje sa najboljima. ...

Kragujevac - kurs nemačkog jezika A1 nivo
2018-10-21

Kragujevac - kurs nemačkog jezika A1 nivo

Obaveštavamo Vas da od 23.oktobra sa nastavom kreće grupa za nemački jezik A1 nivo. Trajanje kursa: 5 meseci Termini nastave: utorak od 19h i četvrtak od 17:30h Cena: 12.500 rsd (plaćanje se vrši u 5 mesečnih rata) Za studente, nezaposlena lica i p...

Grad Kragujevac

Osim što je dospeo u centar interesovanja zbog preuzimanja čuvena fabrike “Zastava” od strane italijanske kompanije “Fiat”, grad Kragujevac je sve interesantniji za poslovna ulaganja. Sve informacije o samom gradu, ali i privredi, obrazovanju i ostalim segmentima života u njemu ćete naći na zvaničnom internet sajtu www.kragujevac.rs


Prva kragujevačka gimnazija

Prva kragujevačka gimnazija

Na sajtu www.prvagimnazija.edu.rs ćete naći sve potrebne informacije o upisu i nastavi u okviru Prve kragujevačke gimnazije, koja se nalazi u ulici Daničićevoj broj 1. Njihova mejl adresa je prvagimnazijakg@yahoo.com.


Univerzitet u Kragujevcu - filologija

Univerzitet u Kragujevcu - filologija

Pod nadležnošću Republike Srbije je i Univerzitet u Kragujevcu, u okviru koga se, pored ostalog izučavaju i nemački, španski, francuski i italijanski jezik i književnost. Sve informacije o radu ovog univerziteta ćete dobiti na njihovom zvaničnom sajtu www.filum.kg.ac.rs. A Filološko - umetnički fakultet u Kragujevcu se nalazi u ulici Jovana Cvijića bb.


MEGGLE Srbija

MEGGLE Srbija

Na zvaničnom sajtu nemačke kompanije “Meggle” za našu zemlju, www.megle.rs možete videti sve informacije o njihovom poslovanju. Njihovo sedište se nalazi u Kragujevcu, u ulici Save Kovačevića broj 58. Početak poslovanja ove kompanije u Nemačkoj seže čak na kraj 19. veka, a danas je svetski lider u izradi mlečnih proizvoda.


Securitas

Securitas

Iako švedska firma “Securitas” ima sedište za našu zemlju u Beogradu, ona ima i u još nekoliko gradova u zemlji svoje predstavništvo. Osim u Novom Sadu, Nišu i Čačku, predstavništvo ove firme iz Švedske koja se bavi zaštitom ljudi i objekata, se nalazi i u srcu Šumadije i to na adresi Save Kovačevića broj 54, Kragujevac. Zvanična web prezentacija je securitas.co.rs.


TPV Šumadija

TPV Šumadija

Predstavništvo slovenačke firme koja se bavi primarno proizvodnjom zaptivača za sve vrste vozila za teritoriju Srbije se nalazi u Kragujevcu. Inače, ova kompanija iz Slovenije se bavi proizvodnjom i mnogih drugig delova, a radi u kooperaciji sa čuvanim nemačkim proizvođačem “Victor Reinz GMBH”. Sve informacije o njihovom poslovanju možete potražiti na zvaničnom web sajtu www.sanel.biz. Adresa kompanije “TPV” iz Slovenije je Liparska kosa broj 20, Kragujevac.


Viator&Vektor - ZASTAVA ŠPED DOO

Viator&Vektor

U ulici Vojislava Kalanovića bb, u Kragujevcu je smešteno predstavništvo slovenačke firme koja se bavi špedicijom i koja posluje na teritoriji naše zemlje već nekoliko godina. Ukoliko imate potrebu da ih kontaktirate, to možete učiniti ili putem navedene adrese u Kragujevcu.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!