Škola stranih jezika Niš

Akademija Oxford u Nišu, kao škola stranih jezika, postoji više od dve godine. Svojim postojanjem zasiguno je povećala broj edukovanih polaznika na viši nivo od dotadašnjeg, što pokazuje veliki broj serifikovanih kurseva, na različitim nivoima.

Želeći da postignemo kvalitetan način edukacije, po najsavremenijim standardima, uvodivši nove metode učenja, oplemenili smo već dobro poznate sisteme rada, unaprediviši usluge usmerene ka svakom polazniku ponaosob. Samim tim, broj polaznika je svake godine sve veći, a škola stranih jezika već svim građanima je dobro poznata.

Akademija Oxford u svom delu škole stranih jezika, kao jednom od ponuđenih segmenata svog rada, nudi preko dve stotine kurseva jezika počev od A1, A2, B1, B2, C1, C2. Polaznici imaju mogućnost da pohađaju nastavu individualno, što je jedan od najtraženijih načina, ukoliko imate specifično radno vreme, koje je teško prilagoditi fiksnim terminima grupa. Ovakav vid edukacije je moguće poahađati u učionici sa profesorom, ili online, ukoliko Vam je lakše da nastavu pratite od kuće. U svakom slučaju rezultat je isti, a časovi se mogu organizovati prema Vašem slobodnom vremenu i mogućnostima. Časove na ovaj način možete slušati svaki dan, ukoliko je neophodno da što pre savladate neki od jezika.

Korisne informacijeTakođe, poluindividualna nastava je vid predavanja koji je u današnje vreme veoma popularan. Rad je prilagođen učenju u manjim grupama, a polaznici moraju da odslušaju dvadeset i pet dvočasa, odnosno pedeset školskih časova, organizujući časove sa profesorom prema svom slobodnom vremenu.

Ipak, jedan od najzastupljenijih vidova učenja stranih jezika je učenje u grupama. Grupna nastava se odvija u vidu redovnih i ubrzanih kurseva, koji mogu da traju od dva do šest meseci. Ubrzana nastava se najčešće odvija svakodnevno, dok je redovna nastava dva puta nedeljno po devedeset minuta, ili jednom nedeljno u trajanju od tri sata – blok nastava. Nakon svakog odlsušanog kursa, polaznici izlaze na ispit, čime stiču uslov za dobijanje akreditovanih sertifikata.

Možemo se pohvaliti i kursevima jezika za decu, koji traju tokom cele školske godine, sa pauzama za vreme školskih raspusta i praznika. Kursevi prate gradivo osnovnih škola i prilagođeni su uzrastu dece za određeni nivo.

Škola stranih jezika u Nišu nudi preko 40 kurseva stranih jezika. U njoj imate mogućnost da naučite svetske jezike sa uz profesionalne i kvalifikovane stručnjake. Verujte hiljadama zadovoljnih klijenata i upišite se i Vi što pre. Škola stranih jezika Niš vas očekuje!U našoj školi stranih jezika, 35 profesora i filologa uspešno vode kurseve za preko 70 grupa polaznika za engleski, nemački, španski, italijanski, francuski, grčki, mađarski, ruski, holandski, švedski, norveški, slovenački, poljski, češki, bugarski, kineski, japanski, arapski jezik. U 2013. godini, u Nišu, više od 20.000 polaznika je pohađalo različite kurseve jezika. Akademija Oxford u Nišu se nalazi u ulici Vožda Karađorđa br. 14/3, preko puta glavne pošte, a odmah pored luksuznog hotela Grand. Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve vrste kurseva stranih jezika tokom cele godine.

Ljubazni koordinatori Akademije Oxford će Vas uvek srdačno dočekati i dati odgovor na svako vaše pitanje i u najkraćem mogućem roku organizovati kurs za koji ste zainteresovani.

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Nišu

Kursevi stranih jezika Niš - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Nišu

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Niš >>>

Škola stranih jezika - Niš, Akademija Oxford

Akademija Oxford Niš

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2500 - 6000 RSDKorisni linkovi

Niš

Akademija Oxford Niš - BESPLATNE LETNJE RADIONICE ZA DECU!
2023-08-02

Akademija Oxford Niš - BESPLATNE LETNJE RADIONICE ZA DECU!

Dragi roditelji i mališani, Naša škola organizuje letnje radionice namenjene deci uzrasta od 6 do 10 godina - POTPUNO BESPLATNO! Pružamo vam sjajnu priliku da vaši mališani provedu svoje vreme na kreativan i edukativan način. Naredna radionica koja nas očekuje je...

Kursevi jezika na 50% popusta - Niš
2023-06-21

Kursevi jezika na 50% popusta - Niš

NEVEROVATAN LETNJI POPUST OD 50% u AKADEMIJI OXFORD! Pripremili smo za vas letnji popust od neverovatnih 50% na ubrzane grupne kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog i ruskog jezika! Nastava se održava tokom jula i avgusta, upis polaznika traje tokom...

Akademija Oxford Niš - Dan španskog i engleskog jezika
2023-04-24

Akademija Oxford Niš - Dan španskog i engleskoh jezika

U nedelju 23. aprila obeležen je dan engleskog i španskog jezika. Oba jezika su izuzetno popularna i rasprostranjena i spadaju u grupu najzastupljenijih jezika na svetu. Po poslednjim statistikama, španski jezik govori oko 550 miliona ljudi, dok engleski broji više od milijardu govornika, među ...

Grad Niš je centar Nišavskog okruga i nalazi se na raskrsnici vrlo važnih saobraćajnica, te se smatra da je jedan od razvijenijih gradova u privrednom smislu na teritoriji Republike Srbije.

Grad Niš

Na teritoriji grada Niša postoji preko 30 osnovnih škola i nekoliko predškolskih ustanova, a tu su i različite srednje škole. Pored čak četiri gimnazije, u Nišu postoje i medicinska i ekonomska, ali i trgovinska, odnosno ugostiteljsko - turistička škola, zatim nekoliko mašinskih, kao i škola mode i lepote, muzička i druge.

Niški univerzitet obuhvata kako Pravni, Medicinski, Ekonomski i Mašinski, tako i Tehnološki fakultet. A u sklopu ovog univerziteta postoji i Prirodno - matematički, zatim i Fakultet zaštite na radu, ali i Građevinsko - arhitektonski, odnosno Filozofski i Fakultet umetnosti, kao i Fakultet sporta i fizičkog obrazovanja.

Takođe, na teritoriji Niša su i dve više škole, a sve potrebne informacije ne samo o obrazovanju u ovom gradu, već i od svim segmentima života u njemu ćete pronaći na zvaaničnoj web prezentaciji www.ni.rs.


Gimnazija “Bora Stanković”, Niš

Gimnazija Bora Stanković, Niš

Gimnazija “Bora Stanković” u Nišu se nalazi na adresi Vožda Karađorđa broj 26. Web sajt ove škole je www.borastankovic.edu.rs. Takođe, imate mogućnost i da im se obratite putem mejla info@borastankovic.edu.rs. Đaci koji pohađaju ovu nišku gimnaziju mogu da pohađaju ne samo društveno - jezički, odnosno prirodno - matematički smer, već i prirodno - matematički smer u okviru koga je nastava na engleskom jeziku, ali i poseban program koji je namenjen obdarenim učenicima u računarskoj gimnaziji. A što se tiče stranih jezika, osim engleskog i nemačkog đacima ove škole su na raspolaganju i francuski i ruski, bilo da je u pitanju prvi bilo drugi jezik.


Prva niška gimnazija “Stevan Sremac”

Prva niška gimnazija Stevan Sremac

Na adresi Vožda Karađorđa broj 27, u Nišu, a odmah pored prethodno pomenute gimnazije se nalazi Prva niška gimnazija “Stevan Sremac”. Mejl je ssremac@medianis.net, a web sajt je www.sremac.edu.rs. Učenici ove škole mogu da pohađaju nastavu na društveno - jezičkom, odnosno prirodno - matematičkom smeru, a ono po čemu je ova škola poznata jeste što postoji poseban smer za obdarene učenike u filološkoj gimnaziji, gde se nastava odvija na engleskom jeziku, kao i društveno - jezički smer u okviru koga se nastava odvija na nemačkom jeziku. Uz latinski i osnove prevođenja koji su uvršteni u redovni nastavni plan i program, učenici mogu kao prvi, odnosno drugi jezik da uče nemački i engleski, ali i francuski, španski, italijanski i ruski jezik.


Gimnazija “9. maj”, Niš

Gimnazija 9. maj, Niš

U ulici Jeronimova broj 18 u Nišu se nalazi gimnazija “9. maj”. Web sajt je www.9maj.edu. Ova niška škola je nekoliko puta tokom svoje istorije menjala oblast, tako da je na početku postojanja bila trgovačka, zatim ekonomska, a na kraju prirodno matematička škola, pre nego što je postala gimnazija opšteg tipa. Đaci ove škole kao obavezan predmet imaju engleski jezik, a imaju i mogućnosti izbora drugog jezika u skladu sa nastavnim planom i programom.


Gimnazija “Svetozar Marković”, Niš

Gimnazija Svetozar Marković, Niš

Na adresi Branka Radičevića broj 1 u gradu Nišu je smeštena gimnazija “Svetozar Marković”. Možete da ih kontaktirate i na mejl gsm-nis@open.telekom.rs, a web sajt ove škole je www.gsm-nis.edu.rs. Od smerova su prisutni društveno - jezički i prirodno - matematički, kao osnovni, a ono po čemu je ova gimnazija naročito poznata jeste što učenici mogu da pohađaju i prirodno - matematički smer na kome se nastava održava kako na engleskom, tako i na francuskom jeziku. Takođe, u sklopu ove gimnazije se nalazi i poseban smer za obdarene učenike u matematičkoj gimnaziji, odnosno obdarene učenike za fiziku. Nastava se odvija po principu bilingvalne nastave, odnosno na srpskom i francuskom, a od nedavno i na engleskom jeziku. Osim engleskog jezika, đaci imaju mogućnost da uče i francuski, italijanski i ruski, kao i nemački jezik.


Philip Morris International

Philip Morris International

Američka firma koja je globalni lider u duvanskoj industriji “Philip Morris International” se nalazi na adresi Bulevar 12. februara broj 74, u Nišu. Kompanija ima sedište u Beogradu i to na adresi Bulevar Zorana Đinđića broj 64a. Svoje proizvode izvozi širom sveta, a Austrija, Bugarska, Belgija, Kina, Češka i Danska su samo neke od zemalja gde ćete pronaći proizvode ove kompanije. Sem toga ona izvozi i na estonsko, ali i grčko, francusko, holandsko i norveško tržište, odnosno portugalsko, slovačko, švedsko i korejsko, te špansko, rumunsko, rusko iturskp, ali i tržišta sa mnogih drugih zemalja. Interente prezentacija ove kompanije je www.pmi.com.


Prehrambena industrija Yumis d.o.o. Niš

Prehrambena industrija Yumis d.o.o. Niš

Na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina broj 80 - 86 se nalazi Prehrambena industrija “Yumis” d.o.o. U Nišu. Kompanija se primarno bavi proizvodnjom začina, čajeva i aditiva za pekarsku industriju, ali i pudinga, šlagova, supa i drugih proizvoda u oblasti prehrambene industrije. Svoje proizvode plasira na tržište naše zemlje, ali i izvozi na grčko, albansko, hrvatsko i makedonsko, odnosno bosansko, italijansko, francusko i nemačko, kao i švedsko, te rumunsko, rusko i bugarsko, ali i na tržište Sjedinjenih Američkih Država, odnosno Somalije, Belorusije, Kenije i mnogih drugih zemalja širom sveta. Mejl adresa ove kompanije je info@yumis.rs, a web sajt je www.yumis.rs.


Pomoravlje A.D. Niš

Pomoravlje A.D. Niš

Fabrika koje se primarno bavi proizvodnjom boja i lakova, a pecijalizovana je i za trgovinu i inženjering je u vlasništvu građanina naše zemlje, a ono po čemu je poznata jeste što svoje proizvode izvozi na rusko, slovenačko, ali i hrvatsko, odnosno belgijsko i crnogorsko tržište. Nalazi se na adresi Bulevar 12. februar broj 129, 18000 Niš. Imate mogućnost da ih kontaktirate preko mejla office@pomoravlje-nis.co.rs a možete da posetite i njihov zvaničan web sajt www.pomoravlje-nis.co.rs.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!