Škola stranih jezika Pančevo

Škola stranih jezika u Pančevu organizuje preko 40 kuseva stranih jezika. Ukoliko želite da na brz i lak način naučite neki od njih, javite se nama. Profesori naše škole su pravi profesionalci i pored njih savladaćete sve sto do sada niste znali. Pridružite se hiljadama zadovoljnih polaznika, pridružite se nama! Škola računara Pančevo!Korisne informacijeU našoj školi stranih jezika, 11 profesora i filologa uspešno vode kurseve za preko 30 grupa polaznika za engleski, nemački, francuski, grčki, mađarski, ruski, holandski, švedski, norveški, slovenački, poljski, češki, bugarski, kineski, japanski, arapski jezik, kao i kurseve za računare, knjigovodstvene kurseve, itd. U 2013. godini u Pančevu više od 1.000 polaznika je pohađalo različite kurseve i obuke, čime su osposobljeni za različita zanimanja iz mnogobrojnih delatnosti, odnosno stekli određene jezičke veštine i veštine za rad na računaru. Akademija Oxford se nalazi u ulici Cara Dušana b.b. Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve vrste kurseva i obuka tokom cele godine.

Ljubazno osoblje Akademije Oxford će Vas uvek srdačno dočekati i dati odgovor na svako vaše pitanje i u najkraćem mogućem roku organizovati prevod ili kurs za koji ste zainteresovani.

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Pančevu

Kursevi stranih jezika Pančevo - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Pančevu.

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Pančevo >>>

Škola stranih jezika - Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford Pančevo

Vojvode Petra Bojovića 12

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 13:00

3200 - 6000 RSD


Korisni linkovi

Pančevo

Pančevo - kurs engleskog jezika A1
2022-05-24

Pančevo -  kurs engleskog jezika A1

ENGLESKI JEZIK - NIVO A1 Požurite!!! Još malo mesta je ostalo....jer...nova grupa uskoro kreće! Naučite sa nama engleski jezik. Prijavite se: 069/30-80-629 i 013 / 333-066 Vojvode Petra Bojovića 12, bivša Lenjinova, Pančevo...

Pančevo - kurs francuskog jezika
2022-04-04

Pančevo - kurs francuskog jezika

FRANCUSKI JEZIK Prvi je utisak da je francuski jezik težak, ali prelep... Uz naše kurseve francuskog jezika, neće biti teško da savladate jedan od najromantičnijih jezika na svetu. Odaberite: grupnu nastavu ili individualne časove. Pozovite: 069/30-80-629 i 013/333-...

Pančevo - Kurs španskog jezika A1
2022-03-23

Pančevo - Kurs španskog jezika A1

ŠPANSKI JEZIK - NIVO A1 NOVA GRUPA Hola!!! Naučite španski lako, u dobrom društv,u uz odlične predavače. Prijavite se za novu grupu koja kreće uskoro: 069/30-80-629 i 013 /333-066 Vojvode Petra Bojovića 12B, bivša Lenjinova, Pančevo...


Škola stranih jezika Pančevo

Na obalama reka Dunav i Tamiš, smešten je grad koji predstavlja centar južnobanatskog okruga. Po ukupnom broju stanovnika, Pančevo se nalazi na visokom četvrtom mestu, kada su u pitanju gradovi na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine.


Grad Pančevo

Grad Pančevo

Tek nešto manje od 20 kilometara je grad Pančevo udaljen od prestonice Republike Srbije, a u njemu živi preko 120 hiljada stanovnika (u široj okolini), a u samom gradu njih blizu 80 hiljada. Nekada su se u Pančevu postojale brojne fabrike, a čini se da se privreda grada i danas vrlo brzo razvija. Pa tako, u njoj postoje brojna predstavništva prestižnih stranih kompanija. A sve informacije o gradu Pančevu vas očekuju na zvaničnoj web prezentaciji www.pancevo.rs.


Osnovna škola “Sveti Sava”, Pančevo

Osnovna škola “Sveti Sava”, Pančevo

Od školske 2013/14. godine pančevačka osnovna škola “Sveti Sava”, koja se nalazi u Vojvođanskoj ulici bb nudi zainteresovanim đacima mogućnost pohađanja dvojezične nastave. Reč je o posebno osmišljenom projektu, koji učenicima omogućuje da određene predmete pohađaju na srpskom i engleskom jeziku. Sve dodatne informacije i o školi i o bilingvalnoj nastavi možete da potražite na zvaničnom sajtu škole www.svetisavapancevo.edu.rs ili na mejl svsavapancevo@sbb.rs.


Gimnazija “Uroš Predić” Pančevo

Gimnazija “Uroš Predić” Pančevo

U ulici Ignjata Bajerca broj 5 se nalazi pančevačka gimnazija “Uroš Predić”, koja organizuje nastavu na klasičan način, to jest na društveno - jezičkom i prirodno - matematičkom smeru. Adresa elektronske pošte je sekretar@gimnazijaurospredic.edu.rs. Pored engleskog i nemačkog jezika, đaci mogu da izučavaju i ruski i francuski kao prvi, odnosno drugi strani jezik, dok je latinski jezik u redovnom nastavnom planu. Na internet adresi www.gimnazijaurospredic.edu.rs ćete pronaći sve potrebne informacije o upisu, nastavnom planu i programu, odnosno aktivnostima koje se organizuju u ovoj školi u Pančevu.


Brako Wire Products

Brako Wire Products

Predstavništvo makedonske kompanije, čije sedište je u gradu Velesu se nalazi u Pančevu, a bavi se proizvodnjom čelične žice. Na adresi Utve Zlatokrile broj 9, u Pančevu se nalazi ova firma.


Al Sistem

Al Sistem

Srpsko preduzeće “Al Sistem”, čije je sedište u Pančevu, u ulici Kneza Mihaila Obrenovića broj 10 a, ima svoje predstavništvo i za područje Evropske Unije i to u nemačkom gradu Štutgartu, a pod nazivom “Al Sistem” Deutschland, Wethauweg 9, 70 806 Kornwestheim. Ova kompanija se bavi izradom, projektovanjem i montažom PVC i aluminijumskih konstrukcija, a izvozi svoje proizvode i na područje Rusije, Luksemburga, Rumunije, Francuske, ali i mnogih drugih zemalja. Web sajt ove firme je www.al-sistem.com, a mejl je office@al.sistem.com.


Makel Elektro d.o.o.

Makel Elektro d.o.o.

Zvaničan zastupnih čuvenih poljskih brendova “Brilum” i “Elgo”, firma “Makel elektro” se nalazi na teritoriji grada Pančeva i to na adresi Novoseljanski put broj 165d. Sve informacije su vam dostupne na njihovom sajtu www.brilum.rs. Pored toga što uvozi poznate poljske brendove u oblasti rasvete, ali i elektro materijala, te prateće opreme, ona se bavi i razvojem sopstvene proizvodne linije “Brilight”.


AD Vojvodinaput - Pančevo - Štrabag

AD Vojvodinaput - Pančevo - Štrabag

Od 2006. godine čuveno pančevačko preduzeće koje je specijalizovano za održavanje puteva, odnosno niskogradnju je privatizovano i to od strane austrijske građevinske kompanije “Strabag”. Sve potrebne podatke o poslovanju ove austrijske kompanije na svetskom nivou ćete naći na zvaničnom internet sajtu www.strabag.com. Adresa preduzeća “AD Vojvodinaput - Pančevo - Štrabag” je Žarka Zrenjanina broj 12, Pančevo, a njihov mejl je vojvodinaput@strabag.com.


Autoremont centar Pivašević

Autoremont centar Pivašević

Na teritoriji grada Pančeva, na adresi Jabučki put broj 36 se nalazi firma “Autoremont centar Pivašević” koja je ovlašćeni distributer, prodavac i serviser za italijanske marke “Fiat” i “Iveko”, te za vozila ruske kompanije “Ladu”. Internet sajt ove pančevačke firme je autoremont.rs.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!