Škola stranih jezika Pančevo

Škola stranih jezika u Pančevu organizuje preko 40 kuseva stranih jezika. Ukoliko želite da na brz i lak način naučite neki od njih, javite se nama. Profesori naše škole su pravi profesionalci i pored njih savladaćete sve sto do sada niste znali. Pridružite se hiljadama zadovoljnih polaznika, pridružite se nama! Škola računara Pančevo!Korisne informacijeU našoj školi stranih jezika, 11 profesora i filologa uspešno vode kurseve za preko 30 grupa polaznika za engleski, nemački, francuski, grčki, mađarski, ruski, holandski, švedski, norveški, slovenački, poljski, češki, bugarski, kineski, japanski, arapski jezik, kao i kurseve za računare, knjigovodstvene kurseve, itd. U 2013. godini u Pančevu više od 1.000 polaznika je pohađalo različite kurseve i obuke, čime su osposobljeni za različita zanimanja iz mnogobrojnih delatnosti, odnosno stekli određene jezičke veštine i veštine za rad na računaru. Akademija Oxford se nalazi u ulici Cara Dušana b.b. Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve vrste kurseva i obuka tokom cele godine.

Ljubazno osoblje Akademije Oxford će Vas uvek srdačno dočekati i dati odgovor na svako vaše pitanje i u najkraćem mogućem roku organizovati prevod ili kurs za koji ste zainteresovani.

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Pančevu

Kursevi stranih jezika Pančevo - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Pančevu.

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Pančevo >>>

Škola stranih jezika - Pančevo, Akademija Oxford

Akademija Oxford Pančevo

Vojvode Petra Bojovića 12

Radnim danima: 08:00 - 21:00

Subotom: 09:00 - 14:00

3200 - 6000 RSD


Korisni linkovi

Pančevo

Pančevo - Kurs francuskog jezika
2024-03-19

Pančevo - Kurs francuskog jezika

FRANCUSKI JEZIK - POČETNI A1 NIVO Naučite jedan od najlepših jezika na svetu - francuski! Pozovite nas: 069 30 80 629 i 013 333 066 Akademija Oxford Pančevo Vojvode Petra Bojovića 12, bivša Lenjinova...

Pančevo - Kurs engleskog jezika A1
2024-02-02

Pančevo - Kurs engleskog jezika A1

ENGLESKI ZA POČETNIKE NOVA GRUPA USKORO Uskoro počinje sa nastavom nova grupa za učenje engleskog jezika, početni A1 nivo. Prijavite se na vreme: 069 30 80 629 i 013 333 066 Akademija Oxford Pančevo Vojvode Petra Bojovića 12, bivša Lenjinova...

Pančevo - Kurs nemačkog jezika nivo A1
2024-01-22

Pančevo - Kurs nemačkog jezika nivo A1

NEMAČKI - POČETNI A1 NIVO - NOVO DRUŽENJE Upišite kurs nemačkog jezika kod nas!!! Obećavamo: Dobro znanje, Odlične profesore, Nezaboravno druženje!!! Pozovite: 069 30 80 629 i 013 333 066 Ili dođite do nas: Pančevo, Vojvode Petra Bojovića ...


Škola stranih jezika Pančevo

Na obalama reka Dunav i Tamiš, smešten je grad koji predstavlja centar južnobanatskog okruga. Po ukupnom broju stanovnika, Pančevo se nalazi na visokom četvrtom mestu, kada su u pitanju gradovi na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine.


Grad Pančevo

Grad Pančevo

Tek nešto manje od 20 kilometara je grad Pančevo udaljen od prestonice Republike Srbije, a u njemu živi preko 120 hiljada stanovnika (u široj okolini), a u samom gradu njih blizu 80 hiljada. Nekada su se u Pančevu postojale brojne fabrike, a čini se da se privreda grada i danas vrlo brzo razvija. Pa tako, u njoj postoje brojna predstavništva prestižnih stranih kompanija. A sve informacije o gradu Pančevu vas očekuju na zvaničnoj web prezentaciji www.pancevo.rs.


Osnovna škola “Sveti Sava”, Pančevo

Osnovna škola “Sveti Sava”, Pančevo

Od školske 2013/14. godine pančevačka osnovna škola “Sveti Sava”, koja se nalazi u Vojvođanskoj ulici bb nudi zainteresovanim đacima mogućnost pohađanja dvojezične nastave. Reč je o posebno osmišljenom projektu, koji učenicima omogućuje da određene predmete pohađaju na srpskom i engleskom jeziku. Sve dodatne informacije i o školi i o bilingvalnoj nastavi možete da potražite na zvaničnom sajtu škole www.svetisavapancevo.edu.rs ili na mejl svsavapancevo@sbb.rs.


Gimnazija “Uroš Predić” Pančevo

Gimnazija “Uroš Predić” Pančevo

U ulici Ignjata Bajerca broj 5 se nalazi pančevačka gimnazija “Uroš Predić”, koja organizuje nastavu na klasičan način, to jest na društveno - jezičkom i prirodno - matematičkom smeru. Adresa elektronske pošte je sekretar@gimnazijaurospredic.edu.rs. Pored engleskog i nemačkog jezika, đaci mogu da izučavaju i ruski i francuski kao prvi, odnosno drugi strani jezik, dok je latinski jezik u redovnom nastavnom planu. Na internet adresi www.gimnazijaurospredic.edu.rs ćete pronaći sve potrebne informacije o upisu, nastavnom planu i programu, odnosno aktivnostima koje se organizuju u ovoj školi u Pančevu.


Brako Wire Products

Brako Wire Products

Predstavništvo makedonske kompanije, čije sedište je u gradu Velesu se nalazi u Pančevu, a bavi se proizvodnjom čelične žice. Na adresi Utve Zlatokrile broj 9, u Pančevu se nalazi ova firma.


Al Sistem

Al Sistem

Srpsko preduzeće “Al Sistem”, čije je sedište u Pančevu, u ulici Kneza Mihaila Obrenovića broj 10 a, ima svoje predstavništvo i za područje Evropske Unije i to u nemačkom gradu Štutgartu, a pod nazivom “Al Sistem” Deutschland, Wethauweg 9, 70 806 Kornwestheim. Ova kompanija se bavi izradom, projektovanjem i montažom PVC i aluminijumskih konstrukcija, a izvozi svoje proizvode i na područje Rusije, Luksemburga, Rumunije, Francuske, ali i mnogih drugih zemalja. Web sajt ove firme je www.al-sistem.com, a mejl je office@al.sistem.com.


Makel Elektro d.o.o.

Makel Elektro d.o.o.

Zvaničan zastupnih čuvenih poljskih brendova “Brilum” i “Elgo”, firma “Makel elektro” se nalazi na teritoriji grada Pančeva i to na adresi Novoseljanski put broj 165d. Sve informacije su vam dostupne na njihovom sajtu makelelektro.rs. Pored toga što uvozi poznate poljske brendove u oblasti rasvete, ali i elektro materijala, te prateće opreme, ona se bavi i razvojem sopstvene proizvodne linije “Brilight”.


AD Vojvodinaput - Pančevo - Štrabag

AD Vojvodinaput - Pančevo - Štrabag

Od 2006. godine čuveno pančevačko preduzeće koje je specijalizovano za održavanje puteva, odnosno niskogradnju je privatizovano i to od strane austrijske građevinske kompanije “Strabag”. Sve potrebne podatke o poslovanju ove austrijske kompanije na svetskom nivou ćete naći na zvaničnom internet sajtu www.strabag.com. Adresa preduzeća “AD Vojvodinaput - Pančevo - Štrabag” je Žarka Zrenjanina broj 12, Pančevo, a njihov mejl je vojvodinaput@strabag.com.


Autoremont centar Pivašević

Autoremont centar Pivašević

Na teritoriji grada Pančeva, na adresi Jabučki put broj 36 se nalazi firma “Autoremont centar Pivašević” koja je ovlašćeni distributer, prodavac i serviser za italijanske marke “Fiat” i “Iveko”, te za vozila ruske kompanije “Ladu”. Internet sajt ove pančevačke firme je autoremont.rs.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!