Škola stranih jezika Subotica

Nedavno je u okviru škole stranih jezika Akademije Oxford započela sa radom i škola u Subotici. Iako mlad centar, svojim standardno kvalitetnim i profesionalnim radom, veoma brzo zauzeo je prvo mesto u ovom vojvođanskom gradu, kako po broju upisanih polaznika, tako i po broju različitih kurseva koji se održavaju.

Zainteresovani polaznici javljaju se svakodnevno, a dobro obučeni tim koordinatora u kratkom vremenskom roku organizuje sve potrebne vrste kurseva za preko trideset jezika, izlazeći u susret svakom polazniku pojedinačno.

Korisne informacijeJedan od najtraženijih vidova edukacije u ovom momentu, kada je učenje jezika u pitanju, je individualna nastava. Časove je moguće slušati u učionici sa profesorom, ili online, u zavisnosti od potrebe polaznika. Takođe, vreme održavanja časova je u dogovoru sa profesorom, kako bi se polaznici uklopili u svoje slobodno vreme, predviđeno za učenje.

Poluinidividualna i grupna nastava su takođe oblici održavanja časova za različite nivoe jezika i počinju od A1, pa sve do C2 nivoa. Individualna i poluindividualna nastava odvijaju se u trajanju od pedeset školskih časova, koji se završavaju najkraće za tri meseca, ukoliko na časove idete dva puta nedeljno. Naravno, moguće je i brže završiti, ukoliko Vam to Vaše slobodno vreme dozvoljava, te možete na časove češće da dolazite.

Grupna nastava u Našoj školi stranih jezika u Subotici se standardno odvija u zavisnosti od vrste kursa, nivoa i jezika, u trajanju od dva do šest meseci, odnosno potrebno je odslušati između šezdeset četiri i osamdeset školskih časova po nivou. Možete se upisati na ubrzane kurseve, koji se održavaju svakodnevno, ili redovne – dva puta nedeljno u trajanju od devedeset munita. Nakon svakog odslušanog kursa imate mogućnost polaganja ispita, čime stičete uslov za dobijanje validnog sertifikata.

Škola stranih jezika u Subotici pruža Vam mogućnost da naučite preko 30 stranih jezika, na više od 200 različitih načina. U školi stranih jezika u Subotici radi 30 zaposlenih profesora koji Vam pružaju mogćnost edukacije i obrazovanja na najbolji način. Posetite nas i uverite se! Škola stranih jezika Subotica! Našim polaznicima stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 17h ili subotom od 09h do 14h.Akademija Oxford u Subotici nalazi se u ulici Korzo br.1 na prvom spratu, u samom srcu grada. U našoj školi stranih jezika veliki broj diplomiranih filologa uspešno vodi kurseve za preko 20 grupa polaznika za engleski, nemački, francuski, norveški, švedski, italijanski i mnoge druge jezike. Polaznici naših kurseva nemačkog jezika bez ikakvih poteškoća polažu na Goethe institutu.

Akademija Oxford – škola stranih jezika u Subotici, vrši upis polaznika za sve vrste kurseva jezika tokom cele godine. Naši ljubazni koordinatori uvek će Vas srdačno dočekati i dati odgovor na sva Vaša pitanja. Zato Vas očekujemo da nas posetite što pre i uverite se u sve navedeno!!!

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Subotici

Kursevi stranih jezika Subotica - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Subotici.

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Suboticu >>>

Škola stranih jezika - Subotica, Akademija Oxford

Akademija Oxford Subotica

Korzo 1/4 I sprat

Radnim danima: 08:00 - 18:00

Subotom: 09:00 - 14:00

3000 - 6000 RSDKorisni linkovi

Subotica

Subotica - Engleski jezik B2
2024-03-26

Upišite kurs engleskog jezika- B2 nivo! Početak kursa: 28.03.2024. Termini: ponedeljak i četvrtak od 17:30 do 19:00 Za više informacija pozovite 069 308 06 22 ili 024 555 622. Korzo 1/4 (I sprat)...

Subotica - Engleski jezik B1
2024-03-13

Subotica - Engleski jezik B1

Subotica - Engleski jezik B1 Upišite kurs engleskog jezika- B1 nivo! Početak kursa: 19.03.2024. Termini: utorak i petak od 17:30 do 19:00 časova; Za više informacija pozovite 069 308 06 22 ili 024 555 622. Korzo 1/4 (I sprat)...

Subotica - Mađarski jezik A1
2024-03-13

Subotica - Mađarski jezik A1

Subotica - Mađarski jezik A1 Upišite kurs mađarskog jezika- A1 nivo! Početak kursa: 26.03.2024. Termini: utorak i četvrtak od 17:30 do 19:00 časova; Za više informacija pozovite 069 308 06 22 ili 024 555 622. Korzo 1/4 (I sprat)...

Iako ne spada u naročito velike gradove, kada je u pitanju broj stanovnika, ali i površina, mora se priznati da grad Subotica spada u privredno razvijenije gradove na teritoriji cele Srbije.

Grad Subotica

Na teritoriji grada Subotice i okolnih sela koja joj pripadaju postoji 21 osnovna škola, kao i dve gimnazije, ali i Medicinska i Tehnička, te Politehnička i Ekonomska srednja škola “Bosa Miličević”. Svakako treba pomenuti i fakultete, kojih je u Subotici ukupno 3 i to Ekonomski, Učiteljski i Građevinski fakultet. Sve informacije o ovom gradu vas očekuju na zvaničnoj web prezentaciji www.subotica.rs


Gimnazija “Svetozar Marković”

Gimnazija Svetozar Marković Subotica

Osim mogućnosti da pohađaju društveno - jezički i prirodno - matematički smer, učenici gimnazije “Svetozar Marković” u Subotici mogu da pohađaju i opšti smer. Sve informacije o školi ćete pronaći na sajtu www.gimnazijasubotica.edu.rs a nalazi se u ulici Šandora Petefija broj 1, u Subotici. Imate mogućnost i da ih kontaktirate putem mejla sekretarijat@gimnazijasubotica.edu.rs. Učenici osim latinskog, koji se nalazi u osnovnom programu, uče i engleski, ali i francuski, te italijanski, nemački i mađarski jezik.


Gimnazija “Kostolanji Deže”

Gimnazija Kostolanji Deže

Specijalizovana gimnazija za talentovane i obdarene učenike sprovodi nastavu opšteg tipa na mađarskom jeziku, a učenici mogu da pohađaju i nastavu za obdarene učenike u filološkoj gimnaziji i to na engleskom i nemačkom jeziku. Trg Žrtava Fašizma 21, Subotica je adresa ove specifične škole, a informacije možete dobiti na web sajtu škole www.tg.edu.rs kao i preko mejla office@tg.edu.rs. Đaci imaju mogućnost da pohađaju nastavu srpskog kao nematernjeg jezika, odnosno mađarskog, ali i latinskog, a fakultativno mogu da uče i francuski i španski.


Fornetti d.o.o. Subotica

Fornetti d.o.o. Subotica

Mađarska kompanija „Fornetti“ ima svoju fabriku i u našoj zemlji i to na adresi Hipodromska bb, a bavi se proizvodnjom mini trajnog peciva. Svoje proizvode plasira na tržište svih gradova u našoj zemlji, ali i na tržušte mnogih zemalja u regionu i to primarno obližnje Mađarske iz koje inače i potiče. Obično funkcioniše prema pravilima o franšiznom poslovanju.


Continental

Continental

Na web sajtu Continental možete dobiti sve potrebne informacije o ovoj čuvenoj kompaniji čija centrala se nalazi na teritoriji Nemačke i koja se bavi proizvodnjom guma za autoindustriju, ali i ostalih proizvoda od gume i plastike. Adresa ove nemačke kompanije u našoj zemlji je Batinska broj 94, Slobodna zona Subotica.


Elektromont A.D.

Elektromont A.D.

Italijanska kompanija koja ima fabriku i u našoj zemlji se nalazi na adresi Ivana Meštrovića broj 2, 24 000 Subotica. Firma se bavi poslovima popravki, ali i remonta električnih uređaja i mašina. Poslove obavlja ne samo na teritoriji naše zemlje, već i Hrvatske, Italije i Slovenije, ali i Grčke, Bosne i Hercegovine, te Irana, Crne Gore, kao i na teritoriji Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije. Više detalja o poslovanju ove kompanije iz Italije na teritoriji naše zemlje ćete pronaći na sajtu www.elektromont.rs.


Norma Group Jugoistočna Evropa d.o.o.

Norma Group Jugoistočna Evropa d.o.o.

Nemačka kompanija koja se bavi najpre izradom delova za oblast autoindustrije se nalazi na adresi Batinska broj 94, tačnije u industrijskoj zoni grada Subotice. Internet sajt ove kompanije iz Nemačke je www.normagroup.com.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!