Škola računara, IT kursevi Velika Plana

Škola računara Velika Plana - Škola računara u Velikoj Plani: u ponudi su IT kursevi, online obuka, preko 50 kurseva, kvalitetna obuka, kursevi programiranja, web i grafičkog dizajna, AutoCAD obuke, najpovoljnije cene.

Ukoliko ste imali prilike da konkurišete za određene poslove, sigurno ste shvatili da je posedovanje znanja vezanih za poznavanje rada na računarima jedna od osnovnih veština koja se gotovo zahteva za obavljanje mnogih poslova. Zato je upravo sada pravi trenutak da uložite u svoje obrazovanje, pa čak i ukoliko ste upoznati sa radom na računaru, jer Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani ima i IT kurseve za naprednu obuku. Kada ulažete u svoje obrazovanje, ulažete u svoju budućnost, a sticanjem novih znanja Vam se u velikoj meri šire vidici ! Zato donesite odluku već danas i postanite polaznik Škole računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani!

Trenutno, u okviru redovnog prorama koji pohađa preko 200 polaznika, Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani organizuje preko 50 IT kurseva iz oblasti: osnovnog poznavanja rada na računaru, programiranja, web dizajna, AutoCAD obuke, grafičkog dizajna, a tu su i specijalne obuke, u skladu sa zahtevima savremenog tržišta rada.

Kao svojevrstan dokaz da Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani poštuje i zahteve polaznika neophodno je napomenuti da postoji mogućnost organizovanja online obuke, putem virtuelnih učionica, a shodno zahtevima naših polaznika. Na taj način, polaznici dobijaju mogućnost da prate određene IT kurseve iz svoga doma, a iskusni predavači Škole računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani im posvećuju istu pažnju kao da sede zajedno u učionicama. Osnovni imperativ Škole računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani jeste kvalitet obuke, uz najpristupačnije cene ! U ovo se i Vi možete uveriti, kada postanete polaznik jednog od preko 50 kurseva koji se organizuju u okviru naše Škole računara u Velikoj Plani.Uz osnovnu obuku, koja podrazumeva upoznavanje polaznika sa radom u Windows operativnom sistemu, odnosno sa radom u programima : Word, Excel, Powerpoint i Outlook, Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani organizuje i kurseve za rad sa Bazama podataka, kao i AutoCAD obuku svih nivoa. Tu su i kursevi iz oblasti programiranja : C, C ++, Java, Java Script, PHP i Visual Basic, kao i kurs programiranja Delphi. U oblasti web programiranja, Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani organizuje obuku web programiranja HTML5, Joomla 3.0 i WordPress 4.3, u okviru koje se polaznici upoznaju sa web programiranjem na pomenutim platformama.

Kurs animacije i vizualizacije MAYA je samo jedan od kurseva koje organizuje Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani u oblasti AutoCAD obuka, a tu su i specijalizovane obuke za web i grafički dizajn, u okviru kojih polaznici, između ostalih savladavaju programe : Adobe Photoshop, Flash ActionScript3, Dreamweaver, te Adobe Fireworks, Adobe Illustrator i Adobe inDesign. Posebno su zanimljivi specijalno osmišljeni paketi u okviru naprednih obuka za web i grafički dizajn. Na njima se polaznici upoznaju sa radom u više programa tokom trajanja jednog kursa i to po najpristupačnijim cenama za ovakve tipove kurseva u Velikoj Plani.

TESTOVI
Svakako treba pomenuti i dva vrlo važna kursa koja organizuje Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani. Reč je o kursu u okviru koga se polaznici upoznaju sa principima SEO ( Search Engine Optimisation ), koji je izuzetno bitan za dobro pozicioniranje određenog internet sajta u pretraživačima, a kako pokazuju istraživanja pozicija SEO stručnjaka je među najtraženijim i najbolje plaćenim trenutno. Tu je i kurs u okviru koga se polaznici osposobljavaju za izradu mobilnih aplikacija i to za Android operativne sisteme i za iPhone uređaje, čime se i šansa za zaposlenjem i zaradom bitno povećava, jer su aplikacije za mobilne telefone sve traženije na savremenom tržištu.

Kao svojevrstan spoj korišćenja računara u poslovne svrhe prvenstveno, osmišljen je ECDL kurs, koji se, takođe organizuje i u okviru naše Škole računara u Velikoj Plani. Po završenom kursu svi polaznici imaju mogućnost da polažu ECDL ispit i to : prema 4 modula ECDL - a i prema 7 modula. U prvom slučaju dobijaju takozvani Mali indeks, a u drugom Veliki indeks, što im umnogome povećava šansu za boljim zaposlenjem.


Sada je već jasnije zbog čega Škola računara AKADEMIJE OXFORD u Velikoj Plani svakoga dana ima sve veći i veći broj polaznika ! A zašto jedan od polaznika naše škole ne biste bili i Vi ?


Poslovni Office Kurs Velika Plana

Poslovni Office Kurs Velika Plana, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Velika Plana >>>

Kurs za Web Dizajn Velika Plana

Kurs za Web Dizajn Velika Plana, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Velika Plana >>>

Kurs za Web Programiranje Velika Plana

Kurs za Web Programiranje Velika Plana, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Velika Plana >>>

Kurs za Grafički Dizajn Velika Plana

Kurs za Grafički Dizajn Velika Plana, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Velika Plana >>>

AutoDesk Kursevi Velika Plana

AutoDesk Kursevi Velika Plana, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Velika Plana >>>

Kurs za SEO Velika Plana

Kurs za SEO Velika Plana, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Velika Plana >>>

Kurs Programiranja Velika Plana

Kurs Programiranja Velika Plana, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Velika Plana >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Velika Plana

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Velika Plana, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Velika Plana >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Velika Plana

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Velika Plana, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Velika Plana >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Velika Plana

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Velika Plana, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Velika Plana >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Velika Plana

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Velika Plana, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Velika Plana >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Velika Plana

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Velika Plana, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Velika Plana >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Velika Plana

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Velika Plana, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Velika Plana >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Velika Plana

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Velika Plana, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Velika Plana >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Velika Plana

Microsoft SharePoint 2010 Velika Plana, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Velika Plana >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Velika Plana

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Velika Plana, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Velika Plana >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Velika Plana

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Velika Plana, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Velika Plana >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Velika Plana

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Velika Plana, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Velika Plana >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Velika Plana

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Velika Plana, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Velika Plana >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Velika Plana

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Velika Plana, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Velika Plana >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Velika Plana

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Velika Plana, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Velika Plana >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Velika Plana

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Velika Plana, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Velika Plana >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Velika Plana

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Velika Plana, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Velika Plana >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Velika Plana

Kurs za ASP.NET Web Development Velika Plana, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Velika Plana >>>

Kurs za Unix Velika Plana

Kurs za Unix Velika Plana, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Velika Plana >>>

Kurs za Administratora Unixa Velika Plana

Administrator Unixa Velika Plana, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Velika Plana >>>

Kurs za Linux - Osnovni Velika Plana

Linux Velika Plana, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Velika Plana >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Velika Plana

Administracija Linuxa Velika Plana, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Velika Plana >>>

Kurs za Solaris-Unix Velika Plana

Solaris-Unix Velika Plana, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Velika Plana >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Velika Plana

Administraciju Solarisa Velika Plana, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Velika Plana >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Velika Plana

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Velika Plana, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Velika Plana >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Velika Plana

Kurs i obuka za etičkog hakera Velika Plana, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Velika Plana >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Velika Plana

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Velika Plana, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Velika Plana >>>

Obuka za IT analitičara Velika Plana

Kurs za IT analitičara Velika Plana, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Velika Plana >>>

Obuka za Booking administratora Velika Plana

Obuka za booking administratora Velika Plana, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Velika Plana >>>

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Velika Plana

Kurs za upravljanje AdWords kampanjom Velika Plana, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kurs za upravljanje AdWords kampanjom Velika Plana >>>

Kurs za Front Desk operatera Velika Plana

Kurs za Front Desk operatera Velika Plana, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Velika Plana >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Velika Plana

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Velika Plana, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Velika Plana >>>

Kurs za SolidWorks Velika Plana

Kurs za SolidWorks Velika Plana, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Velika Plana >>>

Kurs za Autodesk Inventor Velika Plana

Kurs za Autodesk Inventor Velika Plana, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Velika Plana >>>

Microsoft Technology Associate Velika Plana

Microsoft Technology Associate Velika Plana, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Velika Plana >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Velika Plana

Microsoft Certified Solutions Associate Velika Plana, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Velika Plana >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Velika Plana

Microsoft Certified Solutions Expert Velika Plana, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Velika Plana >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Velika Plana

Microsoft Certified Solutions Developer Velika Plana, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Velika Plana >>>

Cisco sertifikati Velika Plana

Cisco sertifikati Velika Plana, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Velika Plana >>>

Ćuprija - UPIS U TOKU - Kursevi računara
2023-12-11

Ćuprija - UPIS U TOKU - Kursevi računara

Lako do posla! Izaberite neki od naših mnogobrojnih kurseva računara , steknite kvalitetno znanje i obezbedite sebi validan sertifikat uz pomoć naših predavača. Na pravom ste mestu, čekamo Vas! 069 10 70 584 cuprija@akademijaoxford.com Karađorđeva 18 ...

Ćuprija - UPIS U TOKU - kursevi računara
2023-11-10

Ćuprija - UPIS U TOKU - kursevi računara

Najtraženiji IT kursevi su vam dostupni u Akademiji Oxford Ćuprija i uvek na raspologanju. Za sve ostale informacije nas možete kontaktirati ili doći lično. 069/10-70-584 cuprija@akademijaoxford Karađorđeva 18, preko puta SUP-a #akademijaoxfordcuprija #progr...

Ćuprija - Kursevi računara - Upis je u toku
2023-10-26

Ćuprija - Kursevi računara - Upis je u toku

Lako do posla! Izaberite neki od naših mnogobrojnih kurseva računara , steknite kvalitetno znanje i obezbedite sebi validan sertifikat uz pomoć naših predavača. Na pravom ste mestu, čekamo Vas! 069 10 70 584 cuprija@akademijaoxford.com Karađorđeva 18 ...


Škola stranih jezika - Velika Plana, Akademija Oxford

Akademija Oxford Velika Plana

Miloša Velikog, 11320 Velika Plana
Radnim danima: 08 - 17 h
Subotom: 09 - 14 h

Na teritoriji Podunavskog okruga, na raskrsnici vrlo važnih puteva nalazi se Velika Plana. Iako tek nešto više od 15 hiljada stanovnika naseljava ovaj grad, kroz veliku planu prolazi i najvažnija saobraćajnica naše zemlje - autoput koji spaja Beograd i Niš.

Privreda u ovom gradu nije na naročito visokom nivou, ali su ipak prisutni različiti privredni subjekti koji svoje proizvode izvoze na teritoriju okolnih zemalja, ali i na nemačko, rusko, te tržište Ukrajine, Estonije, Danske, odnosno Belgije, Austrije i drugih zemalja.


Goša montaža A.D.

Goša montaža A.D.

Sedište kompanije „Goša montaža“ se nalazi u Velikoj Plani, a tu je i fabrika, odnosno jedan od pogona fabrike. Velika Plana je poznata upravo po ovoj kompaniji koja se ne bavi samo proizvodnjom, već i montažom svih proizvoda u oblasti građevinarstva i dobro je poznato da su stručnjaci ove firme izvodili radove kako na teritoriji naše zemlje, tako i na teritoriji Bosne i Hercegovine, ali i Bugarske, Crne Gore i Bivše Jugoslovenske Republike Makedonije. Naročito je važno da napomenemo da je ova kompanija poslovala, a posluje i dalje na ruskom, ukrajinskom i nemačkom, ali i danskom i estonskom tržištu. Fabrika se nalazi na adresi 28, oktobra broj 65, u Velikoj Plani, a broj telefona je 026 317 126, odnosno 026 515 673 i 026 515 959. Zvaničan web sajt ove firme je www.gosamontaza.rs.


Plana tours

Plana tours

Poznata turistička agencija koje se nalazi u ulici Momira Gajića broj 1, u Velikoj Plani organizuje turistička putovanja na teritoriju Grčke, Turske, Italije i Nemačke, odnosno Francuske i Rusije, te Španije, ali i Engleske, Češke, Holandije, Austrije, Poljske i mnogih drugih zemalja. Brojevi telefona ove agencije su 026 514 222, odnosno 026 514 776 i 026 514 598. Osim u Velikoj Plani, ona ima i dve poslovnice u Beogradu, odnosno u starom i novom delu srpske prestonice. Za sve dodatne informacije možete posetiti i web sajtove www.planatours.rs.


Elma

Elma

Fabrika koja je specijalizovana za proizvodnju radijatora i elektro opreme se nalazi u ulici 28. oktobra broj 30, 11 320 Velika Plana. Iako najviše svoje proizvode plasira na teritoriji naše zemlje, činjenica je da kompanija „Elma“ vrši izvozi i na slovenačko i bosansko, odnosno hrvatsko, te crnogorsko i makedonsko tržište. Broj telefona za kontakt je 026 521 722, odnosno 026 515 862, a možete ih kontaktirati i putem mejla office@elmavp.com.

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!