Škola stranih jezika Paraćin

Škola stranih jezika u Paraćinu osnosvana je kao jedna od prvih poslovnih jedinica ove grandiozne institucije, koja danas postoji u više desetina mesta širom Republike Srbije. Ono što je posebno isiče i krasi su profesionalni koordinatori sa bogatim iskustvom, spremni da svakom polazniku izađu u susret, kako bi mu omogućili rad po programu koji je baš njemu potreban.

Kao i uvek, Akademija Oxford je uvek uz Vas. Samim tim je i ovoga puta zasigurno uloživši mnogo truda obezbedila u svojoj školi stranih jezika u Paraćinu široku lepezu kurseva stranih jezika koje je moguće pohađati.

Kao jedan od malobrojnih licenciranih centara u Srbiji za polaganje Aptis testa ističe se po svom radu i svakodnevnom napredovanju. Samim tim i broj polaznika je svakim danom sve veći.

Ono što bismo istakli u ovom trenutku je nekoliko desetina profesora koji svojim iskustvom i sigurnošću prenose znanje na više od dve stotina načina, odnosno više od dve stotina kurseva jezika, za preko trideset svetski priznatih jezika. Samim tim Vaš odabir onog pravog moguć je u svakom trenutku.


Korisne informacijeUkoliko je Vaša želja da pohađate grupnu nastavu, možete se odlučiti za redovne ili ubrzane kurseve koji traju od dva do šest meseci, u zavisnosti od jezika i nivoa koji je potrebno da savladate i sertifikujete akreditovanim sertifikatom. Pored osnovnih nivoa, A1, A2, B1,B2, C1,C2 imate različite varijante konverzacijskih, poslovnih, specijalizovanih i mnogih drugih kurseva. Važno je samo da imate cilj.

Ako ipak želite da nastavu pratite individualno, u učionici sa profesorom ili online, onda tempo završetka jednog nivoa određujete Vi i Vaš profesor. Jer, pored učenja u školi, neophodno je da gradivo koje se ispredaje ponovite i kod kuće, kako biste što brže napredovali. Najduži vremenski rok za individualnu nastavu je tri meseca, ukoliko na časove dolazite dva putra nedeljno, ali je sigurno da nastavu možete pohađati i češće.

Kao što smo već napomenuli, individualnu nastavu je moguće pratiti i online, iz bilo kog kraja sveta. Rezultat je isti – kvalitetan rad i profesionalna edukacija, po sigurnim uslovima bez konkurencije.

Ono što bismo posebno mogli istaći u našoj školi stranih jezika Paraćin, jesu kursevi jezika za decu, koji svake godine broje sve veći broj upisanih mališana. Oni uživajući dolaze na časove u Akademiju Oxford, jer je gradivo i sistem edukacije prilagođen baš njima i njihovim godinama. Zato smo sigurni, da je Vašem detetu mesto baš tu, u našoj školi, jer će mu poslovni i profesionalni putevi biti zasigurno prohodniji, a mogućnost ostvarivanja cilja sigurnija.

Kako je ovo samo deo svega što možete dobiti u školi stranih jezika Akademije Oxford u Paraćinu, verujemo da ste krenuli u pravom smeru, ukoliko ste pošli kod nas da se upišete, ili bar informišete o nekoj od ponuđenih mogućnosti pohađanja kurseva jezika. Jer, mi smo tu zbog Vas i Vaše sigurnosti u bolje sutra, koju zasigurno obezbeđujete ulažući u svoje znanje, jer znanje nema cenu!!! Čekamo Vas!

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Paraćinu

Kursevi stranih jezika Paraćin - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Paraćinu

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Paraćin >>>


Kurs jezika Mesečna cena
Kurs albanskog jezika Paraćin - cena Albanski jezik 50 €
Kurs makedonskog jezika Paraćin - cena Makedonski jezik 50 €
Kurs arapskog jezika Paraćin - cena Arapski jezik 50 €
Kurs nemačkog jezika Paraćin - cena Nemački jezik 2500 RSD
Kurs norveškog jezika Paraćin - cena Norveški jezik 6000 RSD
Kurs bugarskog jezika Paraćin - cena Bugarski jezik 50 €
Kurs poljskog jezika Paraćin - cena Poljski jezik 50 €
Kurs češkog jezika Paraćin - cena Češki jezik 50 €
Kurs portugalskog jezika Paraćin - cena Portugalski jezik 50 €
Kurs danskog jezika Paraćin - cena Danski jezik 50 €
Kurs rumunskog jezika Paraćin - cena Rumunski jezik 50 €
Kurs francuskog jezika Paraćin - cena Francuski jezik 3000 RSD
Kurs ruskog jezika Paraćin - cena Ruski jezik 3000 RSD
Kurs grčkog jezika Paraćin - cena Grčki jezik 3000 RSD
Kurs slovačkog jezika Paraćin - cena Slovački jezik 50 €
Kurs hebrejskog jezika Paraćin - cena Hebrejski jezik 50 €
Kurs slovenačkog jezika Paraćin - cena Slovenački jezik 50 €
Kurs hrvatskog jezika Paraćin - cena Hrvatski jezik 50 €
Kurs engleskog jezika Paraćin - cena Engleski jezik 2500 RSD
Kurs holandskog jezika Paraćin - cena Holandski jezik 50 €
Kurs japanskog jezika Paraćin - cena Japanski jezik 50 €
Kurs italijanskog jezika Paraćin - cena Italijanski jezik 3000 RSD
Kurs španskog jezika Paraćin - cena Španski jezik 3000 RSD
Kurs kineskog jezika Paraćin - cena Kineski jezik 50 €
Kurs švedskog jezika Paraćin - cena Švedski jezik 50 €
Latinski jezik 50 €
Kurs turskog jezika Paraćin - cena Turski jezik 50 €
Kurs mađarski jezika Paraćin - cena Mađarski jezik 50 €
Kurs ukrajinskog jezika Paraćin - cena Ukrajinski jezik 50 €


Škola stranih jezika - Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford Paraćin

Kralja Petra I, TC Kocka

Radnim danima: 08:00 - 21:00

2500 - 6000 RSDKorisni linkovi

Paraćin

Paraćin - kurs nemačkog jezika A1
2021-09-24

Paraćin - kurs nemačkog jezika A1

Ne odlažite neophodno. Upišite kurs nemačkog jezika A1 nivoa. Naučite strani jezik koji volite i koji će vam povećati šanse za bolji posao, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Očekujemo Vaše prijave. Akademija Oxford Paraćin Kralja Petra I, T.C. Kocka II, lokal...

Paraćin - Škola stranih jezika
2021-09-23

Paraćin - Škola stranih jezika

Ne dozvolite da vam jesen bude tmurna, zašto biste sedeli i dosađivali se?! Obojite je kursom jezika u Akademiji Oxford! U ponudi su kursevi stranih jezika, organizovani kao grupna ili individualna nastava. Online ili u našim prostorijama! Očekujemo Vas...

Paraćin - Italijanski jezik
2021-09-16

Akademija Oxford - Italijanski jezik

Upišite kurs italijanskog jezika i saznajte mnogo zanimljivih činjenica iz kulture, umetnosti, muzike, itd... Upis je u toku! Budite i vi polaznika Akademije Oxford, čekamo vas! 069/10-50-584; 035/571-366 paracin@akademijaoxford.com...

Svega dva sata vožnje automobilom od Beograda je udaljen grad Paraćin koji je smešten u Pomoravskom okrugu.

Grad Paraćin

Na teritoriji grada Paraćina se nalazi ukupno osam osnovnih škola i jedna gimnazija, ali i Tehnološka srednja škola, odnosno Ekonomsko - trgovinska i Mašinska, kao i Elektrotehnička. Od viših škola, u Paraćinu postoji Visoka poslovna škola strukovnih studija, a sve informacije o ovom gradu možete dobiti na zvaničnom sajtu www.paracin.rs.


Gimnazija Paraćin

Gimnazija Paraćin

Učenici koji pohađaju gimnaziju u Paraćinu imaju mogućnost da se odluče između prirodno - matematičkog, odnosno društveno - jezičkog smera. U redovnom školskom programu na društvenom smeru je latinski jezik, a đaci imaju mogućnost da uče kao prvi, odnosno drugi strani jezik engleski ili francuski. Zvaničan sajt ove škole je www.gimnazija-paracin.edu.rs, a nalazi se na adresi Branka Krsmanovića bb, 35 257 Paraćina. Mejl je pargim@ptt.rs.


Bahus d.o.o.

Bahus d.o.o.

Kompanija „Bahus“ d.o.o. iz Paraćina se bavi proizvodnjom osvežavajućih bezalkoholnih pića i voćnih nektara, poznata je po izvozu kako na tržište Crne Gore, tako i na makedonsko i bosansko, ali i tržište mnogih zemalja Evrope, poput Nemačke, Austrije i Rumunije, kao i na tržište zemalja Severne Afrike, Azije i Bliskog Istoka. Nalazi se na adresi Striško naselje BB. Mejl ove kompanijeoffice@naeks.co.rs, a web sajt je www.naeks.rs.


Mondigroup d.o.o.

Mondigroup d.o.o.

U ulici Čika Tasina broj 27, 35250 Paraćin, nalazi se austrijska firma “Mondi group” d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prometom industrijskih i papirnih vreća. Sem u našoj zemlji, ova kompanija iz Austrije ima predstavništvo i na teritoriji Rusije, Bugarske i Nemačke, odnosno Grčke, Slovenije, Holandije, te Francuske i Slovačke, ali i Rumunije, Poljske i mnogih drugih zemalja. Internet prezentacija ove firme je na web adresi www.mondigroup.com.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!