Škola stranih jezika Paraćin

Škola stranih jezika u Paraćinu osnosvana je kao jedna od prvih poslovnih jedinica ove grandiozne institucije, koja danas postoji u više desetina mesta širom Republike Srbije. Ono što je posebno isiče i krasi su profesionalni koordinatori sa bogatim iskustvom, spremni da svakom polazniku izađu u susret, kako bi mu omogućili rad po programu koji je baš njemu potreban.

Kao i uvek, Akademija Oxford je uvek uz Vas. Samim tim je i ovoga puta zasigurno uloživši mnogo truda obezbedila u svojoj školi stranih jezika u Paraćinu široku lepezu kurseva stranih jezika koje je moguće pohađati.

Kao jedan od malobrojnih licenciranih centara u Srbiji za polaganje Aptis testa ističe se po svom radu i svakodnevnom napredovanju. Samim tim i broj polaznika je svakim danom sve veći.

Ono što bismo istakli u ovom trenutku je nekoliko desetina profesora koji svojim iskustvom i sigurnošću prenose znanje na više od dve stotina načina, odnosno više od dve stotina kurseva jezika, za preko trideset svetski priznatih jezika. Samim tim Vaš odabir onog pravog moguć je u svakom trenutku.Ukoliko je Vaša želja da pohađate grupnu nastavu, možete se odlučiti za redovne ili ubrzane kurseve koji traju od dva do šest meseci, u zavisnosti od jezika i nivoa koji je potrebno da savladate i sertifikujete akreditovanim sertifikatom. Pored osnovnih nivoa, A1, A2, B1,B2, C1,C2 imate različite varijante konverzacijskih, poslovnih, specijalizovanih i mnogih drugih kurseva. Važno je samo da imate cilj.

Ako ipak želite da nastavu pratite individualno, u učionici sa profesorom ili online, onda tempo završetka jednog nivoa određujete Vi i Vaš profesor. Jer, pored učenja u školi, neophodno je da gradivo koje se ispredaje ponovite i kod kuće, kako biste što brže napredovali. Najduži vremenski rok za individualnu nastavu je tri meseca, ukoliko na časove dolazite dva putra nedeljno, ali je sigurno da nastavu možete pohađati i češće.

Kao što smo već napomenuli, individualnu nastavu je moguće pratiti i online, iz bilo kog kraja sveta. Rezultat je isti – kvalitetan rad i profesionalna edukacija, po sigurnim uslovima bez konkurencije.

Ono što bismo posebno mogli istaći u našoj školi stranih jezika Paraćin, jesu kursevi jezika za decu, koji svake godine broje sve veći broj upisanih mališana. Oni uživajući dolaze na časove u Akademiju Oxford, jer je gradivo i sistem edukacije prilagođen baš njima i njihovim godinama. Zato smo sigurni, da je Vašem detetu mesto baš tu, u našoj školi, jer će mu poslovni i profesionalni putevi biti zasigurno prohodniji, a mogućnost ostvarivanja cilja sigurnija.

Kako je ovo samo deo svega što možete dobiti u školi stranih jezika Akademije Oxford u Paraćinu, verujemo da ste krenuli u pravom smeru, ukoliko ste pošli kod nas da se upišete, ili bar informišete o nekoj od ponuđenih mogućnosti pohađanja kurseva jezika. Jer, mi smo tu zbog Vas i Vaše sigurnosti u bolje sutra, koju zasigurno obezbeđujete ulažući u svoje znanje, jer znanje nema cenu!!! Čekamo Vas!

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Paraćinu

Kursevi stranih jezika Paraćin - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Paraćinu

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Paraćin >>>


Kurs jezika Mesečna cena
Kurs albanskog jezika Paraćin - cena Albanski jezik 50 €
Kurs makedonskog jezika Paraćin - cena Makedonski jezik 50 €
Kurs arapskog jezika Paraćin - cena Arapski jezik 50 €
Kurs nemačkog jezika Paraćin - cena Nemački jezik 2500 RSD
Kurs norveškog jezika Paraćin - cena Norveški jezik 6000 RSD
Kurs bugarskog jezika Paraćin - cena Bugarski jezik 50 €
Kurs poljskog jezika Paraćin - cena Poljski jezik 50 €
Kurs češkog jezika Paraćin - cena Češki jezik 50 €
Kurs portugalskog jezika Paraćin - cena Portugalski jezik 50 €
Kurs danskog jezika Paraćin - cena Danski jezik 50 €
Kurs rumunskog jezika Paraćin - cena Rumunski jezik 50 €
Kurs francuskog jezika Paraćin - cena Francuski jezik 3000 RSD
Kurs ruskog jezika Paraćin - cena Ruski jezik 3000 RSD
Kurs grčkog jezika Paraćin - cena Grčki jezik 3000 RSD
Kurs slovačkog jezika Paraćin - cena Slovački jezik 50 €
Kurs hebrejskog jezika Paraćin - cena Hebrejski jezik 50 €
Kurs slovenačkog jezika Paraćin - cena Slovenački jezik 50 €
Kurs hrvatskog jezika Paraćin - cena Hrvatski jezik 50 €
Kurs engleskog jezika Paraćin - cena Engleski jezik 2500 RSD
Kurs holandskog jezika Paraćin - cena Holandski jezik 50 €
Kurs japanskog jezika Paraćin - cena Japanski jezik 50 €
Kurs italijanskog jezika Paraćin - cena Italijanski jezik 3000 RSD
Kurs španskog jezika Paraćin - cena Španski jezik 3000 RSD
Kurs kineskog jezika Paraćin - cena Kineski jezik 50 €
Kurs švedskog jezika Paraćin - cena Švedski jezik 50 €
Latinski jezik 50 €
Kurs turskog jezika Paraćin - cena Turski jezik 50 €
Kurs mađarski jezika Paraćin - cena Mađarski jezik 50 €
Kurs ukrajinskog jezika Paraćin - cena Ukrajinski jezik 50 €


Škola stranih jezika - Paraćin, Akademija Oxford

Akademija Oxford Paraćin

Kralja Petra I, TC Kocka lokal 10, 35250 Paraćin
Radnim danima: 08 - 17 h
Subotom: 09 - 14 h
2500 - 6000 RSD


Korisni linkovi

Paraćin

Paraćin - kurs nemačkog jezika B1
2018-10-24

Paraćin - kurs nemačkog jezika B1

Nadogradite već stečeno znanje, upišite sledeći nivo nemačkog jezika - B1! Kurs počinje u sredu 31.10.2018. Termini su: sreda: 20:30 - 22h, petak: 18 - 19:30h. Još samo tri slobodna mesta. Očekujemo baš Vas! Akademija Oxford Paraćin...

Paraćin - nemački jezik A1
2018-10-17

Paraćin - nemački jezik A1

Zbog velikog interesovanja, uskoro će se formirati još jedna grupa, za kurs nemačkog jezika A1 nivoa. Ostala su samo još dva slobodna mesta. Pridružite nam se, ne oklevajte! Kurs traje tri meseca - 3 puta nedeljno po 90 minuta, po ceni od samo 13.000,00! ...

Paraćin - kurs nemačkog jezika A1
2018-10-04

Paraćin - kurs nemačkog jezika A1

Grupa nemačkog jezika koja počinje 05.10.2018. je popunjena. Upis za narednu je u toku. Požurite i priključite se našoj ekipi jer ćete nesumljivo biti zadovoljni. Trajanje kursa je 3 meseca - 80 školskoh časova. Cena kursa - 13.000,00 rsd. Raspitajte se koje popus...

Svega dva sata vožnje automobilom od Beograda je udaljen grad Paraćin koji je smešten u Pomoravskom okrugu.

Grad Paraćin

Na teritoriji grada Paraćina se nalazi ukupno osam osnovnih škola i jedna gimnazija, ali i Tehnološka srednja škola, odnosno Ekonomsko - trgovinska i Mašinska, kao i Elektrotehnička. Od viših škola, u Paraćinu postoji Visoka poslovna škola strukovnih studija, a sve informacije o ovom gradu možete dobiti na zvaničnom sajtu www.paracin.rs.


Gimnazija Paraćin

Gimnazija Paraćin

Učenici koji pohađaju gimnaziju u Paraćinu imaju mogućnost da se odluče između prirodno - matematičkog, odnosno društveno - jezičkog smera. U redovnom školskom programu na društvenom smeru je latinski jezik, a đaci imaju mogućnost da uče kao prvi, odnosno drugi strani jezik engleski ili francuski. Zvaničan sajt ove škole je www.gimnazija-paracin.edu.rs, a nalazi se na adresi Branka Krsmanovića bb, 35 257 Paraćina Broj telefona gimnazije u Paraćinu je 035 56 35 49, a mejl je pargim@ptt.rs.


Bahus d.o.o.

Bahus d.o.o.

Kompanija „Bahus“ d.o.o. iz Paraćina se bavi proizvodnjom osvežavajućih bezalkoholnih pića i voćnih nektara, poznata je po izvozu kako na tržište Crne Gore, tako i na makedonsko i bosansko, ali i tržište mnogih zemalja Evrope, poput Nemačke, Austrije i Rumunije, kao i na tržište zemalja Severne Afrike, Azije i Bliskog Istoka. Nalazi se na adresi Striško naselje bb, a možete ih kontaktirati na broj telefona 035 561 049. Mejl ove kompanijeoffice@naeks.co.rs, a web sajt je www.naeks.rs.


Mondigroup d.o.o.

Mondigroup d.o.o.

U ulici Čika Tasina broj 27, 35250 Paraćin, nalazi se austrijska firma “Mondi group” d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prometom industrijskih i papirnih vreća. Njihov broj telefona je 035 573 400. Sem u našoj zemlji, ova kompanija iz Austrije ima predstavništvo i na teritoriji Rusije, Bugarske i Nemačke, odnosno Grčke, Slovenije, Holandije, te Francuske i Slovačke, ali i Rumunije, Poljske i mnogih drugih zemalja. Internet prezentacija ove firme je na web adresi www.mondigroup.com.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!