Škola stranih jezika Zemun

Škola stranih jezika u Zemunu organizuje preko 40 kurseva stranih jezika. Stručni kadar od 30 profesora uz maximalnu posvećenost i profesionalni pristup, svakom polazniku garantuju lako savladavanje jezika. Škola stranih jezika Zemun – učite sa najboljima!

Škola stranih jezika Zemun u svojoj ponudi ima preko 40 kurseva stranih jezika. Pored kurseva jezika, škola organizuje i knjigovodstveni kurs, daktilografski kurs, kurs sudskog tumača, školicu jezika za decu, pripremnu nastavu, školicu crtanja itd. Takođe, kod nas možete izabrati neki od preko 50 kurseva računara, počevsi od osnovnog, pa do ECDL ispita. Škola stranih jezika u Zemunu je obučila tokom 2013.god i početkom 2014.god preko 1000 polaznika na različitim kursevima i obukama, gde su stekli veštinu i znanje za samostalni rad i tako unapredili svoje radne pozicije. Naš stručni tim profesora se svakodnevno trudi da na najlakši način prenese gradivo i obogati vaše znanje.


Korisne informacijeUkoliko želite da prevedete neki dokument na sve jezike, odlučite se za nas. Garantujemo najpovoljniji i najbrži prevod.

Akademija Oxford vrši upis polaznika za sve kurseve tokom cele godine. Dođite i uverite se da smo odličan izbor!

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Zemunu

Kursevi stranih jezika Zemun - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Zemunu.

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Zemun >>>


Kurs jezika Mesečna cena
Kurs albanskog jezika Zemun - cena Albanski jezik 50 €
Kurs makedonskog jezika Zemun - cena Makedonski jezik 50 €
Kurs arapskog jezika Zemun - cena Arapski jezik 50 €
Kurs nemačkog jezika Zemun - cena Nemački jezik 3000 RSD
Kurs norveškog jezika Zemun - cena Norveški jezik 6000 RSD
Kurs bugarskog jezika Zemun - cena Bugarski jezik 50 €
Kurs poljskog jezika Zemun - cena Poljski jezik 50 €
Kurs češkog jezika Zemun - cena Češki jezik 50 €
Kurs portugalskog jezika Zemun - cena Portugalski jezik 50 €
Kurs danskog jezika Zemun - cena Danski jezik 50 €
Kurs rumunskog jezika Zemun - cena Rumunski jezik 50 €
Kurs francuskog jezika Zemun - cena Francuski jezik 3000 RSD
Kurs ruskog jezika Zemun - cena Ruski jezik 3000 RSD
Kurs grčkog jezika Zemun - cena Grčki jezik 3000 RSD
Kurs slovačkog jezika Zemun - cena Slovački jezik 50 €
Kurs hebrejskog jezika Zemun - cena Hebrejski jezik 50 €
Kurs slovenačkog jezika Zemun - cena Slovenački jezik 50 €
Kurs hrvatskog jezika Zemun - cena Hrvatski jezik 50 €
Kurs engleskog jezika Zemun - cena Engleski jezik 3000 RSD
Kurs holandskog jezika Zemun - cena Holandski jezik 50 €
Kurs japanskog jezika Zemun - cena Japanski jezik 50 €
Kurs italijanskog jezika Zemun - cena Italijanski jezik 3000 RSD
Kurs španskog jezika Zemun - cena Španski jezik 3000 RSD
Kurs kineskog jezika Zemun - cena Kineski jezik 50 €
Kurs švedskog jezika Zemun - cena Švedski jezik 50 €
Latinski jezik 50 €
Kurs turskog jezika Zemun - cena Turski jezik 50 €
Kurs mađarski jezika Zemun - cena Mađarski jezik 50 €
Kurs ukrajinskog jezika Zemun - cena Ukrajinski jezik 50 €


Škola stranih jezika - Zemun, Akademija Oxford

Akademija Oxford Zemun

Radnička 1, prizemlje, stan 2

Radnim danima: 08:00 - 17:00

Subotom: 09:00 - 14:00

3000 - 6000 RSD
Korisni linkovi

Zemun

Zemun - PREVODILAČKE USLUGE
2021-11-05

Zemun - PREVODILAČKE USLUGE

Prevodioci i sudski tumači u Akademiji Oxford su visokoobrazovani, stručni, iskusni u svom poslu, odgovorni i specijalizovani za prevođenje najzahtevnijih stručnih tekstova. Bez obzira da li su vam usluge sudskog tumača potrebne za overu bilo kog dokumenta, uverenja ili potvrde, tehničke i med...

Zemun - Grupni kursevi Nemačkog jezika na 50% popusta
2021-06-01

Zemun - Grupni kursevi Nemačkog jezika na 50% popusta

Prijave za kurs nemačkog jezika sa 50% popusta, kao i plaćanje, koje se vrši jednokratno do kraja juna 2021. godine. U slučaju da se ne skupi dovoljan broj polaznika za formiranje grupe, novac će vam biti vraćen. ⏰Kursevi počinju 01. 07. 2021. godine i traju do 30. 08. 2021. godine. ...

Zemun - Letnji kursevi jezika na 50% popusta
2021-05-31

Zemun - Letnji kursevi jezika na 50% popusta

VELIKA LETNJA AKCIJA! Kursevi Engleskog, Nemačko, Italijanskog, Francuskog i Ruskog jezika na popustu od 50% Iskoristite priliku i u pola cene upišite kurs željenog jezika. Vaše je samo da se prijavite do kraja juna! Cena kompletnog kursa iznosi 8.250rsd. Trajanje 2 meseca, 50školskih čas...


Škola stranih jezika Zemun

Na mestu gde se reka Sava uliva u Dunav, u jugoistočnom delu Sremske ravnice smeštena je jedna od beogradskih opština. Nekadašnji Taurunum, a danas opština Zemun ulazi u sastav prestonice Srbije od 1934. godine.


Opština Zemun

Opština Zemun

Osim što je opština Zemun poznata po čuvenoj kuli Sibinanjanin Janka, sa čijeg se vrha proteže pogled prema Beogradu i Sremu, na teritoriji ove opštine se nalaze i brojne osnovne i srednje škole, a tu je i, sada već čuveno pozorište “Madlenianum”. Sve informacije o radu ove gradske opštine možete potražiti na zvaničnom sajtu www.zemun.rs


Zemunska gimnazija

Zemunska gimnazija

Pored prirodno - matematičkog i društveno - jezičkog smera, u ovoj gimnaziji postoji i smer za đake koji pokazuju posebne sposobnosti iz fizike. Takođe, u okviru društveno - jezičkog smera, đaci mogu kao drugi jezik da uče nemački, francuski, ruski i italijanski jezik, odnosno engleski, ukoliko im to nije prvi jezik. Uz to, uči se i latinski jezik, a organizuje se i posebna sekcija za starogrčki jezik. Sve informacije o Zemunskoj gimnaziji, čija je adresa Gradski park broj 1, Zemun, možete dobiti ili putem zvaničnog internet sajta škole www.zemunskagimnazija.edu.rs odnosno putem mejla office@zemunskagimnazija.edu.rs.


Terra

Terra

Kompanija “Terra” je deo austrijske firme “Industrie Holding”, koja osim predstavništva u Srbiji, ima i rumunsko, češko, slovenačko, hrvatsko, ali i makedonsko, bugarsko, slovačko, kao i mnoga druga predstavništva. Praktično, na teritoriji svih zemalja Srednje i Istočne Evrope posluje ova austrijska kompanija, koja se primarno bavi prodajom novih, ali i polovnih građevinskih i ostalih vrsta mašina, odnosno rezervnih delova. Web sajt kompanije “Terra” za našu zemlju je terra-srbija.rs.


Junior KM Grupa

Junior KM Grupa

Grčka, odnosno kiparska kompanija koja se bavi plasmanom ukrasnih čestitki, nalepnica, poklon kesa, balona i ostalog sličnog materijala ima svoju poslovnicu i u našoj zemlji i to u ulici Cara Dušana broj 205a, u Zemunu. Pored toga ima i predstavništvo u Bugarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, ali i u Sloveniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, odnosno Crnoj Gori i Bivšoj Jugoslovenskoj Republici Makedoniji.


Lidl Srbija KD

Lidl Srbija KD

Nemačka kompanija “Lidl” je otvorila svoje predstavništvo i za teritoriju Srbije i to u ulici Tošin bunar broj 272v. Zvaničan sajt ove firme za Srbiju je www.lidl.rs, odnosno preko mejla kontakt@lidl.rs.


Coca-Cola HBC - Srbija d.o.o.

Coca-Cola HBC - Srbija d.o.o.

Predstavništvo grčke kompanije “Coca-Cola” postoji u Srbiji od 1997. godine i nalazi se u Zemunu. Adresa ovog predstavništva je Batajnički drum broj 14 - 16. Zvaničan web sajt je coca-cola.rs, a ova grupacija spada među največe na teritoriji cele Evrope.


Knauf Zemun d.o.o.

Knauf Zemun d.o.o.

Predstavništvo nadaleko čuvene nemačke kompanije “Knauf” koja se bavi proizvodnjom građevinskih elemenata za teritoriju Srbije se nalazi na adresi Batajnički drum 16b, Zemun. Na internet adresi www.knauf.rs se nalaze svi podaci i o njihovom poslovanju u našoj zemlji.


Bluegrass d.o.o.

Bluegrass d.o.o.

Kompanija koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga, a primarno je usmerena na oblast marketinga, prodaje, odnosno finansija, te razvoja distributivne mreže, čije je sedište u prestonici Grčke, ima svoju poslovnicu i za Srbiju i to u Zemunu, u ulici Dunavskoj broj 15.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!