Škola stranih jezika Užice

Škola stranih jezika u Užicu omogućava vam da naučite preko 40 stranih jezika. Kurseve u školi stranih jezika u Užicu pohadja preko hiljadu polaznika zadovoljnih predavanjem naših stručnih profesora. Naučite sve na jednom mestu! Škola stranih jezika iz UŽica je najbolje rešenje!

Akademija Oxford u Užicu nudi usluge kurseva stranih jezika, kurseva za stručno osposobljavanje, sudskog tumača i još mnogih drugih veština i delatnosti.

Trenutno kod nas radi preko 15 profesora i filologa koji uspešno vode kurseve za preko trideset grupa/polaznika za: Engleski, Nemački, Španski, Italijanski, Francuski, Grčki, Ruski, Švedski, Norveški, Slovenački, Poljski, Češki, Bugarski jezik. Takodje organizujemo i kurseve i obuku za rad na računarima kao i knjigovodstveni kurs, daktilografski kurs itd.


Korisne informacijeU 2013. godini u Užicu je više od 5.000 polaznika pohađalo različite kurseve i obuke čime su osposobljeni za različita zanimanja iz mnogobrojnih delatnosti, odnosno stekli određene nivoe znanja stranih jezika kao i znanja rada na računaru.

Akademija Oxford se nalazi u ul. Druge Proleterske 15. Radno vreme Akademije Oxford u Užicu je radnim danima od 08-16h. Akademija Oxford vrši upis novih polaznika za sve vrste kurseva tokom cele godine.

Strucni tim Akademije Oxford ce vas uvek srdačno dočekati, dati svaku informaciju i u najkraćem roku organizovati kurs, strucno osposobljavanje ili bilo koju uslugu prevoda. Dobrodošli!

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Užicu

Kursevi stranih jezika Užice - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Užicu.

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Užice >>>


Kurs jezika Mesečna cena
Kurs albanskog jezika Užice - cena Albanski jezik 50 €
Kurs makedonskog jezika Užice - cena Makedonski jezik 50 €
Kurs arapskog jezika Užice - cena Arapski jezik 50 €
Kurs nemačkog jezika Užice - cena Nemački jezik 2500 RSD
Kurs norveškog jezika Užice - cena Norveški jezik 6000 RSD
Kurs bugarskog jezika Užice - cena Bugarski jezik 50 €
Kurs poljskog jezika Užice - cena Poljski jezik 50 €
Kurs češkog jezika Užice - cena Češki jezik 50 €
Kurs portugalskog jezika Užice - cena Portugalski jezik 50 €
Kurs danskog jezika Užice - cena Danski jezik 50 €
Kurs rumunskog jezika Užice - cena Rumunski jezik 50 €
Kurs francuskog jezika Užice - cena Francuski jezik 3000 RSD
Kurs ruskog jezika Užice - cena Ruski jezik 3000 RSD
Kurs grčkog jezika Užice - cena Grčki jezik 3000 RSD
Kurs slovačkog jezika Užice - cena Slovački jezik 50 €
Kurs hebrejskog jezika Užice - cena Hebrejski jezik 50 €
Kurs slovenačkog jezika Užice - cena Slovenački jezik 50 €
Kurs hrvatskog jezika Užice - cena Hrvatski jezik 50 €
Kurs engleskog jezika Užice - cena Engleski jezik 2500 RSD
Kurs holandskog jezika Užice - cena Holandski jezik 50 €
Kurs japanskog jezika Užice - cena Japanski jezik 50 €
Kurs italijanskog jezika Užice - cena Italijanski jezik 3000 RSD
Kurs španskog jezika Užice - cena Španski jezik 3000 RSD
Kurs kineskog jezika Užice - cena Kineski jezik 50 €
Kurs švedskog jezika Užice - cena Švedski jezik 50 €
Latinski jezik 50 €
Kurs turskog jezika Užice - cena Turski jezik 50 €
Kurs mađarski jezika Užice - cena Mađarski jezik 50 €
Kurs ukrajinskog jezika Užice - cena Ukrajinski jezik 50 €


Škola stranih jezika - Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford Užice

Druge Proleterske 15

Radnim danima: 08:00 - 19:00

2500 - 6000 RSD


Korisni linkovi

Užice

UŽICE - LETNJI KURSEVI JEZIKA SA 50% POPUSTA
2021-06-19

Obaveštavamo vas da Akademija Oxford organizuje letnje ubrzane kurseve ENGLESKOG, NEMAČKOG FRANCUSKOG, ITALIJANSKOG I RUSKOG JEZIKA sa popustom od 50% . *** Upis traje do kraja juna! ✔✔✔ Prijavite se još danas! ✔✔✔ Informacije: telefon: 060/40-60-585, 031/...

Užice - Nemački A1
2021-02-26

Dragi naši, Počinje sa radom novi grupni kurs nemačkog jezika A1. Planirani termini su: Ponedeljak - Utorak - Četvrtak od (ponedeljak)17-18:30 i (utorak i četvrtak) 19:30-do 21:00h Kurs počinje sa radom od 08.03. 2021. Ostalo je još malo slobodnih mesta. ...

Užice - Nemački A1
2020-09-10

KURS NEMAČKOG UŽICE A1, A2, B1, B2, C1, C2 Upis je u toku, za sve nivoe nemačkog jezika. Da li ćete se odlučiti za grupnu ili individualnu nastavu to ostaje na vama da izaberete, a mi ćemo se potruditi da maksimalno ispunimo vaša očekivanja i da vam prenesemo znanje....


Kako se nalazi nedaleko od granice sa Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom, grad Užice važi za jedan od razvijenijih na teritoriji naše zemlje, a primarno u privrednom smislu.

Grad Užice

Na teritoriji grada Užica postoji ukupno 10 osnovnih škola, ali i Užička gimnazija, te nekoliko srednjih škola, odnosno tri fakulteta. Osim ekonomske i medicinske, u Užicu postoje i dve tehničke i jedna muzička škola.Uz Učiteljski, tu su još i Fakultet za ekonomiju i Fakultet za trgovinu i bankarstvo. Zvaničan sajt ovog grada, na kome možete potražiti i sve potrebne informacije je uzice.rs.


Užička gimnazija

Užička gimnazija

Internet sajt gimnazije u Užicu je www.uzickagimnazija.edu.rs a nalazi se na adresi Trg Svetog Save broj 6, Užice. Možete da ih kontaktirate i preko mejla uzickagimnazija@ptt.rs. Đaci Užičke gimnazije pohađaju nastavu na dva smera i to društveno - jezičkom i prirodno - matematičkom smeru, a osim latinskog jezika, koji je uvršten u nastavni plan i program, đaci uče i engleski, ali i francuski, odnosno ruski jezik, bilo kao prvi, bilo kao drugi jezik.


Učiteljski fakultet Užice

Učiteljski fakultet Užice

Kao deo Univerziteta u Kragujevcu, Učiteljski fakultet Užice ima programe za školovanje učitelja i vaspitača. Nalazi se na Trgu Svetog Save broj 36, a njihov sajt je www.ucfu.kg.ac.rs. Studenti tokom školovanja uče engleski, ali i ruski jezik, a možete da ih kontaktirate i na broj telefona 031 521 952 ili preko mejla ucfak@ucfu.kg.ac.rs.


Jedinstvo Metalogradnja A.D.

Jedinstvo Metalogradnja A.D.

Užičko preduzeće “Jedinstvo Metalogradnja” A.D. se primarno bavi gradnjom objekata bilo koje namene (sportske i proizvodne hale, poslovni objekti, skladišta, hladnjače, stambeni objekti, teniski tereni i ostala), a specijalizovani su i za izradu fasada i krovnih pokrivača, te limarske i bravarske radove. Osim objekata u našoj zemlji, izgradili su i niz objekata na teritoriji Rusije i Crne Gore, ali i Iraka. Web sajt ove firme je www.j-metalogradnja.rs a možete da ih kontaktirate putem telefona 031 532 555 (centrala) ili mejla office@j-metalogradnja.rs.


Auto kuća Raketa A.D. Sevojno

Auto kuća Raketa A.D. Sevojno

Firma koja se bavi prodajom, ali i servisiranjem vozila različitih svetskih proizvođača, počev od vozila francuske marke “Peugeot“, preko onih italijanske marke „Fiat“, odnosno ruske „Lada“. Nalazi se u Prvomajskoj ulici broj 63, u Sevojnu. Možete posetiti njihov sajt za više informacija www.ak-raketa.rs ili ih kontaktirati preko mejla office@ak-raketa.rs.


Aluminium Industry Impol - Seval

Aluminium Industry Impol - Seval

Centrala kompanije „Impol“ d.o.o. se nalazi u Sloveniji i to u mestu Slovenska Bistrica, a bavi se preradom aluminijuma. Njeni proizvodi nalaze primenu u avio i automobilskoj, te u građevinskoj i elektroindustriji, ali i u domenu transporta, odnosno mašinogradnji i u unutrašnjem dizajnu. Poslovna grupa kojoj ova slovenačka firma pripada podrazumeva ukupno 21 preduzeće, a u Užicu se nalazi na adresi Banjičkih žrtava bb. Svoje proizvode plasira i na tržište Nemačke, Italije, Austrije, Francuske, ali i Rusije, Švajcarske, Holandije i mnogih drugih zemalja, kako na teritoriji Evrope, tako i sveta.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!