Škola stranih jezika Užice

Škola stranih jezika u Užicu omogućava vam da naučite preko 40 stranih jezika. Kurseve u školi stranih jezika u Užicu pohadja preko hiljadu polaznika zadovoljnih predavanjem naših stručnih profesora. Naučite sve na jednom mestu! Škola stranih jezika iz UŽica je najbolje rešenje!

Akademija Oxford u Užicu nudi usluge kurseva stranih jezika, kurseva za stručno osposobljavanje, sudskog tumača i još mnogih drugih veština i delatnosti.

Trenutno kod nas radi preko 15 profesora i filologa koji uspešno vode kurseve za preko trideset grupa/polaznika za: Engleski, Nemački, Španski, Italijanski, Francuski, Grčki, Ruski, Švedski, Norveški, Slovenački, Poljski, Češki, Bugarski jezik. Takodje organizujemo i kurseve i obuku za rad na računarima kao i knjigovodstveni kurs, daktilografski kurs itd.


Korisne informacijeU 2013. godini u Užicu je više od 5.000 polaznika pohađalo različite kurseve i obuke čime su osposobljeni za različita zanimanja iz mnogobrojnih delatnosti, odnosno stekli određene nivoe znanja stranih jezika kao i znanja rada na računaru.

Akademija Oxford se nalazi u ul. Druge Proleterske 15. Radno vreme Akademije Oxford u Užicu je radnim danima od 08-16h. Akademija Oxford vrši upis novih polaznika za sve vrste kurseva tokom cele godine.

Strucni tim Akademije Oxford ce vas uvek srdačno dočekati, dati svaku informaciju i u najkraćem roku organizovati kurs, strucno osposobljavanje ili bilo koju uslugu prevoda. Dobrodošli!

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Užicu

Kursevi stranih jezika Užice - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Užicu.

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Užice >>>


Kurs jezika Mesečna cena
Kurs albanskog jezika Užice - cena Albanski jezik 50 €
Kurs makedonskog jezika Užice - cena Makedonski jezik 50 €
Kurs arapskog jezika Užice - cena Arapski jezik 50 €
Kurs nemačkog jezika Užice - cena Nemački jezik 2500 RSD
Kurs norveškog jezika Užice - cena Norveški jezik 6000 RSD
Kurs bugarskog jezika Užice - cena Bugarski jezik 50 €
Kurs poljskog jezika Užice - cena Poljski jezik 50 €
Kurs češkog jezika Užice - cena Češki jezik 50 €
Kurs portugalskog jezika Užice - cena Portugalski jezik 50 €
Kurs danskog jezika Užice - cena Danski jezik 50 €
Kurs rumunskog jezika Užice - cena Rumunski jezik 50 €
Kurs francuskog jezika Užice - cena Francuski jezik 3000 RSD
Kurs ruskog jezika Užice - cena Ruski jezik 3000 RSD
Kurs grčkog jezika Užice - cena Grčki jezik 3000 RSD
Kurs slovačkog jezika Užice - cena Slovački jezik 50 €
Kurs hebrejskog jezika Užice - cena Hebrejski jezik 50 €
Kurs slovenačkog jezika Užice - cena Slovenački jezik 50 €
Kurs hrvatskog jezika Užice - cena Hrvatski jezik 50 €
Kurs engleskog jezika Užice - cena Engleski jezik 2500 RSD
Kurs holandskog jezika Užice - cena Holandski jezik 50 €
Kurs japanskog jezika Užice - cena Japanski jezik 50 €
Kurs italijanskog jezika Užice - cena Italijanski jezik 3000 RSD
Kurs španskog jezika Užice - cena Španski jezik 3000 RSD
Kurs kineskog jezika Užice - cena Kineski jezik 50 €
Kurs švedskog jezika Užice - cena Švedski jezik 50 €
Latinski jezik 50 €
Kurs turskog jezika Užice - cena Turski jezik 50 €
Kurs mađarski jezika Užice - cena Mađarski jezik 50 €
Kurs ukrajinskog jezika Užice - cena Ukrajinski jezik 50 €


Škola stranih jezika - Užice, Akademija Oxford

Akademija Oxford Užice

Druge Proleterske 15

Radnim danima: 08:00 - 19:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2500 - 6000 RSD


Korisni linkovi

Užice

Nemački jezik A1 nivo - Užice
2020-06-29

Nemački jezik A1 nivo - Užice

Do 30.06. traje upis zainteresovanih polaznika na kurs nemačkog jezika A1 nivo po ceni od samo 7500rsd , ostala su 2 slobodna mesta u grupi!! Ne propustite svoju šansu, prijavite se na broj 060/4060585 ili na email uzice@akademijaoxford.com...

Nemački jezik A1 nivo - Užice - 7500 rsd
2020-06-29

Ostalo je samo ✴️1✴️ slobodno mesto u grupi za letnji kurs nemačkog jezika, početni nivo. Prijave traju još 48h. Ne propustite svoju šansu da završite ovaj kurs po ceni od samo✴️7500 rsd✴️ Prijavite se još danas na 060/4060585 ili na email uzice@akademijaoxford.com...

Letnji kursevi jezika -7500rsd- Užice
2020-06-15

Letnji kursevi jezika -7500rsd- Užice

U toku je formiranje grupa za letnje kursve jezika. Ne propustite svoju šansu da završite kurs engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog ili ruskog jezika po ceni od samo 7500 rsd. Prijavite se na 0604060585 ili na email uzice@akademijaoxford.com...


Kako se nalazi nedaleko od granice sa Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom, grad Užice važi za jedan od razvijenijih na teritoriji naše zemlje, a primarno u privrednom smislu.

Grad Užice

Na teritoriji grada Užica postoji ukupno 10 osnovnih škola, ali i Užička gimnazija, te nekoliko srednjih škola, odnosno tri fakulteta. Osim ekonomske i medicinske, u Užicu postoje i dve tehničke i jedna muzička škola.Uz Učiteljski, tu su još i Fakultet za ekonomiju i Fakultet za trgovinu i bankarstvo. Zvaničan sajt ovog grada, na kome možete potražiti i sve potrebne informacije je www.graduzice.org.


Užička gimnazija

Užička gimnazija

Internet sajt gimnazije u Užicu je www.uzickagimnazija.edu.rs a nalazi se na adresi Trg Svetog Save broj 6, Užice. Možete da ih kontaktirate i preko mejla uzickagimnazija@ptt.rs. Đaci Užičke gimnazije pohađaju nastavu na dva smera i to društveno - jezičkom i prirodno - matematičkom smeru, a osim latinskog jezika, koji je uvršten u nastavni plan i program, đaci uče i engleski, ali i francuski, odnosno ruski jezik, bilo kao prvi, bilo kao drugi jezik.


Učiteljski fakultet Užice

Učiteljski fakultet Užice

Kao deo Univerziteta u Kragujevcu, Učiteljski fakultet Užice ima programe za školovanje učitelja i vaspitača. Nalazi se na Trgu Svetog Save broj 36, a njihov sajt je www.ucfu.kg.ac.rs. Studenti tokom školovanja uče engleski, ali i ruski jezik, a možete da ih kontaktirate i na broj telefona 031 521 952 ili preko mejla ucfak@ucfu.kg.ac.rs.


Jedinstvo Metalogradnja A.D.

Jedinstvo Metalogradnja A.D.

Užičko preduzeće “Jedinstvo Metalogradnja” A.D. se primarno bavi gradnjom objekata bilo koje namene (sportske i proizvodne hale, poslovni objekti, skladišta, hladnjače, stambeni objekti, teniski tereni i ostala), a specijalizovani su i za izradu fasada i krovnih pokrivača, te limarske i bravarske radove. Osim objekata u našoj zemlji, izgradili su i niz objekata na teritoriji Rusije i Crne Gore, ali i Iraka. Web sajt ove firme je www.j-metalogradnja.rs a možete da ih kontaktirate putem telefona 031 532 555 (centrala) ili mejla office@j-metalogradnja.rs.


Auto kuća Raketa A.D. Sevojno

Auto kuća Raketa A.D. Sevojno

Firma koja se bavi prodajom, ali i servisiranjem vozila različitih svetskih proizvođača, počev od vozila francuske marke “Peugeot“, preko onih italijanske marke „Fiat“, odnosno ruske „Lada“. Nalazi se u Prvomajskoj ulici broj 63, u Sevojnu. Možete posetiti njihov sajt za više informacija www.ak-raketa.rs ili ih kontaktirati preko mejla office@ak-raketa.rs.


Aluminium Industry Impol - Seval

Aluminium Industry Impol - Seval

Centrala kompanije „Impol“ d.o.o. se nalazi u Sloveniji i to u mestu Slovenska Bistrica, a bavi se preradom aluminijuma. Njeni proizvodi nalaze primenu u avio i automobilskoj, te u građevinskoj i elektroindustriji, ali i u domenu transporta, odnosno mašinogradnji i u unutrašnjem dizajnu. Poslovna grupa kojoj ova slovenačka firma pripada podrazumeva ukupno 21 preduzeće, a u Užicu se nalazi na adresi Banjičkih žrtava bb. Svoje proizvode plasira i na tržište Nemačke, Italije, Austrije, Francuske, ali i Rusije, Švajcarske, Holandije i mnogih drugih zemalja, kako na teritoriji Evrope, tako i sveta.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!