Škola stranih jezika Kruševac

Škola stranih jezika u Kruševcu jedna je od najzastupljenijih oblasti Akademije Oxford. Samim tim mogućnosti koje ova škola pruža svojim polaznicima su širokog spektra, a sve su prilagođene potrebama i zahtevima klijenata, kojih je svakim danom sve više.

S obzirom na to, da je poznavanje nekog stranog jezika postalo jedan od uslova kod zapošljavanja, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu, sve je više zainteresovanih polaznika, koji imaju potrebu da za određeni rok savladaju previđeni jezik što bolje i profesionalnije. Samim tim, profesionalci svog zanata, profesori koji rade u našoj školi stranih jezika, imaju pune ruke posla. Ipak, stalnim usavršavanjem tima škole, mogućnosti koje pružamo prate sve svetske standarde, kako bi svi polaznici bili zadovoljni.


Korisne informacijeNastavu u našoj školi možete slušati na više od dve stotine različitih kurseva, za preko trideset jezika. Najčešći oblik održavanja nastave je u manjim ili većim grupama. Grupna nastava se održava u vidu ubrzanih kurseva, gde se časovi odvijaju svakodnevno, ili redovnih kurseva, kada polaznici časove pohađaju dva puta nedeljno u trajanju od devedeset minuta. Samim tim i trajanja kurseva su različiti, od dva do šest meseci, u zavisnosti od jezika i nivoa koji završavate.

Kao što smo već istakli, jezici se slušaju po nivoima, te nastavu možete pratiti od nivoa A1, sve do C2, nakon čega slede nivoi konverzacije, poslovne edukacije, specijalizovanih predavanja i priprema za polaganje određenih međunarodnih ispita. Nakon svakog odslušanog nivoa imate mogućnost polaganja ispita i dobijanja akreditovanog sertifikata.

Pored grupne nastave, svaki polaznik ima mogućnost praćenja nastave individualnim putem, što je veoma često želja polaznika koji nisu u mogućnosti da svoje slobodno vreme prilagode stalnim terminima koji su određeni na grupnoj nastavi. Individualna nastava se održava sa profesorom u učionici, ili online. Kako god da odlučite, rezultat je isti. Profesionalno i kvalitetno učenje jezika za nivo i jezik koji je baš Vama potreban.

Škola stranih jezika u Kruševcu sa oko 20 članova stručnog tima uspešno vodi kurseve za preko 50 grupa polaznika. Škola stranih jezika u Kruševcu vrši obuku za više stotina različitih kurseva stranih jezika. Naše ogromno iskustvo obećava uspešnu saradnju!

Akademija Oxford u Kruševcu nalazi se u Zakićevoj ulici br. 28. Našim klijentima stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 17h i subotom od 9h do 14h.

U našoj školi stranih jezika je veliki broj diplomiranih filologa, koji uspešno vode kurseve za engleski, nemački, francuski, norveški, švedski, italijanski... Polaznici naših kurseva nemačkog jezika bez ikakvih poteškoća polažu na Goethe institutu.

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Kruševcu

Kursevi stranih jezika Kruševac - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Kruševcu

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Kruševac >>>

Škola stranih jezika - Kruševac, Akademija Oxford

Akademija Oxford Kruševac

Obilićeva 33, lokal 1

Radnim danima: 08:00 - 17:00

Subotom: 09:00 - 14:00

2500 - 6000 RSDKorisni linkovi

Kruševac

Ubrzani letnji kurs nemačkog i engleskog jezika
2024-06-11

Ubrzani letnji kurs nemačkog i engleskog jezika

Ovog leta, samo u Akademiji Oxford NEVEROVATAN LETNJI POPUST od 50% na grupne ubrzane kurseve jezika Popust važi za engleski i nemački jezik Nastava počinje 01.07.2024. godine i traje do 30.08.2024. godine. Navedeni popust važi isključivo za grupnu nastavu...

KRUŠEVAC - ITALIJANSKI JEZIK
2024-04-10

KRUŠEVAC - ITALIJANSKI JEZIK

Želite li da učite jedan od najromantičnijih jezika na svetu? Imamo sjajne vesti za vas! U toku su prijave za individualnu ili online nastavu gde ćemo se prilagoditi vašim terminima. Kurs italijanskog jezika pruža vam mogućnost da naučite osnove italijanskog jezika ili da una...

Kruševac - Nemački jezik A1 - upis nove grupe je u toku
2024-03-22

Kruševac - Nemački jezik A1 - upis nove grupe je u toku

Upis nove grupe za nemački jezik A1 je u toku! Prijavite se što pre! Za više informacija nas možete pozvati na 037/20-29-20 069/10-90-584 Obilićeva 33 krusevac@akademijaoxford.com...


Škola stranih jezika Kruševac

U centralnom delu naše zemlje, na obalama reke Rasine je smešten grad Kruševac, u čijem sastavu se nalaze brojna naselja. Kao centar čitavog Rasinskog okruga, Kruševac je i administrativni centar ovog dela Srbije, a dobro je poznat kao nekadašnja prestonica naše zemlje.


Opština Kruševac

Opština Kruševac

Na teritoriji opštine Kruševac se nalaze brojne obrazovne institucije, počev od predškolskih ustanova, pa do osnovnih i srednjih škola, što u samom gradu, što u seoskom području koje mu pripada. Sve informacije koje se odnose na Kruševac ćete naći na zvaničnoj internet prezentaciji grada www.krusevac.rs.


Gimnazija u Kruševcu

Gimnazija u Kruševcu

Ova obrazovna institucija upisuje đake na nekoliko smerova, pa osim društveno - jezičkog i prirodno - matematičkog, učenici mogu da pohađaju i filološki i informatički smer. U fakultativne predmete spadaju i grčki, italijanski i nemaki jezik, kao i košarka, a kao prvi, odnosno drugi jezik, đaci mogu da uče engleski, nemački, te francuski, ruski i italijanski, dok je latinski jezik uvršten u redovan nastavni program školovanja u kruševačkoj gimnaziji. Adresa ove škole je Topličina broj 1, Kruševac, a sve neophodne informacije možete dobiti i na zvaničnom sajtu gimnazije u Kruševcu www.gimnazija.org.rs.


Balkan Progres

Balkan Progres

Kruševačka firma “Balkan Progres” je zvaničan uvoznik svetski poznatih marki guma, kako za putnička, tako i za kombi, ali i poljoprivredna vozila, te autobuse, kamione i ostale. Pored brojnih guma srpskih proizvođača, oni uvoze i proizvode francuske kompanije “Michelin” i slovenačke “Sava”. Prodavnica ove firme se nalazi u ulici Gavrila Principa bb, u Kruševcu, a njihov web sajt je www.balkanprogres.com.


Branakomerc d.o.o.

Branakomerc d.o.o.

Kompanija “Branakomerc” d.o.o. u svom bogatom asortimanu ima proizvode za kamione, kombi vozila, ali i građevinske mašine gotovo svih svetskih, ali i domaćih proizvođača. Osim bosasnkih proizvoda kompanija “Pobjeda” i “Zrak”, nude i nemačke proizvode “Hella”, “Wabco” i “VDO - kienzle”. Adresa ove kruševačke kompanije je Miletine bune bb. Možete ih kontaktirati i na mejl branakomerc1@open.telekom.rs.


Z.K.T.R. Raša

Z.K.T.R. Raša

Sve vrste polovnh mašina nemačke kompanije “Kärcher” prodaje kruševačka firma “Raša”.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!