Škola stranih jezika Čačak

Škola stranih jezika Akademije Oxford u Čačku nosi broj jedan u samoj opštini ali i šire. Ovo visoko mesto zauzela je radom, usavršavanjem, uvođenjem novih savremenih standarda, profesionalnošću, ali i spremnošću da pomognu i pronađu rešenje za svakog polaznika.

Sigurno je da je u poslednje vreme sve više raspisanih konkursa u zemljama širom Evrope za razna zanimanja. Ono u šta smo uvereni je činjenica da veliki broj naših sugrađana konkuriše za istaknuta radna mesta. Međutim, najčešće nisu dovoljne samo kvalifikacije. Potrebno je i kvalitetno znanje jezika zemlje u kojoj planirate da se zaposlite. Zato je broj polaznika u našoj školi stranih jezika u Čačku svakim danom sve veći.

Različite modulacije kurseva koje postoje u školi stranih jezika u Čačku nastale su kao potražnja sve većeg broja onih, kojima je savladavanje stranog jezika veoma bitno. Najčešće je reč o engleskom, nemačkom, norveškom ili švedskom, ali ne zaostaju ni italijanski, ruski, španski, grčki i ostali svetski priznati jezici, od kojih najčešće zavisi da li ćete baš Vi dobiti posao.

Korisne informacijeŠkola stranih jezika Čačak nudi različite vidove edukacije. Najtraženiji oblici pohađanja nastave su grupna ili individualna predavanja. Svaki ima svoje prednosti. Grupnu nastavu možete pohađati najmanje dva puta nedeljno, na redovnim kursevima, pa sve do pet puta nedeljno, kada je reč o ubrzanoj nastavi. U zavisnosti od Vaše odluke koji kurs želite da pohađate, jedan nivo traje od dva do šest meseci.

Individualna nastava je za razliku od grupne formulisana u dve mogućnosti. Jedna je da na časove dolazite u naš centar i u učionici prelazite određeni nivo jezika zajedno sa profesorom, dok je druga mogućnost koju nudimo, slušanje predavanja putem interneta – online. U ovom slučaju možete da se nalazite bilo gde u svetu, a da časove slušate iz Vaše matične zemlje.

Takođe, možemo se pohvaliti i kursevima srpskog za strance, koji se odvijaju po nivoima. Polaznici koji su završili u našoj školi ovaj vid edukacije, napustili su naše klupe veoma zadovljni, jer im je boravak u Srbiji bio mnogo lakši i jednostavniji.

Specijalni kursevi jezika su novine koje uvodimo svakodnevno. Neki od njih su poslovni kursevi, konverzacijski, pripreme za međunarodne ispite i sl.Učionice u kojima se održava nastava prilagođene su svim oblicima edukacije koje smo naveli, uz prateća audio – vizuelna sredstva po najnovijim standardima. Program je prilagođen svakom polazniku, kao i sam vid rada na časovima, u zavisnosti od Vaših potreba u tom trenutku.

Kažu da čovek treba da uči dok je živ. Zato smo sigurni da nikada nije kasno i da uvek treba pokušati. Jer, sigurno gubi samo onaj koji odustaje na početku. Zato smo mi tu, da Vam damo snagu, volju i entuzijazam, kako biste uspeli u svojim namerama. Jer, prepreke se lako prelaze, samo ukoliko imate cilj.

Očekujemo i Vas da nam se ubrzo javite putem mail-a, telefonom ili lično na adresi, kako bismo Vas informisali o svemu, što ovog momenta nismo naveli.

TESTOVI


Cenovnik škole stranih jezika u Čačku

Kursevi stranih jezika Čačak - cena

Ovde možete pogledati cenovnik škole stranih jezika u Čačku.

Vidi cenovnik kuseva stranih jezika za Čačak >>>


Škola stranih jezika - Čačak, Akademija Oxford

Akademija Oxford Čačak

Pivarska 10, 4. sprat, br.2

cacak@akademijaoxford.com

Radnim danima: 08:00 - 19:00

3000 - 6000 RSDKorisni linkovi

Čačak

Čačak - Kurs Engleskog jezika nivo A1
2020-05-26

 Čačak - Kurs Engleskog jezika nivo A1

Obaveštavamo sve zainteresovane polaznike daje u toku upis na grupni kurs Engleskog jezika nivo A1. Kurs traje 4,5 meseca , 70 školskih časova po ceni od 15 000 dinara uz mogućnost plaćanja na 5 mesečnih rata po 3000 din. Odobravamo popust za studente, penzionere i nezaposlena lica od 20 % !!...

Čačak - Kurs nemačkog jezika A1
2019-08-14

Čačak - Kurs nemačkog jezika A1

Obaveštavamo sve zainteresovane polaznike da uskoro počinje kurs nemačkog jezika nivo A1. Časovi su 2 puta sedmično po 90 minuta. Informacije i prijave: 069/30-80-621, 032/321-176, lično u prostorijama škole u Pivarskoj 10/2 (između šetališta i službenog ulaza Čačanske banke). Očekujem...

Čačak - Engleski jezik nivo B1
2016-10-03

Čačak - Engleski jezik nivo B1

Obaveštavamo sve sadašnje i buduće polaznike da je u toku upis na kurs engleskog jezika nivo B1. Nastavljamo sa učenjem engleskog jezika tamo gde smo stali. O terminima nastave se dogovaramo uskoro! Info & prijave: 069/30-80-621, 032/221-176, cacak@akademijaoxford.com, skype: oxford.cacak. O...


Škola stranih jezika Čačak

Na oko 140 kilometara udaljenosti od Beograda, smešten je grad Čačak, koji se smatra centralnim delom Moravičkog okruga Srbije. U ovom gradu se nalaze dva državna fakulteta, koja funkcionišu u sklopu Univerziteta u Kragujevcu, ali i 7 srednjoškolskih ustanova, dok je osnovnih škola 18.


Opština Čačak

Opština Čačak

Kao centar čitavog okruga kome pripada, Čačak važi za jedan od najrazvijenijih gradova u ovom delu Srbije. Takođe je poznat i po brojnim firmama koje se nalaze na njegovoj teritoriji, ali i znamenitim Srbima koji su u njemu rođeni ili živeli. Sve potrebne podatke o opštini Čačak ćete naći na zvaničnom internet sajtu grada www.cacak.org.rs


Gimnazija u Čačku

Gimnazija u Čačku

U ulici Župana Stracimira broj 1 je smeštena čačanska gimnazija, koja upisuje učenike na prirodno - matematički, odnosno društveno - jezički smer. Takođe, od stranih jezika, kao prvi i drugi, učenici osim uobičajenog engleskog, mogu da uče i francuski, ali i nemački jezik. Kao i u svim gimnazijama, latinski jezik je uvršten u redovan nastavni plan. Informacije o ovoj školi u Čačku ćete dobiti preko mejla gimnazijasekretar@sbb.rs, a možete posetiti i njihov sajt www.gimnazija-cacak.edu.rs.


Cini

Cini

Domaća kompanija koja već više od dve decenije svoje proizvode iz oblasti termotehnike izvozi na švedsko, nemačko, ali i poljsko, te dansko, rusko, ukrajinsko i englesko tržište se nalazi u Čačku, u ulici 15. bb, a informacije o njima možete potražiti na sajtu www.cini.co.rs. Ukoliko želite da ih kontaktirate, to možete učiniti putem mejla office@cini.co.rs.


Vasiteks d.o.o.

Vasiteks d.o.o.

Zvaničan proizvođač tekstila prema licenci turske firme “Özdilek”, koja ima i svoje englesko, rusko, ali i nemačko, grčko, američko i kanadsko predstavništvo u našoj zemlji se nalazi u ulici Dragiše Mišovića broj 197/1 u Čačku. Firma “Vasiteks” d.o.o. je osnovana 2011. godine.


Škapina d.o.o.

Škapina d.o.o.

Čačansko preduzeće “Škapina” d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom svih komponenti vezanih za industrijske pneumatike, a od skora je i zastupnik slovenačke kompanije “Hipex” d.o.o. Nalazi se na adresi Bulevar oslobođenja broj 28, Čačak, a sve potrebne podatke o njihovom poslovanju ćete naći na web sajtu www.skapina.rs.


PS fashion d.o.o.

PS fashion d.o.o.

Domaća kompanija za proizvodnju odeće je postala pravi modni brend, tako da osim što izvozi svoje proizvode na slovenačko, hrvatsko i makedonsko tržište, ima svoje objekte u Češkoj, Francuskoj i drugim zemljama. Firma “P...S... fashion” d.o.o. se nalazi u ulici Bogićevićeva broj 8, u Čačku, dok je adresa elektronske pošte office@ps.rs. Internet sajt na kome možete videti sve podatke o njihovom poslovanju je www.ps.rs.

NEWSLETTER
 
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Slavica:

Završila sam kurs rumunskog jezika kod vas, ekipa vam je super, profesori odlični a cene pristupačne. Pozdrav iz Beograda

Beograd - Miloš:

Pohadam kurs norveškog jezika online. Prezadovoljan sam jer škola prati sve moderne trendove. Mogu da organizujem svoje vreme kako hoću, učim i pohađam nastavu od kuće i ne gubim vreme na prevoz po gradu. Odlični ste, samo tako nastavite.

Beograd - Milica:

Dugo sam tražila najbolju ponudu u pogledu kvaliteta i cene za kurs nemačkog jezika, na kraju sam se odlučila za vas i nisam pogrešila!

Čukarica - Svetlana:

Počela sam da učim albanski jezik u vašoj školi, prezadovoljna sam uslugom i profesorima. Pozdrav za sve

Palilula - Ana:

Uspešno sam završila kurs švedskog jezika i pronašla posao gde je poznavanje ovog jezika bilo presudno. Hvala Vam puno ljudi

Voždovac - Siniša:

Završio sam kurs makedonskog jezika. Oduševljen sam organizacijom škole. Nastaviću sa časovima kod vas!

Novi Beograd - Aleksandar:

Pohađala sam kurs arapski jezik. Svima preporucujem vašu školu jer je najbolja!

Rakovica - Radovan:

Poznavanje bugarskog jezika mi je bilo potrebno na poslu. Posle vašeg kursa uspesno saradujem sa svim kolegama iz Bugarske. Hvala vam puno

Savski venac - Lena:

Prošle godine sam završila kurs poljskog jezika. Jako sam zadovljna svime sto sam naučila kod vas.

Stari grad - Djuro:

Upisao sam kurs ceškog jezika kod vas po preporuci prijatelja. Rekao je da ste najbolji u šta sam se i sam uverio. Pozdrav

Vračar - Olivera:

Mogu sa sigurnošću da tvrdim da ste najbolja škola u Srbiji. I ranije sam učila engleski jezik u drugim školama ali sam uvek bila nezadovoljna. Samo ste vi ispunili sva moja očekivanja u nivou znanja, profesionalnosti i prijatnosti zaposlenih. Samo tako nastavite!!!

Zemun - Ljiljana:

Završavam kurs portugalskog jezika. Jako sam zadovoljna, upisacu kurs i španskog!!!

Zvezdara - Marko:

Pre dve godine sam završio kurs danskog jezika. Još uvek ga puno koristim i dobro znam. Svu zahvalnost dugujem vama. Pozdrav najboljoj ekipi!

Barajevo - Jovana:

Drugarica i ja smo krenule na časove francuskog jezika kod vas. Puno nam pomaže za školu jer prati školsko gradivo.

Grocka - Nikola:

Poslao sam sina da uči ruski jezik kod vas. Zadovoljan je on, zadovoljan sam i ja!

Lazarevac - Milanka:

Naucila sam grčki jezik i sada uspešno radim letnje sezone u Grčkoj! Hvala i pozdrav

Mladenovac - Zoran:

Pohađao sam časove slovačkog jezika kod vas. Izuzetno sam zadovoljan znanjem koje sam stekao!

Obrenovac - Kristina:

Brat i ja smo upisali kurs holandskog jezika, učimo jezik online na naše veliko zadovoljstvo. Drago nam je da postoje ovako moderne škole i u Srbiji!

Sopot - Mirjana:

Završila sam kurs japanskog jezika. Bilo je divno iskustvo! Hvala vam punoooo

Surčin - Nemanja:

Trenutno pohađam kurs italijanskog jezika, prezadovoljan sam saradnjom sa vašom školom.

Novi Beograd - Lenka:

Uspešno sam završila kurs srpskog jezika, mnogo mi se dopada i sada dobro govorim. Hvala Akademiji Oxford!!!

Čukarica - Žarko:

Akademija Oxford je najbolja škola!!! Završio sam kurs turskog jezika kod vas! SAMO NAPRED! ODLIČNI STE!

Palilula - Milena:

Mogu samo da kazem da ste najbolji! Ja sam završila kurs kineskog jezika i mogu svima da vas preporučim!

Voždovac - Rajko i Suzana:

Našu ćerku smo upisali na kurs engleskog jezika sa 5 godina. Stekla je odličnu osnovu za školu i jako smo zadovoljni, zato ćemo nastaviti saradnju sa vama i dalje!! Pozdrav!

Zvezdara - Rade:

Upisao sam latinski jezik i mnogo mi je pomogao pri spremanju ispita na Farmaciji. Hvala Akademiji što sam upisao treću godinu!!!!

Slavija - Kosta:

Pohađam časove madjarskog jezika, sve pohvale za profesore i sve zaposlene!!

Palilula - Nataša:

Završila sam kurs ukrajinskog jezika u vašoj akademiji, najbolji ste. I po kvalitetu i po ceni!!!

Voždovac - Igor:

Krenuo sam na časove nemačkog jezika, sve pohvale za organizaciju nastave i predavače.

Novi Beograd - Ivana:

Prošle godine sam završila kurs norveškog jezika u vašoj školi. Svima vas preporučujem jer ste najbolji.

Čukarica - Mateja:

Krenula sam na kurs francuskog jezika, za sad sam prezadovoljna. Samo tako nastavite.

Novi Beograd - Bilja:

Završavam kurs švedskog jezika koji mi je bio potreban zbog posla, zadovoljna sam znanjem koje sam stekla u vašoj školi.

Obrenovac - Jelena:

Krenula sam na kurs norveškog jezika. Vaša škola je najbolja. Prezadovoljna sam!!!

Rakovica - Darko:

Pohađam online časove grčkog jezika. Super ste!!

Voždovac - Ena:

Upisala sam sa drugaricom kurs nemačkog jezika, koji nam je bio potreban zbog škole. Obe smo jako zadovoljne i nastavljamo dalje sa vama!

Novi Beograd - Anatol:

Završio sam kurs srpskog jezika prošle godine i samo da vas pohvalim da ste najbolji!

Zemun - Branka:

Pozdrav svima u Akademiji Oxford! Završila sam kod vas kurs italijanskog jezika i jako sam zadovoljna svime sto sam naučila.

Vračar - Katarina:

Po preporuci koleginice sam upisala sina u vašu školu na kurs nemačkog jezika. Svakog dana sve više zna, jako je zadovoljan i srećan a sa njim i ja. Svuda vas pominjem i preporučujem.

Stari grad - Dušan:

Uspesno sam savladao francuski jezik kod vas na kursu. Pun pozdrava za sve!