Kurs i obuka za Adobe Fireworks

Ukoliko neko želi da nauči na koji način se izrađuje prototip sajta, a kako bi dalje mogao da vrši nadogradnju svog znanja, preporučujemo mu da se odluči za pohađanje obuke koja se odnosi na savladavanje znanja vezanih za korišćenje programa Adobe Fireworks. U pitanju je specijalizovani softver koji se koristi isključivo u ovu namenu, a od kandidata koji su zainteresovani da pohađaju ovaj kurs se očekuje da poseduju iskustvo u radu sa Windows operativnim sistemom.

Akademija Oxford pomenutu obuku organizuje u toku cele godine i to u apsolutno svakoj poslovnici u kojoj se prijave zainteresovani kandidati. Obuka i kurs za Adobe Fireworks se vrši u skladu sa pravilima kako individualne, tako i grupne nastave. A to zapravo znači da svaki kandidat ponaosob ima pravo da odabere koji tip nastave želi da pohađa, budući da se individualna i grupna nastava u mnogo čemu razlikuju. U okviru grupne nastave kandidati prihvataju striktno određene termine, trajanje i dinamiku održavanja časova, dok kod individualne obuke zainteresovani kandidati moraju da se prilagode samo utvrđenom trajanju ove vrste obuke, dok se o terminima održavanja časova, to jest o njihovoj dinamici oni dogovaraju sa svojim profesorima.

Inače, svaki predavač koji je zadužen da sprovodi obuku i kurs za Adobe Fireworks ima iza sebe višegodišnje iskustvo u radu najpre sa ovim programom, ali i sa ostalim Adobe programima, a posebno onima koji su namenjeni za izradu sajtova.Prijavu za pohađanje ovog kursa zainteresovani polaznici mogu da izvrše u svim poslovnicama Akademije Oxford u celoj zemlji i to na nekoliko načina. Najpre imaju mogućnost da se prijave lično u odabranoj poslovnici, odnosno da sa zaposlenima u njoj ostvare telefonski kontakt i na taj način izvrše prijavu, ali i da na mejl adresu koja se nalazi na zvaničnom sajtu ove obrazovne institucije pošalju sve podatke koji su potrebni za prijavu (ime, prezime, kontakt telefon, tip nastave za koju se prijavljuju i ostalo).Šta obuhvata kurs i obuka za Adobe Fireworks?

Na samom početku obuke predavači upoznaju sve polaznike najpre sa pojmom internet prezentacija, odnosno web dizajna, kao i sa time šta označava www u adresi internet sajta (World Wide Web). Potom će da nauče i šta je hosting, odnosno domen i na koji način treba izvršiti zakup domena.

A zatim će ih predavači upoznati sa samim programom Adobe Fireworks, gde će saznati i koje su sve njegove prednosti, ali će ih predavač upoznati i sa određenim manama koje su primećene, te ih i uputiti u osnove ostalih programa koji se koriste u oblasti dizajna. Sledi segment koji je vezan za takozvano vektorsko crtanje, gde se svi polaznici ove obuke uče i na koji način se mogu nacrtati osnovni oblici, ali i koji sve alati mogu da se koriste za vektorsko crtanje, a posle toga će naučiti i kako se primenjuju osnovne manipulacije na konkretnim objektima.

Upoznaće se i sa principom slojeva, te načinom pozicioniranja objekata, odnosno postupkom kako rotiranja, tako i skaliranja. A nakon toga savladavaju znanja vezana za grupisanje objekata, kao i za izradu složenih objekata, a uz adekvatno kombinovanje onih koji važe za prostije. Uče i kako se koriste pomoćne linije, kao i na koji način se vrši poravnanje, ali i raspoređivanje konkretnih objekata.

Uz to, obuka i kurs za Adobe Fireworks podrazumeva i upoznavanje sa postupkom popune, te korišćenja konturne linije. A kandidati uče i neke vrste takozvanih složenih popuna, da bi zatim prešli na deo u kome se upoznaju sa bitmapama jedna, gde će pored ostalog da nauče i kako se koriste konkretni alati, odnosno kako se vrše adekvatne korekcije i to kako u bojama, tako i u njihovim tonovima.

Tokom ovog kursa polaznici će da nauče i da koriste različite stilove, kao i određene dizajnerske efekte, a savladaće i ona znanja koja su vezana za rad sa tekstom, gde će između ostalog da nauče i na koji način se koriste konkretni alati, ali i šta je web tipografija.

Na kraju se polaznici posvećuju izradi prototipa sajta, a na osnovu primene svih pomenutih znanja oni uče kako treba raditi kada je prisutno više stranica, ali i na koji način se one povezuju, te kako se izrađuje takozvani pop - up meni, ali i različiti simboli i takozvani dugmići (buttons). Prilikom izrade prototipa konkretnog sajta kandidati će, u skladu sa zahtevima koje dobiju da izvrše i ubacivanje svih onih elemenata koji odgovaraju navedenim zahtevima, a inače često nalaze primenu na sajtovima.

Kurs i obuka za Adobe Fireworks podrazumeva i da će svi polaznici da se upoznaju sa osnovama optimizacije konkretnog sadržaja za internet, te da će po završetku nastave biti u mogućnosti da sasvim samostalno i izrade konačnu verziju konkretnog sajta, budući da je ovaj kurs osmišljen kao adekvatna kombinacija praktičnog i teorijskog dela, tako da će kandidati da se naučeno primene u praksi već tokom trajanja nastave.

TESTOVI


Kako se odvija nastava tokom obuke za Adobe Fireworks?

Kandidati koji pohađaju obuku i kurs za Adobe Fireworks će da odluče da li žele da nastavu pohađaju individualno ili u grupi, uzevši u obzir da se obe vrste obuka omogućavaju svim zainteresovanim kandidatima.

Što se tiče rada u grupi, tu su termini i trajanje, ali i dinamika održavanja nastave precizno određeni i ne mogu da se menjaju. U suštini, postoji samo jedna situacija kada može da dođe do promene termina kod ovog tipa kursa, a to je kada svi polaznici koji čine jednu grupu zahtevaju da se ta promena izvrši. A u tom slučaju, koordinator za nastavu u toj poslovnici će da proceni da li će ova vrsta promene moći da bude izvršena, kako ne bi došlo do ometanja ostalih kurseva koji se tu održavaju.

Ono što je tipično za individualnu nastavu, jeste da se termini dogovaraju direktno između predavača i kandidata, te da oni zajedno preciziraju dinamiku održavanja ove obuke, a u skladu sa zahtevima polaznika, dok je u ovom slučaju jedino trajanje nastave jasno definisano nastavnim planom.

Ko bi trebalo da pohađa kurs za Adobe Fireworks?

Apsolutno bilo koji kandidat koji je naučio da radi u operativnom sistemu Windows, a ima želju i da savlada korišćenje programa koji je namenjen izradi prototipa sajta, to jest da nauči da radi u programu Adobe Fireworks bi trebalo da pohađam specijalizovani kurs i obuku za Adobe Fireworks, koja se organizuje u svim onim poslovnicama Akademije Oford u kojima postoje zainteresovani za njeno pohađanje

Koliko traje obuka i kurs za Adobe Fireworks?

U skladu sa odabirom svakog kandidata pojedinačno, a vezano za vrstu nastave koju želi da pohađa, zavisi i koliko traje kurs i obuka za Adobe Fireworks.

Tako, recimo oni kandidati koji odluče da ovaj kurs pohađaju u formi grupne nastave će pohađati ukupno 30 školskih časova, a to znači zapravo 30 puta po 45 minuta nastave. Međutim, u okviru grupne obuke nije samo nastavni fond, već je i dinamika tačno utvrđena, tako da se časovi u ovom slučaju sprovode 10 dana, a polaznik pohađa nastavu svakog od tih dana u trajanju od po 135 minuta, a što je zapravo 3 školska časa.

Kod individualne obuke je precizno određeno samo ukupno trajanje nastave, a kandidat se o terminima, te o dinamici kada bi trebalo da se održavaju časovi direktno dogovara sa svojim profesorom. Tako obuka i kurs za Adobe Fireworks koja se sprovodi prema smernicama individualne nastave podrazumeva ukupno 21 školski čas, raspoređeno onako kako to odgovara i kandidatu i profesoru.

Koliko košta kurs i obuka za Adobe Fireworks?

Kada je u pitanju cena obuke, zainteresovani polaznici moraju da znaju da se ona razlikuje, ali isključivo u odnosu na to da li oni žele da pohađaju individualnu ili grupnu obuku.

Pogledajte cene u našem cenovniku.

Gde i kada se održava obuka za Adobe Fireworks?

Mesto i vreme održavanja nastave zavisi samo od odluke svakog pojedinačnog polaznika o vrsti obuke koju želi da pohađa.

Zapravo je stvar u tome da polaznici kojima odgovara individualna obuka i kurs za Adobe Fireworks mogu da počnu da pohađaju nastavu vrlo brzo pošto se sa predavačem usaglase oko svih detalja, osim oko njenog trajanja, koje je jedino jasno definisano. U principu, kandidat se sa svojim profesorom uz asistenciju osobe koja je koordinator za nastavu u konkretnoj poslovnici dogovara i oko toga kada će da počne nastava i kojom dinamikom će se održavati, to jest u kojim terminima.

A sve što je vezano za individualnu nastavu, gotovo uopšte ne važi kada je u pitanju grupni kurs i obuka za Adobe Fireworks. Iz tog razloga i navodimo da se nastava u ovom slučaju održava u onoj poslovnici Akademije Oxford u kojoj se oformi grupa, a što znači da se u njoj mora prijaviti najmanje tri polaznika koji žele da pohađaju ovu vrstu obuke. Upravo onog trenutka kada bude bio ispunjen i taj uslov, svako ko se prijavio za ovu vrstu nastave će na adekvatan način biti obavešten ne samo o tačnim terminima kada će se ona održavati, već i o datumu kada počinje ovaj kurs.

Dodatne napomene:

  • kada neka kompanija želi da ovu obuku pohađaju njeni zaposleni, a oni imaju posebne zahteve, može se obratiti zaposlenima u konkretnoj poslovnici Akademije Oxsford kako bi se nastavni plan i program prilagodili tim zahtevima
  • svi polaznici koje zanima kurs i obuka za Adobe Fireworks mogu da se prijave lično u ma kojoj od preko 20 poslovnica ili da to učine putem broja telefona jedne od njih, ali i da na zvaničan mejl ove institucije, koji postoji na sajtu pošalju podatke za prijavu
  • prijavljeni kandidati plaćanje vezano za ovu obuku vrše direktno u poslovnici u kojoj se i odvija nastava

Spisak gradova za kurs i obuku za Adobe Fireworks

ISPITNI CENTRI
  • JPOA - Javno priznati organizator aktivnosti
  • ICDL - Ispitni centar
  • Swedex - međunarodni ispit za švedski jezik
  • LCCI - Ispitni centar
  • ÖSD - Ispitni centar
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Jelena iz Niša:

Mogu da pohvalim sve zaposlene u Akademiji Oxford u Nišu jer su stvarno profesionalni i prenose znanje na odličan način

Milica iz Beograda:

Zahvaljujuću akademiji Oxford ja se zaposlila, hvala svima, super ste

Zoran iz Jagodine:

U potrazi za usavršavanjem uplaćivao sam dosta kurseva kod raznih škola ali jednostavno se Oxford izdvaja od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Zaječara:

Trebao mi je prevod na Francuski hitno, našla na netu Oxford pozvala ih i u roku od nekoliko sati dobila prevod na email, stvarno su super

Petar iz Paraćina:

Završio kurs za automehaničara, zaposlio se, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Natasa iz Kraljeva:

Najbolji knjigovodstveni program! Sa lakoćom sam savladala tromesečni kurs knjigovodstva. Sve pohvale!

Dragan iz Čačka:

Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica iz Smedereva:

Moja ćerka je završila vanredno medicinsku srednju školu preko akademije Oxford, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Aranđelovac - Elena:

mislim da je odlicno što na jednom mestu mogu da nađem usluge prevođenja za razlicite jezike, i da ne moram da šetam od prevodioca do prevodioca.

Babušnica - Snežana:

oduvek sam želela da profesionalno kuvam i to sam uspela zahvaljujući ljudima u Akademiji Oxford!

Bač – Serena:

Akademija Oxford je nešto najbolje u Srbiji. Hvala Vam

Bačka Palanka – Darko:

Završio sam obuku za viljuškaristu, momci hvala vam

Bačka Topola - Velimir:

nažalost, sa završenim fakultetom nisam uspeo da nađem posao. Prijavio sam se za stručno osposobljavanje zavarivača i u firmi gde sam obavljao praksu sam počeo da radim.

Boljevac – Đurđija:

Završila sam bugarski i nemačkog jezika B2 u vašoj školi stranih jezika. Samo da kažem PA VI STE GENIJALCI

Bosilegrad – Slaviša:

Opredelio sam se za online varijantu Web Dizajn u školi računara, Odlična stvar, hvala Oxford

Brus - Slađana:

Na kursu sam engleskog jezika od početka u Oxfordu, sada sam na B2 nivou i planiram da završim sve do kraja jer sam izuzetno zadovoljna predavačem i nastavom.

Bujanovac - Ivana:

odradila sam prekvalifikaciju preko Oxforda i sad sam u potrazi za boljim radnim mestom.

Čajetina - Đorđe:

uslužni, brzi i ljubazni, od mene samo reči hvale!

Ćićevac - Jelena:

oduševila sam se kad sam saznala da mogu da učim norveški od kuće, uz pomoc škole stranih jezika i online predavanje. Definitivno možete savladati sve kao i u grupnoj nastavi. Svima koji nemaju previše slobodnog vremena preporučujem ovakav način učenja.

Čoka - Eva:

živim u Sloveniji i bio mi je potreban sertifikat o poznavanju srpskog jezika za upis na fakultet u Srbiji. Oduševljena sam u koliko kratkom roku su mi sve završili!

Ćuprija – Žarko:

Završio sam tečaj nemačkog jezika A1, upisao sam A2 jer ste super i samo tako nastavite

Dimitrovgrad - Marina:

išla sam na pripremnu nastavu iz francuskog, i dobila Delf diplomu. Zadovoljna sam predavačem.

Doljevac – Danica:

Online nastava je extra, sve od kuce, a naucila sam super Španski jezik

Donji Milanovac:

Zvonimir – mogu samo da kažem da su profesionalci!

Gadžin Han:

Za mene ste uvek bili i ostacete profesionalci

Golubovac:

Moje dete uči francuski online kurs, imate profesorku pravog profesionalca, svaka vam cast

Gornji Milanovac - Goran:

nemački učimo supruga, deca i ja, i svi smo prezadovoljni, prvenstveno cenom, a onda i nastavom.

Grocka:

Beograd ili Smederevo, sve mi je blizu i dostupno, jer vas ima svuda, svaka vam čast

Kanjiža:

preko Vaše Akademije smo angažovali prevodioca za naše venčanje, od srca vam hvala

Kikinda – Emilijan:

Završio sam A1 Online tečajeve mađarskog jezika, savršenstvo

Knić – Marinko:

Obuka za kuvara u restoranu po Vašoj preporuci, sve sam naučio jer vi I vaši saradnici ste broj jedan, definitivno najbolji

Knjaževac – Milica:

Pohađam tečajeve za kozmetičara i po završetku prakse ostajem u salonu da radim.Hvala Akademiji Oxford.

Koceljeva – Milenko:

Otvorio sam radnju posle obuke i polaganje kod Vas za Krojača. Vaša škola za krojače je najbolja, ljudi samo napred

Kosjerić – Davor:

Obuke mozete odraditi kod ovih profesionalaca, vozim bager i primam platu na vreme, morao sam da promenim svoje zanimanje, jer mi je sigurna plata vaznija od vece plate koje nema na racunu. Akademija Oxford mi je izasla u susret i pomogla oko obuke. Ljudi hvala vam

Kovačica – Ljilja:

Bila na obuci, Radim u obućarskoj radnji sa diplomom obućara Akademije Oxford, hvala Vam

Kragujevac - Marko:

da bih zadržao posao, morao sam da posedujem ECDL sertifikat, a to sam uspeo da pronađem u školi računara - Oxford baš u mom gradu.

Krupanj - Nenad:

merci Akademija , ubrzani kurs francuskog jezika je savršen

Kruševac – Zoran:

Sreća je naša što ste otvorili Agenciju u našem gradu. Najbrže i najkvalitetnije u celoj okolini radite prevode dokumenata

Kučevo – Bojan:

Obuku za Varioca sam odradio i polagao sam ispred stučne komisije u Akademiji Oxford, samo reci hvale imam

Kula – Stana:

Mađarski jezik mi je potreban bio zbog supruga i njegove rodbine, naučila sam uz pomoć vas, hvala

Lebane - Bojana:

Sa kursem masaže kod Vas, otvorila sam svoj salon

Bački Petrovac – Svetlana

Norveški online , ako vam ikad zatreba, samo se javite školin stranih jezika, sve imaju, hvalaaa

Batočina - Nenad:

završio sam kurs za masera, preveo diplomu na engleski jezik i sada čekam početak sezone za posao na kruzeru!

Bečej – Margita:

ja položila na Goethe-u , hvalaaaa, kisss

Bela Palanka – Sofija:

U vašoj školi stranih jezika završila sam mađarski i kurs poslovnog sekretara, počela da radim i idemo dalje, Oxford, najbolji ste

Beočin – Danilo:

Zavrsio sam kurs engleskog A1, upisao sam A2 nivo i super mi ide, extra ste

Bogatić - Vladimir:

učio sam švedski jezik, sada sam u Švedskoj i odlično se snalazim u komunikaciji.

Bojnik – Mirko:

Prevod dokumentacije kod vas je posao bez muke, hvala

Šabac - Iva:

Pohađala u školi stranih jezika engleski I prezadovoljna sam sa kvalitetom nastave koji sam dobila u Akademiji Oxford...

Savski Venac - Tijana:

Uz Vašu i pomoć vaših saradnika uspešno završen tečajeve za masažu....najbolji ste!

Sečanj - Jovana:

Sve pohvale za Akademiju Oxford i veoma brzo prevođenje dokumenata...najpovoljniji ste u gradu!

Senta - Lazar:

Sa završenim stručnim osposobljavanjem za kuvara ja danas radim u jednom restorani i prezadovoljan sam, hvala Oxfordu

Sjenica - Bojana:

Završila sam Školu za kozmetičara uz pomoć Akademije Oxford i njenih saradnika i kod istih dobila posao, hvala vam, sjajni ste!

Smederevo - Nataša:

završila sam kurs za kozmetičara, sada imam svoj salon I mogu samo da pohvalim Oxfrod.

Smederevska Palanka - Anđela:

završila sam u školi računara Web dizajn, to me je oduvek interesovalo, I drago mi je da sam saznala za Oxford.

Sombor - Stefan:

završio sam kurs za računare, mogu samo da pohvalim osoblje I profesora!

Ljig - Damjan:

Na Vašoj Akademiji uspešno sam savladao slovenčki jezik. Hvala Vam, najbolji ste.

Ljubovija - Vera:

Radim u apoteci i za taj posao bilo mi je neophodno poznavanje rada na računaru, na Vašoj Akademiji sam završila vise kurseva i sada je sve mnogo lakše.Hvala svima na Akademiji.

Loznica - Tanja:

Završila sam školu nege i lepote. Otišla u Austriju i tamo započela svoj posao. Za to je zaslužna Akademija Oxford.

Lučani - Bojan:

Sa vašom diplomom konačno imam zvanje. Sve pohvale Akademiji Oxford!

Majdanpek - Denis:

Bila sam u raznim školama računara, ali nigde nije povoljn o kao u vašoj školi racunara koja mi je pomogla da dobijem bolje radno mesto.Hvala Vam!

Mali Iđoš - Milena:

Bio mi je potreban prevod na Slovenački jezik, vrlo brzo i originalno ste mi to završili. Puno Vam hvala.

Mali Zvornik – Zvezdan:

ima vas svuda i lako sam vas nasao, hvala vam, sada radim samostalno

Malo Crnište – Gordana:

Zahvaljujući Akademiji Oxford uspešno sam završila tečaj obuku za muškog frizera, sada sa ćerkom otvaram miško-ženski frizerski salon.

Medveđa - Olivera:

Nisam verovala u nastavu preko skypa ali vi ste me razuverili, sada sam oduševljena. Kvalitetno, efikasno i organizovano. Hvala vam

Merošina – Selma:

učila sam online ruski i naucila sam perfektno, hvala, hvala

Mionica – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Niš - Nemanja:

Svima kome je potreban prevod od strane ovlašćenog sudskog tumača, preporučujem Akademiju Oxford! Oduševili su me sa brzinom i efikasnošću! Hvala Vam!

Nova Crnja - Marko:

Zahvaljujem se prijatnom osoblju iz Akademije Oxford za veoma brzo sprovedenu obuku i polaganje za rukovaoca gradjevinskim mašinama. Sa Vašom Diplomom, ja danas imam posao!

Nova Varoš - Tatjana:

Bila sam na kursu manikir u Akademiji Oxford i već kupila svu potrebnu opremu za otvaranje salona! Hvala Vam puno i preporučujem svima ljubazno osoblje Akademije Oxford!

Novi Bečej - Tanja:

Uz pomoć Akademije Oxford završila sam obuku za slepo kucanje i dobila posao zapisničara.Najveće hvala

Novi Knjaževac - Marija:

Zahvaljuem se Akademiji Oxford za uspešno spremanje nemačkog jezika i polaganje na Goethe institutu. Ljudi hvala vam!

Novi Sad - Ivan:

Uspešno sam završio i naučio nemački jezik uz pomoć Vas! Hvala Vam Akademijo!

Odžaci - Dejan:

Bila sam kod Vas na raznim obukama i polaganje za vulkanizera! Sada imam svoju radionicu, hvala vam!

Gorica iz Kruševca:

Ja sam završila obuku za Kozmetičara i zaposlila se, pozdravila bih sve u Kruševcu koji rade u Akademiji Oxford

Luka iz Ćuprije:

Najveće hvala Akademiji na spremanju za Goethe polaganje.

Dejan iz Kragujevca:

Oduševljen sam načinom na koji se Akademija Oxford odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam prenesu znanje ili izvrše uslugu

Ceca iz Novog Sada:

Zahvaljujem se divnom timu Oxford Akademije. Za najkraće moguće vreme, završila sam stručno osposobljavanje - negovateljica teško obolele dece i zaposlila se.

Ada – Miloš:

Završio sam za barmena, zaposlio se u hotelu i uživam u životu. Hvala Vam

Apatin - Milena:

završila sam kurs za kozmetičara, i ostala da radim u salonu. Hvala što postojite!

Opovo - Nevena:

Po veoma povoljnoj ceni i veoma kvalitetnoj nastavi ja sada završavam kurs engleskog jezika! Najbolji ste!

Osečina - Jovan:

Završio sam obuku za fotografa i ubrzo nakon toga se zaposlio uz pomoć Vaše diplome! Super ste, sve pohvale!

Padina – Marina:

Završila sam školu za krojača, radim kod kuće , imam svoje mušterije i konačno sam zadovoljna.Hvala najbolji ste!

Paraćin – Gordana:

Hvala profesoru i Akademiji što su mi pružili priliku da usavršim svoje znanje i položim ECDL ispite.

Pećinci - Milanka:

Uz pomoć ljubaznog osoblja Akademije Oxford, završila sam obuku za konfekcionara i odmah dobila posao! Hvala vam puno!

Pelagičevo - Marinko:

Uz pomoć individualnih časova u Akademiji Oxford, uspešno sam završio početni nivo grčkog jezika...sve pohvale!

Petrovac na Mlavi – Bojan:

Završio sam kod vas kurs norveškog jezika,otišao u Norvešku i zaposlio se.Zadovoljstvo je bilo družiti se sa Vama.

Plandište - Katarina:

Kod vas su kursevi užitak. U Akademiji Oxford sam po veoma povoljnoj ceni uspešno zaršila online tečaj holandskog jezika! Preporučujem svima jer su zaista najbolji!

Požarevac - Sanja:

Sve iskrene pohvale za Akademiju Oxford i uspešno završen daktilografski kurs u Školi daktilografije!

Požega - Dragan:

Radim u agenciji za registraciju vozila, do sada sam na prevode čekao po nekoliko dana, sada je sa Vama sve brze i jeftinije. Hvala što postojite.

Preševo - Zorana:

Pohađala sam u mnogim školama stranih jezika i nigde nisam naišla na takvu profesionalnos kao kod Vas. Knačno sam zadovoljna svojim znanjem jer sam ga potvrila tako što sam položila nemački jezik na Goeteovom institutu.

Prijepolje - Miroslav:

Zahvaljujući spremanju kod Vas savladao sam garmatiku Engleskog jezika i konačno popravio ocenu. Hvala Vam na tome.

Rača - Ružica:

Neverovatno je još postoji neko ko sa puno razumevanja i požrtvovanosti radi i prenosi svoje znanje drugima.Sve pohvale za predavače na Akademiji Oxford.

Rakovica - Bogdan:

Zahvalan sam Akademiji Oxford jer sa obukom koju sam prošao i znanjem koje sam stekao sada otvaram svoju automehaničarsku radionicu.

Ražanj - Nebojša:

Uz pomoć dobrih profesora Akademije Oxford, završio sam programski jezik JAVA! Sve pohvale za Vas!

Rožaje - Natalija:

Želim da pohvalim Akademiju Oxford za uspešno sproveden kurs za daktilografa. Sjajni ste, hvala vam!

Ruma - Žarko:

Sa Vašom diplomom da sam stručno osposobljen za varioca ja sam dobio i posao! Hvala vam , Vi ste najbolja Škola za zavarivče i varioce, najbolji ste!

Sopot - Dijana:

idem na časove italijanskog, super je što mogu da prilagodim termine sebi I svojim obavezama.

Srbobran - Nevena:

završila sam kurseve arapskog jezika, sve pohvale!

Sremska Mitrovica – Andjelija:

Naš sindikat, PSS, ima poslovno tehničku saradnju sa Vama, ništa bolje i lepše i plus su nam cene još i sa popustom>

Sremski Karlovci – Darko:

Samo da kažem HVALAA

Žabari – Ceca:

Imam vas sertifikat i moj salon

Žagubica – Nenad:

Profesionalni, tačni, ljubazni, to je retkost za kod nas

Žitište – Jelena:

Radim nadogrdnju noktiju, imam vaš sertifikat i hvala vam na svemu

Žitorađa - Marina:

prevodila sam dokumentaciju u Oxfordu, pored toga što su bili brzi, pomogli su mi i uputili me gde dalje da se obratim što se tiče moje papirologije.

Zrenjanin – Leonora:

Online engleskog jezika sam obavila preko vase skole, profesorka je legenda I pravi profesionalac, hvala vam

Voždovac – Milan:

hvala za prevod, profesionalci ste

Zemun – Kosta:

Sve pohvale za Vas I Vaše profesore, pohađam u vašoj školi nemački I engleski jezik i samo reči hvale imam.

Stara Pazova – Radiša:

Završio sam kod vas tečaj za Viljuškaristu, najbolji ste

Stari grad – Nevena:

Radim nadogradnju noktiju, imam puno posla I zadovoljnih klijenata. Salon sam otvorila sa Vašim sertifikatom, zajedno smo najjači

Surdulica – Peda:

uz pomoć Vas, pronašao sam posao, zahvaljujući stučnom osposobljavanju koje sam preko Vas završio

Surčin - Serena:

Prevod mi je stigao brzooo, hvalaaaa

Svrljig – Danko:

odradio sam kurseve online nemački jezik i položio na Goethe institute A2 , najbolji ste

Topola - Marko:

Vaša škola računara mi je omogucila da završim ECDL ispite, 4 modula koja je firma zatražila kao obavezu da bi dobili rešenje o radu na neodređeno, tako da, definitivno ste profesionalci

Trgovište – Saša:

Obavio sam knjigovodstvenu obuku kod vas, nisam skoro sreo ljubaznije i profesionalnije osobe, super ste

Trstenik - Anja:

Pohađam nastavu u vašoj školici u Kraljevu I jedva čekam odeljenje u Trsteniku, a kako ste pravi profesionalci, očekujem Vas uskoro

Ub - Dragana:

obavila sam obuku za daktilografa, zaposlila sam se I super mi je, ljubim vas sve

Valjevo - Ljiljana:

trebalo mi je da za kratko vreme savladam francuski jezik kako bih dobila papire za boravak, maksimalno su mi izašli u susret, hvala i osoblju i divnoj profesorki!

Varvarin - Slavko:

i za nas penzionere postoji prilika da učimo, tako da i ja sad pod stare dane učim da koristim računar, sa strpljivim predavačem u Akademiji Oxford.

Veliko Gradište – Marinko:

Obavio sam obuku za armirača, hvala i najbolji ste

Vladičin Han – Peda:

Online nemački sam odradio kod vas, sve pohvale školi stanih jezika!

Vladimirci – Lena:

Obuka za masažu je odlična, odradio sam je kod vas, samo reči hvale za profesonalizam

Vlasotince:

Sve pohvale za vas I vase profesore

Vračar – Sreten:

Prevod brzo i tacno , ljudi bravo I hvala

Vrbas – Marko:

Mađarski jezik on line , hvala I samo tako nastavite

Vrnjačka Banja:

Milena – Radim u hotelu, primi li me posle obuke kod vas za recepcionara, ljubim vas

Vršac - Natalija:

prava je retkost u današnje vreme sresti strpljivo i ljubazno osoblje na kakvo sam ja naišla u Oxfordu. Sve pohvale!

Žabalj – Zlatica:

samo napred, za dobre ljude uvek se daleko cuje