Škola računara, IT kursevi Čukarica

Škola računara na Čukarici ima najsavremeniju opremu za obuku IT kurseva računara kojih ima preko 50. Naši stručni profesori predaju u svim oblastima računara, počevsi od osnovnog korišćenja pa do programiranja, grafičkog dizajna, ECDL - a i drugih. Steknite znanje kod najboljih! Škola računara Čukarica - posetite nas, budite deo našeg tima!

Bez obzira da li ste početnik i imate potrebu da naučite da se služite računarima ili, pak već posedujete određena znanja koja želite jednostavno da nadogradite kako biste postali uspešniji u svom poslu, Škola računara Akademije Oxford na Opštini Čukarica u Beogradu sigurno ima IT kurs baš po Vašoj meri.

Svim zainteresovanim polaznicima nudimo veliki izbor kurseva iz oblasti web dizajna i web programiranja, kao i IT kurseve za grafički dizajn, AutoDesk obuku, kurseve programiranja i mnoge druge.

Uz osnovnu obuku za korišćenje računara koja podrazumeva kurseve u okviru kojih se polaznici upoznaju sa radom u programu za obradu teksta Microsoft Word, programu za rad sa tabelarnim dokumentima - Microsoft Excel, tu su i kursevi za osnove korišćenja rada na internetu, odnosno upoznavanje sa radom u Microsft Windows - u, kao i sa radom u programu Microsoft Outlook, u okviru koga polaznici stiču osnovna znanja o korišćenju elektronske pošte, odnosno uče kako da šalju i primaju meil - ove.

Naselje opštine u kojoj imamo poslovno sedište:Kadar Škole računara na Čukarici je u potpunosti osposobljen da brzo i lako prenese znanja polaznicima, a suvišno je reći da svi naši predavači poseduju adekvatne diplome i sertifikate, te da iza sebe imaju godine iskustva u ovom poslu, a njihova glavna referenca su hiljade kandidata koje su osposobili da koriste računare, odnosno da savladaju ili unaprede svoja znanja u okviru programiranja, web dizajna, grafičkog dizajna i mnogih drugih oblasti vezanih za rad na računarima.

Posebno su zanimljivi kursevi za pravljenje igrica u Flash - u, kako za Android, tako i za iPhone uređaje, te obuka za SEO (Search Engine Optimisation) za čije pohađanje je neophodno da polaznik poznaje osnov Windows - a, kako bi za kratko vreme savladao osnove optimizacije za pretraživače i određenom internet sajtu, to jest firmi omogućio odlično pozicioniranje na globalnoj mreži, a samim tim obezbedio i veći broj potencijalnih klijenata ili kupaca.

U okviru oblasti grafike treba pomenuti specijalistisčki kurs pripreme za štampu, odnosno kurs QuarkXPress. Nastava u okviru ovog, kao i ostalih kurseva se odvija po principu grupne i individualne. Prednost grupne nastave Škole računara Čukarica jeste rad u manjim grupama, čime svaki polaznik praktično dobija mogućnost da lako i jednostavno savlada gradivo predviđeno određenom obukom, jer predavač posvećuje podjednaku pažnju svakom polazniku ponasob. Ako Vam se ne dopada ideja da pohađate grupni kurs ili ne uspevate da se uklopite u termine održavanja nastave koji su u ovom slučaju fiksni, naša škola nudi mogućnost pohađanja i individualne nastave, gde praktično sami u dogovoru sa profesorom birate termin održavanja časova. U većini slučajeva, individualna nastava ima manji fond časova, ali sve zavisi od brzine napredovanja polaznika, odnosno brzine usvajanja gradiva.

TESTOVI
Poseban vid obuke je učenje na daljinu, koje je namenjeno svim onim polaznicima koji iz bilo kog razloga nemaju mogućnost da pohađaju grupnu ili individualnu nastavu koju organizuje Škola računara Čukarica. Praktično gledano, online nastava je isto što i individualna, stim što polaznik prati predavanja iz svog doma. Jedini uslov za pohađanje ovakvog vida nastave jeste da polaznik poseduje računar i stabilnu internet konekciju, a nastava se odvija putem virtuelnih učionica i po principu "jedan na jedan", odnosno jedan profesor obučava samo jednog polaznika.

Nakon što polaznik uspešno savlada kurs koji je odabrao da pohađa, bez obzira da li je u pitanju individualna, grupna ili online nastava, Škola računara Čukarica izdaje sertifikat o pohađanju nastave, koji je priznat na svim nivoima.

Uz sve navedeno, organizujemo i zvanične ispite za sticanje Malog, odnosno Velikog ECDL indeksa. ECDL odnosno European Computer Driving Licence je dokument koji će Vam otvoriti mnoga vrata u poslovnom svetu i to ne samo u našoj zemlji, jer je ECDL zapravo međunarodno priznat dokument o oblastima poznavanja rada na računaru, a Akademija Oxford je jedan od ovlašćenih online test centara.


Poslovni Office Kurs Čukarica

Poslovni Office Kurs Čukarica, Akademija Oxford

Obuka za poslovni kurs trаje mesec dana i ima ukupno 48 školska čаsa. Grupe su male i imaju najviše 5 - 7 polaznika.

Više za kurs i obuku za poslovni Office kurs Čukarica >>>

Kurs za Web Dizajn Čukarica

Kurs za Web Dizajn Čukarica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za Web dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznavanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni. Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se može korigovati u skladu sa dogovorom.

Više za kurs i obuku za web dizajn Čukarica >>>

Kurs za Web Programiranje Čukarica

Kurs za Web Programiranje Čukarica, Akademija Oxford

S obzirom da je danas sve više popularna oblast WEB dizajna, kako vezano za crtanje i kreiranje sajtova u programima poput Adobe Photoshop-a i Adobe Illustrator-a, jednako važan deo ove oblasti je i kodiranje nacrtanog sajta, tj. sprovođenje crteža u LIVE oblik koji de biti dostupan svim onlajn korisnicima.

Više za kurs za Web programiranje Čukarica >>>

Kurs za Grafički Dizajn Čukarica

Kurs za Grafički Dizajn Čukarica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi Vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za grafički dizajn - od početnih do naprednih. Svi kursevi podrazumevaju rad u nekom programu iz Adobe paketa.

Više za kurs za grafički dizajn Čukarica >>>

AutoDesk Kursevi Čukarica

AutoDesk Kursevi Čukarica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za takozvani autodesk softver - od početnih do naprednih.

Više za AutoDesk kurseve Čukarica >>>

Kurs za SEO Čukarica

Kurs za SEO Čukarica, Akademija Oxford

Kurs SEO (Search engine optimization) - Optimizacija sajta za Google trаje dve nedelje i ima ukupno 12 školskih čаsova u varijanti grupne nastave, a 9 časa u varijanti individualne nastave. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za SEO Čukarica >>>

Kurs Programiranja Čukarica

Kurs Programiranja Čukarica, Akademija Oxford

Akademija Oxford nudi vam raznovrsnu ponudu različitih kurseva za programiranje. Za svaki od ovih kurseva potrebno je osnovno poznvanje rada na računaru. Kursevi mogu biti individualni i grupni.

Više za kurs programiranja Čukarica >>>

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Čukarica

Kurs za Pravljenje Igrica u Flashu Čukarica, Akademija Oxford

Kurs za pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u trаje mesec dana i ima ukupno 21 školskih čаsova. Za pohađanje ovog kursa potrebno je osnovno poznavanje Windows okruženja.

Više za kurs za pravljenje igrica u Flashu Čukarica >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Čukarica

Kurs za Administraciju Windows Servera 2008 Čukarica, Akademija Oxford

Cilj kursa za administraciju Windows 2008 je upoznavanje polaznika sa procesima instaliranja, konfiguracije i administracije ovog operativnog sistema za serverske platforme. U širokom opusu administratorskih alatki koje se koriste sa Windows serverom, mnoge od njih nude grafički interfejs, a dve nove su Configuration Tasks Wizard i Server Manager .

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2008 Čukarica >>>

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Čukarica

Kurs za Administraciju Windows Servera 2012 Čukarica, Akademija Oxford

Nakon ovog modula kursa za administraciju kursa za Windows servere 2012, polaznici će biti u stanju da opišu važne karakteristike i funkcionalnost Windows servera 2012, da samostalno obavljaju zadatke podešavanja ovog servera, i da izvrše raspoređivanje Windows usluga primene.

Više o kursu za Administraciju Windows Servera 2012 Čukarica >>>

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čukarica

Kurs za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čukarica, Akademija Oxford

Instalacijau i održavanje Windows servera 2012 obavlja administrator. Održavanje, pored ostalog, podrazumeva i ažuriranje slike sistema, kao i svih uvedenih servisa. U okviru kursa, biće reči o konfigurisanju i održavanju slike sistema, kao i o alatkama koje omogućavaju automatizaciju instalacija, o onima koje su zadužene za automatizaciju ažuriranja servera zvaničnim ispravkama, kao i o alatkama za ažuriranje softvera.

Više o kursu za Instaliranje i Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čukarica >>>

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čukarica

Kurs za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čukarica, Akademija Oxford

Nakon ove obuke, polaznici će biti spremni da održavaju mreže pod Microsoft Windows serverskom platformom. Obuka se sastoji iz više faza, a neke od njih su: Konfigracija naprednih mreža servisa, konfiguracija naprednih storage servisa, zaštita pristupa fajlovima uz pomoć DAC, planiranje i implementacija domena i lokacija, kao i generalne implementacije.

Više o kursu za Naprednu Konfiguraciju Windows Servera 2012 Čukarica >>>

Kurs i obuka za projektovanje i implementaciju serverske infrastrukture Čukarica

Projektovanje i Implementacija Serverske Infrastrukture Čukarica, Akademija Oxford

Kurs je podeljen u više faza, koje su predstavljene kroz niz lekcija. Na samom početku, polaznicima se predstavlja planiranje servera za nadogradnju i migracije. U ovom segmentu se kandidati obučavaju kako se pravi plan virtualizacije, servera za nadogradnju, kao i strategije o migracijama.

Više o kursu za Projektovanje i Implementaciju Serverske Infrastrukture Čukarica >>>

Kurs i obuka za implementaciju napredne serverske infrastrukture Čukarica

Implementacija Napredne Serverske Infrastrukture Čukarica, Akademija Oxford

Cilj ovog Microsoft kursa je da Vas uvode u svet vizuelizacije, i ukaže na to kako se, uz pomoć System Center 2012 održava, ali i automatizuje održavanje više Windows servera 2012 odjednom. Ova obuka namenjena je administratorima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti, kao i onima koji žele da steknu nova znanja.

Više o kursu za Implementaciju Napredne Serverske Infrastrukture Čukarica >>>

Kurs za Microsoft SharePoint 2010 razvoj aplikacija Čukarica

Microsoft SharePoint 2010 Čukarica, Akademija Oxford

SharePoint je profesionalno rešenje kojem je krajnji cilj povezivanje ljudi, timova i informacija, kojim se podiže produktivnost poslovanja. U okviru kursa i obuke za Microsofft SharePoint 2010 razvoj aplikacija, naučićete kako da kreirate internet sajtove i delite informacije.

Više o kursu za Microsoft SharePoint 2010 Čukarica >>>

Kurs za Podešavanje i Instalaciju Windows 7 za Klijente Čukarica

Kurs za Podesavanje i Instalaciju Windows 7 Za Klijente Čukarica, Akademija Oxford

Kurs i obuka za instaliranje i podešavanje Windows 7 vodi vas korak po korak kroz proces instaliranja ovog operativnog sistema. Kako se podešava Windows, kako se radi Windows update, i čemu on služi, samo su neke od smernica, koje će se obradjivati u ovom kursu.

Više o kursu za podesavanje i instalaciju Windows 7 za klijente Čukarica >>>

Kurs za upravljanje i održavanje Windows 8 Čukarica

Kurs za Upravljanje i Održavanje Windows 8 Čukarica, Akademija Oxford

U ovom kursu predstavljene su osnovne karakteristike Windows 8 operativnog sistema, kao i njegove glavne komponente. Akcenat je na razlici u odnosu na Windows 7 operativni sistem, na njegovim prednostima i novitetima. Nakon ovog kursa, polaznici će biti osposobljeni da samoostalno administriraju Windows 8 računare na mreži.

Više o kursu za upravljanje i održavanje Windows 8 Čukarica >>>

Kurs za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Čukarica

Kurs za Podršku i Rešavanje Problema Windows 7 za Preduzeća Čukarica, Akademija Oxford

Windows 7 Enterprice koristi se samo za kompaniije sa kojima Microsoft ima posebne softverske ugovore. Ova verzija poseduje posebne alate poput višejezičke podrške (Multilingual User Interface-MUI), BitLocker enkricije i podrške za Unix aplikacije.

Više o kursu za podršku i rešavanje problema Windows 7 za preduzeća Čukarica >>>

Kurs za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Čukarica

Kurs Za Realizaciju I Upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom

	Windows Server 2008 R2 Čukarica, Akademija Oxford

Microsoft Desktop virtualizacija rešenje koristi najviše kompanijama kako bi umanjile svoje troškove, povećale ažurnost i omogućile neometani pristup, kao i povećale bezbednost. Desktop Virtualizacija im nudi širu ponudu različitih modela, kada je povezanost zaposlenih u kompaniji u pitanju. Virtuelne Desktop Infrastrukture (VDI) omogućavaju organizacijama da centralno upravljaju korisničkim profilima, i da pružaju personalne profile za krajnje korisnike.

Više o kursu za realizaciju i upravljanje Microsoft Desktop Virtualizacijom Windows Server 2008 R2 Čukarica >>>

Kurs za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Čukarica

Kurs Za Održavanje Microsoft Sql Server 2008 Baze Podataka Čukarica, Akademija Oxford

SQL Server poseduje moćnu bazu podataka. Ovaj kurs upoznaje polaznike sa osobinama i karakterstikama Misrosoft SQL Server 2008 Database. Predstavlja im se Arhitektura SQL Server okruženja, baze podataka, upravljanje resursima, sa posebnim akcentom na kreiranje i održavanje baze podataka.

Više o kursu za održavanje Microsoft SQL Server 2008 baze podataka Čukarica >>>

Kurs za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Čukarica

Kurs Za Pisanje Upita Korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Čukarica, Akademija Oxford

Predstavlja bitnu veštinu za profesionalce baze podataka i programere koji rade sa SQL bazama podataka. Kroz ovaj kurs saznaćete kako da odaberete izjavu za implementaciju transakcije programske logike, a kroz kombinaciju stručne nastave, demonstracija i praktičnih zadataka.

Više o kursu za pisanje upita korišćenjem Microsoft SQL Servera 2008 Transact SQL Čukarica >>>

Kurs za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Čukarica

Kurs Za Microsoft SQL Server 2012 Administrator Baze Podataka Čukarica, Akademija Oxford

Kurs se bavi programiranjem sistema koji se oslanjaju na SQL 2012 bazu podataka, instalacijom i administracijom Microsoft SQL 2012 servera.

Više o kursu za Microsoft SQL Server 2012 administrator baze podataka Čukarica >>>

Kurs za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Čukarica

Kurs za Implementacija Skladištenja Podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Čukarica, Akademija Oxford

Kroz ovaj kurs, polaznici će se obučiti kako da implementiraju BI platformu, koja doprinosi boljim i preglednijim informacijama. Novi SQL Server, između ostalog, omogućuje brzo konvertiranje podataka u željeni format, bez obzira na vrstu i veličinu. Enterprise verzija Microsoft SQL Servera 2012 obuhvata dodatnu funkcionalnost vezanu za skladištenje podataka(Data Warehouse).

Više o kursu za Implementacija skladištenja podataka sa Microsoft SQL Serverom 2012 Čukarica >>>

Kurs za ASP.NET Web Development Čukarica

Kurs za ASP.NET Web Development Čukarica, Akademija Oxford

Web dizajn / development, sva neophodna znanja i veštine za izradu ASP.NET sajtova od nule do pokretanja na serveru.

Više o kursu za ASP.NET Web Development Čukarica >>>

Kurs za Unix Čukarica

Kurs za Unix Čukarica, Akademija Oxford

Naučite da koristite Unix. Postanite kompjuterski pismeni. Ovladajte ovim popularnim operativnim sistemom. Upišite obuku za Unix. Kurs je koncipiran tako da polaznici postepeno usvajaju gradivo iz ove oblasti, koje u najkračem periodu mogu da primene.

Više o kursu za Unix Čukarica >>>

Kurs za Administratora Unixa Čukarica

Administrator Unixa Čukarica, Akademija Oxford

Kurs i obuka za administratora Unixa obuhvata rad sa svim verzijama Unixa. Ukoliko se odlučite da pohađate ovaj napredni kurs za Unix administratora Oxford Akademije, savladaćete programiranje Shella, korake u razvijanju softvera, upoznaćete se sa pojmovima UNIX interpretera, kao i sa arhitekturom UNIX OS.

Više o kursu za administratora Unixa Čukarica >>>

Kurs za Linux - Osnovni Čukarica

Linux Čukarica, Akademija Oxford

Naučite da koristite najpopularniji operativni sistem današnjice. Upište kurs i obuku za Linux koju organizuje Oxford Akademija. Pridružićete se milionima korisnika širom sveta. Prema proceni stručnjaka, rad sa Linuxom spada u najperspektivnije poslove IT sektora, koji je u globalu atraktivan i tražen. Shodno njegovom brzom razvoju, procenjuje se da će u narednih deset godina tražnja za ovakvim kadrom biti sve izraženija.

Više o kursu za Linux Čukarica >>>

Kurs za Administraciju Linuxa Čukarica

Administracija Linuxa Čukarica, Akademija Oxford

Tokom obuke za administratora Linuxa, polaznici će naučiti kako se izrađuju zaštitne kopije, da zaštite server od virusa, kao i hosting sajtova od virusa. koji su načini udaljenog pristupa računarima, kao i generalno, kako se obavlja konfiguracija mrežnih uređaja.

Više o kursu za administraciju Linuxa Čukarica >>>

Kurs za Solaris-Unix Čukarica

Solaris-Unix Čukarica, Akademija Oxford

Saznajte koje su mogućnosti Solaris operativnog sistema. Kurs za Solaris OS obuhvata uvod u Solaris Common Desktop Environment CDE , kao i osnovne radnje sa folderima i fajlovima, rad sa tekstom, štampom, kao i podešavanje Workspace-a. Nakon završene obuke za Solaris OS, polaznici će biti sposobni da samostalno rešavaju zadatke i probleme u ovom operativnom sistemu.

Više o kursu za Solaris-Unix Čukarica >>>

Kurs za Administraciju Solarisa Čukarica

Administraciju Solarisa Čukarica, Akademija Oxford

ZFS - Zetta File System; predstavlja najnapredniji fajl sistem u IT svetu. Ovu titulu ima pre svega, zbog svoje mogućnosti da podržava bezgranično velike hard diskove, kao i zbog svoje opcije “snapshot”. ZFS se, između ostalog, pokazao kao najbrži fajl sistem u mnogim aplikacijama.

Više o kursu za Administraciju Solarisa Čukarica >>>

Kurs za Facebook oglašavanje Čukarica

Kurs i obuka za Facebook oglašavanje Čukarica, Akademija Oxford

Ovaj kurs je namenjen onima koji ved poseduju svoj biznis i žele da ovladaju Facebook oglašavanjem u cilju povedanja prodaje svojih proizvoda ili usluga. Kurs je takođe namenjen i onima koji tek planiraju da pokrenu svoj posao, a nemaju dovoljno praktičnog znanja o upravljanju i promovisanju firme na ovoj društvenoj mreži.

Više o kursu za Facebook oglašavanje Čukarica >>>

Kurs i obuka za etičkog hakera Čukarica

Kurs i obuka za etičkog hakera Čukarica, Akademija Oxford

Pohađanjem kursa za etičkog hakera, odnosno CEH obuke (Certified Ethical Hacker), koju organizuje Akademija Oxford u svojim poslovnicama širom Srbije, svi polaznici stiču uslov za polaganje najnovije verzije ispita.

Više o kursu za etičkog hakera Čukarica >>>

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Čukarica

Kurs za specijalistu virtuelne bezbednosti Čukarica, Akademija Oxford

Svest o takozvanoj virtuelnoj bezbednosti, koja se primarno odnosi na adekvatno korišćenje informacija u virtuelnom svetu, je sve veća, pa ne čudi što se javilo i jedno od, možda najzanimljivijih modernih zanimanja, nazvano specijalista za virtuelnu bezbednost.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Čukarica >>>

Obuka za IT analitičara Čukarica

Kurs za IT analitičara Čukarica, Akademija Oxford

Znanja koja usvoji na Kursu za IT analitičara kandidat bi trebalo da implementira na odgovarajući način, što će mu omogućiti da uz veštine koje poseduje obezbedi kompaniji u kojoj je zaposlen ili od koje je angažovan najbolju moguću internet prezentaciju u svakom smislu.

Više o obuci za IT analitičara Čukarica >>>

Obuka za Booking administratora Čukarica

Obuka za booking administratora Čukarica, Akademija Oxford

Prednosti korišćenja "booking" sajtova su zaista brojne, počev od činejnice da možete pronaći smeštaj čak i u najzabačenijim delovima sveta, pogledati slike (koje su u potpunosti verne, a trebalo bi i da su novijeg datuma), te da na propisan način izvršite uplatu, dobijete zvaničnu potvrdu rezervacije, a sve to radite iz topline svog doma.

Više o kursu za specijalistu virtuelne bezbednosti Čukarica >>>

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Čukarica

Kurs za upravljanje Google Ads kampanjom Čukarica, Akademija Oxford

Mnogi stručnjaci iz oblasti klasičnog, ali i internet marketinga su saglasni u tvrdnji da ako određena kompanija nije prisutna na adekvatan način na internetu, onda se gotovo smatra i da ne postoji.

Više o kursu za upravljanje Google Ads kampanjom Čukarica >>>

Kurs za Front Desk operatera Čukarica

Kurs za Front Desk operatera Čukarica, Akademija Oxford

Kada se uzme u obzir da je prva osoba sa kojom klijent ostvaruje komunikaciju ukoliko kontaktira određenu kompaniju ili odlazi u nju upravo Front Desk operater, jasno je koliko je osoba koja obavlja taj posao važna za poslovni imidž kompanije.

Više o kurs za Front Desk operatera Čukarica >>>

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Čukarica

Kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Čukarica, Akademija Oxford

Kada uzmete u obzir činjenicu da osoba koja obavlja poslove na recepciji nekog hotela, pansiona ili hostela neizostavno mora da zna barem jedan strani jezik, a što ih više zna to bolje, te da je u stalnom kontaktu sa gostima, jasno je zbog čega se posebno vodi računa da kurs i obuka za Front Desk operatera u hotelijerstvu koju organizujemo bude na visokom nivou.

Više o kurs za Front Desk operatera u hotelijerstvu Čukarica >>>

Kurs za SolidWorks Čukarica

Kurs za SolidWorks Čukarica, Akademija Oxford

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namenjene za 3D modeliranje i testiranja delova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd.

Više o kurs za SolidWorks Čukarica >>>

Kurs za Autodesk Inventor Čukarica

Kurs za Autodesk Inventor Čukarica, Akademija Oxford

Autodesk je prepoznatljiv po svom zaštitnom znaku AutoCAD-u, te kao takav daje i veliki kredibilitet Autodesk Inventoru.

Više o kurs za Autodesk Inventor Čukarica >>>

Microsoft Technology Associate Čukarica

Microsoft Technology Associate Čukarica, Akademija Oxford

Ovaj sertifikat ima za cilj da svakom zainteresovanom pojedincu koji želi da stekne međunarodno priznat sertifikat o poznavanju rada u Majkrosoft programima pruži mogućnost da to i učini, a istovremeno nije uslov za sticanje svih ostalih Microsoft sertifikata, poput MCP, MCSA ili MCSD sertifikata, ali je u svakom slučaju odličan kao početni stepenik za nastavak sticanja Microsoft sertifikata.

Više o Microsoft Technology Associate Čukarica >>>

Microsoft Certified Solutions Associate Čukarica

Microsoft Certified Solutions Associate Čukarica, Akademija Oxford

Nakon što kandidat stekne MTA (Microsot Technology Associate) sertifikat, koji važi za odličnu polaznu osnovu, ima mogućnost da nastavi dalje da gradi svoju profesionalnu karijeru, te da stiče i ostale sertifikate koje izdaje čuvena kompanija microsoft. Jedan od njih je i MCSA (Microsoft Certified Solutions Associate), koji je vrlo dobar izbor za sve IT stručnjake.

Više o Microsoft Certified Solutions Associate Čukarica >>>

Microsoft Certified Solutions Expert Čukarica

Microsoft Certified Solutions Expert Čukarica, Akademija Oxford

MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert) je gotovo siguran put za pronalaženje zaposlenja u najboljim IT svetskim kompanijama.

Više o Microsoft Certified Solutions Expert Čukarica >>>

Microsoft Certified Solutions Developer Čukarica

Microsoft Certified Solutions Developer Čukarica, Akademija Oxford

Prema zvanično dostupnim podacima, koje navodi kompanija Microsoft, MCSD sertifikat (Microsoft Certified Solutions Developer) se nalazi na visokom trećem mestu u svetu.

Više o Microsoft Certified Solutions Developer Čukarica >>>

Cisco sertifikati Čukarica

Cisco sertifikati Čukarica, Akademija Oxford

Akademija Oxford je Cisco test centar.

Više o Cisco sertifikatima Čukarica >>>

Čukarica - škola računara - Java Programiranje
2016-02-16

Čukarica - škola računara - Java Programiranje

U toku je upis na kurs Java programiranja. Kurs sadrži 36 školskih časova i cena za takav vid nastave iznosi 19000rsd. Broj slobodnih mesta: 3 Uvek se možete opredeliti i za individualnu nastavu, sami sa profesorom. Cena za takav vid nastave iznosi 29000rsd i sadrži...

Čukarica - škola računara - MS Office paket
2016-01-25

Čukarica - škola računara - MS Office paket

U današnje vreme, rad na računaru poistovetio je se sa veštinom čitanja i pisanja koju stičemo još od najranijih dana. Akademija Oxford Vam nudi kurs MS Office paketa koji kreće sa radom 01.02.2016. Upis je u toku. Broj slobodnih mesta: 3 ...

Škola stranih jezika - Čukarica, Akademija Oxford

Akademija Oxford Čukarica

Požeška 67A, prvi sprat, Banovo brdo, 11030 Čukarica
Radnim danima: 08 - 17 h
Subotom: 09 - 14 h

Česta pitanja za školu računara
Škola programiranja za decu
MEĐUNARODNI ISPITI
Akademija Oxford - ECDL
PARTNERI
Oxford Web Studio - Izrada web sajtova
NEWSLETTER
ISKUSTVA KORISNIKA
Beograd - Sonja:

Zajedno sam sa koleginicama iz firme pohađala poslovni office kurs u vašoj školi. Sada smo uspešnije i u koraku sa mlađim kolegama.

Beograd - Nina:

Završila sam kurs za Web dizajn kod vas. Pozitivno sam iznenađena profesionalizmom i kvalitetom usluge koju pružate. Samo tako nastavite!

Voždovac - Jana:

Prijavila sam se na početni online AutoDESK kurs kod vas. sve pohvale za tu mogućnost. Pozdrav za sve!

Rakovica - Dejan:

Kod vas sam završio kurs za web programiranje koji mi je mnogo pomogao da nađem posao. hvala vam!

Slavija - Bogdan:

Pohađao sam kurs za SEO optimizaciju! Prezadovoljan sam. Super ste, samo tako nastavite!

Zvezdara - Mlađa:

Završio sam kurs programiranja C++! Dobio sam posao zahvaljujući vama!

Zemun - Nestor:

Kod vas sam upisao kurs Java programiranja, profesori su odlični i kvelitetno prenose znanje. Pozdrav!

Čukarica - Anđelija:

Nisam mogla da nađem posao dugo, a onda sam kod vas završila kurs za web dizajn i nakon stečenog znanja, bila sam u situaciji i da biram sebi posao! hvala vam, puno! najjači ste!

Stari grad - Dunja:

Završila sam kod vas poslovni kurs Office! Puno mi je pomoglo u poslu a i u privatnom životu!

Palilula - Marko:

Prijavio sam se za kurs pravljenja igrica i za sad sam prezadovoljan! Posle ovog upisujem i drugi kurs! Odlični ste!

Savski venac - Nenad:

Drugar i ja smo završili kod vas kurs za WEB programiranje! Otvorili smo našu sopstvenu firmu i razvili posao. Sve pohvale za vas!

Vračar - Marija:

Raspitivala sam se za kurs grafičkog dizajna. Većina prijatelja mi je preporučilo vas. Upisala sam se i završila kurs. I sada vas ja preporučujem drugima jer ste stvarno najbolji!!!

Barajevo - Veljko:

Na arhitektonskom fakultetu mi je bilo neophodno znanje Auto CAD - a, upisao sam se na vaš kurs i sada sam najbolji u grupi. Hvala vam puno!

Grocka - Dragana:

Završila sam MC office kod vas. Izuzetno sam zadovoljna cenom i znanjem koje sam stekla. Vidimo se ponovo na nekom novom kursu!

Lazarevac - Petar:

Zahvaljujući Akademiji Oxford stekao sam potrebno znanje iz oblasti Web dizajna! Šta da vam kazem, prezadovoljan sam!

Mladenovac - Peda:

Preporučujem vašu školu za sve koji imaju interesovanja iz oblasti programiranja, jer ste zaista najbolji! Pozdrav Peda

Sopot - Milena:

Prošle godine sam završila kurs za programiranje igrica u vašoj školi i odmah nakon toga pronašla posao! Hvala puno!

Surčin Pavle:

Upisao sam kurs za grafički dizajn i mogu da pohvalim profesora kao i samu školu, jer su moderni, prate sve trendove iz ove oblasti, a ja sam stekao neophodno znanje. Pozdrav svima!